Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2687

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Neo szavel travel

Znakomity, sprawny serwis. Koniec z papierkami, kopiami itp. Nie mam uwag do funkcjonowania. Działa intuicyjnie, nie ma problemów z obsługą.
02/10/2019 07:53, konto: 1 rok 5 miesięcy 18 godzin, łódzkie, Łódź, Szaveltravel.com

AP Budownictwo sp.zo.o.

Bardzo dobry program, intuicyjny. Szukałam innych ale niestety tylko ten spełniał moje oczekiwania. Mimo, ze inne sa darmowe to warto zapłacić i miec dobry program. Polecam wszystkim.
01/10/2019 22:19, konto: 3 lata 1 miesiąc 8 godzin, zachodniopomorskie, Szczecin

Astar Beata Maciejak

Polecam wszystkim ten program, gdyż nigdy mnie nie zawiódł. Jest czytelny i łatwy w obsłudze. na tą chwilę nie mam potrzeby zmiany na inny, gdyż ten spełnia moje wszystkie oczekiwania.
01/10/2019 15:50, konto: 3 lata 10 miesięcy 15 godzin, lubuskie, Żary, Efaktury.org

Justyna Dądela

Program przejrzysty, łatwy w obsłudze. W zależności od potrzeb, może być bardzo prosty lub w dowolny sposób rozwinąć. Polecam.
01/10/2019 12:02, konto: 8 miesięcy 6 godzin, dolnośląskie, Dzierżoniów

Sklep spożywczy i hurtownia Piotr Baranowski

Łatwy prosty w obsłudze polecam wszystkim prowadzącym działalność gospodarczą. Własnie przedłużyłem o kolejny rok.
30/09/2019 22:24, konto: 1 rok 5 miesięcy 17 godzin, wielkopolskie, Śmigiel

AllFast.Trans

Polecam program bardzo prosty spełnia moje wymagania bardzo dobry dla poczatkujacych użytkowników. !
30/09/2019 20:37, konto: 2 lata 5 miesięcy 7 godzin, małopolskie, Gdów

AM Finanse

Program bardzo dobry, intuicyjny i przejrzysty w obsłudze. Program został polecony przez znajomych i spełnia wszystkie oczekiwania. Polecam!
26/09/2019 11:52, konto: 5 miesięcy 15 godzin, podlaskie, Białystok

Agroturystyka Pod Jaworem

Co tu się twórczo wypacać! Program jest zajebisty, bo prosty i funkcjonalny i nie ma co się szczypać z kasą! Kupować i chwalić!
25/09/2019 18:59, konto: 5 miesięcy 14 godzin, śląskie, Wisła, Podjaworem.com.pl

Transport osobowy kruca

Program jest jasny oraz prosty do użytku. Wszystko działa jak należy. Polecam i będę polecał ten program i na pewno przedłużę umowę o następny rok. Pozdrawiam.
24/09/2019 22:31, konto: 2 lata 5 miesięcy 5 godzin, kujawsko-pomorskie, Gruta

Margret

Używam tego programu od kilku miesięcy. Jestem bardzo zadowolona, właśnie przedłużyłam abonament na kolejny rok. POLECAM WSZYSTKIM.
18/09/2019 09:35, konto: 5 miesięcy 5 godzin, mazowieckie, Warszawa
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Prawo do odliczenia podatku naliczonego z faktur VAT dokumentujących premie pieniężneTermin wystawiania faktur dokumentujących sprzedaż promocyjnąCzy podlegają opodatkowaniu podatkiem VAT czynności biegłego sądowego?Urząd Skarbowy Będzin 42-500 ul. I Armii Wojska Polskiego 1Opodatkowanie i dokumentowanie premii pieniężnych
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.