Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2638

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Art-Mobile

Właśnie minął drugi rok mojej współpracy z efaktury.org. W skrócie: dostęp z każdego miejsca daje nam pełną swobodę w użytkowaniu platformy, brak jakichkolwiek awarii działania strony, prosty i funkcjonalny interfejs i przy tym w dobrej cenie. Długo szukałem takiego serwisu ale cierpliwość się opłaciła. Polecam serdecznie. Pozdrawiam i oby tak dalej. Piotr.
04/04/2013 21:18, konto: 7 lat 7 miesięcy 17 godzin, dolnośląskie, Wrocław, Art-mobile.pl

V8 Gerard Jasiński

Program jakiego szukałem, prosty w obsłudze wszystko można usatwić pod siebie, no i przystępny abonament. Gorąco polecam!
04/04/2013 19:29, konto: 6 lat 11 miesięcy 23 godziny, lubelskie, Krasnystaw

Centrum Gastronomiczne Kora

Gorąco polecam. Bardzo prosty w obsłudze i przejrzysty program do fakturowania. Jestem zadowolona i w przyszłości roku również wykupię abonament.
04/04/2013 16:51, konto: 6 lat 10 miesięcy 12 godzin, lubelskie, Zamość, Barkora.pl

Bartłomiej Szyperski CarPhoto

Łatwo, szybko i prosto. Fakturę mogę wystawić zawsze i wszędzie. W każdej chwili mogę sprawdzić kiedy wystawiłem fakturę i kiedy mija jej termin płatności aby reagować. Doskonały pomysł. Polecam.
04/04/2013 15:35, konto: 6 lat 9 miesięcy 18 godzin, mazowieckie, Warszawa, Pro-moto.com.pl

Maciej Szostak Press Time

Gorąco polecam system fakturowy efaktury.org, wszystko przejrzyste, łatwe i co ważne łatwe w obsłudze!
04/04/2013 14:26, konto: 6 lat 8 miesięcy 10 godzin, warmińsko-mazurskie, Elbląg

Mariusz Pilecki

Prosty i bardzo fajny program, jestem zadowolony i polecam innym. Gratuluje pomysłu, można przeglądać dokumenty, edytować, zapisywać a potem sobie wydrukować. Jeśli komuś zależy na prostym i szybkim wystawianiu faktur to ten program jest jak najbardziej do tego.
04/04/2013 14:12, konto: 6 lat 2 miesiące 17 godzin, zachodniopomorskie, Szczecin

Agnieszka Sharif

Prosty i łatwy w obsłudze program fakturowy. Jestem bardzo zadowolona z prostoty i przejrzystości tego programu oraz możliwości edytowania wszelkich szczegółów.
04/04/2013 13:58, konto: 6 lat 2 miesiące 17 godzin, mazowieckie, Błonie

BazaNet

Doskonały pomysł na sposób wystawiania faktur, jestem bardzo zadowolony z faktu iż nie muszę mieć programu na komputerze a wystarczy przeglądarka i dostęp do internetu. Gratuluję przedsięwzięcia.
04/04/2013 12:15, konto: 5 lat 4 miesiące 17 godzin, kujawsko-pomorskie, Solec Kujawski, Bazanet.net.pl

El-Tech Barbara Żebrowska

Prosty w obsłudze i przejrzysty program. Naprawdę świetny program do wystawiania faktur i innych dokumentów księgowych.
04/04/2013 11:01, konto: 7 lat 17 godzin, lubuskie, Zielona Góra

RIBES Tonery do drukarek

Bardzo prosta i przejrzysta strona, łatwa w obsłudze dla każdego. Cały czas wprowadzane są ulepszenia. Nie wyobrażamy sobie korzystania z innej!
04/04/2013 09:59, konto: 7 lat 7 miesięcy 17 godzin, mazowieckie, Warszawa, Ribes.com.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy zakupione towary i usługi sfinansowane z zakładowego funduszu świadczeń socjalnychpodlegają opodatkowaniu podatkiem VAT?W jakiej formie powinno nastąpić potwierdzenie przez nabywcę usługi odbioru faktury korygującej ?Czy w oparciu o posiadane wydruki z komputera, Wnioskodawca może dokonywane zakupy zaliczyć do kosztów uzyskania przychodów?Moment ującia faktur korygujących powodujących podwyższenie podatku należnegoBiuro rachunkowe Kędzierzyn-Koźle: czym jest rachunkowość komputerowa?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.