Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2447

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Krzysztof Bełch Indywidualna Praktyka Lekarska

Fajny portal. Bardzo dobry prosty program. Wszystko co potrzeba do podstawowej działalności w przejrzystej formie.
17/02/2019 23:54, konto: 4 miesiące 22 godziny, podkarpackie, Strzyżów

Polecam . Zadowolony

Bardzo dobry prosty program. Wszystko co potrzeba do podstawowej działalności w przejrzystej formie.
17/02/2019 20:21, konto: 1 rok 4 miesiące 23 godziny, świętokrzyskie, Włoszczowa

WYROBY WIEJSKIE,Anna Kijas

Genialny program, prosty w obsłudze nawet dla osób, które dopiero uczą się fakturowania. Wcześniej wypełniałam na drukach akcydensowych co było czasochłonne, dopiero teraz znalazłam coś co może ułatwić prowadzenie księgowości i porządku w dokumentach. Cenowo również bardzo przystępnie. Jestem skłonna polecać ten program innym osobom tak jak ktoś polecił mi. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam !
17/02/2019 11:46, konto: 3 miesiące 9 godzin, mazowieckie, Chomętów-puszcz

AW COM Anna Pietroch

Bardzo fajny prosty w obsłudze program do fakturowania. Bardzo intuicyjny. Proste dodawanie kontrahentów i usług. POLECAM.
16/02/2019 23:56, konto: 1 rok 4 miesiące 3 godziny, pomorskie, Gdynia

RDM system

Super prosty program bezproblemowy w użyciu w każdym miejscu POLECAM. Bardzo czytelny, szybki dostęp do wystawionych faktur i dokumentów POLECAM.
15/02/2019 08:06, konto: 4 miesiące 2 godziny, mazowieckie, Minsk Mazowiecki

Tomif Car

Program prosty i jednocześnie niezawodny. Szybkie bezproblemowe wystawianie dokumentów. Godny na polecenia.
14/02/2019 17:58, konto: 1 rok 4 miesiące 7 godzin, łódzkie, Łódź

Lariko Damian Beczek

Bardzo łatwy w obsłudze. Faktury wyglądają estetycznie. Godny polecenia dla małych i dużych firm! Polecam!
13/02/2019 22:27, konto: 1 rok 4 miesiące 2 godziny, lubelskie, Radzyń Podlaski, Wp.pl

Zalecki Maciej

Program mega prosty trudno się pomylić. polecam wszytskim co zaczynają wystawiać duża ilość faktur. fajna baza danych bardzo przejrzysta.
13/02/2019 16:17, konto: 1 rok 4 miesiące 23 godziny, mazowieckie, Warszawa

Biuro Rachunkowe AD REM

Program prosty w obsłudze, bardzo intuicyjny, z wieloma opcjami, do tego w atrakcyjnej cenie. Polecam.
12/02/2019 16:51, konto: 1 rok 4 miesiące 10 godzin, śląskie, Sosnowiec

Nowicka Joanna, Biuro Rachunkowe "PIT"

Bardzo fajny program bardzo czytelny i prosty w obsłudze na pewno polecę moim kontrahentom jestem bardzo zadowolona z użytkowania programu.
11/02/2019 07:59, konto: 1 rok 4 miesiące 7 godzin, mazowieckie, Płońsk
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Spółka zwróciła się z zapytaniem o ocenę prawidłowości przyjętego rozwiązania przedstawionego w przedmiotowym wnioskuBiuro księgowe Gdańsk jak je dobrze wyposażyć?Czy wypłata premii pieniężnej podlega opodatkowaniu?2. W jaki sposób należy udokumentować wypłatę premii pieniężnej?Okres rozliczeniowy, w którym należy dokonać korekty podatku należnego w związku z zaliczką, na poczet niezrealizowanego kontraktuPrawo do odliczenia podatku VAT wynikającego z otrzymanej faktury za bezumowne korzystanie z altany śmietnikowej
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.