Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2847

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Usługi Ogolnobudowlane

Ta strona jest dla mnie konkretna, szybko i łatwo wystawiam fakturę i mam dużo czasu na inne sprawy A nie zabawę z przeliczaniem.
20/04/2020 12:36, konto: 2 lata 4 miesiące 5 godzin, podkarpackie, Medyka

Banaliki Emilia Popławska

Dawno tu nie byłam z powodów zdrowotnych, ale wracam! Opłaciłam abonament i mam nadzieję, że zaraz będzie hulało.
17/04/2020 22:36, konto: 5 lat 1 miesiąc 8 godzin, mazowieckie, Marki

Jacek Kowalówka Firma JK Auto

Portal bardzo dobrze się u mnie sprawdza, eFaktury działają bez zarzutu co do formy zapisywania faktur i ich edycji. Gorąco polecam.
17/04/2020 14:03, konto: 4 miesiące 15 godzin, małopolskie, Kalwaria Zebrzydowska, Jkauto.gratka.pl

Gminna Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska" w Zakopanem

Strona jest znakomita! Zawiera wszystkie potrzebne elementy, jest bardzo intuicyjna i spełnia wszystkie wymogi oraz oczekiwania.
17/04/2020 09:19, konto: 2 lata 4 miesiące 18 godzin, małopolskie, Zakopane

Elekromechanika Pojazdowa Cezary Klimczak

Program super łatwy w obsłudze i bardzo czytelny. Do tego cena bardzo przyjazna, pracowałem rok na tym programie, i będę zapewne pracował następny. Bardzo polecam.
15/04/2020 20:08, konto: 1 rok 3 miesiące 8 godzin, łódzkie, Bielawy

Gospodarstwo Rolne Adam Mikina

Bardzo chwalę sobie ten program! Szukałem prostego, intuicyjnego programu do wystawiania faktur dla swoich odbiorców i znalazłem. Jestem już kolejny rok i nie zamierzam go zmieniać. Polecam!
15/04/2020 08:34, konto: 4 lata 4 miesiące 13 godzin, świętokrzyskie, Bełzów

Łukasz Bernatek "BERNI-TRANS" uSŁUGI Usługi Transportowe

Bardzo dobry program na 5+ Szukałem w sieci programu i tylko ten prosty i przejrzysty przypadł mi do gustu. Polecam wszystkim początkującym pisanie faktur.
14/04/2020 15:25, konto: 4 miesiące 18 godzin, świętokrzyskie, Osiny-mokra Niwa

WIMMdig

Polecam bardzo ten program, prosty i intuicyjny, zawsze pod ręką, bardzo konkurencyjna cena za abonament roczny plus liczne bonusy.
14/04/2020 12:34, konto: 1 rok 5 miesięcy 3 godziny, mazowieckie, Warszawa

Kevpol

SUPER PROGRAM! Łatwy i szybki w obsłudze. Bardzo ułatwia wypisywanie faktur. Prosty w obsłudze, korzystam już 2 lata i nigdy nie miałem problemu. Tak trzymać! POLECAM!
13/04/2020 21:03, konto: 2 lata 4 miesiące 18 godzin, lubuskie, Kostrzyn Nad Odrą

"MULTI" Karolina Czmiel

Bardzo prosta w obsłudze stronka. niska cena. Dzięki niej niej prowadzenie dokumentacji jest bardzo proste. Wszystko w jednym miejscu. Najważniejsze że to tylko 50 zl na rok.
09/04/2020 13:27, konto: 4 miesiące 17 godzin, podkarpackie, Przeworsk
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy sprzedaż, oraz nieodpłatne przekazanie płyt CD osobom prawnym bądż prowadzącym działalność gospodarczą należy ewidencjonować na kasie fiskalnej?Zasady wystawiania fakturRachunek czy faktura - oto jest pytanieJak ma wyglądać ewidencja księgowa/podatkowa w filii położonej w Niemczech, czy zgodnie z przepisami polskimi czy niemieckimi?Czy podatnik powinien opodatkowywać nieodpłatne wypożyczenie swoim kontrahentom szaf kosmetycznych poprzez wystawienie faktury wewnętrznej?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.