Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2550

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Madera

Bardzo sprawny program, super, polecam. Nie sprawia problemów, nie jest drogi, wiele możliwości. Na pewno nie zrezygnuję!
01/04/2019 15:34, konto: 1 rok 6 miesięcy 21 godzin, zachodniopomorskie, Borne Sulinowo

Pula Sp. z o.o.

Efaktury. org to jak dla mnie perfekcyjny serwis fakturowy. Czysto, zrozumiale, klarownie a do tego łatwo i przyjemnie. Każdy odnajdzie się na stronie i w szybkim czasie wystawi odpowiedni dokument.
01/04/2019 12:09, konto: 2 lata 2 miesiące 15 godzin, małopolskie, Chrzanów

Rabit

W pełni polecam serwis. Działa bez zarzutu. Bardzo dobry stosunek jakosci do ceny, Polecam, korzystam od ponad trzech lat.
31/03/2019 06:27, konto: 4 lata 1 miesiąc 2 godziny, mazowieckie, Warszawa, Greenrabbit.pl

Idalion Finanse Sp. z o.o.

W pełni polecam serwis. Działa bez zarzutu. Szybko i bezproblemowo pozwala na obsługę faktur i wprowadzanie danych.
30/03/2019 11:04, konto: 2 lata 5 miesięcy 19 godzin, łódzkie, Łódź, Idalion.pl

Darmet

Od 2 lat prowadzę działalność przy pomocy tej strony. Wystarczająca i łatwa w prowadzeniu w działalności.
29/03/2019 12:33, konto: 2 lata 5 miesięcy 17 godzin, wielkopolskie, Gniezno, Wp.pl

EdBud

Polecam, korzystam z programu prosty i niezawodny dostępny wszędzie z każdego urządzenia. Działa bez problemu! Polecam Wszystkim !
29/03/2019 11:19, konto: 4 lata 7 miesięcy 10 godzin, lubuskie, Zielona Góra

KONVAC Sp.zo.o.

Super prosty spełniający swoje zadanie program do wystawiania dokumentów księgowych. Korzystam od 2 lat. . . , Polecam wszystkim !
28/03/2019 20:01, konto: 1 rok 10 miesięcy 19 godzin, wielkopolskie, Zaniemyśl

Kancelaria Radcy Prawnego

Prosty w obsłudze, intuicyjny program do wystawiania dokumentów księgowych. Używam od kilka lat, bez zastrzeżeń. Polecam serdecznie!
27/03/2019 10:04, konto: 4 lata 6 miesięcy 16 godzin, kujawsko-pomorskie, Toruń

AK Sport

Bardzo czytelny i łatwy w obsłudze program do wystawiania faktur. Idealne rozwiązanie dla małych przedsiębiorstw. Polecamy!
26/03/2019 09:45, konto: 4 lata 7 miesięcy 23 godziny, mazowieckie, Warszawa, Bizliga.pl

AD POWER Adam Zieliński

Polecam łatwy dostępny, bardzo dobry stosunek jakosci do ceny, Polecam, korzystam od ponad trzech lat.
25/03/2019 22:25, konto: 4 lata 7 miesięcy 10 godzin, dolnośląskie, Lubomin
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy firma może odliczyć VAT od zakupionego oleju napędowego, mimo braku numeru rejestracyjnego samochodu na fakturze?Występowanie dostawy u agenta oraz dokumentowania przez niego kosztów prowadzenia punktu handlowegoOpodatkowanie bonusów oraz prawa do obniżenia podatku należnego o podatek naliczony na podstawie faktur VAT dokumentujących bonusyPremia pieniężna jako rabat - dokumentowanie zbiorczą fakturą korygującąPytanie dotyczy kwestii ustalenia kosztów uzyskania przychodów z tytułu zbycia akcji zdeponowanych na wspólnym rachunku maklerskim
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.