Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3155

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

A&K Anita Strusińska-Piszczek

Bardzo dobry progam. Prosty czytelny. Taki jak potrzebuję. Do tego niedrogo. Bardzo ułatwia pracę szczególnie małym firmom.
30/07/2021 16:56, konto: 1 rok 3 miesiące 1 godzina, opolskie, Brzezina

Błysk-System Danuta Gondysiak

Bardzo dobry program. Sprawny i czytelny. Wszystko w jednym miejscu. Faktury wystawia się szybko i sprawnie. Polecam w 100.
29/07/2021 21:45, konto: 1 rok 3 miesiące 22 godziny, wielkopolskie, Komorniki

U Terapeutów Andrzej K

Jeden z lepszych programów na rynku, prosty w obsłudze, przejrzysty. Polecam i będę korzystał. Pozdrawiam.
28/07/2021 13:00, konto: 1 rok 3 miesiące, świętokrzyskie, Kunów

Karnas

Bardzo dobrt program. jest sprawny i czytelny. jako dla mnie idealny. bardzo dobry. polecam kazdemu.
28/07/2021 05:19, konto: 3 lata 4 miesiące, podkarpackie, Nowy Borek

Puki - Usługi Porządkowe Dariusz Boryszewski

Bardzo dobry program ! Czytelny i dość prosty w obsłudze. Taki jak potrzebuję. Do tego niedrogo. Polecam!1.
26/07/2021 08:10, konto: 1 rok 3 miesiące 11 godzin, mazowieckie, Warszawa

Restone

Wygoda Uproszczenie Wszystko w jednym miejscu Możliwość wysyłania mailem GORĄCO POLECAM TANIO I WYGODNIE.
25/07/2021 18:49, konto: 1 rok 3 miesiące, dolnośląskie, Chojnów

Adrian Brodziński Usługi transportowe

Gorąco polecam, łatwy w obsłudze. Jestem stałym klientem. Faktury wystawia się szybko i sprawnie. przejrzysty układ strony.
25/07/2021 11:10, konto: 1 rok 3 miesiące 10 godzin, lubelskie, Zamość

Gtuyres

Gorąco polecam. Bardzo, bardzo dobry program, łatwy w obsłudze i bardzo czytelny. Jestem stałym klientem.
23/07/2021 19:59, konto: 1 rok 3 miesiące 7 godzin, pomorskie, Gdańsk

RGDeco

Gorąco polecam. Program bardzo łatwy w obsłudze - dla każdego. Bezproblemowa obsługa, działanie intuicyjne i poprawne.
23/07/2021 07:49, konto: 1 rok 4 miesiące, wielkopolskie, Śrem

Jaksa

Bardzo pomocna aplikacja. !fdbkuffhffhhfvvjhcvhgvgccccvhjbcdfvvfhhhxhggvvhgvgvvvvvvvhbb. ffgjhvhvhn. uhfhvgbcggvvfvjnvfchhffcvjnnjm.
22/07/2021 07:43, konto: 4 miesiące 12 godzin, łódzkie, Pabianice
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy podlega opodatkowaniu podatkiem VAT nieodpłatny dowóz pracowników do pracy?Czy świadczone przez Wnioskodawcę usługi cmentarne dokumentowane są w sposób prawidłowy (elementy faktury)?Sposób dokumentowania obciążenia kontrahentów kosztami dodatkowych opłat poniesionych przez agencję celnąObowiązek podatkowy w przypadku refakturowania usługKsięgowy odpowiada za swoją pracę
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.