Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2859

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Kevpol

SUPER PROGRAM! Łatwy i szybki w obsłudze. Bardzo ułatwia wypisywanie faktur. Prosty w obsłudze, korzystam już 2 lata i nigdy nie miałem problemu. Tak trzymać! POLECAM!
13/04/2020 21:03, konto: 2 lata 4 miesiące 15 godzin, lubuskie, Kostrzyn Nad Odrą

"MULTI" Karolina Czmiel

Bardzo prosta w obsłudze stronka. niska cena. Dzięki niej niej prowadzenie dokumentacji jest bardzo proste. Wszystko w jednym miejscu. Najważniejsze że to tylko 50 zl na rok.
09/04/2020 13:27, konto: 4 miesiące 14 godzin, podkarpackie, Przeworsk

Administrator nieruchonosci

Super program. Serdecznie polecam. Szybko i sprawnie można wystawić każda fakturę, rachunek, korektę, przejzysty, prosty w obsłudze. Bardzo ładny graficznie na wydrukowanych dokumentach. Same plusy a największy za cenę abonamentu na rok! Tak trzymac!
08/04/2020 20:17, konto: 1 rok 5 miesięcy 2 godziny, kujawsko-pomorskie, Chełmża

MARGO-TRANS-PODKARPACIE Małgorzata Żak

Bardzo dobry program. Szybki i prosty program do wystawiania wszelakich dokumentów. Przelicznik po aktualnym kursie NBP. Polecam.
08/04/2020 01:47, konto: 3 lata 5 miesięcy 22 godziny, podkarpackie, Nisko, Wp.pl

Auto Serwis Tomasz Stefanik

Bardzo dobry program. Szybko sprawnie. Jestem użytkownikiem od 4 lat, łatwo można wystawiać wszystkie faktury naprawdę polecam.
07/04/2020 22:04, konto: 5 lat 1 miesiąc 9 godzin, małopolskie, Mogilany

Runarsson

Polecam. Wygodna i Łatwa w obsłudze platforma do wystawiania faktur. Niska cena za abonament. Łatwy dostęp do wystawienia faktury w języku angielskim.
06/04/2020 15:29, konto: 1 rok 3 miesiące 13 godzin, świętokrzyskie, Ostrowiec Świętokrzyski

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Tomasz Przymorski

Jestem zadowolony, polecam. łatwa w obsłudze, czytelna, pozwala na proste wprowadzanie zmian. Jestem użytkownikiem od 2 lat. Cena znośna.
06/04/2020 11:11, konto: 2 lata 5 miesięcy 10 godzin, warmińsko-mazurskie, Ryn

Błysk

Strona łatwa w obsłudze. Dzięki niej niej prowadzenie dokumentacji jest bardzo proste. Wszystko w jednym miejscu. Najważniejsze że to tylko 50 zl na rok. Więc tym bardziej polecam.
05/04/2020 08:42, konto: 4 miesiące 15 godzin, małopolskie, Kraków

Andzia-Trans ANGELIKA SWOBODA

Serdecznie polecam wszystkim. Jestem bardzo zadowolona z programu. Jest prosty szybki i zrozumiały dla każdego.
04/04/2020 13:35, konto: 2 lata 8 miesięcy 11 godzin, śląskie, Czeladź, Wp.pl

PPHU Daniel Galon

Bardzo wygodna i łatwa w obsłudze platforma do wystawiania faktur. Korzystam z niej od roku i nie mam żadnych problemów. Polecam wszystkim prowadzącym działalność.
04/04/2020 00:20, konto: 1 rok 4 miesiące 4 godziny, łódzkie, Różyce
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy ‶faktycznie zastosowany kurs waluty z dnia jest to kurs waluty obowiązujący w banku, w którym podatnik posiada rachunek bankowy?Czy Spółka może zastosować 0% stawkę podatku, wystawiając fakturę za wykonaną obsługę celną transportu międzynarodowego (wystawianie dokumentów T1)?Premia pieniężna podlega opodatkowaniu podatkiem VAT i winna być udokumentowana faktura VATCzy od refaktury powinna dodatkowo odprowadzać podatek dochodowy?W związku z przedstawioną sytuacją proszę o odpowiedź, czy faktury wystawione ze stawką 0% są prawidłowe?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.