Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2752

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Puh łukasz lisowiccz

Bardzo dobry program, mam wglad do faktur w kazdym miejscu i o kazdej porze, bardzo proste i czytelne obslugiwanie, goraco polecam kazdemu.
01/01/2020 11:25, konto: 1 rok 7 miesięcy 5 godzin, świętokrzyskie, Nowiny

Mieszko

Bardzo dobry program do wystawiania faktur. Przyjazny, czytelny w obsłudze. Spełnia moje potrzeby. Polecam.
26/12/2019 11:08, konto: 5 miesięcy 15 godzin, dolnośląskie, Wrocław

Kamil Świętczak

Program idealnie sprawdza się przy mojej jednoosobowej działalności. prosty, przejrzysty, tani. polecam.
25/12/2019 23:12, konto: 1 rok 5 miesięcy 4 godziny, łódzkie, Zduńska Wola

Federal 40

Program bardzo ułatwia i przyspiesza prace. Na pewno pozostane z nim na długo. Zdecydowanie polecam!
25/12/2019 14:47, konto: 5 miesięcy 15 godzin, śląskie, Będzin, Federal40.com

Filip Felczak

Program pomocny, przyjazny w obsłudze i przede wszystkim prosty. Spełnia moje potrzeby w 100%. Polecam zwłaszcza jednoosobowym działalnościom gospodarczym.
24/12/2019 11:43, konto: 5 miesięcy 9 godzin, mazowieckie, Warszawa

TopSystems

Polecamy, łatwa obsługa, wszystkie rodzaje faktur są dostępne w programie, wszystko jasno wyjaśnione, każdy sobie poradzi.
23/12/2019 12:35, konto: 1 rok 5 miesięcy 12 godzin, dolnośląskie, Jelenia Góra, Topsystem.jelenia.pl

Pracownia Konserwacji Zabytków Marcin Zjeżdżałka

Bardzo dobry program do wystawiania faktur. Testowałem wcześniej inne programy ale ten odpowiada mi najbardziej. Jest wygodny i skuteczny.
13/12/2019 11:15, konto: 2 lata 3 miesiące 10 godzin, wielkopolskie, Dąbrówka

Restauracja Bar pod Jeleniem

Najlepszy program do faktur bardzo prosty w obsłudze. Wielki plus za możliwości dodania kontrahenta z bazy GUS po numerze NIP. POLECAM wszystkim.
11/12/2019 14:35, konto: 1 rok 12 godzin, śląskie, Miedźna, Restauracja-bar-pod-jeleniem.eatbu.com

Miejsca we Wrocławiu Kamil Karpiński

Rewelacyjny program. Zdecydowanie polecam. Testowałem wcześniej inne program do FV, ale ten jest najwygodniejszy i najprostszy.
11/12/2019 11:24, konto: 5 miesięcy 11 godzin, dolnośląskie, Wrocław, Miejscawewroclawiu.pl

ERACHUBA Magdalena Rumińska

Program intuicyjny, niezawodny, zapewnia estetyczny wygląd faktur z własnym logo. Polecam go również klientom mojego biura. Szczególnie przydatna jest możliwość korzystania z angielskiej wersji jezykowej. Dziękuję Twórcom tego Programu, doceniam Waszą pracę!
10/12/2019 10:47, konto: 1 rok 5 miesięcy 15 godzin, lubelskie, Lublin
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Jak prawidłowo wystawić faktury VAT marża za całą usługę turystyczną?Zainteresowany powinien dokonać korekty deklaracji VAT-7 za m-c luty 2010 r. i zwrotu podatku niesłusznie odliczonegoCzy Spółka ma prawo do odliczania podatku wynikającego z faktur dokumentujących otrzymane przez dystrybutorów premie pieniężne?Czy Wnioskodawca może jednorazowo zaliczyć do kosztów podatkowych pierwszą ratę leasingu?Prawo do obniżenia kwoty podatku należnego w związku z wystawionymi fakturami korygującymi w okresie od 01.06.2005r
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.