Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2599

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Expres-Bus

Świetna strona do wystawiania faktur wszelkiego rodzaju. My korzystamy z niej od 2 lat. Gorąco polecam !
13/07/2019 17:14, konto: 4 lata 5 miesięcy 5 godzin, małopolskie, Kraków, Expres-bus.com.pl

Kancelaria Radcy Prawnego Marcin Żmuda

Korzystam od kilku lat, jestem nieodmiennie bardzo zadowolony. Mnóstwo opcji, bardzo intuicyjna obsługa. Polecam.
11/07/2019 14:04, konto: 3 lata 4 miesiące 17 godzin, świętokrzyskie, Kielce

BALONIARKI Patrycja Mocarska

Strona efaktury. org została mi polecona i ja będę polecać dalej. Fakturki wystawia się szybko, przejrzyście i bez problemów. Pozdrawiam!
08/07/2019 12:14, konto: 5 miesięcy 11 godzin, kujawsko-pomorskie, Inowrocław, Baloniarki.pl

BEKFILM Tomasz Bek

Bardzo przydatny produkt dla dużych i małych firm (takich jak moja) Wszystko działa bez zarzutu. Bardzo dużo możliwości i opcji, ja korzystam tylko z kilku, a opłata za rok użytkowania prawie symboliczna. Poleciłem wielu osobom. Przedłużam umowę na kolejny rok.
07/07/2019 14:10, konto: 1 rok 4 miesiące 5 godzin, mazowieckie, Warszawa

FUX Wojciech Lisik

Bardzo polecam każdemu, wszystko działa tak jak powinno, nie ma punktu do którego można się doczepić.
05/07/2019 23:17, konto: 3 lata 4 miesiące 8 godzin, warmińsko-mazurskie, Gołdap

Trans Finans Roman Żelazko

Korzystamy ze strony od 6 lat jest super przejrzysta łatwa w obsłudze polecam każdemu jeśli można przyznać punkty to daje 10/10.
03/07/2019 19:58, konto: 6 lat 4 miesiące 18 godzin, mazowieckie, Warszawa

Red Carpet Hostel

Serwis efaktury lepszy niż babci konfitury. Można go używać prawie bez klawiatury! Z GUSu ściąga dane i wszystko jest dograne. Bez zbędnej lektury wystawiają się faktury. Będziemy go używać aż do emerytury!
01/07/2019 00:10, konto: 2 lata 4 miesiące 2 godziny, małopolskie, Kraków, Redcarpethostel.pl

Horba Transport

Bardzo polecam.. . szybka, prosta, obsługa programu wystawianie faktur zajmuje chwilę, wszystko co jest potrzebne jest w jednym miejscu przeglądanie-wystawianie ponowne itd..
30/06/2019 19:57, konto: 2 lata 5 miesięcy 3 godziny, podlaskie, Czarna Wieś Kościelna

Magis - A.N.

Opinie same mówią za siebie, nie znam się na informatyce, ale z jakiegoś powodu strona www. efaktury. org działa bez problemów dla takich osób jak ja troche bojących sie, że się pomylą, że nie będzie można czegoś poprawić, naprawić i dopisać jest po prostu super, od tygodnia wysylam też faktury, a nie robiłam tego bo myślałam, ze pewnie faktura nie dojdzie do adresata, jednak wszystko działa bez zarzutu, więc jak poprzednicy jestem bardzo zadowolona, wręcz zachwycona, pozdrawiam i oczywiście Polecaaaaam. . .
29/06/2019 14:38, konto: 1 rok 4 miesiące 15 godzin, zachodniopomorskie, Dębno

Warwil Sp.z o.o.

Witam. Serwis spełnia oczekiwania - niemniej jest kilka niedociągnięć - np szalenie denerwujące są podpowiedzi w artykułach (produktach do sprzedaży) system podpowiada poprzednie wpisy i nieraz zdarzyło się że ostatecznie lista była błedna, wpisany ręcznie produkt był zastąpiony poprzednim. Nie ma też opcji ustawienia numeracji faktur indywidualnej, tj np u nas numer łamany przez miesiac łamany przez sprzedawca - musimy używać ręcznie. Brakuje bardzo możliowości podania dwóch numerów rachunków bankowych na fakturze (oprocz rachunku VAT). Większość funkcjonalnosci jednak super dziala poprawnie, np faktura koncowa idealnie i poprawnie rozlicza zaliczki itd. zdecydowanie polecam system swoim klientom i wiem ze konrzystają i są zadowoleni! pozdrawiam4.
29/06/2019 11:50, konto: 1 rok 4 miesiące 5 godzin, wielkopolskie, Kościan
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Z jaką stawą VAT wystawić fakturę dla odbiorcy z poza UE (0% czy 22%)?Czy Spółdzielnia ma prawo do obniżenia podatku należnego o podatek naliczony na podstawie tak wystawionej faktury VAT?Możliwości wystawiania faktur na członka wspólnoty z tytułu odprzedaży chłodzeniaSkutki podatkowe zwrotu najemcy poniesionych nakładów na obcy środek trwałyMożliwości odliczenia podatku VAT wynikającej z faktury VAT przesyłanej w formie elektronicznej (plik PDF
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.