Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 1955

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Educafe

Ekstra program, niekłopotliwy i prosty w obsłudze, stosunek ceny do jakości oceniam bardzo wysoko, przejrzysta i czytelna nawigacja.
20/01/2018 16:25, konto: 1 rok 3 miesiące 19 godzin, zachodniopomorskie, Kołobrzeg

GOMA Michał Maciejewski

Rewelacja! Nic dodać, nic ująć. Wszystko proste, przejrzyste, intuicyjne a do tego w rewelacyjnej cenie. Polecam !
18/01/2018 17:34, konto: 2 lata 23 godziny, dolnośląskie, Kamieniec Wrocławski, Goma.sklep.pl

Maciej Kornacki ANNA

Super oprogramowanie, wszystko co trzeba do prowadzenia małej księgowości. Do tego jeszcze w niskiej cenie, nie ma drugiego takiego programu.
18/01/2018 16:50, konto: 2 lata 2 miesiące 21 godzin, łódzkie, Radomsko

Awaken Planet Sp. z o.o.

Bardzo dobre oprogramowanie. Dużo możliwości edycji dokumentów i prostota obsługi w świetnej cenie. Polecamy każdemu.
18/01/2018 16:06, konto: 3 miesiące 8 godzin, pomorskie, Gdynia

Łukasz Błoch Sagittarius

Bardzo dobry i przejrzysty program do fakturowania. Pozwala za niewielką sumę na prowadzenie tego typu czynności. Polecam.
16/01/2018 18:26, konto: 1 rok 3 miesiące 14 godzin, wielkopolskie, Swarzędz

WPRB Sp. z o.o.

Prosty i przejrzysty program do fakturowania. Przydatna funkcja samoczynnego przeliczania wartości netto - brutto. Polecam.
16/01/2018 10:03, konto: 3 miesiące 16 godzin, dolnośląskie, Wrocław

Gepard

Usługa serwisu efaktury. org doskonale się sprawdza w naszej firmie. Polecamy z pełnym przekonaniem.
15/01/2018 22:14, konto: 3 miesiące 21 godzin, lubelskie, Ryki, Seorelations.pl

4meat

Dla mnie osobiście idealny program do fakturowania. Jest prosty i to właśnie chodzi. A nadawanie własnych numeracji to jest to czego szukałem.
15/01/2018 15:05, konto: 2 miesiące 14 godzin, śląskie, Rybnik

Usługi Transportowe Zbigniew Smolński

Poleca, prosty w obsłudze, szybko w kilka sekund wystawiam fakturę, łatwy w użytkowaniu, godny polecenia, POLECAM.
15/01/2018 10:49, konto: 3 miesiące 22 godziny, mazowieckie, Zdroje

Yellow distribution

Wszystko bardzo przejrzyście szybko oraz logicznie polecam każdemu kto chce system do fakturowania online bez zbędnych problemów !
14/01/2018 19:18, konto: 1 rok 3 miesiące, mazowieckie, Warszawa, Wuwear.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Urząd Skarbowy Koło 62-600 ul. B. Prusa 10jaki wydatek potwierdzony fakturą VAT można odliczyć w ramach ulgi remontowo-modernizacyjnej?Dotyczy umieszczania kodu PL przed numerem NIP na fakturach VAT dokumentujących sprzedaż krajowąCzy można odliczyć podatek od faktury zakupu lokalu oraz od faktur dokumentujących zakup materiałów do adaptacji pomieszczeń?Spółka pyta o zasady ewidencjonowania faktur wewnętrznych wystawionych w związku z wewnątrzwspólnotowym nabyciem środka transportu
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.