Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2550

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Osoba prywatna

Całkiem przyzwoite narzędzie, czytelnie i prosto polecam. Mógłby być ciut tańszy abonament a opinia mogła by zawierać mniej niż 100 znaków.
06/05/2019 22:24, konto: 4 miesiące 16 godzin, lubelskie, Lublin

B&B Trans Spedition

Korzystam kilka ładnych lat jestem zadowolony bezproblemowa obsługa dostep z telefonu prosty w obsłudze Poleceam.
06/05/2019 15:25, konto: 1 rok 4 miesiące 19 godzin, opolskie, Namysłów

Aplica

Od wielu lat korzystam i jestem bardzo zadowolony. Szybki i sprawny dostęp, wystawianie faktur czytelnie i bez problemów.
06/05/2019 13:53, konto: 6 lat 3 miesiące 18 godzin, małopolskie, Kraków, Aplica.pl

Wi-Mar

Korzystam od dłuższego czasu z serwisu ekaktury. pl Polecam! Szybka i wygodna obsługa. Jestem zadowolony.
06/05/2019 10:11, konto: 9 miesięcy 9 godzin, pomorskie, Gdańsk, Moto3m.pl

UDS-Poland

Polecam - łatwo i przyjemnie. Wystarczy dostęp do internetu i nawet nie swój laptop czy smartfon a wstawisz fakturę. Zawsze działa.
05/05/2019 20:16, konto: 2 lata 4 miesiące 9 godzin, śląskie, Cieszyn

Transport Drogowo Leśny

Strona czytelna, łatwa, prosta w obsłudze bez udziwnień i nie ma co tydzień zmian, MOŻNA PRZYZWCZAIĆ SIĘ DO OBSŁUGI Z AUTOMATU.
04/05/2019 22:04, konto: 2 lata 4 miesiące 21 godzin, wielkopolskie, Buk, Gmail.com

AsystA Beata Weyna

Polecam, profesjonalny program do wystawiania faktur. Polecam, profesjonalny program do wystawiania faktur.
03/05/2019 20:59, konto: 1 rok 4 miesiące 9 godzin, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz, Asysta.bydgoszcz.pl

Przemysław

Bardzo dobry program który ułatwia pracę Wszystkie dane klientów mam w jednym serwisie, wystarczy kliknąć, wpisać kwotę i tyle.
03/05/2019 09:08, konto: 4 lata 4 miesiące 10 godzin, wielkopolskie, Poznań

Kamil Olczyk

Prosty, bezproblemowy i w dobrej cenie. Serwis załatwia za mnie wszystko. Niezbędny w mojej działalności. Polecam w 100 procentach.
29/04/2019 23:13, konto: 4 miesiące 14 godzin, łódzkie, Łódź

Elektrotech Wojciech Szarek

Bardzo dobry program do wystawiania faktur jest szybki i prosty w obsłudze. tak że gorąco i szczerze polecam.
29/04/2019 09:36, konto: 2 lata 5 miesięcy 18 godzin, dolnośląskie, Milicz
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Urząd Skarbowy Olecko 19-400 ul. Wojska Polskiego 7W jakim miesiącu i po jakim kursie należy ująć fakturę wewnętrzną korygującą, dotyczącą importu?Czy przyjęty przez Spółkę sposób wyceny różnic kursowych w związku z zawartą umową faktoringu jest prawidłowy?Czy spółka poprawnie rozlicza podatek dochodowy od osób fizycznych, pobierając 19% podatek od wartości netto faktury wystawionej przez menedżera?Czy zachodzi konieczność korekty odliczonego VAT w przypadku wcześniejszego rozwiązania leasingu?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.