Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2901

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Pro serwis

Super program do wystawiania faktur. Korzystam z niego od roku i nigdy nie miałem żadnego problemu z wystawieniem faktury, wystarczy dostęp do internetu. Wystawiałem faktury w domu u klienta korzystając z jego komputera, wystarczy NIP i mam jego wszystkie dane nie tracąc czasu na wpisywanie. Gorąco polecam jest niezawodny. Również podoba nam się wysyłanie faktur na e-mail do klientów, ważne dla firm usługowych.
16/01/2014 23:18, konto: 7 lat 8 miesięcy 22 godziny, małopolskie, Kraków

PHU AUTO-KOMPLEKS s.c.

Po wielu próbach korzystania z rożnych programów do wystawiania faktur, Wasz okazał się najlepszy. Jest nieskomplikowany, łatwo dostępny i przejrzysty. Na każde zadane pytanie otrzymałam natychmiastową odpowiedź, dzięki czemu poczułam się szanowanym użytkownikiem. Dla małej firmy optymalne rozwiązanie. Polecam!
16/01/2014 21:38, konto: 7 lat 1 miesiąc 1 godzina, wielkopolskie, Szamotuły

JOLPRESS s.c.

Super sprawa, wystarczy nip klienta i mam jego dane potrzebne do wystawienia faktury. Wszystko robię elektronicznie, a fakturę wysyłam na drukarkę w biurze i gotowe. Polecam zwłaszcza małym i średnim firmom.
16/01/2014 16:13, konto: 7 lat 4 miesiące 19 godzin, wielkopolskie, Luboń, Facebook.com

Mitrans

Program prosty w obsłudze, bardzo funkcjonalny, szybka reakcja prowadzących serwis na zgłaszane uwagi, gorąco polecam.
16/01/2014 15:07, konto: 7 lat 8 miesięcy 19 godzin, śląskie, Dąbrowa Górnicza

Ajs24.com

Bardzo pomocny program, łatwy w obsłudze, faktury są zapisane w jednym miejscu, szybki dostęp, żadnych problemów z użytkowaniem. Polecam.
16/01/2014 14:53, konto: 7 lat 8 miesięcy 21 godzin, wielkopolskie, Wysoka, Ajs24.com

Goldinvest

Program bardzo fajny, przydatny i łatwy w obsłudze. Aplikacja bardzo funkcjonalna, bez zbędnych udziwnień. Wszystkim gorąco polecam!
16/01/2014 13:22, konto: 8 lat 4 miesiące 19 godzin, małopolskie, Kraków

Marko

Przyjazny i prosty w obsłudze program. Zdecydowanie polecam innym, również tym którzy często podróżują w interesach!
16/01/2014 12:22, konto: 7 lat 5 miesięcy 17 godzin, wielkopolskie, Poznań, Syriaart.pl

DRB Polonia

Idealne proste przejrzyste narzędzie do wystawiania faktur jak i rachunków, polecam każdemu kto prowadzi działalność.
16/01/2014 11:22, konto: 6 lat 9 miesięcy 23 godziny, łódzkie, Bełchatów, Drbpolonia.com

Profoto

Bardzo pomocny program, łatwy w obsłudze, faktury są zapisane w jednym miejscu, szybki dostęp, żadnych problemów z użytkowaniem. Polecam.
16/01/2014 09:44, konto: 6 lat 10 miesięcy 1 godzina, małopolskie, Kraków

ColoredHeart

Doskonałe rozwiązanie. Mogę wystawić fakturę z każdego miejsca w kraju i przesłać ją mailem bez konieczności bycia w firmie. Nic mi nie znika przy awarii komputera. Żadnych problemów z obsługą. Łatwy i przyjemny w obsłudze, polecam każdemu. Jestem bardzo zadowolona z użytkowania.
16/01/2014 08:59, konto: 6 lat 9 miesięcy 2 godziny, małopolskie, Kraków, Coloredheart.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Wystawianie faktur elektronicznych korygującychUrząd Skarbowy Wołów 56-100 ul. T. Kościuszki 17Przelew wierzytelności własnych dokonywany na rzecz banku na podstawie i w ramach umowy faktoringuDot. podatku od towarów i usług w zakresie opodatkowania premii pieniężnychRefakturowanie usług pocztowych - aukcje internetowe
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.