Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2666

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Sławomir Szlendak Transport Międzynarodowy ,,UCHO

Witam, Byłem laikiem w sprawach wystawiania faktur. Obecnie korzystam od 7 m-cy i jestem mega mega zadowolony. Wszystko działa jak należy. Polecam i będę polecał ten program i na pewno przedłużę umowę o następny rok. Pozdrawiam.
17/09/2019 11:12, konto: 9 miesięcy 8 godzin, dolnośląskie, Zgorzelec

Sprzedaż Części Dariusz Wicher

Bardzo dobry program. Łatwy prosty w obsłudze wszyskim prowadzącym działalnośc gospodarczą gorąco polecam.
16/09/2019 15:28, konto: 3 lata 3 miesiące 10 godzin, lubuskie, Drezdenko

DAREX Dariusz Wróblewski

Serwis łatwy, przejrzysty i przyjemny w użytkowaniu. Polecam wszystkim prowadzącym działalność gospodarczą.
16/09/2019 12:40, konto: 2 lata 4 miesiące 12 godzin, podlaskie, Łomża, Hotmail.com

Promus

Korzystam od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Program przejrzysty i łatwy w obsłudze. Polecam wszystkim.
15/09/2019 10:40, konto: 5 lat 5 miesięcy 15 godzin, wielkopolskie, Murowana Goślina

Kacper130

Program, bardzo pomocy i łatwy w obsłudze. Polecam gorąco, ja będę korzystał, na co namawiam innych. Będziecie państwo na pewno zadowoleni jak ja.
12/09/2019 12:53, konto: 2 lata 4 miesiące 18 godzin, zachodniopomorskie, Koszalin, Kacper130.pl

Sklep Spożywczy Anna

Program bardzo ułatwia prowadzenie firmy. Niezbędny w mojej pracy, łatwy w użyciu co jest niesamowicie ważne w codziennym użyciu.
10/09/2019 20:49, konto: 5 miesięcy 13 godzin, opolskie, Opole

NaboGato

W czasach szerzącej się papierologii oraz konieczności bycia ekspertem w każdej dziedzinie niniejszy serwis pozytywnie zaskakuje, a także przyciąga swoją prostotą nawet największego laika. Zdalny, niezawodny dostęp za niewielką cenę na pewno zasługuje na polecenie!
09/09/2019 18:17, konto: 2 lata 6 miesięcy 10 godzin, pomorskie, Wejherowo

Subitrans MICHAŁ WILCZYŃSKI

Program intuicyjny, łatwy w obsłudze, przejrzysty, polecam osobom prowadzacym dziłalnośc gospodarczą.
05/09/2019 08:53, konto: 1 rok 6 miesięcy 13 godzin, świętokrzyskie, Jęgrzna, Wp.pl

P.K Magda

Serwis łatwy, przejrzysty i przyjemny w użytkowaniu. Polecam wszystkim osobom prowadzącym działalność gospodarczą.
04/09/2019 09:31, konto: 2 lata 5 miesięcy 16 godzin, świętokrzyskie, Kielce

Madbit

Jestem zadowolona. Chętnie korzystam. Serwis przyjemny i łatwy w obsłudze. Przydatna funkcja wyszukiwania z bazy GUS.
04/09/2019 04:12, konto: 2 lata 5 miesięcy 15 godzin, łódzkie, Łódź
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Prawo do ubiegania się o zaliczkowy zwrot podatku z faktur otrzymanych przed dniem rejestracji podatnika podatku VATCzy podatnik prawidłowo określił moment powstania przychodu podatkowego od sprzedaży ?Dotyczy nagrody przekazanej Spółce w postaci wyjazdu do KeniiPrawo do odliczenia podatku VAT z faktur dokumentujących wypłacone premie pieniężneCzy zwolnienia jest z podatku dochodowego wygrana w konkursie ogłaszanym na stronie internetowej firmy oraz w lokalnej prasie i radio?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.