Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3027

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Idi Katarzyna Chmielewska Tchórzewska

Bardzo dobry program do wystawiania faktur _ prosty czytelny łatwy w obsłudze. Jestem bardzo zadowolona. POLECAM :) POZDRAWIAM.
23/01/2021 19:36, konto: 2 lata 2 miesiące 18 godzin, wielkopolskie, Konin

Wojand-Trans Wojciech Kędziora

Bardzo dobry program. Wszystko OK! Korzystam z niego do wystawiania korekt faktur tzw. dwuwalutowych. Godny polecenia!
22/01/2021 16:18, konto: 4 lata 3 miesiące 5 godzin, mazowieckie, Warszawa

Rem-bud Batog Grzegorz

Jestem bardzo zadowolony z programu. Polecam z czystym sumieniem. Wszystko klarowne i proste w obsłudze.
20/01/2021 20:04, konto: 3 lata 2 miesiące 18 godzin, podkarpackie, Wadowice Górne

Marek Józwik

Korzystam z programu ponad rok. Jestem bardzo zadowolony i szczerze mogę polecić. Jasny i klarowny interface, prosty w obsłudze i bez zbędnych "bajerow" jednak wszystko potrzebne jest. Cena bardzo przyzwoita. Szczerze polecam.
19/01/2021 22:33, konto: 2 lata 3 miesiące 20 godzin, mazowieckie, Sochaczew

Autex

Bardzo przydatny, korzystam już dwa lata. Super. łatwy w obsłudze, funkcjonalny, profesjonalny. Dziękuję, pozdrawiam.
19/01/2021 16:16, konto: 2 lata 2 miesiące 3 godziny, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz

Pw.krzysztof klimsza

Program BAJKA sprzedałem długopis. papieru używam do innych celów np. do pakowania prezentów. Dzięki pozdrawiam.
19/01/2021 07:24, konto: 3 miesiące 5 godzin, śląskie, Rybnik

Wiesława Zurawa

Jestem bardzo zadowolona z możliwości korzystania z Waszej usługi. Jest ona przejrzysta łatwa w obsłudze. Ma szeroką gamę możliwości co w dużym stopniu usprawnia moja pracę. Dziękuje ze jesteście. Pozdrawiam.
18/01/2021 09:37, konto: 4 lata 11 miesięcy, dolnośląskie, Sycow

Torex

Bardzo przydatny program - bezproblemowy w pełni funkcjonalny i profesjonalny. Czytelność i prostota obsługi.
18/01/2021 07:45, konto: 1 rok 4 miesiące 22 godziny, śląskie, Sosnowiec

FDDB Architektura sp. z o.o.

Bardzo czytelny, bezproblemowy w pełni funkcjonalny interfejs użytkownika. Usługa w pełni profesjonalna. Polecam.
14/01/2021 09:26, konto: 2 lata 3 miesiące 7 godzin, warmińsko-mazurskie, Olsztyn

Renovatio sp.zo.o

Bardzo dobry prosty i fachowy program do wypisania faktur. Wszystko ma czego potrzebuje, czytelny. Można pobrać raporty dot faktur. Polecam.
13/01/2021 18:08, konto: 1 rok 2 miesiące 20 godzin, lubuskie, Międzyrzecz
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Prawa do odliczenia podatku z faktury dokumentującej usługę naprawy samochoduPrawo do odliczenia podatku naliczonego wynikającego z faktury VAT wystawionej przez wynajmującegoUrząd Skarbowy Racibórz 47-400 ul. Drzymały 32Moment powstania obowiązku podatkowego z tytułu świadczenia usług dzierżawyObowiązek sporządzania not korygujących
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.