Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2976

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Transport Damian Jackowski

Bardzo polecam. Program prosty w obsłudze i wygodny oraz w dobrej cenie. Używam od kilku lat i jestem bardzo zadowolony.
15/06/2020 12:07, konto: 2 lata 8 miesięcy 13 godzin, kujawsko-pomorskie, Lipno

Automedia S.C.

Bardzo dobry program polecam. Program prosty w obsłudze i wygodny w dobrej cenie. Używam od pieciu lat i nie miałem z nim żadnych problemów.
09/06/2020 14:27, konto: 4 lata 9 miesięcy 13 godzin, małopolskie, Kraków

Arbi,trans

Super program, nie znam się na fv ale ten program jest bardzo prosty i łatwy w obsługę Cena jest bardzo niska Polecam.
09/06/2020 11:59, konto: 9 miesięcy 12 godzin, śląskie, Katowice

SSM Agency Sp.zo.o.

Bardzo dobry i przede wszystkim prosty program do faktur! Jedynie co bym dodała to skrót do szybkiego drukowania Polecam.
07/06/2020 15:10, konto: 4 lata 7 miesięcy 17 godzin, małopolskie, Kraków

Firma A.T. TRANS S.C.

Super program. Bardzo łatwo i intuicyjnie wystawia się faktury. Cena bardzo przystępna. Nie korzystałem z innych programów ale chyba nie będę musiał.
05/06/2020 17:55, konto: 8 miesięcy 9 godzin, śląskie, Ruda Śląska

Firma STALKOMET

Program prosty w obsłudze i wygodny w dobrej cenie. Używam od dwóch lat i nie miałem z nim żadnych problemów. Polecam.
05/06/2020 05:36, konto: 1 rok 8 miesięcy 4 godziny, łódzkie, Krzętów

Profitto

Program jest prosty w obsłudze, uniwersalny, posiada dużo możliwości wystawiana dokumentów. Cena bardzo przystępna. Gorąco polecam!
03/06/2020 09:02, konto: 2 lata 10 miesięcy 16 godzin, kujawsko-pomorskie, Toruń

Graycrafters sp.zo.o

Super program. polecam wszystkim znajomym, ktorzy prowadza firmy i korzystali do tej pory z innych programow.
02/06/2020 15:52, konto: 9 miesięcy 10 godzin, śląskie, Tychy

Polska Federacja Nordic Walking

Bardzo dobry i przede wszystkim prosty program do faktur! Cena za roczny dostęp jest w przystępnej cenie dla każdego! Polecam!
02/06/2020 12:53, konto: 8 miesięcy 17 godzin, pomorskie, Gdańsk, Pfnw.eu

Millnet PHU Milena Kowalska

Tani serwis co jest na plus, dużo możliwości, sporo opcji wystawiania dokumentów, stara wersja serwisu dla mnie przez nadmiar tekstu jest nieczytelna, nowa za to odpowiednio bardziej czytelna.
02/06/2020 10:00, konto: 1 rok 9 miesięcy 15 godzin, mazowieckie, Warszawa
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
PIT - w zakresie przychodów i kosztów uzyskania przychodówCzy podatnik będzie miał prawo do odliczenia podatku naliczonego z faktury wystawionej przez spółkę po dacie sprzedaży przedsiębiorstwa tej spółki?Czy Wnioskodawca, który stanie się czynnym podatnikiem VAT, powinien za dostawę mediów wystawiać refakturę na rzecz członka wspólnoty?Opodatkowanie podatkiem VAT premii pieniężnych otrzymanych od dostawcy, oraz obowiązek dokumentowaniaJak udokumentować fakturą VAT usługi świadczone na rzeczowym majątku ruchomym wykonywane dla kontrahenta z Niemiec?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.