Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2447

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Axel Palace

Polecam w pelni, szybko dziala, faktury wysylane na maila w sekunde. Dobrze dziala sprawa zapisywania klientow, wiec mozna szybko wystawiac faktury.
25/02/2019 10:18, konto: 1 rok 4 miesiące 2 godziny, zachodniopomorskie, Dziwnów

D.K. Wikłacz

Wszystko co trzeba w jednym miejscu. Zrobię ofertę, zrobię z niej proformę, wystawię fakturę, zaznaczę, gdy zapłacone. Nic dodać nic ująć. Polecam.
25/02/2019 08:05, konto: 1 rok 4 miesiące, małopolskie, Poręba Wielka, Dkw.com.pl

Matr.

Intuicyjne i wygodne. zdecydowanie polecam. Sprawnie działa, przydatne funkcje z zapisywaniem danych klientów.
24/02/2019 13:02, konto: 4 miesiące 10 godzin, lubelskie, Lublin

Mariusz Pajączkowski

Napisanie rachunku zajmuje dosłownie kilkanaście sekund, prosty i czytelny program, POLECAM ZDECYDOWANIE.
23/02/2019 15:13, konto: 3 miesiące 4 godziny, lubuskie, Żarki Wielkie

Euro Karpaty

Polecam korzystanie z programu do wystawiania faktur, wygodny, prosty w obsłudze, wysokie potrzebne opcje znajdują się w tym programie.
22/02/2019 13:02, konto: 1 rok 4 miesiące 9 godzin, podkarpackie, Przemyśl

MarMar

Bardzo intuicyjny, czytelny i prosty w obsłudze. Idealny dla mniejszych firm. Możliwość darmowego wypróbowania. Dla mnie super.
21/02/2019 19:34, konto: 5 miesięcy 6 godzin, mazowieckie, Warszawa, Marmar24.pl

Polnat

Kiedy rozpoczęłam działalność szukałam prostego programu do fakturowania i przypadkiem natknęłam się na właśnie ten. Był to strzał w dziesiątkę. Program prosty i tani.
20/02/2019 08:20, konto: 3 miesiące 4 godziny, lubuskie, Torzym

Auto Wycena

Program dobry. Jedyna wątpliwość, że niemożna wystawiać więcej niż 5 faktur jednorazowo tylko po wystawieniu trzeba czekać określony czas.
19/02/2019 23:42, konto: 1 rok 4 miesiące 13 godzin, mazowieckie, Warszawa

Bomix II

Prosty w obsłudze program. Dobry do prowadzenia niewielkich firm, czytelny, obsługa bezproblemowa. Godny polecenia.
19/02/2019 12:50, konto: 3 lata 2 miesiące 12 godzin, śląskie, Gliwice

UAB Karantuva

The best portal for posting invoices. I the whole internet Services in United Europe. With professional Services.
19/02/2019 12:05, konto: 2 lata 6 miesięcy 5 godzin, zagranica, Litwa
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Sposób ustalenia wartości początkowej zakupionego środka trwałego (samochodu) za określoną na fakturze cenęPytanie dotyczy momentu zaksięgowania faktur za usługę rachunkową i telekomunikacyjną, wystawionych w 2007 r. a dotyczących roku 2006Dotyczy możliwości odliczenia zawyżonej kwoty podatku VAT od wewnątrzwspólnotowego nabycia środka transportuW zakresie prawa do odliczenia podatku naliczonego wynikającego z otrzymywanych fakturPrzyjęcie daty wystawienia faktury jako datę powstania obowiązku podatkowego
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.