Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2901

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

P.h.u. Tomasz Tymrakiewicz

Jestem Bardzo zadowolony z tego, że korzystam z efaktury. org, Prosty, czytelny, złozumiały, super w opcji mobilnej. POLECAM.
31/03/2020 21:19, konto: 4 lata 11 miesięcy 15 godzin, mazowieckie, Chotomów

Akademia-Sportu Mateusz Szynkowski

Jestem Bardzo zadowolony z tego, że korzystam z efaktury. org sprawnie łatwo wystawiam faktury Polecam w 100% moja ocena to 5/5.
31/03/2020 20:47, konto: 6 miesięcy 13 godzin, warmińsko-mazurskie, Kętrzyn

DIZBUD Daniel Izydorek

Korzystam ponad 1. 5 roku jestem bardzo zadowolony, nie było zadnych problemow łatwa i szybka obsługa. Poleciłem znajomym również są zadowoleni. Polecam.
30/03/2020 20:21, konto: 1 rok 10 miesięcy 13 godzin, mazowieckie, Sochaczew

Prospaw adrian Andrzejak

Korzystam 1. 5 roku i jestem bardzo zadowolony, jedyne czego mi brakuje to aplikacji na telefon, żeby wystawiać faktury szybko z telefonu, ale mimo wszystko można zrobić to przez stronę. Ogólnie 5/5.
30/03/2020 15:10, konto: 1 rok 7 miesięcy 14 godzin, łódzkie, Łódź

UKS Conrad Beata Dolmierska

Korzystam od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona Polecam. Program prosty w obsłudze. Nigdy nie miałam problemów.
30/03/2020 14:14, konto: 4 lata 9 miesięcy 20 godzin, pomorskie, Gdańsk, Judoconrad.pl

Mariusz

Korzystam od wielu lat, polecam innym, bo warto. Przeszedłem na nowy portal fakturowo, bo ma więcej funkcjonalności.
29/03/2020 21:28, konto: 4 lata 10 miesięcy 11 godzin, podlaskie, Suwałki

Fabian Foryś sklep internetowy

Jestem bardzo zadowolony z serwisu. Przez jakiś czas moja działalność była zawieszona, ale teraz ponownie ją uruchomiłem i wracam do korzystania ze strony efaktury.
27/03/2020 15:23, konto: 5 lat 14 godzin, łódzkie, Młynisko, Sklep.fabek.pl

PHU Jerzyn

Jestem człowiekiem o zaiste zaawansowanym PESEL-u i wszelkie nowinki techniczne jak i sama obsługa maszynerii komputerowej czasami doprowadza mnie do sytuacji że brzydko się wyrażam. bywa również że i rwę kudły z głowy, jednak.. . ? No właśnie w przypadku tego programu do wystawiania faktur o dziwo nic takiego nie zaszło. Program prosty, intuicyjny, czytelny, czyli stworzony dla ludzi. Mało tego, jak by powiedział I sekretarz partii stworzony dla mas pracujących. I oto chodzi, o to chodzi, proszę państwa kochanego. Mówiąc krótko wszystko jest na luziku. I tak trzymać i tak działać. Polecam z serducha całego.
27/03/2020 08:03, konto: 5 miesięcy 23 godziny, lubelskie, Chełm

Medisoft

Dobry, prosty w obsłudze program. Korzystam od sześciu lat i nigdy nie miałem problemów u użytkowaniu.
26/03/2020 07:54, konto: 5 lat 1 miesiąc 22 godziny, mazowieckie, Warszawa

Jacek Bukowski - pilotaż

Jestem mega zadowolony z programu. Korzystam z Efaktur od roku - bezproblemowo, intuicyjnie, przyjemnie. Szczerze polecam.
25/03/2020 19:00, konto: 1 rok 6 miesięcy 17 godzin, łódzkie, Łódź
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy w przypadku, gdy otrzymana przedpłata obejmuje 100% wartości towaru, wystarczy wystawienie tylko faktury dokumentującej otrzymanie przedpłaty?Czy podlegają zwolnieniu z obowiązku ewidencjonowania na kasie rejestrującej usług dostępu do internetu i usług telefonii ?Prawo do odliczenia podatku naliczonego z faktury VAT otrzymanej przed momentem rejestracji w podatku VATPytanie dotyczy kwestii ustalenia kosztów uzyskania przychodów z tytułu zbycia akcji zdeponowanych na wspólnym rachunku maklerskimCy jeśli Spółka otrzymała rabat odnoszący się w części do faktur sprzed 01 maja 2004r powinna wystawić fakturę korygującą na wartośc WNT ?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.