Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2687

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Gospodarstwo

JEST OK. Program bardzo przejrzysty i funkcjonalny, pozwala na łatwe i szybkie wystawienie faktury. Polecam wszystkim.
30/10/2019 16:35, konto: 3 lata 2 miesiące 7 godzin, opolskie, Wojnowice

RAMA Robert Gałat

Bardzo prosty w obsłudze, tani i funkcjonalny program. Polecam szczególnie dla małych - jednoosobowych firm.
30/10/2019 14:07, konto: 3 miesiące 11 godzin, łódzkie, Łódź

USŁUGI PIELĘGNIARSKIE pielęgn.dypl. Alicja Baszczyk

Prosty i tani program, łatwy w obsłudze, bardzo przydatny w wystawiania faktur lub rachunków, polecam.
30/10/2019 07:18, konto: 3 miesiące 11 godzin, łódzkie, Zduńska Wola

Zakład usługowy stolarstwo-szklarstwo

Program prosty w obsłudze, funkcjonalny, przejrzysty bardzo prosty w obsłudze a zarazem bardzo tani, polecam.
28/10/2019 11:22, konto: 4 miesiące 19 godzin, warmińsko-mazurskie, Braniewo

P.T.Consulting

Program bardzo przejrzysty i funkcjonalny, pozwala na łatwe i szybkie wystawienie faktury. Polecam wszystkim.
24/10/2019 09:46, konto: 2 lata 4 miesiące 13 godzin, wielkopolskie, Wełnica

JUVENTUS BTiP

Super sprawa, działa doskonale. bez zarzutu, dobry interfejs. Cena przystępna. jest ok. sprawdza się i jest przydatny.
22/10/2019 14:48, konto: 3 lata 4 miesiące 17 godzin, mazowieckie, Ostrołęka

FarmTIres

Wszystko okej. Bardzo dobry program dla każdego! Faktury wystawia się szybko. Dużym plusem jest łatwość w obsłudze! Polecam serdecznie.
22/10/2019 14:39, konto: 2 lata 7 miesięcy 6 godzin, wielkopolskie, Tuchorza

P.H.U.Intertransmech

Bardzo dobry program!został mi polecony i super!Faktury wystawia się bardzo szybko proste w obsłudze program bardzo przejrzysty!Polecam zwlaszcza dla małych firm nigdy nie zawodzi!
21/10/2019 12:41, konto: 3 miesiące 12 godzin, zachodniopomorskie, Darzowice, O2.pl

Usługi Transportowe

Łatwa dostępność i obsługa programu. Szybkie wystawiane faktur. Przydatny w każdej firmie. Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim.
20/10/2019 19:23, konto: 1 rok 4 miesiące 8 godzin, opolskie, Byczyna

Usługi Murarskie

Bardzo dobry program dla każdego! Faktury wystawia się szybko. Dużym plusem jest łatwość w obsłudze! Polecam serdecznie.
16/10/2019 18:23, konto: 1 rok 4 miesiące 13 godzin, wielkopolskie, Leszno
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Prawo do obniżenia kwoty podatku należnego o podatek naliczony wynikający z faktur związanych z realizacją projektu pnTermin wystawienia faktury VAT dokumentującej wykonanie usługi przeglądu budowlanegoW zakresie momentu ewidencjonowania faktur w przypadku prowadzenia podatkowej księgi przychodów i rozchodów przez biuro rachunkoweCzy Spółdzielnia ma obowiązek wystawić fakturę VAT przy przekształceniu lokatorskiego prawa do lokalu w prawo odrębnej własności?Możliwość uzyskania zwrotu niektórych wydatków związanych z budową budynku
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.