Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2969

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Trans-art-elektro

Program idealny w obsłudze za nie wielkie pieniądze. Wielka zaleta dostępność łączenia online z dowolnego urządzenia. Polecam.
21/06/2020 15:35, konto: 11 miesięcy 16 godzin, śląskie, Piekary Śląskie

Anna M.

W skomplikowanym świecie biurokracji program efaktury jest przyjemnością. Nie jest skomplikowany, wszystko pamięta i czytelnie notuje.
21/06/2020 09:21, konto: 2 lata 7 miesięcy 20 godzin, mazowieckie, Warszawa

Fhu ktkb

Bardzo prosty w obsłudze i w przystępnej cenie. W zupełności wystarczy dla małej firmy. Bardzo prosta obsługa programu.
20/06/2020 21:27, konto: 2 lata 6 miesięcy 1 godzina, pomorskie, Słupsk

Pap Trans

Bardzo przejrzysty system, prosty w obsłudze, wygodny oraz w przystępnej cenie. Na moje potrzeby całkowicie wystarczy. Polecam.
20/06/2020 09:43, konto: 3 lata 6 miesięcy 15 godzin, śląskie, Myszków

Usługi programistyczne

Generalnie nie mam zastrzeżeń. Opcja predefiniowania faktur bardzo przydatna. Na moje potrzeby całkowicie wystarczy, ale ja nie mam dużych wymagań.
19/06/2020 01:34, konto: 1 rok 7 miesięcy 21 godzin, zachodniopomorskie, Wałcz

Przychodnia OMNI-MED

Dzięki synowi korzystam z Państwa usług. Jestem bardzo zadowolona, ręcznie pisane faktury to przeszłość. Pozdrawiam. Grażyna Ordyniec.
18/06/2020 15:24, konto: 6 miesięcy 15 godzin, lubelskie, Chełm, Omni-med24.pl

Kampas

Bardzo łatwy, czytelny oraz przejrzysty program. Dodatkowym plusem jest niska cena. Polecam wszystkim.
18/06/2020 14:10, konto: 9 miesięcy 21 godzin, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz

Emerpol Robert Mic

Świetnie zorganizowana strona wszystko bardzo czytelne. Bardzo łatwy w obsłudze program. Polecam wszystkim.
18/06/2020 13:06, konto: 1 rok 7 miesięcy, lubuskie, Zielona Góra

Aris Arkadiusz Ruciak

Bardzo łatwy i prosty program do wystawienia faktur, używam już trzeci rok i Napewno nie ostatni jak dla Mnieocenism na 5.
18/06/2020 05:54, konto: 2 lata 8 miesięcy, dolnośląskie, Wrocław

P.P.H.U."RETRO"Mirosława Urbaniak

Polecam, bardzo fajny program do fakturowania za przystępną cenę, prosty i przejrzysty. Na duży plus zasługuje, że można z niego skorzystać w dowolnym miejscu. Pozdrawiam Mirosława Urbaniak.
18/06/2020 00:00, konto: 2 lata 8 miesięcy 12 godzin, łódzkie, Zapolice, Gmail.com
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy do ustalenia wysokości marży należy uwzględniać wydatki wyłącznie udokumentowane fakturami VAT ?Prawo do odliczenia podatku VAT z faktur wystawionych przed otrzymaniem towaruZ jaką datą należy księgować fakturę korygującą, która na podstawie odrębnych przepisów wymaga potwierdzenia daty odbioru?Czy czynności niepodlegające opodatkowaniu podatkiem od towarów i usług można dokumentować notą obciążeniową?Dotyczy możliwości odliczenia podatku naliczonego wynikającego z refaktury dotyczącej podatku od nieruchomości
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.