Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3019

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Teleinstal s.c

Jestem z programu bardzo zadowolony. Polecam każdemu, kto potrzebuje programu prostego i niezawodnego.
04/04/2013 22:53, konto: 8 lat 10 miesięcy 11 godzin, śląskie, Ornontowice, Teleinstal.ornontowice.com.pl

Art-Mobile

Właśnie minął drugi rok mojej współpracy z efaktury.org. W skrócie: dostęp z każdego miejsca daje nam pełną swobodę w użytkowaniu platformy, brak jakichkolwiek awarii działania strony, prosty i funkcjonalny interfejs i przy tym w dobrej cenie. Długo szukałem takiego serwisu ale cierpliwość się opłaciła. Polecam serdecznie. Pozdrawiam i oby tak dalej. Piotr.
04/04/2013 21:18, konto: 8 lat 10 miesięcy 11 godzin, dolnośląskie, Wrocław, Art-mobile.pl

V8 Gerard Jasiński

Program jakiego szukałem, prosty w obsłudze wszystko można usatwić pod siebie, no i przystępny abonament. Gorąco polecam!
04/04/2013 19:29, konto: 8 lat 2 miesiące 17 godzin, lubelskie, Krasnystaw

Centrum Gastronomiczne Kora

Gorąco polecam. Bardzo prosty w obsłudze i przejrzysty program do fakturowania. Jestem zadowolona i w przyszłości roku również wykupię abonament.
04/04/2013 16:51, konto: 8 lat 1 miesiąc 7 godzin, lubelskie, Zamość, Barkora.pl

Bartłomiej Szyperski CarPhoto

Łatwo, szybko i prosto. Fakturę mogę wystawić zawsze i wszędzie. W każdej chwili mogę sprawdzić kiedy wystawiłem fakturę i kiedy mija jej termin płatności aby reagować. Doskonały pomysł. Polecam.
04/04/2013 15:35, konto: 8 lat 12 godzin, mazowieckie, Warszawa, Pro-moto.com.pl

Maciej Szostak Press Time

Gorąco polecam system fakturowy efaktury.org, wszystko przejrzyste, łatwe i co ważne łatwe w obsłudze!
04/04/2013 14:26, konto: 7 lat 11 miesięcy 5 godzin, warmińsko-mazurskie, Elbląg

Mariusz Pilecki

Prosty i bardzo fajny program, jestem zadowolony i polecam innym. Gratuluje pomysłu, można przeglądać dokumenty, edytować, zapisywać a potem sobie wydrukować. Jeśli komuś zależy na prostym i szybkim wystawianiu faktur to ten program jest jak najbardziej do tego.
04/04/2013 14:12, konto: 7 lat 4 miesiące 11 godzin, zachodniopomorskie, Szczecin

Agnieszka Sharif

Prosty i łatwy w obsłudze program fakturowy. Jestem bardzo zadowolona z prostoty i przejrzystości tego programu oraz możliwości edytowania wszelkich szczegółów.
04/04/2013 13:58, konto: 7 lat 5 miesięcy 11 godzin, mazowieckie, Błonie

BazaNet

Doskonały pomysł na sposób wystawiania faktur, jestem bardzo zadowolony z faktu iż nie muszę mieć programu na komputerze a wystarczy przeglądarka i dostęp do internetu. Gratuluję przedsięwzięcia.
04/04/2013 12:15, konto: 6 lat 7 miesięcy 11 godzin, kujawsko-pomorskie, Solec Kujawski, Bazanet.net.pl

El-Tech Barbara Żebrowska

Prosty w obsłudze i przejrzysty program. Naprawdę świetny program do wystawiania faktur i innych dokumentów księgowych.
04/04/2013 11:01, konto: 8 lat 3 miesiące 12 godzin, lubuskie, Zielona Góra
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy dla agenta powinno się również wystawiać rachunki, tak jak dla pozostałych firm?Prawo do odliczenia podatku naliczonego określonego w fakturach dokumentujących wydatki poniesione w związku z ubieganiem się o dotacjęCzy otrzymana dotacja podlega regulacjom ustawy o podatku od towarów i usług?Czy równowartość 18% VAT-u rosyjskiego zawarta w fakturze, winna stanowić przychód dla celu podatku dochodowego?Zwolnienie podmiotowe dla świadczenia usług w ramach biura rachunkowego
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.