Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2550

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Indywidualna Praktyka Lekarska Paweł Rambuszek

Przejrzysta, zwarta forma. Obsługa łatwa, intuicyjna. Bardzo dobry program. Polecam. Paweł Rambuszek.
28/04/2019 20:05, konto: 1 rok 6 miesięcy 21 godzin, mazowieckie, Legionowo

MK Cegiełka

Bardzo dobry program. Wszystko co potrzebuję do mojej firmy jest. Prosty i jasny. Nigdy nie miałem żadnych problemów. Polecam.
28/04/2019 11:32, konto: 2 lata 4 miesiące 22 godziny, zachodniopomorskie, Szczecin

PENUEL Monika Chochla

Serwis oferuje kompleksową obsługę związaną z wystawianiem faktur i rachunków. Jest czytelny i prosty w obsłudze. Polecam przedsiębiorcom!
26/04/2019 13:14, konto: 2 lata 5 miesięcy 17 godzin, podkarpackie, Kolbuszowa, Chcemisie.com.pl

Skup i Sprzedaż Samochodów Dariusz Kowal

Super przejrzyście jak dla mnie jestem bardzo zadowolony program praktycznie wszystko robi za mnie więc z czystym sumieniem POLECAM !
24/04/2019 13:20, konto: 3 lata 4 miesiące 16 godzin, śląskie, Gliwice, Op.pl

FHU Jolanta R.

Bardzo prosty, czytelny i praktyczny program, bardzo łatwy w obsłudze. Gorąco polecam wszystkim którzy mają własną firmę.
24/04/2019 12:29, konto: 4 miesiące 19 godzin, warmińsko-mazurskie, Dobre Miasto, Wp.pl

3mar Marek Gułowski

Program praktycznie robi wszystko za nas. Wszystko jest przejrzyste i proste w obsłudze. Program posiadam od kilku miesięcy ale już wiem że dalej szukać nie będę! Polecam ten produkt!
24/04/2019 09:57, konto: 5 miesięcy 19 godzin, wielkopolskie, Piła

Biuro Rachunkowe

Bardzo dobry program. Faktury i to różne wystawia się szybko i prosto. Zapisuje kontrahentów, nazwy, przelicza faktury na złotówki. Jest naprawdę godny polecenia.
23/04/2019 17:11, konto: 3 lata 4 miesiące 15 godzin, dolnośląskie, Lwówek Śląski

Termnet

Program intuicyjny, wszystkie potrzebne opcje i funkcje są, najlepszy z jakich dotychczas korzystałem. Polecam.
23/04/2019 15:21, konto: 1 rok 8 miesięcy 10 godzin, podkarpackie, Jarosław, Termnet.pl

ZNP Radomsko

Super program. Prosty i przejrzysty. Jest bardzo intuicyjny, długo szukałem takiego programu do fakturowania i szczerze mówiąc, żaden inny program w tak przystępnej cenie nie ma na rynku.
23/04/2019 09:54, konto: 1 rok 4 miesiące 20 godzin, łódzkie, Radomsko

Prywatna Praktyka Lekarska

Bardzo prosty i przejrzysty program. Gorąco polecam. Fakturki i rachunki wystawia się niesłychanie prosto. Bardzo fajniutki program.
22/04/2019 09:42, konto: 5 miesięcy 22 godziny, łódzkie, Łódź, Wp.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Opodatkowanie zwróconych kosztów pracownikowi związanych z wykonywaną pracąUrząd Skarbowy Białobrzegi 26-800 ul. Reymonta 46Dotyczy nabycia nieruchomości gruntowej wraz z naniesieniami w celu dalszej odsprzedaży udokumentowanej fakturą VATOkreślenie terminu odliczenia podatku naliczonego wynikającego z faktury wystawionej przez kontrahentaCzy kwotę za czesne udokumentowane fakturą ze szkoły mogę wliczyć do kosztów uzyskania przychodów?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.