Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2847

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Analytics Lab szkolenia i analiza danych Anna Tatarczak

Od paru miesięcy wystawiam faktury z pomocą serwisu (wcześniej testowałam inne serwisy) i jestem bardzo zadowolona. Obsługa jest intuicyjna, a przy tym dużo opcji do wyboru. Gorąco polecam.
02/03/2020 12:53, konto: 5 miesięcy 15 godzin, lubelskie, Łęczna, Brak.pl

W. Zieleśkiewicz

Od kilku lat wystawiam faktury tylko tutaj, bez najmniejszych problemów, nie potrzebuję niczego innego.
01/03/2020 01:16, konto: 2 lata 5 miesięcy 15 godzin, łódzkie, Pabianice

Piano Kocur DAMIAN KOCUR

Dobrze i stabilnie działający program do faktur. Używam od kilku lat. nigdy nie było problemu. Polecam.
27/02/2020 19:27, konto: 2 lata 3 miesiące 8 godzin, śląskie, Pszczyna

Dobry Hydraulik Gdańsk

Strona bardzo prosta w obsludze. Wystawianie faktur na tej stronie to czysta przyjemnosc. Serdecznie polecam.
27/02/2020 10:07, konto: 5 miesięcy 6 godzin, pomorskie, Gdańsk

Magdalena Różycka Usługi Budowlane

Strona prosta, przejrzysta. Super sprawa dla osób, które dopiero zaczynają przygodę z prowadzeniem firmy.
26/02/2020 13:03, konto: 5 miesięcy 13 godzin, małopolskie, Myślenice

HAPPY IT Waldemar Skowron

Robi robotę. Prosty i funkcjonalny. Nie sprawiał problemów i wszystkie przypadki obsługi faktur z jakimi póki co miałem okazję się zetknąć można w tym programie załatwić.
24/02/2020 11:45, konto: 1 rok 6 miesięcy 6 godzin, śląskie, Katowice

Stantex

Bardzo prosty w obsłudze program, korzystam od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam.
19/02/2020 11:27, konto: 2 lata 6 miesięcy 16 godzin, wielkopolskie, Poznań

FPHU Solgraf

Przede wszystkim PROSTY w obsłudze program. Od kilku dobrych lat używam przy prowadzeniu działalności. Szybkie wypełnianie pozycji, przejrzyście i czytelnie. POLECAM !
18/02/2020 07:33, konto: 2 lata 6 miesięcy 15 godzin, kujawsko-pomorskie, Solec Kujawski, Solgraf.pl

Piotr Korytowski Production

Bardzo prosty i przydatny, gorąco polecam wszystkim. Prosto, łatwo, przede wszystkim szybko i wszystko w jednym miejscu. Na pewno będę jeszcze nie raz korzystać.
12/02/2020 18:02, konto: 11 miesięcy 15 godzin, mazowieckie, Sierpc, Piotrekkorytowski.wixsite.com

Firma produkcyjno handlowo usługowa mxm

Bardzo prosty w obsłudze program, korzystam od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. bardzo polccam.
11/02/2020 13:10, konto: 2 lata 6 miesięcy 13 godzin, lubelskie, Bychawa
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Wnioskodawcy przysługuje prawo do odliczenia podatku naliczonego z faktur na zakup towarów i usług związanych z budową nowych przyłączyCzy spółka komandytowa, której przychody ze sprzedaży są niższe niż 800.000 euro może prowadzić podatkową księgę przychodów i rozchodów?Zastosowanie stawki 0% w przypadku refakturowania usług związanych z eksportem towarówPodatnik stoi na stanowisku, iż opisane we wniosku prace badawcze nie podlegają opodatkowaniu podatkiem od towarów i usługCzy podatek z faktury na zakup auto alarmu z awaryjnym zasilaniem wraz z jego montażem może być odliczony w całości?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.