Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2969

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

TAMS Tomasz Ellmann

Prosta obsługa szybkie wystawianie faktur i od razu wysyłką na maila. Tak to powinno wyglądać naprawdę super program dla początkujących i dla chcących szybko wystawiać faktury z każdego urządzenia.
18/08/2020 07:26, konto: 4 miesiące 14 godzin, wielkopolskie, Suchy Las

Gedeon sp. z o.o.

Bardzo prosta obsluga, intuicyjny, tani, rewelacyjny dla nowych firm jak i dla doswiadczonych graczy.
17/08/2020 13:03, konto: 1 rok 17 godzin, pomorskie, Gdańsk

RafDom

Moja opinia jest na pięć. Program prosty i zrozumiały dla prostego człowieka. Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam.
12/08/2020 21:50, konto: 5 miesięcy 1 godzina, pomorskie, Szemud

Ireneusz T

Program super i prosty w obsłudze. Cena również przystępna. Polecam program początkującym i tym którzy mają problemy z innymi programami.
11/08/2020 20:23, konto: 6 miesięcy 15 godzin, łódzkie, Sieradz

Phu just haft justyna romankiewicz

Program bardzo prosty w obsłudze. Jestem bardzo zadowolona zwłaszcza przy braku czasu. Cena bardzo dobra.
10/08/2020 16:16, konto: 9 miesięcy 12 godzin, śląskie, Gliwice, Jjhaftkomputerowy.pl

Auto Złom Chel

Program bardzo intuicyjny i prosty w obsłudze. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Póki co nie mamy zamiaru zmienić na inny. Polecamy wszystkim.
06/08/2020 15:19, konto: 5 lat 5 miesięcy 22 godziny, dolnośląskie, Oleśnica

MGJ Grażyna Mosica

Polecam! Program jest w bardzo dobrej cenie. Używam go od roku. Jest prosty w obsłudze i to jest najważniejsze! Oceniając dałabym nawet 6. POLECAM!
03/08/2020 10:36, konto: 1 rok 5 miesięcy 21 godzin, wielkopolskie, Kalisz

Hig-Med Anna Raab

Polecam program, dobra cena, łatwy w obsłudze, intuicyjny, korzystam już kilka lat i nie zamierzam zmieniać na inny!
02/08/2020 22:05, konto: 7 lat 6 miesięcy 15 godzin, śląskie, Katowice

BUD-AUTO Maciej Radzikowski

Polecam ten program, jest czytelny, łatwy i w dobrej cenie, brakuje wyszukiwania po nazwie ale ogólne polecam. Używam ponad dwa lata.
30/07/2020 10:14, konto: 2 lata 6 miesięcy 18 godzin, kujawsko-pomorskie, Barcin, Onet.eu

Kowi-trans

Prosty przejrzysty program łatwy w obsłudze nie wymaga dużej znajomości programów aby wygenerować raporty, używam program od ponad dwóch lat. Jest ok.
29/07/2020 16:51, konto: 2 lata 6 miesięcy 21 godzin, kujawsko-pomorskie, Toruń, Gmail.com
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Prawo do odliczenia podatku z faktur dokumentujących zakup towarów i usługObrotem będzie cała wartość świadczenia (czynsz plus opłaty za media), jaką pobiera od najemcówDotyczy zastosowania przepisu art. 11 ust. 1 ustawy o VATW jakim terminie przysługuje jednostce zwrot na rachunek bankowy różnicy podatku naliczonego nad należnym ?Jaka podstawa prawna powinna być przywołana na fakturach dokumentujących wykonanie usługi zamiast PKWiU
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.