Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2107

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Spółdzielnia Socjalna "Piekiełko"

Program zawiera wszystko co potrzeba. Dużo opcji dodatkowych i przystępna cena. Polecam z całego serca!
24/04/2018 16:11, konto: 3 miesiące 20 godzin, kujawsko-pomorskie, Wola Kożuszkowa

Elektro-Kontakt

Program do fakturowania bardzo łatwy i przyjemny w obsłudze. Cena też bardzo przystępna. Bardzo mocno polecam.
24/04/2018 15:35, konto: 3 miesiące 10 godzin, śląskie, Nowe Chechło

ALFA Grzegorz Kostyoniwcz

Naprawdę bardzo łatwy i intuicyjny program do wystawiania faktur i to za całkiem rozsądną cenę. Polecamy!
24/04/2018 09:08, konto: 1 rok 2 miesiące 9 godzin, mazowieckie, Chotomów

DGK Energy SP z o.o Sp. k

Program e-faktury spełnia nasze oczekiwania. Jest przejrzysty, intuicyjny, łatwy w obsłudze. Polecamy!
23/04/2018 20:34, konto: 3 lata 2 miesiące 16 godzin, śląskie, Bieruń

FORelements Dagmara Jakubczak

Jestem zadowolona z usług; program jest prosty i zrozumiały, za rozsądną cenę. Bez wahania przedłużyłam abonament.
23/04/2018 18:44, konto: 1 rok 1 miesiąc 9 godzin, mazowieckie, Warszawa, Forelements.pl

Uslugi transportowe zachara bernard

Bardzo dobry program do wystawiania faktur, prosty i funkcjonalny program do wystawiania faktur. POLECAMY !
22/04/2018 20:19, konto: 1 rok 16 godzin, podkarpackie, Tarnawiec

Usługi elektryczne Artur Siąkowski

Bardzo dobra strona internetowa dobry program, prosty w obsłudze naprawdę polecam, oby tak dalej. Pozdrawiam.
22/04/2018 09:56, konto: 1 rok 3 miesiące 11 godzin, wielkopolskie, Szamotuły

Polmet

Polecam. Program prosty w obsłudze, przejrzyste opcje wyboru i możliwość przesyłania faktur do kontrahenta.
19/04/2018 14:11, konto: 7 miesięcy 19 godzin, mazowieckie, Sokołów Podlaski

Gippsland Wyroby z gipsu i żywicy

Polecam! Bardzo dobry program w super cenie! Przejrzysty i prosty w obsłudze. Gwarancja zadowolenia, polecam każdemu.
17/04/2018 19:35, konto: 1 rok 3 miesiące 14 godzin, podlaskie, Suwałki

F.H.U. Ewelina Rzepka

Świetny program, za dobrą cenę. Szczerze polecam. Doskonały dla małych i średnich firm, działa sprawnie i intuicujnie. Pozdrawiam.
17/04/2018 18:55, konto: 2 lata 7 miesięcy 8 godzin, lubuskie, Zielona Góra
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Termin odliczenia podatku naliczonego, gdzie faktura wystawiona i zapłacona w kwietniu, a nabywcą otrzymał ją w majuPrawa do odliczenia kwoty podatku naliczonego z faktur dokumentujących wypłatę premii pieniężnychCzy faktury sprzedaży wystawione brytyjskiemu hurtownikowi stanowią WDT zgodnie z art. 13 ustawy o VAT?Czy można zastosować zwolnienie z podatku VAT dla usługi wynajmu budynku, stanowiącego towar używany?Prawo podatnika do obniżenia podatku należnego z otrzymanych faktur za wykonane prace adaptacyjne w pawilonie użytkowym przeznaczonym pod wynajem
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.