Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2914

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Praktyka medyczna

Używam do wystawiania faktur dla mojej działalności gospodarczej strony www. efaktury. org od ponad 2 lat. Szybko stał się podstawowym narzędziem w mojej działalności. Strona pozwala na sprawne wystawienie faktur w szerokim zakresie prowadzonej działalności oraz sposobu fakturowania. Pozwala na użycie wcześniej zapisanych szablonów i wykorzystania nazw klientów już obsługiwanych. Nie bez znaczenia jest również wystawienie faktur w języku angielskim co bardzo ułatwia rozliczenia płatności zagranicznych.
30/04/2020 14:44, konto: 1 rok 5 miesięcy 5 godzin, małopolskie, Kraków

BOJAR-TECH Kamil Bojarski

Bardzo intuicyjny i przejrzysty serwis do fakturowania za bardzo przystępną cenę. Przede wszystkim łatwy i szybki dostęp z dowolnego urządzenia. Plusem jest możliwość archiwizacji oraz wysyłki dokumentów na e-maila. Istnieje możliwość ozdobienia faktur własnym logo. Efaktury to idealna propozycja dla przedsiębiorstw do fakturowania usług, bez konieczności posiadania programu magazynowego. Dzięki Wam wystawianie faktur stało się bardzo sprawne i przyjemne, a czas tej czynności został zminimalizowany. Polecam!
29/04/2020 21:51, konto: 5 miesięcy 6 godzin, mazowieckie, Drobin

AGMAT Mateusz

Program bardzo prosty w obsłudze. Polecam z całego serca, jestem z wami od roku i nie żałuje. Na pewno będę jeszcze korzystać z tego programu.
28/04/2020 21:43, konto: 1 rok 6 miesięcy 6 godzin, podkarpackie, Wola Ociecka

Centrum Finansowe

Intuicyjny program do wystawiania faktur, prosty i bardzo łatwy w obsłudze, nie ma potrzeby się go uczyć. Zachowuje historię wystawionych faktur do których zawsze można wrócić. Gorąco polecam.
28/04/2020 17:59, konto: 2 lata 6 miesięcy 14 godzin, dolnośląskie, Ząbkowice Śląskie

Brok-trans

Długo szukałam dobrej i prostej w obsłudze stronki do faktur a ta strona właśnie taka jest: prosta w obsłudze serdecznie polecam.
27/04/2020 12:00, konto: 2 lata 8 miesięcy 18 godzin, kujawsko-pomorskie, Grudziądz

Waldemar Malinowski Fotowoltaika

Wszystko ok Prosto szybko przejrzyście Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
27/04/2020 06:34, konto: 1 rok 6 miesięcy 8 godzin, kujawsko-pomorskie, Inowrocław

Art-Trans

Najlepsza strona do wystawiania faktur ever, nie ma lepszej tak intuicyjnej i sprawnie działającej strony.
21/04/2020 22:02, konto: 2 lata 6 miesięcy 8 godzin, kujawsko-pomorskie, Włocławek

Usługi Ogolnobudowlane

Ta strona jest dla mnie konkretna, szybko i łatwo wystawiam fakturę i mam dużo czasu na inne sprawy A nie zabawę z przeliczaniem.
20/04/2020 12:36, konto: 2 lata 6 miesięcy 7 godzin, podkarpackie, Medyka

Banaliki Emilia Popławska

Dawno tu nie byłam z powodów zdrowotnych, ale wracam! Opłaciłam abonament i mam nadzieję, że zaraz będzie hulało.
17/04/2020 22:36, konto: 5 lat 3 miesiące 9 godzin, mazowieckie, Marki

Jacek Kowalówka Firma JK Auto

Portal bardzo dobrze się u mnie sprawdza, eFaktury działają bez zarzutu co do formy zapisywania faktur i ich edycji. Gorąco polecam.
17/04/2020 14:03, konto: 6 miesięcy 16 godzin, małopolskie, Kalwaria Zebrzydowska, Jkauto.gratka.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Prawo do odliczenia podatku VAT z faktur dokumentujących zakup usług reklamy związany wyłącznie ze sprzedażą opodatkowanąCzy faktura VAT dokumentująca eksport towarów musi zawierać NIP nabywcy eksportowanych towarów, mającego siedzibę poza terytorium krajuCzy można odliczyć 100% podatku naliczonego z faktur dotyczących leasingu, zakupu i najmu samochodów osobowych?Czy w pierwszej deklaracji VAT-7 można uwzględnić podatek VAT z faktur dokumentujących podatek naliczony z okresu sprzed złożenia VAT-R?Opodatkowanie i udokumentowanie ubezpieczenia Cargo przewożonego ładunku
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.