Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3106

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Dormi Elżbieta Klempka

Program jest super bardzo prosty jestem z niego bardzo zadowolona / szczerze polecam ten program Elżbieta.
14/05/2021 15:46, konto: 6 lat 9 miesięcy 18 godzin, lubuskie, Zielona Góra

Bogusław Proch

Polecam, bardzo łatwa i szybka obsługa do wystawiania faktur, jestem bardzo zadowolony, polecam. Pozdrawiam.
14/05/2021 02:31, konto: 3 miesiące 14 godzin, kujawsko-pomorskie, Mogilno

Lake view apt.

Super program. Łatwy w obsłudze. po próbnym okresie przedłużyłem abonament na kolejny rok. serdecznie polecam.
13/05/2021 16:07, konto: 3 miesiące 16 godzin, śląskie, Sosnowiec

Hand made Dorota33 Dorota Flakiewicz

Polecam, bardzo intuicyjny program, korzystam kilka lat już i jestem zadowolona. Nigdy nie miałam żadnych kłopotów.
13/05/2021 15:43, konto: 4 lata 2 miesiące 8 godzin, łódzkie, Łódź

Renata G.

Polecam, bardzo łatwy intuicyjny program, nie skomplikowany, czytelny, przejrzysty, sprawnie i szybko wystawia fv, fv zaliczka oraz świetnie rozlicza. Polecam.
11/05/2021 13:52, konto: 4 lata 3 miesiące 16 godzin, lubelskie, Krasnobród, Stas.com.pl

Usługi budowlane "RM-BUD" Mariana Seliverstova

Polecam, bardzo łatwa i szybka obsługa do wystawiania faktur, jestem bardzo zadowolona, polecam i pozdrawiam!
11/05/2021 13:30, konto: 1 rok 3 miesiące 12 godzin, dolnośląskie, Wrocław

RS SYSTEM Sławomir Reeszelewski

Polecam. Bardzo prosty, szybki program dla firm jednoosobowych. Nigdy nie miałem problemów. Działa wyśmienicie.
08/05/2021 14:38, konto: 4 lata 6 miesięcy 17 godzin, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz

KRIS-TRANS Krystian Kuna

Polecam, bardzo łatwa i szybka obsługa do wystawiania faktur, jestem bardzo zadowolony że mogę tak szybko i łatwo wystawiać faktury, polecam i pozdrawiam.
06/05/2021 19:07, konto: 1 rok 4 miesiące 7 godzin, podkarpackie, Kolbuszowa

Adamar sc

Polecam każdemu super program łatwy nawet dla osób początkujących Pokazała mi ten program Pani kierownik i od tej pory tylko korzystam z efaktury. org i sama chętnie polecam znajomym.
05/05/2021 19:18, konto: 2 lata 3 miesiące 3 godziny, śląskie, Jastrzębie-zdrój, Glodomorek.eu

Usługi budowlane P.H.

Super program. Polecam każdemu! Wystawianie faktur jest szybkie, sprawne i przyjemne. Użytkuję program od kilku lat i nie zamierzam go zmieniać na żaden inny.
05/05/2021 14:51, konto: 1 rok 3 miesiące 9 godzin, podkarpackie, Rzeszów
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy w przedstawionym stanie faktycznym spółka ma prawo do odliczenia podatku naliczonego z duplikatu faktury w roku 2007Opodatkowanie usług najmu wraz z kosztami dodatkowymi takimi jak opłaty za media, podatek od nieruchomościUrząd Skarbowy Płock 09-402 ul. 1 Maja 10Dot. refakturowania usług przewozów taksówkowychWystawienie faktury VAT dokumentującej zwrot nakładów
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.