Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2550

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Gabinet Logopedyczny AD VERBI

Znakomity program, jestem z niego bardzo zadowolona. Prosty interfejs i dostęp z każdego komputera. Na pewno wykupię płatny abonament. Polecam każdemu!
13/08/2013 23:19, konto: 6 lat 9 godzin, mazowieckie, Błonie

Streamair

Rewelacja, zawsze pod ręką. Szczególnie przy mojej pracy - ciągle po za biurem, jedyne czego brakuje to internetowej drukarki z dostawą wydruku pod wskazany adres.
12/08/2013 09:06, konto: 6 lat 20 godzin, zachodniopomorskie, Stepnica, Streamair.pl

ART Wioleta

Używam tego programu już trzy miesiące i jestem bardzo zadowolony na pewno wykupie pakiet na 1 rok. Polecam w 100%.
11/08/2013 10:08, konto: 5 lat 5 miesięcy 14 godzin, śląskie, Radlin

DUDMET Duda Marcin

Prosta, intuicyjna obsługa. Dostęp wszędzie gdzie jest internet. Eksport plików do różnych formatów. Niskie opłaty. Polecam.
09/08/2013 16:27, konto: 5 lat 11 miesięcy 16 godzin, małopolskie, Radziemice

Pphu Anna

Program fajny, bardzo łatwy i nie drogi, dla małych i średnich firm idealny, serdecznie wszystkim polecam.
06/08/2013 07:20, konto: 6 lat 1 miesiąc 18 godzin, dolnośląskie, Legnica, Entro.anna.pl

Kocham Przygodę

Super program dla malych firm. Bardzo funkcjonalny i za przystępną cenę. Polecam wszystkim innym firmom do korzystania z usług tej strony.
05/08/2013 22:40, konto: 7 lat 1 miesiąc 15 godzin, łódzkie, Łódź, Kochamprzygode.pl

AlpaMed Aleksandra Papiewska

Świetny portal! Faktury wystawia się w bardzo łatwo i szybko. Możliwość utworzenia bazy danych z kontrahentami i produktami znacznie ułatwia pracę. Program bardzo intuicyjny. Można bez problemu kasować, edytować i korygować faktury. Gorąco polecam każdej firmie.
05/08/2013 19:43, konto: 5 lat 11 miesięcy 17 godzin, mazowieckie, Zwoleń, Alpamed.pl

TwistGrip

Super portal, bardzo wygodny i przejrzysty. Bardzo dużo objaśnień. Możliwość korekt i w ogóle super. Serdecznie polecam.
02/08/2013 09:16, konto: 6 lat 2 miesiące 11 godzin, dolnośląskie, Platerówka

Barents.pl

Próbowałem dużo serwisów ale ten najlepiej i najłatwiej wystawia faktury dla firm za granicą w innych walutach. Proste i działa!
31/07/2013 23:31, konto: 5 lat 4 miesiące 14 godzin, dolnośląskie, Wrocław, Barents.pl

Czarny kot Biały kot

Prosty, przejrzysty, funkcjonalny. Godny polecenia każdej formie działalności gospodarczej. Szczerze wszystkim polecam!
30/07/2013 17:07, konto: 6 lat 1 miesiąc 7 godzin, dolnośląskie, Wrocław, Czarnykotbialykot.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Prawo do odliczenia podatku VAT zwartego w fakturach dotyczących zakupu towarów i usług w związku z realizacją inwestycji pn. Budowa drogi gminnejStosowanie prawidłowego kursu waluty obcej do przeliczenia na złote polskie wartości faktur korygującychDokumentacja dla zastosowania stawki 0% w międzynarodowym transporcie towarówDotyczy momentu dokonania rozliczenia podatku VAT z faktury korygującejPodatnik ma obowiązek posiadania potwierdzenia odbioru faktury korygującej od nabywcy usługi
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.