Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2847

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Administrator nieruchonosci

Super program. Serdecznie polecam. Szybko i sprawnie można wystawić każda fakturę, rachunek, korektę, przejzysty, prosty w obsłudze. Bardzo ładny graficznie na wydrukowanych dokumentach. Same plusy a największy za cenę abonamentu na rok! Tak trzymac!
08/04/2020 20:17, konto: 1 rok 4 miesiące 3 godziny, kujawsko-pomorskie, Chełmża

MARGO-TRANS-PODKARPACIE Małgorzata Żak

Bardzo dobry program. Szybki i prosty program do wystawiania wszelakich dokumentów. Przelicznik po aktualnym kursie NBP. Polecam.
08/04/2020 01:47, konto: 3 lata 4 miesiące 23 godziny, podkarpackie, Nisko, Wp.pl

Auto Serwis Tomasz Stefanik

Bardzo dobry program. Szybko sprawnie. Jestem użytkownikiem od 4 lat, łatwo można wystawiać wszystkie faktury naprawdę polecam.
07/04/2020 22:04, konto: 5 lat 1 miesiąc 10 godzin, małopolskie, Mogilany

Runarsson

Polecam. Wygodna i Łatwa w obsłudze platforma do wystawiania faktur. Niska cena za abonament. Łatwy dostęp do wystawienia faktury w języku angielskim.
06/04/2020 15:29, konto: 1 rok 2 miesiące 14 godzin, świętokrzyskie, Ostrowiec Świętokrzyski

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Tomasz Przymorski

Jestem zadowolony, polecam. łatwa w obsłudze, czytelna, pozwala na proste wprowadzanie zmian. Jestem użytkownikiem od 2 lat. Cena znośna.
06/04/2020 11:11, konto: 2 lata 5 miesięcy 11 godzin, warmińsko-mazurskie, Ryn

Błysk

Strona łatwa w obsłudze. Dzięki niej niej prowadzenie dokumentacji jest bardzo proste. Wszystko w jednym miejscu. Najważniejsze że to tylko 50 zl na rok. Więc tym bardziej polecam.
05/04/2020 08:42, konto: 4 miesiące 16 godzin, małopolskie, Kraków

Andzia-Trans ANGELIKA SWOBODA

Serdecznie polecam wszystkim. Jestem bardzo zadowolona z programu. Jest prosty szybki i zrozumiały dla każdego.
04/04/2020 13:35, konto: 2 lata 8 miesięcy 13 godzin, śląskie, Czeladź, Wp.pl

PPHU Daniel Galon

Bardzo wygodna i łatwa w obsłudze platforma do wystawiania faktur. Korzystam z niej od roku i nie mam żadnych problemów. Polecam wszystkim prowadzącym działalność.
04/04/2020 00:20, konto: 1 rok 4 miesiące 5 godzin, łódzkie, Różyce

Wiesław Młodziankiewicz Ubezpieczenia-Finanse-Sport

Bardzo dobry program. Prosty w obsłudze, korzystam już kilka lat i nigdy nie miałem problemu. Polecam wszystkim prowadzącym działalność gospodarczą.
03/04/2020 19:10, konto: 4 lata 8 miesięcy 18 godzin, kujawsko-pomorskie, Działyń

Firma Handlowo Uslugowa Pawel Gorecki

Program bardzo latwy w obsludze korzystam juz jakis czas nigdy nie mialem problemu, polecam wszystkim co zaczynaja swoja przygode w fakturowaniu, program prosty, czytelny zrozumialy dla wszystkich.
03/04/2020 16:19, konto: 2 lata 6 miesięcy 13 godzin, śląskie, Międzybrodzie Bialskie
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Fakturę VAT za świadczenie pomocy prawnej z urzędu powinien wystawić radca prawny a nie spółka, której jest on współwłaścicielemOdliczenie podatku naliczonego z faktur dokumentujących wypłacone premie pieniężneW jakim miesiącu można dokonać odliczenia podatku naliczonego z faktury zakupu za zakupiony towar, środki trwałe lub wyposażenie?Urząd Skarbowy Kościan 64-000 ul. Młyńska 5Jest uzasadnienia dla konieczności dokonania korekty przedmiotowych faktur
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.