Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2363

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Domki letniskowe 7 Dziewczyn Karcino

Prosta w obsłudze platforma do fakturowania. Szybko, tanio i bez potrzeby instalowania zbędnego oprogramowania. Polecamy!
14/11/2018 16:59, konto: 5 miesięcy 19 godzin, zachodniopomorskie, Karcino, 7dziewczyn.pl

Nazar Invest Group SP. Z O.O.

Od początku pracuję na tym programie, spełnia wszystkie moje potrzeby, działa intuicyjnie, nigdy nie miałam z nim jakichkolwiek problemów.
13/11/2018 09:35, konto: 1 rok 6 miesięcy 21 godzin, małopolskie, Kraków

Gospodarstwo Rolne Kamil Osmałek

Bardzo polecam program. Jest w nim wszystko co potrzeba na wyciągniecie ręki. bardzo prosty w obsłudze.
12/11/2018 22:47, konto: 2 lata 9 miesięcy 18 godzin, mazowieckie, Wrząca

Firma Usługowa Wioletta Urbańczyk

Super platforma do wystawienia faktur. Jestem zadowolona z funkcjonalności serwisu. Na moje potrzeby bardzo dobry program, nie mogę powiedzieć, ani jednego złego słowa idealna strona dla tych, którzy poszukują ułatwienia sobie Fakturowego życia w firmie.
12/11/2018 21:44, konto: 5 miesięcy 13 godzin, śląskie, Chałupki

Adam Czyż

Na moje potrzeby bardzo dobry program. Pracuje na niej od samego początku i nie mogę powiedzieć ani jednego złego słowa.
12/11/2018 21:11, konto: 3 lata 6 miesięcy 11 godzin, kujawsko-pomorskie, Okole, Op.pl

Iwona Zasuwa-Jaroszewska

Doskonała, intuicyjna strona. Wszystko co trzeba i tak jak trzeba! Idealna dla tych którzy poszukują ułatwienia sobie "fakturowego" życia w firmie. Polecam wszystkim!
12/11/2018 18:10, konto: 1 rok 1 miesiąc 11 godzin, mazowieckie, Warszawa, Smakoterapia.pl

Śledź-Trans

Polecam, przerobiłem wiele podobnych programów zanim trafiłem na e faktury i żaden nie był tak prosty ale jednocześnie ma wszystko czego potrzeba do fakturowania.
12/11/2018 16:06, konto: 1 rok 6 miesięcy 18 godzin, świętokrzyskie, Staszów

JW Concept sp. z o.o.

Program przyjazny, intuicyjny, dający możliwości swobodnego kreowania dokumentów z różnych sektorów działalności firmy. Bardzo przydatny. Gorąco polecam.
10/11/2018 04:30, konto: 1 rok 7 miesięcy 21 godzin, mazowieckie, Warszawa

Usługi Transportowe Mariusz Dywan

Program jest fantastyczny, w pełni czytelny, intuicyjny i ułatwiający prowadzenie firmy. Gorąco polecam zwłaszcza młodym firmom.
09/11/2018 13:06, konto: 5 miesięcy 14 godzin, świętokrzyskie, Smerdyna Górna

Monika Kasztelan Chichrotek

Gorąco polecam. Platforma przyjazna przedsiębiorcą. Pracuje na niej od samego początku i nie mogę powiedzieć ani jednego słowa.
07/11/2018 17:29, konto: 2 lata 5 miesięcy 21 godzin, wielkopolskie, Poznań, Artandfun.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Wystawianie faktur korygujących onlineDokumentowanie przez wspólnotę mieszkaniową na rzecz jej członków opłat za mediaCzy Wnioskodawca prawidłowo zakwalifikował usługę instalacji systemu alarmowego w budynku mieszkalnym wystawiając faktury ze stawką podatku VAT 7%?Czy Spółka postępuje prawidłowo ujmując różnice kursowe od oddziałów i zaliczając je odpowiednio do przychodów i kosztów podatkowych?Podatniczka pyta czy ma prawo zaliczyć w koszty uzyskania przychodu kwoty wynikające z faktur wystawionych na swojej stacji paliw?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.