Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2914

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Firma Usługowo-Transportowa Eliza Felska

Program jest super. Korzystałam z innych- wszystkie się chowają. Ten jest naj.. . Będę polecała znajomym.
01/06/2020 12:04, konto: 6 miesięcy 7 godzin, zachodniopomorskie, Nowogard, Gmail.com

Prosano Nature

Super.. . . . . z każdego miejsca w kraju z zagranicy mogę wystawić fakture. Łatwy w obsłudze intuicyjny.
26/05/2020 18:42, konto: 4 lata 4 miesiące 5 godzin, łódzkie, Łódź

Laboratorium techniki dentystycznej ,,Estelab" spółka z o.o.

Jestem bardzo zadowolana z programu. Program jest bardzo fukcjonalny i łatwy w obsłudze. Gorąco polecam efaktury.
26/05/2020 17:21, konto: 3 lata 5 miesięcy 12 godzin, mazowieckie, Warszawa, Go2.pl

Ardbed invest

Super program prosty w obsłudze szybki w działaniu w bardzo dobrej cenie korzystam z niego już kilka lat. serdecznie polecam każdemu przedsiębiorcy polecam. Pozdro.
26/05/2020 13:39, konto: 1 rok 5 miesięcy 8 godzin, mazowieckie, Wolica

3S Media Sp. z o.o.

Dzień dobry, polecam program Efaktury, jest bardzo czytelny, funkcjonalny i prosty w użytkowaniu. Jest uniwersalny, sprawdzi się dla użytkowników prowadzących zarówno małe firmy jak i duże podmioty gospodarcze.
26/05/2020 12:59, konto: 3 lata 5 miesięcy 15 godzin, mazowieckie, Warszawa, Nczas.com

Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Krzystek

Efaktury. org to najlepszy wybór programu do fakturowania. Sprawdzi się zarówno w dużych, jak i mniejszych przedsiębiorstwach. POLECAM.
25/05/2020 14:41, konto: 1 rok 6 miesięcy 14 godzin, świętokrzyskie, Ostrowiec Świętokrzyski, Gmail.com

Grzegorz Zając

Bardzo dobry program do faktur! Cena za roczny dostęp jest w przystępnej cenie dla każdego przedsiębiorcy! Polecam!
25/05/2020 12:12, konto: 1 rok 5 miesięcy 20 godzin, małopolskie, Kraków

Zaun Met

Super program łatwy w obsłudze. korzystam od dłuższego czasu Napewno będe z niego korzystac i polecam kazdemu. Polecam.
24/05/2020 11:54, konto: 2 lata 2 miesiące 19 godzin, lubuskie, Witnica, O2.pl

FHU Lucyna Bury

Bardzo prosty i łatwy w obsłudze korzystam i polecam każdemu kto prowadzi małą działalność gospodarczą i nie chce przepłacać za system sprzedaży.
24/05/2020 11:09, konto: 1 rok 5 miesięcy 23 godziny, małopolskie, Andrychów

Astpol s.c.

Bardzo prosty w obsłudze program, korzystam od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim.
22/05/2020 10:26, konto: 1 rok 5 miesięcy 20 godzin, mazowieckie, Warszawa
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Uznanie zwrotu kosztów reklamacji za świadczenie usług na terytorium kraju podlegające opodatkowaniu podatkiem od towarów i usług według stawki 22Podatnik pyta czy przy rozliczaniu usługi z kontrahentem powinien naliczyć obowiązujący w Polsce podatek VAT w wysokości 22 %?Urząd Skarbowy Kazimierza Wielka 28-500 ul. Kościuszki 16Zarządca sądowy jest podatnikiem podatku od towarów i usługRefakturowania usług
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.