Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2363

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Ardea Arte

Najlepszy program. Pożegnałam inne programy do fakturowania. Teraz mam dostęp do moich faktur zawsze i wszędzie o każdej porze dnia i nocy.
26/09/2018 10:12, konto: 1 rok 6 miesięcy 19 godzin, wielkopolskie, Suchy Las, Ardea-arte.pl

Happy Seniors24

Polecam, łatwo, szybko i przyjemnie. Idealna dla małych firm. Na pewno będę nadal korzystała. Gorąco polecam.
25/09/2018 21:38, konto: 1 rok 6 miesięcy 15 godzin, mazowieckie, Warszawa, Happyseniors24.pl

Instal-Mix

Polecam, łatwo, szybko i przyjemnie. Dla osób prowadzących małą firmę idealne rozwiązanie. Polecam serdecznie.
25/09/2018 14:09, konto: 7 miesięcy 13 godzin, śląskie, Wodzisław Śląski

Tesoro

Łatwe i szybkie wystawianie faktur. Korzystamy od paru lat. Polecamy szczególnie osobom początkującym.
25/09/2018 11:21, konto: 4 lata 6 miesięcy 17 godzin, pomorskie, Sopot

Perinstal

Szybkie i intuicyjne wystawianie faktur. Jak najbardziej polecam osobom prowadzącym małą działalność.
24/09/2018 22:24, konto: 1 rok 6 miesięcy 10 godzin, małopolskie, Paszkówka

Paulina Pietras-Więzik

Myślę, że bez tego programu moją firmę dawno zamknąłby urząd skarbowy, a księgowa podwoiła stawkę za prowadzenie księgowości - generalnie, o ile jestem kreatywna i dynamiczna, o tyle organizacja biurokracji w moim przypadku to jakaś pomyłka. Dzięki prostemu szablonowi, pamięci i łatwej edycji comiesięcznych faktur, udało mi się dostać wszystkie przelewy na czas, a uroczy państwo z US jeszcze nie zapukali do mych drzwi (na razie). Wszystko działa bez zarzutu!
24/09/2018 14:48, konto: 1 rok 9 miesięcy 21 godzin, małopolskie, Kraków

Pokoje gościnne

Szczególnie polecam program początkującym. Szybkie i łatwe wystawianie faktur. Na pewno będę nadal korzystać.
22/09/2018 15:03, konto: 1 rok 6 miesięcy 17 godzin, lubelskie, Krasnobród

Firma sprzątająca Jacek Neufeld

Bardzo dobry program, od wielu lat korzystam. Wart polecenia, niska cena. Dane z GUS to duży PLUS. Ocena na 6 powinna być.
21/09/2018 22:35, konto: 3 lata 13 godzin, pomorskie, Rumia

MATEX Mateusz Nadobnik

Witam polecam. Program prosty łatwy w obsłudze. Super program, dane można pobrać z GUS a to zaleta. Program godny polecenia. Pozdrawiam.
21/09/2018 15:41, konto: 1 rok 3 miesiące 16 godzin, wielkopolskie, Koszanowo

Stel-Trans

Witam, jak najbardziej polecam, wystawianie faktur jest łatwe i szybkie a największy plus jest taki że wszystko mam pod ręką wszędzie tam gdzie jest internet.
20/09/2018 13:00, konto: 2 lata 6 miesięcy 17 godzin, podkarpackie, Krosno
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Opodatkowanie otrzymanych premii pieniężnych. Wystawianie faktur VAT dokumentujących premieJaki kurs należy stosować do przeliczania fakturCzy sposób dokumentowania otrzymywanych zaliczek oraz sprzedaży towarów jest zgodny z przepisami ustawy o VAT?Drugi Urząd Skarbowy Bielsko-Biała 43-300 ul. Generała Maczka 73Opodatkowanie czynności wniesienia aportu w postaci nieruchomości wraz z wyposażeniem oraz dokumentowanie tej czynności fakturą VAT
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.