Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2970

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Usługi Transportowe "Olitrans" Tomasz Sobolewski

Korzystam z programu od ponad trzech lat. Działa bez zarzutu. Zgodny z wszelkimi wymaganiami ustawowymi. Prosty w obsłudze, co jest nie bez znaczenia dla mnie osobiście. Polecam.
18/09/2020 18:00, konto: 3 lata 3 miesiące 17 godzin, łódzkie, Pawłowice

Regionalne Centrum Kompetencji s.c.

Przejrzysty, prosty i łatwy w obsłudze program. Zawiera wszystkie niezbędne funkcje. Pomocny w rozliczaniu działalności firmy, szczególnie dla laików. Korzystam od ponad roku i nie było żadnych problemów.
18/09/2020 10:15, konto: 1 rok 4 miesiące 2 godziny, lubelskie, Lublin, Rcklubelskie.pl

Mart Dom

Przetestowałem bardzo wiele programów do wystawiania faktur i muszę przyznać, że e-faktury jest zdecydowanie najlepszy. Jest prosty, zrozumiały, bardzo praktyczny i życiowy. Nie ma zbędnych dodatków i jest wprost idealny dla każdego przedsiębiorcy. Gorąco polecam i przesyłam gratulację dla twórców e-faktury.
18/09/2020 10:09, konto: 1 rok 4 miesiące 18 godzin, wielkopolskie, Pogorzela

Elemenum art

Polecam. Prosty, nieskomplikowany w obsłudze. Cóż innego można chcieć. Jeszcze raz polecam wszystkim FIRMOM.
17/09/2020 15:03, konto: 2 lata 5 miesięcy 15 godzin, opolskie, Nysa

Wydawnictwo "Prasa Beskidzka" Bielsko Biała

Korzystam z programu od roku i jestem bardzo zadowolny. Bardzo prosty w obsłudze. Bezproblemowy nawet dla laika (jakim jestem). Zdecydowanie polecam.
16/09/2020 10:15, konto: 1 rok 4 miesiące 1 godzina, małopolskie, Wadowice, Malopolska.beskidzka.pl

Usługi budowlane Sarnowski Andrzej

Usługa ok, program prosty w obsłudze co ułatwia nawet laikowi korzystanie z niego bez zbędnych pouczeń, a co ważne nie drogi tak trzymać.
15/09/2020 19:28, konto: 4 miesiące 16 godzin, lubuskie, Żary

Biuro Usług Geodezyjnych i Kartograficznych Jerzy Dąbek

Dobry intuicyjny program, prosty w obsłudze i pomocny w prowadzeniu działalności gospodarczej. Spełnia oczekiwania w szybkim wystawianiu faktur.
14/09/2020 11:21, konto: 4 miesiące 17 godzin, małopolskie, Bolesław

Dawid Gutowski Gucio

Świetny program, Jest on prosty, intuicyjny i ułatwia prace w dodatku niedrogi Polecam wszystkim firmom.
13/09/2020 16:26, konto: 5 miesięcy 17 godzin, śląskie, Katowice

AN-MED Mateusz Barcik, nip 944-213-40-96

Polecam, dla mnie super rozwiązanie, tanie, proste w obsłudze i wystarczające do prowadzenia firmy. Korzystam od kilku lat i będę korzystał dalej.
11/09/2020 12:53, konto: 1 rok 4 miesiące 23 godziny, małopolskie, Liszki, Gmail.com

Agata Jurczyk-Stanisławska Usługi Kosmetyczne

Moje oczekiwania są spełnione. Jestem zadowolona i chcę kontynuować możliwość korzystania z wystawiania elektronicznie faktur. Agata J-S Usługi Kosmetyczne.
08/09/2020 22:13, konto: 2 lata 3 miesiące 23 godziny, pomorskie, Gdynia
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Dotyczy ewentualnej konieczności zarejestrowania działalności gospodarczej w związku ze sprzedażą zbiorów ze zgromadzonej kolekcjiZastosowanie odpowiedniego dokumentu dla dokonania zwrotu poniesionych kosztówCzy w przypadku zakupu pakietu wierzytelności, dla celów podatkowych każda wierzytelność powinna być rozliczana odrębnie czy jako całość?Odliczanie podatku naliczonego z faktur VAT za raty leasingowe (czynsz) oraz nabywanego paliwaCzy wypisanie noty księgowej dotyczącej premii pienieżnej podlega opodatkowaniu podatkiem VAT ?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.