Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2895

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Nauka gry na instrumentach klawiszowych. Usługi muzyczne

Prosty, skuteczny, tani i niezawodny. Idealny dla jednoosobowych przedsiębiorców czy małych firm. Polecam!
23/09/2013 08:30, konto: 6 lat 11 miesięcy 9 godzin, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz, Jarekgajewski.pl

Wycena nieruchomości. Rzeczoznawca majątkowy

Wyjątkowo intuicyjny serwis i bardzo łatwa obsługa a zarazem naprawdę funkcjonalne narzędzie za normalne pieniądze. POLECAM!
20/09/2013 13:15, konto: 8 lat 4 miesiące 15 godzin, pomorskie, Gdynia, Wycenanieruchomosci.gda.pl

EKO Food S.C

Bardzo dobry serwis, wręcz rewelacyjny. Brakuje paru funkcjonalności, ale jestem zadowolony - szczególnie, że jest dostępny online i jest bardzo tani.
20/09/2013 11:16, konto: 8 lat 4 miesiące 15 godzin, łódzkie, Łódź

CCV Electronics

Bardzo prosta obsługa nie sprawiająca żadnych problemów. Wszystkie opcje łatwo dostępne dla użytkownika. Intuicyjny, przyjazny. Polecam.
20/09/2013 11:11, konto: 8 lat 4 miesiące 15 godzin, dolnośląskie, Wrocławice

Best Finanse

Ciekawy program, prosty, tani bez problemów, dla małych firm polecam. Nie ma problemów z zapisywaniem danych, wszystko działa łatwo i sprawnie. Polecam.
20/09/2013 08:24, konto: 7 lat 20 godzin, śląskie, Dąbrowa Górnicza

Faixa Preta

Super program do wystawiania faktur. Tanio, szybko i bezproblemowo. Najlepszy dla małych firm. Polecam.
10/09/2013 08:09, konto: 8 lat 4 miesiące 15 godzin, łódzkie, Łódź, Bjj.com.pl

Biuro Rachunkowe PROFIT Piotr Wyszogrodzki

Bardzo prosty, niezawodni i co ważne tani program do wystawiania faktur. Aplikacja godna polecenia. Pozdrawiam.
09/09/2013 12:37, konto: 7 lat 15 godzin, mazowieckie, Jachranka, Profit-wyszogrodzki.pl

RED Piotr Sobczak

Jest to super i tani program do faktur. Bardzo przydatna dla każdego przedsiębiorcy strona. Polecam!
06/09/2013 11:45, konto: 6 lat 10 miesięcy 16 godzin, wielkopolskie, Ostrów Wielkopolski, Wp.pl

Łukasz Zając Softlogic

Najlepszy program do wystawiania faktur z jakim pracowałem. Jest prosty, bez zbędnych udziwnień a ma wszystko czego trzeba. Przy tym wszystkim niezawodny i tani.
05/09/2013 08:53, konto: 7 lat, śląskie, Gliwice

Solid-Fol

Efaktury. org to naprawdę profesjonalna, bardzo przydatna dla każdego przedsiębiorcy strona. Polecam!
04/09/2013 15:16, konto: 6 lat 11 miesięcy 17 godzin, wielkopolskie, Blękwit
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy błędnie wykazany na fakturze numer rejestracyjny samochodu może zostać skorygowany poprzez wystawienie noty korygującej?Czy otrzymane faktury za usługę medyczną z centrum medycznego będą kosztem uzyskania przychodów Spółki?Czy Wnioskodawca może odliczyć podatek od towarów i usług z faktur od zakupionego oleju opałowego?Możliwości wystawiania faktur wewnętrznych i ich przechowywania w formacie pliku PDFPrawo do odliczenia podatku naliczonego z faktur dokumentujących nabycie paliwa oraz koszty naprawy samochodu osobowego
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.