Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2665

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

NARNIA Grzegorz Rozmus

Wszystko ok. Dla małych firm wystarczający, szybkie i proste wystawianie faktur. Polecam serdecznie.
09/10/2019 11:03, konto: 4 miesiące 13 godzin, śląskie, Bieruń, Narnia.sklepna5.pl

Przedsiębiorstwo

Program bardzo przejrzysty i łatwy w obsłudze. Idealny dla mniejszych przedsiębiorstw. Polecam serdecznie.
08/10/2019 17:22, konto: 1 rok 4 miesiące 12 godzin, łódzkie, Łowicz

ADMI Sp. z o.o.

Program przejrzysty i przyjazny, nieskomplikowana obsługa, korzystam z niego już od wielu lat i nie zamierzam go zmieniać.
08/10/2019 15:23, konto: 7 lat 8 miesięcy 11 godzin, mazowieckie, Warszawa

P.p.h.u astom

W porzadku. wszystkie faktury udało się wystawić prawidlowo, łatwy i przejrzysty interfejs. Polecam przyszłym użytkownikom w stu procentach.
07/10/2019 18:56, konto: 2 lata 3 miesiące 14 godzin, śląskie, Cieszyn

Pracownia Sensoplastyki Jowita Waszczyk

Bardzo profesjonalny portal. Faktury wystawia się szybko i sprawnie co sprawia, że praca jest łatwiejsza. Polecam.
07/10/2019 14:52, konto: 1 rok 8 miesięcy 11 godzin, dolnośląskie, Legnica

Panda wywózki sp.z o.o.

Jesteśmy bardzo zadowoleni z programu! Łatwy w obsłudze, dlatego korzystanie z niego to sama przyjemność.
06/10/2019 14:49, konto: 2 lata 4 miesiące 11 godzin, dolnośląskie, Wrocław

P.W.Tessa

Super program używam już 3 lata bez żadnych problemów. Polecam wszystkim. Przejrzysty i czytelny najlepsze ze korzystam z niego gdzie kolwiek jestem. Nigdy nie miałem problemu z logowaniem pobieraniem czy coś w tym klimacie. Napewno przedłuże abonament na kolejny rok. Pozdrawiam.
06/10/2019 12:31, konto: 2 lata 4 miesiące 10 godzin, śląskie, Tarnowskie Góry

PHU DEMAR Waldemar Misiek

Serwis bardzo przyjazny w obsłudze, bardzo przydatny przy sporządzaniu Not Obciążeniowych w niedużej ilości. Jedyna uwaga to mały problem z logowaniem, po opłaceniu nie można było wystawiać not. Pisałam, pisałam i zostałam skonfigurowana. Polecam innym.
02/10/2019 10:01, konto: 1 rok 11 miesięcy 12 godzin, małopolskie, Kraków, Poczta.onet.pl

Neo szavel travel

Znakomity, sprawny serwis. Koniec z papierkami, kopiami itp. Nie mam uwag do funkcjonowania. Działa intuicyjnie, nie ma problemów z obsługą.
02/10/2019 07:53, konto: 1 rok 5 miesięcy 16 godzin, łódzkie, Łódź, Szaveltravel.com

AP Budownictwo sp.zo.o.

Bardzo dobry program, intuicyjny. Szukałam innych ale niestety tylko ten spełniał moje oczekiwania. Mimo, ze inne sa darmowe to warto zapłacić i miec dobry program. Polecam wszystkim.
01/10/2019 22:19, konto: 3 lata 6 godzin, zachodniopomorskie, Szczecin
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy cesja praw do rachunku na rzecz syna będzie traktowana (i opodatkowana), czy też nie opodatkowana, gdyż przeznaczona na cele mieszkaniowe?W złożonym wniosku podatnik pyta o konieczność wystawiania faktur korygujących w formie elektronicznej do elektronicznych faktur pierwotnychCzy różnice kursowe, które powstają w momencie spłaty pożyczki z rachunku walutowego EUR można uznać za koszt uzyskania przychodu?Jaką stawkę podatku od towarów i usług należy zastosować przy fakturowaniu wymienionych prac montażowych?Dotyczy: czy premia pieniążna, która została wyliczona na podstwie sprzedaży w 2005 r. czy też zgodnie z datą wystawienia faktury
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.