Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2363

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

DIAMENT Paweł Szczepaniak

Rewelacyjny i bardzo intuicyjny program. Nie zamierzam zamieniać go na inny. W sam raz dla małej firmy.
29/10/2018 10:12, konto: 2 lata 5 miesięcy, śląskie, Jankowice

Dantrans daniel szawracki

To jest najlepsza strona do wystawiania faktur, wszystko na miejscu i bezproblemowo, opłaty znikome.
26/10/2018 14:07, konto: 5 miesięcy 1 godzina, mazowieckie, Warszawa

Freshfoods SC Eliza Golema, E. Paweł Golema

Bardzo fajny, prosty i przejrzysty program do fakturowania. Możliwość edytowania i przesyłania e-mail. Bardzo polecam, a opłaty symboliczne.
25/10/2018 15:50, konto: 1 rok 5 miesięcy 21 godzin, zachodniopomorskie, Szczecin

Usługi Rachunkowe Sosińska Małgorzata

Bardzo chętnie korzystam z tego serwisu. Łatwy w obsłudze, możliwość wysłania dokumentu mejlem już ze strony serwisu. Super! Polecam ! a opłaty po prostu symboliczne !
25/10/2018 11:52, konto: 1 rok 5 miesięcy 13 godzin, lubuskie, Zabór, Wp.pl

Gospodarstwo Rolne Ewa Kucharska

Bardzo dobra profesjonalna usługa prosta w działaniu, intuicyjna prosta w korzystaniu i za małe pieniądze. Polecam.
24/10/2018 18:51, konto: 5 lat 5 miesięcy, zachodniopomorskie, Konarzewo

NJ Advisory

Bardzo dobra profesjonalna usługa prosta w działaniu, intuicyjna prosta w korzystaniu i za małe pieniądze. Polecam!
24/10/2018 15:06, konto: 1 rok 6 miesięcy 15 godzin, mazowieckie, Warszawa

MECHANIKA POJAZDOWA Marek Wiśniewski

Bardzo dobra profesjonalna usługa prosta w działaniu, intuicyjna prosta w korzystaniu i za małe pieniądze. Właśnie przedłużyłem abonament. Polecam!
21/10/2018 18:11, konto: 5 miesięcy 15 godzin, pomorskie, Gdańsk

Zakład Usługowy Gumblach s.c. Wulkanizacja,Handel Oponami

Polecam gorąco wszystkim, którzy szukają i wahają się z decyzją co wybrać. Serwis jest na prawdę bardzo prosty w obsłudze i każdy doskonale sam sobie poradzi z używaniem go na co dzień. Ma obszerną pamięć i wszystkie potrzebne rodzaje dokumentów księgowych, nigdzie nie znalazłam podobnego programu przy tak dogodnej ofercie cenowej. Mam nadzieję, że serwis będzie ze mną do końca funkcjonowania mojej Firmy.
17/10/2018 14:19, konto: 2 lata 5 miesięcy 21 godzin, wielkopolskie, Grodzisk Wielkopolski

Transport Samochodowy Gumblach

Jestem w serwisie od dwóch lat i nie zamieniłbym na inny z kilku powodów, a mianowicie :program jest prosty w obsłudze. przejrzysty, nieskomplikowany, ma wszystko czego potrzebuje niewielka firma, dostępny z każdego urządzenia gdziekolwiek jestem i przede wszystkim w dostępnej cenie. Polecam każdemu bo nie zamierzam z niego rezygnować.
17/10/2018 13:51, konto: 2 lata 5 miesięcy 16 godzin, wielkopolskie, Grodzisk Wielkopolski

P.U.H MAJKA Marek Rawski

Bardzo dobra profesjonalna usługa prosta w działaniu, intuicyjna i prosta w korzystaniu. Właśnie przedłużyłem abonament. Polecam!
16/10/2018 17:09, konto: 6 miesięcy 20 godzin, mazowieckie, Mińsk Mazowiecki
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy wydanie opakowań po środkach niebezpiecznych, w wypadku braku ich zwrotu, podlega opodatkowaniu podatkiem od towarów i usług?Urząd Skarbowy Biłgoraj 23-400 ul. Kościuszki 78Dotyczy opodatkowania otrzymanych dotacji, opodatkowania wykonywanej działalności naukowo - badawczej oraz obowiązku wystawiania faktur VATGmina nie ma prawa do odliczenia podatku naliczonego w związku realizacją projektu, faktury są wystawione na jednostkę organizacyjną GminyPrawo do obniżenia podatku należnego o podatek naliczony na podstawie faktury VAT dokumentujących premie pieniężne
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.