Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2447

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Salon Mody Eveline

Bardzo prosta obsługa w prowadzeniu księgowości, oraz szybkie bezproblemowe wystawianie dokumentów księgowych.
10/02/2019 18:26, konto: 1 rok 4 miesiące 2 godziny, pomorskie, Gdańsk

FHU Dominik Sudara

Bardzo fajny, niezawodny i funkcjonalny program. Funkcjonalności pozwalaja na pełne prowadzenie księgowości.
10/02/2019 15:37, konto: 1 rok 4 miesiące 5 godzin, małopolskie, Kraków

FHU GALL Agnieszka Goliwąs

Bardzo prosty i przejrzysty program. . . bardzo pomocny i upraszczający rozliczenia firmy. gorąco polecam.
10/02/2019 11:40, konto: 1 rok 4 miesiące 7 godzin, śląskie, Raszczyce

Lin-Com

Bardzo prosta przejrzysta strona. Łatwa obsługa. Bardzo niska cena. Bardzo wygodnie się wystawia faktury. Każdy początkujący poradzi sobie z programem.
07/02/2019 13:55, konto: 1 rok 4 miesiące 10 godzin, śląskie, Tychy

Flickshot

Funkcjonalna strona, łatwa w obsłudze. Używam serwisu efaktury od początku działalności firmy. Polecam.
07/02/2019 13:21, konto: 1 rok 4 miesiące 11 godzin, śląskie, Sosnowiec, Multummedium.com

Zajazd derby

Świetna strona, przejrzysta prosta ale zawiera wszystkie potrzebne opcje. Tani abonament. Bardzo Polecam. MOZLIWOSC EDYCJI ITP.
05/02/2019 21:24, konto: 4 miesiące, mazowieckie, Błonie, Zajazdderby.pl

K. Kaliszewska

Prosty i przejrzysty program, w sam raz na potrzeby mojej jednoosobowej działalności. Jest dość intuicyjny i łatwy w obsłudze.
05/02/2019 14:59, konto: 4 miesiące 9 godzin, lubelskie, Lublin

Sklep Sportowy Łukasz Łoś

Używam już kilka lat, zawsze w wersji bezpłatnej. Do przejścia na wersje płatna skusiła mnie bardzo niska cena za ogromne możliwości.
04/02/2019 19:31, konto: 5 miesięcy, zachodniopomorskie, Międzyzdroje

Renata Salamon Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska

Rewelacyjna aplikacja do wstawiania faktur, łatwa, przejrzysta mimo że ma wiele funkcji. Polecam, komu się da. Cena za rok bardzo przystępna.
03/02/2019 18:28, konto: 4 lata 8 miesięcy 5 godzin, dolnośląskie, Wrocław

KARBUD Roman Karasiewicz

Bardzo dobry program, jest prosty i przejrzysta w obsłudze i zrozumiały program, tani abonament. Bardzo Polecam.
03/02/2019 16:15, konto: 1 rok 3 miesiące 21 godzin, kujawsko-pomorskie, Lubanie
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy nabywca wierzytelności powinien zapłacić podatek od towarów i usług oraz od jakiej kwoty należy obliczyć podatek należnyOdliczenie podatku VAT z faktur za paliwo oraz części zamienneMożliwość wystawiania faktur VAT w obcej walucie na terenie kraju oraz sposób przeliczania wartości wyrażonych w walucie obcej na polskie złoteJaki stosować kurs waluty do przeliczania fakutr?Określenie prawidłowości wystawienia faktury VAT z tytułu dokonania czynności zamiany nieruchomości gruntowych
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.