Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2363

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Kazimier Andrzej

Bardzo dobry i łatwy w obsłudze program do wystawiania faktur. Bardzo chętnie korzystam i polecam innym.
02/12/2018 11:31, konto: 2 lata 4 miesiące 20 godzin, kujawsko-pomorskie, Brzozie

Zakład Usługowo-Handlowy PRO Jerzy Gawroński

Bardzo chętnie korzystam. Bardzo dobre. Często wystawiam faktury i korzystam z gotowych wpisów. Polecam wszystkich.
30/11/2018 17:43, konto: 1 rok 10 miesięcy 17 godzin, mazowieckie, Warszawa

Krzysztof Rajca

Dzięki e faktury mam pełny podgląd do wszystkich faktur kiedy chcę i gdzie chce, duży plus, że można wystawić każdy rodzaj faktury, POLECAM.
29/11/2018 09:09, konto: 2 lata 3 miesiące 15 godzin, dolnośląskie, Wrocław

Trans-vip

Polecam program jest naprawde super polecam go kazdemu kto potrzebuje sprawnie wystawic dokument.. . . .
26/11/2018 20:47, konto: 4 lata 3 miesiące 13 godzin, świętokrzyskie, Wilków

FloorMat

Rewelacyjna współpraca, usługi świadczone na wysokim poziomie. Dziękujemy za kolejny rok współpracy i życzymy serwisowi efaktury. org oraz sobie następnych wspólnych lat z tak profesjonalną obsługą.
23/11/2018 17:10, konto: 1 rok 5 miesięcy 16 godzin, łódzkie, Łódź

ALEKSANDRIA Aleksandra Wołyńska

Polecam. Korzystam z programu trzy lata, łatwy i przyjemny w obsłudze. Pozdrawiam ALEKSANDRIA Aleksandra Wołyńska.
22/11/2018 12:01, konto: 3 lata 4 miesiące 18 godzin, kujawsko-pomorskie, Toruń

Fhu GEM

Nie wystawiam dużej ilości faktur, ale mając doświadczenie z innymi tego typu programami jest on bardzo prosty w obsłudze co bardzo ułatwia i przyspiesza pracę. Program godny polecenia.
22/11/2018 09:21, konto: 5 miesięcy 23 godziny, pomorskie, Gdynia

KMW Meble

Bardzo fajny program. Przyjazny w obsłudze. POLECAM każdemu kto zapyta, jakiego używam ja.. . . . . . . . . . . . . . . .
19/11/2018 17:57, konto: 2 lata 4 miesiące, pomorskie, Czarlin, Kmwmeble.pl

Firma handlowo transportowo usługowa Arkadiusz Sudoł

Polecam super program prosty w obsłudze niezbędny w dzisiejszych czasach zapraszam.. Transport Sudoł.
17/11/2018 23:25, konto: 3 lata 5 miesięcy 11 godzin, warmińsko-mazurskie, Gietrzwałd

WIK-OL Przemysław Wasielewski

Jak dla mnie rewelacja, bardzo prosty w obsłudze, tani bez zbędnych instalacji, bardzo intuicyjny. Polecam.
15/11/2018 13:54, konto: 1 rok 6 miesięcy 1 godzina, wielkopolskie, Kościan
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Opodatkowanie wewnętrznych rozliczeń pomiędzy Stronami konsorcjumUrząd Skarbowy Opatów 27-500 ul. Kilińskiego 9Czy można złożyć korektę deklaracji VAT-7 w przypadku anulowania faktury VAT, która nie dokumentowała rzeczywistej sprzedaży?Czy Wnioskodawca może rozliczyć wstępną opłatę leasingową jednorazowo do kosztów bez rozliczania jej w czasie?Odliczenie podatku naliczonego przez Gminę z faktur wystawianych na Urząd Gminy oraz możliwość zwrotu całości podatku po zakończeniu inwestycji
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.