Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2447

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Phu B&G

Kompaktowy przyjazny prosty łatwa obsługa polecam. zawsze dostępny brak problemów technicznych. bardzo czytelny.
04/03/2019 06:03, konto: 2 lata 2 miesiące 5 godzin, śląskie, Tychy

Jrf Pak

Jesteśmy bardzo zadowoleni z programu. Jest czytelny, prosty w obsłudze, posiada wszystko co jest nam potrzebne. Cena abonamentu przystępna. Godny polecenia.
03/03/2019 09:50, konto: 1 rok 3 miesiące 1 godzina, dolnośląskie, Wrocław

Usługi księgowe Beata Jóźwiak

Program bardzo przydatny w mojej pracy, szybko i łatwo wystawia się faktury, a do tego cena abonamentu bardzo przystępna. POLECAM!
02/03/2019 21:49, konto: 1 rok 5 miesięcy 4 godziny, łódzkie, Łódź

S. Karneyeu

Szybko, prosto i tanio. Szybka wysyłka na meila. Brakuje mi tylko tego, że w momencie wybrania kursu waluty z danego dnia nie wyświetla się przeliczona kwota jeszcze w trakcie uzupełniania danych do faktury. Poza tym wszystko gra.
02/03/2019 17:37, konto: 1 rok 3 miesiące 3 godziny, wielkopolskie, Poznań

Badacz Tomasz Kmiecik

Bardzo dobry program. Wszystko czytelne i przejrzyste. Polecam w 100%. Nie ma się do czego przyczepić.
26/02/2019 23:17, konto: 4 miesiące 5 godzin, śląskie, Żory

PPHU Luna

Świetny program, najlepszy z darmowych, prosty, intuicyjny, czytelny, wystawianie faktur ekspresowe, a po rejestracji konta to już prawie z prędkością światła, jak najbardziej polecam obie wersje.
26/02/2019 19:34, konto: 4 miesiące 3 godziny, wielkopolskie, Baranowo

AG Forum

Super program, łatwy i szybki w obsłudze, przejrzysty i czytelny. Jestem zadowolona i bardzo polecam.
26/02/2019 16:15, konto: 4 miesiące 9 godzin, dolnośląskie, Lubań

BART Bartosz Baliński

Korzystam pół roku i jest wszystko ok, naprawdę szczerze polecam efaktury. I co najważniejsze strona jest łatwa w obsłudze.
26/02/2019 12:29, konto: 4 miesiące 3 godziny, śląskie, Będzin

M&T Events Monika Sikorska

Polecam, przejrzyste, jasne i zrozumiałe w obsłudze. Korzystam kilka miesięcy i jestem zadowolona. Wszytsko co potrzeba w jednym miejscu.
25/02/2019 21:18, konto: 8 miesięcy 23 godziny, dolnośląskie, Jawor

Ka MLZ

Bardzo polecam korzystanie z niniejszego programu do wystawiania faktur. Wszystko jest przejrzyste, czytelne, zrozumiałe i proste w obsłudze a dodatkowo niedrogie. Korzystam już około 1, 5 roku i jestem zadowolona.
25/02/2019 10:44, konto: 2 lata 3 miesiące, małopolskie, Tarnów
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy zakup sprzętów AGD oraz artykułów spożywczych koniecznych do produkcji potraw prezentowanych na portalu może stanowić koszt uzyskania przychodu?Podatek dochodowy od osób fizycznych w zakresie ulgi z tytułu użytkowania sieci InternetCzy rachunkiem bankowym dla działalności gospodarczej może być rachunek oszczędnościowo-rozliczeniowy?Czy można obniżyć podatek należny o kwotę podatku naliczonego przy nabyciu towarów i usług mimo braku faktur dokumentujących ich nabycie ?Odliczenia od dochodu wydatków poniesionych z tytułu użytkowania sieci Internet
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.