Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2599

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Gospodarstwo Ogrodnicze Nogaj Sebastian

Ta strona jak najbardziej zasługuje na 5 gwiazdek, gdyż zapewnia ona duży komfort w wystawianiu faktur. Wszystkie dane mam w jednym miejscu bez zbędnego tracenia czasu na pisanie wszystkiego na nowo. Jest ona szybka i wygodna dlatego serdecznie wszystkim ją polecam oraz pozdrawiam i życzę miłego dnia.
27/06/2019 14:46, konto: 3 lata 1 miesiąc 13 godzin, wielkopolskie, Kalisz

Abral Gabriel Szymendera

Super aplikacja polecam każdemu, bez zbędnych reklam, dostępna baza klientów przez co w szybki sposób można wystawiać faktury, możliwość przechowywania faktur.
27/06/2019 11:23, konto: 5 miesięcy 13 godzin, wielkopolskie, Jarocin, Gmail.com

DAKAR Trans

Korzystam już 3 rok i jest ok.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Polecam każdemu.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
26/06/2019 22:35, konto: 3 lata 4 miesiące 6 godzin, podlaskie, Przerośl

Idea Partner

Super prosta i wygodna aplikacja, bez żadnych nacisków reklam itp. Mogę wystawiać również faktury dla moich dostawców (oni jako sprzedawcy) z czego jestem bardzo zadowolony.
26/06/2019 10:28, konto: 2 lata 4 miesiące 19 godzin, lubuskie, Gorzów Wielkopolski

Miejska Łączka Patrycja Oracz

Dzięki tej aplikacji, wystawiamy faktury od dwóch lat. Jesteśmy bardzo zadowoleni, w prosty sposób bez potrzeby wiedzy księgowego może wystawiać faktury naszym kontrahentom. Gorąco polecam.
24/06/2019 09:49, konto: 1 rok 5 miesięcy 16 godzin, świętokrzyskie, Kielce

Full Office Service s.c.

Od dłuższego czasu szukałam programu, ktory spełniłby moje zróżnicowane wymagania. Znalazłam! Program jest świetny! Naprawde polecam. Łatwy w obsłudze, wygodna baza danych wielu klientow. I dla malych firm cena jest naprawdę zachęcajaca. Dziękuję.
23/06/2019 00:03, konto: 6 miesięcy 2 godziny, mazowieckie, Warszawa

NZOZ Medical-Center Sp. z o.o.

Jestem zadowolony, nie jestem księgowym, ale od 2 lat bez problemu posługuje się tym programem, ważna jest też baza danych zaciągana z gus, ułatwia to prace.
22/06/2019 10:02, konto: 2 lata 1 miesiąc 15 godzin, śląskie, Katowice

Logopeda

Polecam program efaktury. Łatwy w obsłudze. Jestem zadowolona z użytkowania. Wygodne jest to, że wszystkie dane klientów mam w jednym miejscu więc szybko wystawia się kolejne faktury.
21/06/2019 16:34, konto: 5 miesięcy 10 godzin, pomorskie, Gdynia

Fabryka Zieleni

Jestem bardzo zadowolona z tego programu. Łatwy w obsłudze, posiada wszystkie potrzebne funkcje. Z pewnością będę korzystać przez wiele lat i nadal polecać znajomym.
20/06/2019 21:50, konto: 2 lata 5 miesięcy 4 godziny, wielkopolskie, Dobrzyca

Avex Kozak sp.jawna

Pasuje. Czytelny program, szybki i łatwy w obsłudze, dobra jakość, cena przystępna, program zawiera wszystkie potrzebne funkcje.
19/06/2019 09:58, konto: 3 lata 5 miesięcy 9 godzin, wielkopolskie, Skórzewo, Avex.com.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Dokumentowanie wewnątrzwspólnotowej usługi transportu towarówOpodatkowanie środków pieniężnychTerminu wystawiania faktur VATKiedy powstaje obowiązek podatkowy w przedstawionym powyżej stanie faktycznym i w jakich miesiącach należy wykazać import usług w deklaracji VAT-7?Czy odpowiedzialność za zastosowanie właściwej stawki VAT spoczywa na świadczącym usługę
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.