Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2447

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

"Frontier"

Świetna forma pisania faktur, zawsze dostępne aktualne dane, nie muszę dzwonić do biura wystarczy smart fon i internet. Gorąco polecam!
22/04/2013 12:40, konto: 6 lat 1 miesiąc 13 godzin, śląskie, Bielsko-biała

PPH Lemar

Uważam, że za bardzo przystępną cenę mam to czego potrzebuję, jasny czytelny program. Łatwy i godny polecenia, dowiedziałam się o nim od znajomego, ja również go polecam, właśnie przedłużam abonament na kolejny rok.
22/04/2013 12:34, konto: 6 lat 1 miesiąc 10 godzin, lubelskie, Kamień

Studio Orchidea

Uważam że program jest bardzo łatwy i prosty w obsłudze. Jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim!
21/04/2013 23:32, konto: 6 lat 1 miesiąc 3 godziny, zachodniopomorskie, Szczecin, Studioorchidea.com.pl

Natalia Wesołowska

Program jest naprawdę godny polecenia. Polecam - wszystko szybko i sprawnie. Warty uwagi. Wystawienie, edycja rachunku zajmuje kilka sekund.
19/04/2013 16:04, konto: 5 lat 1 miesiąc 4 godziny, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz

Aneta Kasjaniuk F.H.U Agusia

Bardzo dobry program do wystawiania faktur, prosty, przejrzysty. Jestem zadowolona i w przyszłości roku również wykupię abonament. Polecam niezdecydowanym.
19/04/2013 15:56, konto: 7 lat 1 miesiąc 5 godzin, mazowieckie, Siedlce

UT Tokar-Trans

Bardzo dobry program. Prosty, bez zbędnych dodatków. Z pewnością godny polecenia. Jestem bardzo zadowolona z jego obsługi.
18/04/2013 18:45, konto: 6 lat 6 miesięcy 14 godzin, lubelskie, Sawin

Centrum Usług "PERSONA" Prakseda Korytnicka

Doskonały program do obsługi sprzedaży jednoosobowej działalności gospodarczej. Zaletą jest bezpośrednie wysłanie Faktur na skrzynkę pocztową kontrahenta.
18/04/2013 14:27, konto: 5 lat 4 godziny, śląskie, Tychy

Zakład Produkcyjno-Handlowy Krzysztof Zapotoczny

Program intuicyjny, stabilny, szybki, taki jaki powinien być dla mobilnego przedsiębiorcy. Baza faktur i kupujących ułatwia pracę. Będę polecał wszystkim.
18/04/2013 12:45, konto: 5 lat 4 godziny, wielkopolskie, Poznań, Cctvlab.pl

Krzysztof Hanke Agencja Usługowa

Bardzo dobry, intuicyjny program i pomaga "w trasie" wystawiać rachunki. Z całą odpowiedzialnościa jest godny polecenia i stosowania w takich firmach, jak moja.
18/04/2013 09:03, konto: 6 lat 1 miesiąc 11 godzin, śląskie, Brenna

Instalatorstwo Elektryczne Eugeniusz Ruchała

Bardzo dobry program, polecam każdemu. Bardzo łatwy w obsłudze szczególnie dla małych i średnich firm. Zadowolony jestem w 100%.
17/04/2013 21:31, konto: 6 lat 1 miesiąc 10 godzin, małopolskie, Wielogłowy
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy na podstawie wyciągów bankowych bez załączonych dokumentów źródłowych można dokonywać zapisów w księgach rachunkowych?Czy przysługuje prawo do odliczenia podatku VAT naliczonego z faktur dokumentujących zakup środków trwałych?Dot. prawidłowego rozliczenia faktur korygujących z tytułu wewnątrzwspólnotowego nabycia towarówUrząd Skarbowy Bełchatów 97-400 ul. J. Piłsudskiego 18Czy dla udokumentowania otrzymanych dopłat do wody i ścieków należy wystawić dla Urzędu Gminy fakturę VAT?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.