Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2892

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Erazmus Krzysztof Chojnacki

Polecam www. efaktury. pl prowadzę kilka firm i program kompletnie pozwala mi ogarnąć wszystkie możliwości oraz wyzwania stawiane przez przepisy. Prosty i intuicyjny program.
03/07/2020 15:17, konto: 3 lata 2 miesiące 6 godzin, mazowieckie, Warszawa, Erazmus.com.pl

Petent Magdalena Klafka

Bardzo fajny program. korzystam z niego już ponad rok i na pewno będę korzystać dalej. Polecam w 100 procentach. cena też ok.
02/07/2020 21:40, konto: 1 rok 3 miesiące 23 godziny, pomorskie, Kołczygłowy

Alarm-tel

Bardzo przyjazny i funkcjonalny program. Korzystam z niego już parę miesięcy i na pewno zostanę z nim dłużej. Bardzo ułatwia wystawianie faktur, polecam.
02/07/2020 10:22, konto: 3 miesiące 7 godzin, łódzkie, Łódź, Alarm-tel.pl

Sebastian Kamiński Auto Detailing Studio

Polecam wszystkim bardzo ułatwia wystawianie faktur. Program spełnia moje oczekiwania i jest bardzo prosty w obsłudze. Polecam.
30/06/2020 11:36, konto: 3 miesiące 22 godziny, małopolskie, Zator, Robimyfury.pl

EUROAGRICOLA Andres

Super.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
29/06/2020 12:57, konto: 2 lata 9 miesięcy 9 godzin, mazowieckie, Warszawa, Euroagricola.com

ZTOM Sp.zo.o

Korzystam z tej strony 4 lata, jestem zadowolony i nie szukam innych. Bardzo prosty program polecam.
29/06/2020 10:35, konto: 3 lata 2 miesiące 7 godzin, wielkopolskie, Poznań

Agencja pracy DSL

Bardzo dobry servis. Kożystam się już z kilka lat. Cenowo jest dostępnie. Napewno będę używać nadal.
26/06/2020 21:15, konto: 2 lata 3 miesiące 21 godzin, opolskie, Strzelce Opolskie

Deco Reco - dekoracje ślubne

Bardzo polecam ten serwis ! Od dawna korzystam z tej strony przy wystawianiu faktur. Polecam Bardzo serdecznie i pozdrawiam z Rzeszowa !
23/06/2020 15:34, konto: 7 miesięcy 6 godzin, podkarpackie, Rzeszów

Koło Łowieckie Basior

Od 3 lat wystawiam faktury tylko tutaj, bez najmniejszych problemów, nie potrzebuję niczego innego.. . ok.
23/06/2020 13:43, konto: 1 rok 3 miesiące 20 godzin, mazowieckie, Łosice

EBA ENERGY & BUSINESS AGENCY Sp. z o.o.

Bardzo prosty i przyjemny program. Polecam. Polecam. Polecam. Polecam. Polecam. Polecam. Polecam. Polecam.
23/06/2020 11:13, konto: 4 miesiące 9 godzin, wielkopolskie, Ostrów Wielkopolski
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Dotyczy momentu powstania przychodów w związku z otrzymywanymi premiami, zwanymi w nomenklaturze kontrahenta rabatamiBrak opodatkowania akcyzą odsprzedaży energii elektrycznej, opodatkowanej na poprzednim etapie obrotuPytane dotyczy kwestii opodatkowania podatkiem od towarów i usług kaucji wpłacanej na rachunek gwarancyjnyjaki wydatek potwierdzony fakturą VAT można odliczyć w ramach ulgi remontowo-modernizacyjnej?Czy przysługuje prawo do obniżenia kwoty podatku należnego o kwotę podatku naliczonego z faktury dokumentującej naprawę leasingowego samochodu?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.