Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2969

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Agroturystyka Władysław Miodowski

Jestem zadowolona z formy wystawiania faktur oraz z niskiej ceny opłacania za możliwość korzystania z tej strony.
05/09/2020 09:29, konto: 5 miesięcy 2 godziny, lubuskie, Osiecznica, U-wladka.pl.tl

Nzoz poradnia lekarza rodzinnego i medycyny pracy puls

Bardo intuicyjny program łatwy i bardzo dostępny nawet dla nieprofesjonalisty, szeroka baza opcji które można łatwo dostosować.
04/09/2020 14:27, konto: 1 rok 3 miesiące 2 godziny, śląskie, Wodzisław Śląski

Daniel Gromala

Bardzo intuicyjny, dużo opcji, w pełni na 5. Wystawianie rachunków,. korekt, towarów czy odbiorców jest proste i szybkie.
03/09/2020 09:59, konto: 2 lata 1 miesiąc 15 godzin, małopolskie, Chrzanów, Fotogreomla.apl

Usługi Położnicze Ewa Buława

Program bardzo wygodny i łatwy w obsłudze. Godny polecenia. Fakturowanie sprawia przyjemność i bardzo skraca czas, który wcześniej musiałam poświęcić na to zadanie.
02/09/2020 12:48, konto: 5 miesięcy 1 godzina, kujawsko-pomorskie, Orzełek

Catering Marcin Odrowąż

Fajny program, łatwy w obsłudze i bardzo pomocny w codziennym prowadzeniu działalności, oby tak dalej..
01/09/2020 19:20, konto: 2 lata 6 miesięcy 16 godzin, małopolskie, Klecza Dolna

WeltMeister Detailing

Świetny program. Bardzo prosty w obsłudze. Możliwość korzystania w każdym miejscu. Polecam program oceniam na 10.
26/08/2020 17:46, konto: 5 miesięcy 13 godzin, podkarpackie, Sanok

FUH Wojciech Kapusta

Super program. Prosty, szybki, funkcjonalny. Nareszcie fakturowanie jest przyjemnością. Polecam wszystkim.
25/08/2020 20:13, konto: 1 rok 6 miesięcy 6 godzin, pomorskie, Nowy Świat

Hurt.Art.Przem.Jacek Frymer

Polecam wszystkim. Przede wszystkim cena i możliwość wypisywania w dowolnym miejscu na świecie to największe zalety tego fakturowania. Jacek Frymer.
24/08/2020 10:45, konto: 1 rok 16 godzin, śląskie, Godów

AMG-PRO Sp z o.o.

Fajny program, latwy w obsludze i bardzo pomocny w codziennym prowadzeniu dzialalnosci, oby tak dalej.. .
22/08/2020 12:35, konto: 1 rok 5 miesięcy 21 godzin, podkarpackie, Rzeszów

Asti apartamenty

Program prosty w obsłudze, możliwość obsługi przez smartfon-znacznie ułatwia pracę osobom, które muszą przesłać dokument na cito z trasy. Możliwość przesłania dokumentu bezpośrednio do klienta bez konieczności zapisywania pliku i przesyłania mailem. Korzystamy od 5 lat i na pewno tego nie zmienimy. Polecamy.
18/08/2020 22:53, konto: 3 lata 4 miesiące 20 godzin, zachodniopomorskie, Szczecin
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Prawo do odliczenia podatku z faktury zakupu nieruchomości od Skarbu PaństwaUrząd Skarbowy Płońsk 09-100 ul. Spółdzielcza 2Prawo do odliczenia podatku naliczonego z faktury dokumentującej wynagrodzenie stanowiące zachętę do zawarcia umowy najmuPrawidłowość wystawienia faktur korygujących do faktur wewnętrznych, które zostały już objęte przedawnieniemCzy przysługuje prawo do odliczenia podatku VAT naliczonego z faktur VAT dokumentujących nabycie opakowań zwrotnych?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.