Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2967

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Kancelaria Radcy Prawnego Jakub Biłas

Sprawne, czytelne i proste narzędzie do wystawiania faktur VAT. Polecam wszystkim drobnym przedsiębiorcom.
22/10/2020 12:13, konto: 2 lata 3 miesiące 13 godzin, kujawsko-pomorskie, Toruń

Consulting SK

Polecam głównie ze względu na to że jest łatwa w obsłudze, intuicyjna i nie zawodzi. Sam ustawiasz wszystko w tym programie po swojemu to największa zaleta.
19/10/2020 22:29, konto: 3 miesiące 19 godzin, dolnośląskie, Lwówek Śląski, Hurtowniaspawarek.pl

Uniquespace

Polecam z czystym sumieniem program efaktury. pl. Przejrzysty i bardzo wygodny program. Szybki i bezproblemowy.
19/10/2020 20:19, konto: 2 lata 5 miesięcy 12 godzin, mazowieckie, Warszawa, Uniquespace.com.pl

Serwis Samochodowy Auto-Ziaja Krzysztof Ziaja

Polecam wszystkim stronę efaktury. pl Bardzo łatwy w obsłudze, prosty i czytelny! Zdecydowanie najlepszy program do wystawiania faktur.
19/10/2020 15:42, konto: 1 rok 3 miesiące 21 godzin, wielkopolskie, Słupca

BelleVISION architektura wnętrz Elżbieta Świder

Portal dobrze opracowany graficznie tzn "poruszanie się po stronie i po oknie do fakturowania", czytelny, fajny w obsłudze; możliwość wybierania sposobu publikacji, zapisu, przesyłki faktury - świetna; polecam !
19/10/2020 13:21, konto: 3 miesiące 20 godzin, małopolskie, Bochnia, Facebook.com

WT Holding

Zdecydowanie najlepszy program do obsługi firmy. Prosto, przejrzyście i wszystko można skonfigurować pod siebie. Polecam!
19/10/2020 12:19, konto: 1 rok 6 miesięcy 18 godzin, mazowieckie, Warszawa, Wtholding.pl

Maglan

Polecam! Super program, bardzo intuicyjny, prosta obsługa, wszystko idzie sprawne i przyjemne. Polecam wszystkim!
19/10/2020 10:28, konto: 4 lata 2 miesiące 1 godzina, kujawsko-pomorskie, Brodnica

Biuro Nieruchomości "Twoje Miejsce" Katarzyna Siedlecka

Bardzo pomocny program do wystawiania faktur. Korzystam już od kilku lat w wersji płatnej 50 pln za rok. Prosty i czytelny. Łatwy do obsługi. Historia faktur w jednym miejscu. POLECAM!
19/10/2020 09:59, konto: 2 lata 8 miesięcy 20 godzin, mazowieckie, Piaseczno, Twojemiejsce.co.uk

Kwiaciarnia

Polecam! Fakturowo. pl super program, prosta obsługa cóż chcieć więcej. Fakturowanie stało się szybkie, sprawne i przyjemne.
15/10/2020 19:23, konto: 1 rok 3 miesiące 18 godzin, świętokrzyskie, Łopuszno

Rakso

Bardzo fajny program, używałem wersji darmowej, ale pełna wersja REWELACJA! POLECAM wszystkim, szczególnie małym firmom, które nie potrzebują drogich rozbudowanych programów.
15/10/2020 12:18, konto: 2 miesiące 3 godziny, mazowieckie, Jedlanka, Klima-rakso.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Jak należy rozliczyć wewnątrzwspólnotowe zakupy jeżeli Spółka na dzień otrzymania faktur VAT nie dokonała rejestracji VAT-UE ?Zagadnienie, o rozstrzygnięcie którego zwraca się Spółka, dotyczy prawidłowości praktyki rozliczeń przyjętej przez SpółkęOpodatkowanie usługi architektonicznej świadczonej poza granicami krajuObniżenie podatku należnego o podatek naliczony od nabytych paliw silnikowychPodatnik zwraca się z pytaniem o sposób w jaki ma udokumentować wykonanie umowy i przekazanie zmodernizowanego placu zabaw Właścicielowi
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.