Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2599

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

M.S. Stanco

Odpowiedni program w odpowiedniej cenie. Łatwy w obsłudze, posiada wystarczające funkcje które spełniają moje oczekiwania. Serdecznie -Polecam.
17/06/2019 15:09, konto: 1 rok 5 miesięcy 18 godzin, świętokrzyskie, Małogoszcz, Gmail.com

Fhu radwol

Bardzo dobry program za przyzwoite pieniądze, korzystam trzeci rok i jestem bardzo zadowolony, polecam wszystkim firmom!
17/06/2019 12:45, konto: 2 lata 4 miesiące 8 godzin, lubelskie, Kodeń Pierwszy

An-trans

Bardzo dobry program, który posiada wszystkie potrzebne funkcje. Łatwy w obsłudze i w dobrej cenie. Polecam.
15/06/2019 08:17, konto: 5 miesięcy 16 godzin, małopolskie, Kraków

UR Consulting

Kolejny raz przedłużam abonament. Wygodnie, intuicyjnie i przyjemnie korzysta się z efaktury. org. Polecam.
13/06/2019 01:14, konto: 2 lata 5 miesięcy 7 godzin, mazowieckie, Brwinów

Amisport Dariusz Miąsek

Jestem zadowolony z serwisu efaktury. org. Korzystam od kilku lat. Intuicyjna obsługa. Dla mnie ma wszystkie funkcje.
10/06/2019 13:33, konto: 7 lat 19 godzin, mazowieckie, Otwock

M-TECH Jacowlany Maciej Szoda

Bardzo dobry program, szybki, zrozumiały, prosty w obsłudze i za dobre pieniądze. Polecam dla początkujących i nie tylko.
07/06/2019 10:49, konto: 2 lata 5 miesięcy 8 godzin, podlaskie, Sidra, Gmail.com

PHU Sierzputowski Arkadiusz

Świetny program, pilnuje numeracji, przelicza waluty, szeroki wybór dokumentów, polecam 100% zadowolenia.
05/06/2019 16:49, konto: 1 rok 5 miesięcy 10 godzin, podlaskie, Sierzputy Młode

First Place Sp ZOO spk

Czytelny program, szybki i łatwy w obsłudze, dobra jakość, cena przystępna, program zawiera wszystkie potrzebne funkcje.
05/06/2019 16:37, konto: 6 miesięcy 15 godzin, wielkopolskie, Piła

Książki z obrazkami - Projekty wydawnicze Alicja Łukańko

Strona prosta, a jednocześnie zawierająca wszystkie potrzebne opcje. Nieprzeładowana zbędną grafiką, co uważam za wielką zaletę, i co pewnie również przyczynia się do tego, że działa szybko i bez zarzutu. Bardzo polecam.
05/06/2019 12:41, konto: 2 lata 5 miesięcy 5 godzin, małopolskie, Tarnów

Drogeria Iga Hajduła Iga MotoHnadel DanPaw

Czytelna i latwa w obsludze stronka nic dodac nic ujac :D Potrzeba wszystko czego potrzeba do wystawiania FV.
04/06/2019 23:29, konto: 1 rok 5 miesięcy 14 godzin, śląskie, Zawiercie
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Dokumentacja dla zastosowania stawki 0% w międzynarodowym transporcie towarówBiuro rachunkowe Bytom radzi jak wybrać dobrą księgowąPowstawanie obowiązku podatkowego dla dostawy energii cieplnej w przypadku wystawienia faktury zaliczkowejCzy opisane we wniosku przekazanie nieruchomości do masy upadłości, wymaga korekty wystawionych faktur VAT dokumentujących sprzedaż z 2002 i 2003r.?Kiedy powstaje obowiązek podatkowy w przypadku świadczonych usług transportowych i kiedy należy rozliczyć wynikający z nich podatek należny?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.