Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3414

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

SOSWdDn

Polecam. Korzystamy od kilku lat. Program prosty w obsłudze z wieloma ułatwieniami. Zawsze na bieżąco z przepisami.
25/01/2023 14:18, konto: 2 lata 2 miesiące 20 godzin, wielkopolskie, Owińska

LPL.Agnes

Program intuicyjny, przejrzysty i łatwy w obsłudze. Korzystam od kilku lat i nigdy mnie nie zawiódł. Gratulacje dla Autorów!
24/01/2023 14:56, konto: 4 lata 3 miesiące 21 godzin, dolnośląskie, Wrocław

Roman Debinski

Z cała odpowiedzialnością polecam ten program za jego prostotę obsługi i bezawaryjność. Korzystałem z wielu programów ale tem jest zdecydowanie najlepszy. Zostaje z Wami nadal!
23/01/2023 20:26, konto: 1 rok 3 miesiące 13 godzin, małopolskie, Zawadka

MEBLO-MAK Piotr Makuch

Polecam program prosty w obsłudze i bardzo przydatny. Korzystam z niego już kilka lat i nie zamierzam zmieniać na inny.
23/01/2023 11:05, konto: 4 lata 2 miesiące 18 godzin, mazowieckie, Anielin, Meblo-mak.pl

P.H.U. Kris

Polecam bardzo intuicyjny program, korzystam od dłuższego czasu i pomaga w wielu opresyjnych sytuacjach.
12/01/2023 11:27, konto: 3 lata 6 miesięcy 19 godzin, kujawsko-pomorskie, Grzybno, Kris-drzwi.pl

Sky Corp.

Prosty i intuicyjny w obsłudze. Polecam wszystkim w szczególności początkującym firmom. Naprawdę 100 % zadowolenia.
12/01/2023 09:52, konto: 3 lata 3 miesiące 23 godziny, lubelskie, Lublin

Excelesa Enterprise Sp Z.oo

Polecam posiadałem wiele innych programów do fakturowania, lecz ten jest najlepszy, prosty w obsłudze i bardzo wygodny w działaniu. Polecam wszystkim a zwłaszcza dla początkujących!
11/01/2023 17:01, konto: 5 lat 10 miesięcy 15 godzin, mazowieckie, Warszawa, Megasilver.pl

Best-Bimm

Polecam gorąco ten program. Korzystam od kilku miesięcy i nie zawiodłem się. Wszystkich namiawiam do korzystania z tego cuda.
10/01/2023 16:17, konto: 4 miesiące 23 godziny, śląskie, Częstochowa

Ac-4car

Polecam, najlepszy serwis do wystawiania faktur. Korzystam już od trzech lat i na pewno korzystać będę dalej!
09/01/2023 19:55, konto: 3 lata 5 miesięcy 11 godzin, dolnośląskie, Budzów

Bejnar

Polecam. Wcześniej wystawiałem faktury poprzez excela a tutaj nie muszę się o nic martwić i niczego pilnować.
09/01/2023 08:15, konto: 1 rok 4 miesiące 21 godzin, śląskie, Radlin
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy podatnik ma prawo do wpisania w koszty uzyskania przychodu wartości brutto niezapłaconych faktur w kwocie 29.108, 63 zł ?Zwolnienie przedmiotowe usługi udzielenia pożyczkiCzy odliczanie podatku naliczonego w fakturach za czynsz z tytułu użytkowania lokalu użytkowego było zgodne z prawem?Pytanie dotyczy złożenia zgłoszenia rejestracyjnego w podatku od towarów i usług i prawidłowości wystawiania faktur VAT przez osobę fizycznąCzy kontrahent słusznie opodatkowuje wykonywane zgodnie z zawartą umową czynności jako marketing i dokumentuje te czynności fakturami VAT?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.