Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2638

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Usługi Murarskie

Bardzo dobry program dla każdego! Faktury wystawia się szybko. Dużym plusem jest łatwość w obsłudze! Polecam serdecznie.
16/10/2019 18:23, konto: 1 rok 3 miesiące 17 godzin, wielkopolskie, Leszno

Biuro Rachunkowe Dominika Balcer

Jestem bardzo zadowolona z programu, szybki i łatwy w obsłudze. Przejzystośc i łatwość w wystawieniach faktur jest na pierwszym miejscu.
16/10/2019 08:20, konto: 3 miesiące 16 godzin, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz

Restauracja Uniwersytecka

Niezbędny program w każdej małej firmie, łatwy w obsłudze i czytelny. Uzywam go juz 4 lata i jak dotąd ani razu mnie nie zawiódł, serdecznie polecam.
15/10/2019 15:25, konto: 4 lata 1 miesiąc 14 godzin, dolnośląskie, Polkowice, O2.pl

NARNIA Grzegorz Rozmus

Wszystko ok. Dla małych firm wystarczający, szybkie i proste wystawianie faktur. Polecam serdecznie.
09/10/2019 11:03, konto: 3 miesiące 19 godzin, śląskie, Bieruń, Narnia.sklepna5.pl

Przedsiębiorstwo

Program bardzo przejrzysty i łatwy w obsłudze. Idealny dla mniejszych przedsiębiorstw. Polecam serdecznie.
08/10/2019 17:22, konto: 1 rok 3 miesiące 18 godzin, łódzkie, Łowicz

ADMI Sp. z o.o.

Program przejrzysty i przyjazny, nieskomplikowana obsługa, korzystam z niego już od wielu lat i nie zamierzam go zmieniać.
08/10/2019 15:23, konto: 7 lat 7 miesięcy 17 godzin, mazowieckie, Warszawa

P.p.h.u astom

W porzadku. wszystkie faktury udało się wystawić prawidlowo, łatwy i przejrzysty interfejs. Polecam przyszłym użytkownikom w stu procentach.
07/10/2019 18:56, konto: 2 lata 3 miesiące 20 godzin, śląskie, Cieszyn

Pracownia Sensoplastyki Jowita Waszczyk

Bardzo profesjonalny portal. Faktury wystawia się szybko i sprawnie co sprawia, że praca jest łatwiejsza. Polecam.
07/10/2019 14:52, konto: 1 rok 8 miesięcy 17 godzin, dolnośląskie, Legnica

Panda wywózki sp.z o.o.

Jesteśmy bardzo zadowoleni z programu! Łatwy w obsłudze, dlatego korzystanie z niego to sama przyjemność.
06/10/2019 14:49, konto: 2 lata 3 miesiące 17 godzin, dolnośląskie, Wrocław

P.W.Tessa

Super program używam już 3 lata bez żadnych problemów. Polecam wszystkim. Przejrzysty i czytelny najlepsze ze korzystam z niego gdzie kolwiek jestem. Nigdy nie miałem problemu z logowaniem pobieraniem czy coś w tym klimacie. Napewno przedłuże abonament na kolejny rok. Pozdrawiam.
06/10/2019 12:31, konto: 2 lata 3 miesiące 16 godzin, śląskie, Tarnowskie Góry
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Prawo do odliczenia podatku VAT, w ograniczonym zakresie, tj. 60 % kwoty określonej w fakturze - nie więcej jednak niż 6.000 złUrząd Skarbowy Kolno 18-500 ul. Wojska Polskiego 20Opodatkowanie podatkiem VAT obciążenia udziałów użytkowaniem z prawem wykonywania głosuNie jest możliwe wystawienie faktury korekty w formie papierowej do faktur pierwotnie wystawionych i przesłanych w formie elektronicznejCzy faktury VAT związane z działalnością pożytku publicznego powinny być uwzględnione w rozliczeniu deklaracji podatkowej VAT-7?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.