Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2978

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Kancelaria Adwokacka adw. Łukasz Leończyk

W istocie prosty w obsłudze i porządkujący program ułatwiający pracę. Na razie nie mam do jego działania zastrzeżeń.
02/04/2013 09:13, konto: 7 lat 9 miesięcy 7 godzin, zachodniopomorskie, Police, Leonczyk-adwokat.pl

Leader

Serwis ten jest doskonałym narzędziem pracy dla tzw. mikroprzedsiębiorców, ponieważ przy niewielkich nakładach finansowych mamy dostęp do świetnego programu, który w znacznym stopniu pomaga w prowadzeniu swojego biznesu. Warto wspomnieć iż dostęp do programy jest praktycznie nieograniczony, gdyż wystarczy nam jedynie dostęp do internetu, chociażby przez smartfona.
02/04/2013 06:24, konto: 7 lat 10 miesięcy 5 godzin, opolskie, Kluczbork

Partner

Bardzo funkcjonalna i łatwa w obsłudze aplikacja. Dostęp do niej praktycznie nieograniczony i wszędzie. Łatwe wystawianie faktur angielskojęzycznych.
01/04/2013 21:19, konto: 7 lat 10 miesięcy 2 godziny, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz

Printeria

Rewelacja! Łatwa obsługa, wszystko intuicyjne. Kosi konkurencję, a do tego mało kosztuje. Zdecydowanie polecam!
01/04/2013 21:00, konto: 8 lat 9 miesięcy 9 godzin, śląskie, Czechowice-dziedzice

MKB Energy

Testowałem kilka programów, ten okazał się nr 1. Dostęp w każdym miejscu, łatwy w obsłudze, w dobrej cenie. POLECAM.
01/04/2013 16:02, konto: 7 lat 9 miesięcy 4 godziny, opolskie, Brzeg, Mkbenergy.pl

EEEIC Intl

Szczególnie przydatna jest możliwość wystawiania faktur w języku angielskim! Sprawdziliśmy inne konkurencyjne strony tego typu i TA JEST NAJLEPSZA!
01/04/2013 12:20, konto: 6 lat 4 miesiące 9 godzin, dolnośląskie, Wrocław, Eeeic.eu

DCProject

Bardzo intuicyjny i szybki sposób na wystawianie faktur, w każdym miejscu dzięki pracy on-line bez instalowania aplikacji. Polecam dla wszystkich prowadzących działalność gospodarczą.
31/03/2013 19:31, konto: 6 lat 8 miesięcy 8 godzin, mazowieckie, Kozienice, Dcproject.pl

Askar Protect

Program łatwy w obsłudze, funkcjonalny. Ma przewagę nad innymi dzięki cenom abonamentu i możliwością pracy online. Ma również wady, nie można eksportować bazy danych klientów ani wystawionych faktur.
31/03/2013 18:06, konto: 8 lat 9 miesięcy 9 godzin, kujawsko-pomorskie, Ciechocinek, Askarprotect.pl

NOWA-SZYK MEBLE Jarosław Siłuszyk

Bardzo prosty w obsłudze i przejrzysty, cena jak najbardziej przystępna. Jestem bardzo zadowolony z programu.
30/03/2013 12:47, konto: 8 lat 4 miesiące 18 godzin, mazowieckie, Warszawa, Nowa-szyk.pl

INDYWIDUALNA PRAKTYKA PIELĘGNIARSKA Bożena Wesołowska

Bardzo przyjemnie pracuje się na tym programie. Wszystko jasne i proste. Najlepszy spośród tych z których dotychczas korzystałam no i nie stawia restrykcyjnych ograniczeń. Godny polecenia!
30/03/2013 10:30, konto: 7 lat 8 godzin, warmińsko-mazurskie, Dobre Miasto
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy możliwe jest skorygowanie daty wystawienia faktury za pomocą not korygujących w sposób żądany przez kontrahenta?Czy można wystawić fakturę korygującą zmieniającą stawkę podatku VAT z 22% na zwolnienie od podatku?Prawo do odliczenia podatku wynikającego z faktur dokumentujących wydatki poniesione przy wnoszeniu przedsiębiorstwa aportem do spółki komandytowejDotyczy możliwości obniżenia podatku należnego o podatek naliczony wynikający z faktury dokumentującej wydatek będący zapłatą za utracony towarZapytanie dotyczy jaki rodzaj ksiąg ma prowadzić przedsiębiorca świadczący usługi telekomunikacyjne
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.