Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2665

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Perfect

Bardzo dobry program, korzystam 5 lat, mnostwo opcji, latwosc wystawiania faktur. Polecam wszystkim.
18/07/2019 15:59, konto: 1 rok 7 miesięcy 11 godzin, lubuskie, Gorzów Wielkopolski

Wytwórnia Styropianu Henryk Piotrowski

Strona godna uwagi. Polecam! Łatwo i przyjemnie wystawia się fakturę lub inny dokument. Zachęcam do korzystania z tej strony.
18/07/2019 11:10, konto: 1 rok 6 miesięcy 13 godzin, kujawsko-pomorskie, Świecie, Pio-styr.com.pl

Usługi Serwisowe Marcin Strykowski

POLECAM! Świetna strona, bardzo przejrzysta pomaga zaoszczędzić czas przy wypełnianiu papierologii. Serdecznie wszystkim polecam.
18/07/2019 10:44, konto: 1 rok 6 miesięcy 16 godzin, wielkopolskie, Grodzisk Wielkopolski, Op.pl

Przemysław Uciechowski

Świetna strona, bardzo przejrzysta pomaga zaoszczędzić czas przy wypełnianiu papierologii. Serdecznie wszystkim polecam.
17/07/2019 09:10, konto: 1 rok 6 miesięcy 7 godzin, wielkopolskie, Ostrów Wielkopolski

Trans Express s.c.

Świetna strona, program przejrzysty i prosty w obsłudze, posiada wszystkie potrzebne funkcje. Polecam wszystkim.
17/07/2019 07:30, konto: 2 lata 6 miesięcy 12 godzin, małopolskie, Kraków

Sowa Group Sp. z o.o.

Świetna strona, prosta obsługa programu, wystawianie faktur zajmuje chwilę. Byłoby super jeżeli byłaby opcja wystawienia faktur np. w języku polskim z możliwością tłumaczenia na j. angielski - jednocześnie. Jeszcze możliwość dodania więcej logotypów. A poza tym Bardzo Polecam !
14/07/2019 13:11, konto: 7 miesięcy 16 godzin, mazowieckie, Warszawa, Sowagroup.pl

Expres-Bus

Świetna strona do wystawiania faktur wszelkiego rodzaju. My korzystamy z niej od 2 lat. Gorąco polecam !
13/07/2019 17:14, konto: 4 lata 7 miesięcy 3 godziny, małopolskie, Kraków, Expres-bus.com.pl

Kancelaria Radcy Prawnego Marcin Żmuda

Korzystam od kilku lat, jestem nieodmiennie bardzo zadowolony. Mnóstwo opcji, bardzo intuicyjna obsługa. Polecam.
11/07/2019 14:04, konto: 3 lata 7 miesięcy 16 godzin, świętokrzyskie, Kielce

BALONIARKI Patrycja Mocarska

Strona efaktury. org została mi polecona i ja będę polecać dalej. Fakturki wystawia się szybko, przejrzyście i bez problemów. Pozdrawiam!
08/07/2019 12:14, konto: 7 miesięcy 10 godzin, kujawsko-pomorskie, Inowrocław, Baloniarki.pl

BEKFILM Tomasz Bek

Bardzo przydatny produkt dla dużych i małych firm (takich jak moja) Wszystko działa bez zarzutu. Bardzo dużo możliwości i opcji, ja korzystam tylko z kilku, a opłata za rok użytkowania prawie symboliczna. Poleciłem wielu osobom. Przedłużam umowę na kolejny rok.
07/07/2019 14:10, konto: 1 rok 6 miesięcy 4 godziny, mazowieckie, Warszawa
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy Wnioskodawcy przysługuje prawo do odliczenia podatku od towarów i usług wynikające z faktur dotyczących zadania?Refaktura za przesyłkę listową a stawka VAT zwolnionaCzy można w Urzędzie Skarbowym przepisać rozrachunki z tytułu podatków "starej spółki" do nowo zarejestrowanej?Prawo do odliczenia podatku naliczonego z faktury wystawionej na podstawie umowy zawartej bez wymaganego indywidualnego zezwolenia dewizowegoCzy sprzedaż usług najmu pomieszczeń dla mieszkańców osiedla jest opodatkowana podatkiem od towarów i usług?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.