Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2363

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Co Good

Platforma wychodzi na przeciw takim firmom jak nasza- jest nieskomplikowana, sprawnie się na niej pracuje i nie wymaga wielu skomplikowanych oprogramowań. Polecam osobom stawiającym na konkret!
06/11/2018 08:28, konto: 1 rok 5 miesięcy, zachodniopomorskie, Darłowo

Quality-Tech

Bardzo wygodna platforma do wystawiania faktur. Łatwa w obsłudze. Polecam bardzo serdecznie wszystkim.
05/11/2018 09:47, konto: 7 miesięcy 21 godzin, kujawsko-pomorskie, Włocławek, Wp.pl

Floeian S.C.

Super. bardzo przydatne rozwiązanie, myślę że dla wszystkich, firmowych i indywidualnych klientów. Bardzo polecam.
05/11/2018 07:20, konto: 3 lata 21 godzin, małopolskie, Kraków, Wp.pl

PUH Helios

Współpracuję już ponad rok. Jestem zadowolony z funkcjonalności serwisu. Polecam wszystkim którzy potrzebują wystawić fakturę. Korzystanie z platformy daje dużo korzyści i ułatwia pracę.
04/11/2018 19:02, konto: 1 rok 5 miesięcy 22 godziny, mazowieckie, Gostynin

Belzyt Sławomir SEKADO

Pracuję z programem od początku.. . nic więcej mi nie trzeba.. . działanie jest proste i intuicyjne.. . żadna filozofia.
04/11/2018 13:25, konto: 1 rok 5 miesięcy 19 godzin, kujawsko-pomorskie, Dąbrowa Chełmińska

Gospodarstwo Rolne Michał Zagrobelny

Bardzo fajna platforma, korzystam 2 rok i jest dla mnie super, zwłaszcza w okresie letnim gdy praca w polu!
03/11/2018 12:56, konto: 1 rok 6 miesięcy 20 godzin, wielkopolskie, Nowa Wieś Książęca-parcele

POL-LEX Piotr Pitas

Bardzo fajna platforma do wystawiania faktur, bardzo intuicyjna. Wystawiam na niej faktury od ponad roku POLECAM.
02/11/2018 16:46, konto: 1 rok 11 miesięcy 20 godzin, śląskie, Rogoźnik, Bajkoweprzedszkole.edu.pl

Zakład Produkcji Obuwia "Calzadi" Katarzyna Kudela

Wygodny program do wystawiania wszelkich dowodów sprzedaży. Łatwy i przyjazny w obsłudze. Polecam wszystkim.
02/11/2018 12:43, konto: 2 lata 5 miesięcy 21 godzin, małopolskie, Zebrzydowice

NEMO Dawid Najmrodzki

Super platforma do faktur, korzystam od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim bardzo serdecznie.
02/11/2018 11:07, konto: 7 miesięcy 15 godzin, dolnośląskie, Oleśnica

Zakład Usługowo-Handlowy Jerzy Paul

Efaktura to super szybka do zrozumienia i relizacji faktur program do wszystki pozdrawiam. dziękuje.
01/11/2018 14:42, konto: 3 lata 5 miesięcy 23 godziny, wielkopolskie, Grodzisk Wielkopolski, 02.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy można odliczyć podatek naliczony z faktury dokumentującej zakup urządzenia do odśnieżania?Czy błędnie wykazany na fakturze numer rejestracyjny samochodu może zostać skorygowany poprzez wystawienie noty korygującej?Kiedy należy ująć w PKPiR pierwszą opłatę leasingową?Czy wydatek na zakup wideo-domofonu udokumentowany fakturą VAT może byc odliczony w ramach wydatków na remont i modernizację lokalu mieszkalnego ?Czy Spółka jest uprawniona do odliczenia podatku naliczonego wynikającego z faktur wystawionych przez swoich odbiorców?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.