Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3364

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

FIRMA HANDLOWA ALA-GEN Zadora Alicja

Uważam, że program jest bardzo prosty. Można go obsługiwać bez żadnych problemów. Tani abonament na cały rok. Polecam.
04/10/2022 10:51, konto: 3 miesiące 19 godzin, małopolskie, Krzczonów

Szkoła Tańca Deptak Jolanta Wiśniewska

Jestem bardzo zadowolona, że posiadam ten serwis. Prosty w obsłudze i tani abonament. Pomyśleć, że jeszcze niedawno faktury wypisywałam ręcznie.
03/10/2022 10:12, konto: 1 rok 3 miesiące, mazowieckie, Wyszków

Osoba fizyczna

Wszystko działa jak należy. Łatwa i prosta obsługa - to najważniejsze dla małych, prywatnych klientów. Dzięki efaktury zaoszczędziłem sporo pieniędzy na zatrudnieniu księgowego.
30/09/2022 15:07, konto: 2 lata 3 miesiące 15 godzin, zachodniopomorskie, Świnoujście

Wojciech Samul

Gorąco polecam serwis. Współpracuje z nim od kilku lat i nigdy mnie nie zawiódł. Nie wyobrażam prowadzenia firmy bez eFaktury.
28/09/2022 08:47, konto: 5 lat 2 miesiące 2 godziny, kujawsko-pomorskie, Kotomierz

Paweł

Bardzo dobry, prosty w obsłudze program. polecam każdemu. tani abonament, same plusy wystawienie faktury bardzo proste każdy powinien sobie poradzić.
26/09/2022 17:27, konto: 2 lata 3 miesiące 23 godziny, wielkopolskie, Czarnków

Pośrednictwo Ubezpieczeniowe Izabela Wagner

Proste w obsłudze, nigdy nie miałam żadnych problemów od kiedy korzystam, polecam każdemu kto potrzebuje dobrego programu do wystawiania faktur.
17/09/2022 11:35, konto: 1 rok 3 miesiące, warmińsko-mazurskie, Giżycko

Webex

Fantastyczna strona do faktur łatwa dopracy. Nawet dziecko 10 letnie nie miało by problemu z wystawieniem faktury na tej stronie. Polecam.
16/09/2022 21:34, konto: 1 rok 3 miesiące 14 godzin, mazowieckie, Warszawa

DZIUPLA GARAGE Auto Serwis

Do prowadzenia małej działalności program idealny. Faktury czytelne i przejrzyszte. Łatwy w obsłudze. Polecam.
12/09/2022 20:18, konto: 1 rok 3 miesiące 14 godzin, mazowieckie, Skaryszew, Facebook.com

Firma Handlowa Marbar Mariusz Murmyło

Dla mnie program do obsługi faktur bardzo prosty w obsłudze i łatwy do nauczenia, przejrzyste i czytelne faktury polecam.
10/09/2022 08:21, konto: 2 lata 4 miesiące 2 godziny, dolnośląskie, Jelenia Góra

GOSPODARSTWO ROLNO-USŁUGOWE Andrzej Cholewicki

Polecam Program używam od lat. Rocznie wypisuję tylko około 10faktur ale kiedyś wypisywałem więcej wszystko jest proste.
05/09/2022 13:16, konto: 1 rok 2 miesiące 21 godzin, wielkopolskie, Rychwał
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Możliwość ujmowania w księgach rachunkowych wydatków udokumentowanych dowodami zastępczymiPrawo do odliczenia podatku naliczonego wynikającego z faktury dot. prowizji za świadczone usługi na podstawie zawartej umowy factoringuUrząd Skarbowy Kraków-Prądnik Kraków 31-272 ul. Krowoderskich Zuchów 2Prawo do odliczenia podatku VAT zawartego w fakturach zakupuKorekta faktur wystawionych za bezumowne korzystanie z nieruchomości
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.