Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2967

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Dowkia

Program jest funkcjonalny i bardzo prosty w obsłudze. DUŻY PLUS to możliwość wystawiania faktur angielskojęzycznych. Polecam!
02/04/2013 12:42, konto: 8 lat 2 miesiące 6 godzin, łódzkie, Łódź, Ubrankadochrztu.republika.pl

Torus Stachyra Piotr

Korzystam z programu już prawie półtora roku i pięknie ten program się unowocześnia. Jest po prostu coraz łatwiejszy w obsłudze i wygląd też zachęca do korzystania z tego fajnego programu. Pozdrawiam ekipę Efaktury.org.
02/04/2013 12:38, konto: 8 lat 8 miesięcy 7 godzin, lubelskie, Okszów

Asjo-manag

Dzięki efaktury.org nareszcie szybko wystawiam rachunki. Nie muszę za każdym razem wpisywać danych kontrahentów, tytułu i innych danych. Wszystko jest w podręcznej bazie danych. Proste wystawianie gdziekolwiek jestem. Polecam!
02/04/2013 12:11, konto: 8 lat 1 godzina, śląskie, Częstochowa

Zakład usługowy Elektron

Program wręcz idealny dla drobnych przedsiębiorców, fajny, łatwy i przyjazny. Dla mnie rewelacja nic dodać nic ująć.
02/04/2013 12:11, konto: 8 lat 8 miesięcy 7 godzin, łódzkie, Piotrków Trybunalski, Pomiary.ulotka.org

PPHU Futrzane

Korzystamy z efaktury od początku i już tu zostaniemy. Inne strony są po prostu zbyt skomplikowane. Same plusy! Polecamy!
02/04/2013 11:36, konto: 7 lat 8 miesięcy 2 godziny, mazowieckie, Radom

Redagooj.pl

Już blisko rok korzystam z serwisu Efaktury.org z poczuciem, że mogę sprawnie korzystać z bazy swoich klientów i bezpiecznie przechowywać ich dane, jak również w każdej chwili i z każdego miejsca wystawić nowy rachunek. Dobrze wybrałam!
02/04/2013 11:32, konto: 8 lat 6 miesięcy 8 godzin, wielkopolskie, Kaźmierz, Redagooj.pl

PW Kormoran

Bardzo przyjazny PORTAL dla małych przedsiębiorców. Wystawianie faktur, ich numeracja oraz kartoteki przejrzyste i szybko dostępne. Koszt praktycznie zerowy. Szczerze polecam!
02/04/2013 11:28, konto: 7 lat 8 miesięcy 10 godzin, zachodniopomorskie, Szczecin

F.H.U. KONRADOV Konrad Pytkowski

Efaktury.org to super rozwiązanie dla małych przedsiębiorców takich jak ja. SZCZERZE POLECAM! Tanio, przejrzyście i solidnie!
02/04/2013 10:57, konto: 8 lat 1 miesiąc 16 godzin, mazowieckie, Dobre, Konradov.pl

Piotr Stelmach Photography

Efaktury.org to pierwszy program do fakturowania online i nie tyko, z którego korzystam z przyjemnością. Prosty w obsłudze, intuicyjny interfejs, a jednocześnie jest w nim wszystko czego potrzeba. Cena za abonament roczny to kolejna miła niespodzianka. Polecam wszystkim potrzebującym.
02/04/2013 09:34, konto: 7 lat 8 miesięcy 11 godzin, zagranica, Irlandia, Piotrstelmach.com

Kancelaria Adwokacka adw. Łukasz Leończyk

W istocie prosty w obsłudze i porządkujący program ułatwiający pracę. Na razie nie mam do jego działania zastrzeżeń.
02/04/2013 09:13, konto: 7 lat 8 miesięcy 5 godzin, zachodniopomorskie, Police, Leonczyk-adwokat.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Dotyczy sposobu przeliczania kwot wyrażonych w walutach obcych na fakturach wystawionych przez kontrahentów zagranicznychCzy można uznać za dowód księgowy fakturę wydrukowaną ze strony internetowej kontrahenta bez podpisu lub przesłanej pocztą elektroniczną?Czy Spółka postąpiła prawidłowo zaliczając VAT naliczony z faktur za usługi gastronomiczne do kosztów uzyskania przychodów?Prawo do odliczenia podatku naliczonego wykazanego w fakturach dokumentujących nabycie towarów i usług związanych z budową węzła komunikacyjnegoMoment otrzymania faktury elektronicznej
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.