Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2914

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Koło Łowieckie Basior

Od 3 lat wystawiam faktury tylko tutaj, bez najmniejszych problemów, nie potrzebuję niczego innego.. . ok.
23/06/2020 13:43, konto: 1 rok 4 miesiące 7 godzin, mazowieckie, Łosice

EBA ENERGY & BUSINESS AGENCY Sp. z o.o.

Bardzo prosty i przyjemny program. Polecam. Polecam. Polecam. Polecam. Polecam. Polecam. Polecam. Polecam.
23/06/2020 11:13, konto: 5 miesięcy 19 godzin, wielkopolskie, Ostrów Wielkopolski

Janusz Bieńkowski

Idealne rozwiązanie dla małych firm. Super produkt, super cena ! Polecam, Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam.
22/06/2020 16:40, konto: 5 miesięcy 2 godziny, mazowieckie, Warszawa

" Chary System "

Prosty i czytelny program. Dla mikro firm idealny do wystawiania faktur. Dobra cena za produkt. POLECAM. Ułatwia pracę.
22/06/2020 11:29, konto: 1 rok 4 miesiące 14 godzin, dolnośląskie, Jelenia Góra

SYSTEMY OGRODZEŃ Hubert Drost

Program wręcz idealny - prosty, czytelny. Cena jak za takie możliwości bardzo atrakcyjna. Godny polecenia.
22/06/2020 10:53, konto: 5 lat 4 miesiące 15 godzin, opolskie, Żużela, Drost.pl

Trans-art-elektro

Program idealny w obsłudze za nie wielkie pieniądze. Wielka zaleta dostępność łączenia online z dowolnego urządzenia. Polecam.
21/06/2020 15:35, konto: 8 miesięcy 11 godzin, śląskie, Piekary Śląskie

Anna M.

W skomplikowanym świecie biurokracji program efaktury jest przyjemnością. Nie jest skomplikowany, wszystko pamięta i czytelnie notuje.
21/06/2020 09:21, konto: 2 lata 4 miesiące 15 godzin, mazowieckie, Warszawa

Fhu ktkb

Bardzo prosty w obsłudze i w przystępnej cenie. W zupełności wystarczy dla małej firmy. Bardzo prosta obsługa programu.
20/06/2020 21:27, konto: 2 lata 3 miesiące 20 godzin, pomorskie, Słupsk

Pap Trans

Bardzo przejrzysty system, prosty w obsłudze, wygodny oraz w przystępnej cenie. Na moje potrzeby całkowicie wystarczy. Polecam.
20/06/2020 09:43, konto: 3 lata 4 miesiące 10 godzin, śląskie, Myszków

Usługi programistyczne

Generalnie nie mam zastrzeżeń. Opcja predefiniowania faktur bardzo przydatna. Na moje potrzeby całkowicie wystarczy, ale ja nie mam dużych wymagań.
19/06/2020 01:34, konto: 1 rok 5 miesięcy 16 godzin, zachodniopomorskie, Wałcz
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy należy wystawić fakturę VAT po każdorazowej sprzedaży w formie aktu notarialnego poszczególnych działek, stwierdzającą dokonanie sprzedaży?Urząd Skarbowy Otwock 05-400 ul. Matejki 4Czy Spółka ma obowiązek wystawiania pracownikowi faktury VAT na odpłatność za wypoczynek, którą pokrywa pracownik?Wątpliwości Podatnika budzi, czy do wysokości odsetek od wewnętrznego oprocentowania rachunków mają zastosowanie przepisy o cenach transferowychJak powinna wyglądać prawidłowo sporządzona faktura VAT końcowa?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.