Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2447

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Hazeshop

Łatwy, przejrzysty program do fakturowania. Używamy już długi czas i jak dotąd nie napotkaliśmy się na żadne problemy.
07/01/2019 16:10, konto: 6 lat 6 miesięcy 5 godzin, świętokrzyskie, Starachowice, Hazeshop.pl

Maria

Program bardzo łatwy w obsłudze, prosty przejrzysty i wyszukuje kontrahentów z bazy GUS. Polecam wszystkim jestem bardzo zadowolona.
06/01/2019 10:27, konto: 5 miesięcy 6 godzin, lubuskie, Szprotawa

WulkanTrans Usługi Wulkanizacyjno-Transportowe Jakub Dominikowski

Program bardzo łatwy w obsłudze, prosty i przejrzysty. W sam raz dla małych firm, bardzo przystępna cena. Serdecznie polecam!
03/01/2019 19:28, konto: 1 rok 5 miesięcy 4 godziny, łódzkie, Włocin-kolonia

Pracownia Racjonalnej Terapii Zachowania Agnieszka Hottowy

Program prosty w obsłudze, użytkowany od trzech lat jak na razie niezawodny. Idealny dla małych i średnich firm.
02/01/2019 17:30, konto: 3 lata 5 miesięcy 5 godzin, śląskie, Tychy

Transport Krajowy i Międzynarodowy Dariusz Chaber

Program mi odpowiada. Jest łatwy i przejrzysty. Używam od 3 lat. Jedyne co mi przeszkadza, to to, że pomimo nowych danych zapisanych w uwagach, podczas wystawiania nowej faktury, pojawiają się stare uwagi, i nie można tego zmienić.
02/01/2019 13:27, konto: 2 lata 5 miesięcy 22 godziny, łódzkie, Lubochnia

Firma Handlowo - Usługowa

Idealny produkt dla mojej firmy. Przydała by się jeszcze możliwość drukowania Packing List i w fakturach pola o warunkach dostawy.
01/01/2019 23:33, konto: 2 lata 6 miesięcy 11 godzin, podkarpackie, Przeworsk

MGP Technik Grzegorz Krupa

Dobry program. Prosty, intuicyjny, działa na mobilnych urządzeniach a przy tym niedrogi. W pełni wystarczający dla małych przedsiębiorstw. Polecam!
30/12/2018 14:56, konto: 1 rok 6 miesięcy 23 godziny, śląskie, Rudzica, Vp.pl

Consulting Sati Sp. z o.o.

Super program, działa mobilnie na smartfonie, działa z przeglądarki. Bardzo przydatny w firmie. Polecam. Jestem bardzo zadowolony.
29/12/2018 15:30, konto: 1 rok 2 miesiące 2 godziny, mazowieckie, Warszawa, Remonty-przebudowy-adaptacje.pl

Dietetyk Magdalena Szopinska

Bardzo dobry program - prosty i przejrzysty w obsłudze. Polecam! Jestem bardzo zadowolona, polecam innym.
28/12/2018 15:51, konto: 6 miesięcy 1 godzina, pomorskie, Łąg, Facebook.com

Pearls Models Joanna Jankowska

Idealny program dla mikroprzedsiębiorców - prosty, klarowny, przejrzysty. Jestem bardzo zadowolona. Polecam innym!
27/12/2018 12:39, konto: 1 rok 5 miesięcy 12 godzin, kujawsko-pomorskie, Toruń, Pearlsmodels.com
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Wystawienie faktur korygujących do zaliczek i prawidłowe ich rozliczenieUstalenie momentu powstania obowiązku podatkowego przy WNTObowiązek dokumentowania za pomocą faktury zwrotu kosztów zakupionego paliwaObowiązki płatnika dotyczących rozliczenia dochodów za 2009 rCzy pieniądze wpłacane do spółki przez jej Prezesa (wspólnika) z własnych środków na pokrycie faktur należy potraktować jako umowy pożyczki?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.