Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2492

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

ZNP Radomsko

Super program. Prosty i przejrzysty. Jest bardzo intuicyjny, długo szukałem takiego programu do fakturowania i szczerze mówiąc, żaden inny program w tak przystępnej cenie nie ma na rynku.
23/04/2019 09:54, konto: 1 rok 2 miesiące 3 godziny, łódzkie, Radomsko

Prywatna Praktyka Lekarska

Bardzo prosty i przejrzysty program. Gorąco polecam. Fakturki i rachunki wystawia się niesłychanie prosto. Bardzo fajniutki program.
22/04/2019 09:42, konto: 3 miesiące 5 godzin, łódzkie, Łódź, Wp.pl

Aga Agnieszka Włodarczyk

Super program, prosty przejrzysty i czytelny i łatwy w obsłudze, nawet początkujący nie będą mieli problemu. Gorąco polecam.
21/04/2019 22:51, konto: 4 lata 3 miesiące 17 godzin, dolnośląskie, Środa Śląska

Przemysław Płaza

Serwis intuicyjny i raczej przyjazny każdemu przedsiębiorcy, szczególnie tym początkującym. Polecam!
20/04/2019 17:38, konto: 3 lata 4 miesiące 14 godzin, lubelskie, Lublin

REBRAND Leszek Urbanowski

Zawsze miałem problem z wystawieniem faktur, ponieważ tworzyłem je w Excelu. Teraz odkąd korzystam z efaktury. org jest to o wiele prostsze! Można zapisywać sprzedawców, odbiorców, można wybierać równżne formy opodatkowania i nazw faktur. Nie wiedziałem że wystawienie faktury jest takie proste :) Szczerze polecam!
18/04/2019 21:03, konto: 2 miesiące 3 godziny, wielkopolskie, Poznań

AUTOMS Mariusz Rogoża

Bardzo fajny serwis, jest sporo czasu darmowego, aby na spokojnie podjąć decyzję o wykupieniu abonamentu. Zaletą jest możliwość logowania z różnych urządzeń oraz historia on-line. Polecił mi znajomy i jestem zadowolony. POLECAM.
18/04/2019 18:08, konto: 2 miesiące 21 godzin, łódzkie, Łódź

GR Jacek Błaszczyk

Program jest bardzo prosty, przejrzysty i wygodny w obsłudze, a i cena niewygórowana wiec wszytko jak najbardziej na plus. Gorąco polecam!
18/04/2019 11:54, konto: 9 miesięcy 2 godziny, łódzkie, Krośniewice

PPHU Marmont Mariusz Słupski

Wszystko działa prawidłowo, jesteśmy zadowoleni z usług, no i cena nie jest wygórowana. archiwum jest dostępne.
15/04/2019 12:50, konto: 3 lata 6 miesięcy, wielkopolskie, Poznań

Wydawnictwo "TA I TA"

Wystawianie faktur na tej stronie ułatwiło mi pracę. Bardzo czytelny, prosty w obsłudze, a zarazem pomocny program. Szczerze polecam każdej firmie. Pozdrawiam Wszystkich Pracowników.
15/04/2019 10:43, konto: 4 miesiące 15 godzin, małopolskie, Kraków

Honesto.Manager Ice &Roll Aneta Karaś

Super prosty program, który łatwo się konfiguruje. Jest bardzo intuicyjny, długo szukałem takiego programu do fakturowania i szczerze mówiąc, żaden inny program w tak przystępnej cenie nie ma na rynku. Jeszcze okres próbny, który pozwala nam sprawdzić czy program na odpowiada i czy spełnia nasze oczekiwania. Moje na 100 % !
15/04/2019 08:06, konto: 3 miesiące 22 godziny, wielkopolskie, Poznań, Hostel-baj.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy Gminne Przedsiębiorstwo Komunalne powinno wystawiać Gminie faktury VAT za dostawę wody i odbiór ścieków ze stawką podatku VAT w wysokości 7%?Prawidłowe udokumentowanie zakupów produktów rolnych oraz możliwości wystawiania rachunku w rozumieniu Ordynacji PodatkowejOpodatkowanie i fakturowanie usługi wynajmu budynku na cele użytkowe, stanowiącego współwłasnośćCzy w przypadku wystawienia faktury dla zagranicznego kontrahenta w PLN i późniejszej jej zapłaty w walucie obcej powstaną różnice kursowe ?Odliczenie i zwrot podatku naliczonego zawartego w zbiorczej fakturze wystawionej w miejsce faktur zaliczkowych
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.