Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2970

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Kowi-trans

Prosty przejrzysty program łatwy w obsłudze nie wymaga dużej znajomości programów aby wygenerować raporty, używam program od ponad dwóch lat. Jest ok.
29/07/2020 16:51, konto: 2 lata 6 miesięcy 22 godziny, kujawsko-pomorskie, Toruń, Gmail.com

Zibim

Spoko, uzywam od 3 lat. troche archaiczne o niewygodnie ale poprzyzwyczajeniu spoko, da sie kozystac.
29/07/2020 09:57, konto: 1 rok 7 miesięcy 1 godzina, lubelskie, Sitno

Kolosvit

Uwielbiam ten program. Korzystam z niego kilka lat i jestem mega zadowolona. Zrozumiały i czytelny nawet dla początkującego. Gorąco polecam!
24/07/2020 14:51, konto: 1 rok 7 miesięcy 3 godziny, małopolskie, Kraków

Ams-Profit

Bardzo łatwy i przejrzysty program, sprawny w obsłudze z możliwością ściągania danych z GUS. Wszystko w jednym miejscu z możliwością wydruków w dobrej cenie. Polecam.
24/07/2020 12:09, konto: 6 miesięcy 1 godzina, dolnośląskie, Jelenia Góra

Mrija Logistics

Bardzo dobry program, rewelacyjna współpraca wszystko przejrzyste i czytelne.. . . . zdecydowanie polecam.
23/07/2020 23:48, konto: 1 rok 2 miesiące 14 godzin, mazowieckie, Warszawa

Usługi Ziemne I Wodociągowe ,,NOREK"

Bardzo łatwy a zarazem dobry program, wszystko czytelne, przejrzyste, aktualizacje na bieżąco a dodatek super cena! Polecam!
21/07/2020 12:34, konto: 1 rok 6 miesięcy 3 godziny, mazowieckie, Grabina

P.W. Sab

Czytelny program i intuicyjna bardzo prosta obsługa, do tego super cena! Polecam wszystkim - piąteczka.
18/07/2020 10:55, konto: 6 miesięcy 22 godziny, śląskie, Ruda Śląska, Interia.pl

Grupa promer

Intuicujny, prosty i po aktualizacjach się nie zmienienia tak, że trzeba się go uczycz od nowa.. . polecam.
16/07/2020 16:37, konto: 2 lata 6 miesięcy 13 godzin, śląskie, Tychy, Promer.com

Enzo Adam Mirosław

Bardzo dobry, czytelny, wygodny w obsłudze, niedrogi. To w odniesieniu do używanych wcześniej programów.
15/07/2020 08:36, konto: 1 rok 6 miesięcy 1 godzina, lubelskie, Lublin, Gral1974interia.pl

PTHU OLPAKA Damian Tokarczyk

Polecam bardzo dobry program, pracuje juz na nim 4 lata, program bardzo prosty w obsludze, super cena POLECAM.
14/07/2020 10:13, konto: 1 rok 7 miesięcy 14 godzin, łódzkie, Rząśnia, Gmail.com
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Uregulowania w zakresie wniesienia aportem budynków i budowli wraz z gruntemPrawo do korekty podatku należnego, o której mowa w art. 89a ustawy VATPytanie dotyczy wystawiania faktur VAT z tytułu zwrotu ponoszonych kosztówCzy Spółdzielnia ma prawo do obniżenia podatku należnego o podatek naliczony na podstawie tak wystawionej faktury VAT?CIT w zakresie określenia różnic kursowych
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.