Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2205

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

PHU BOLO Katarzyna Bilińska

Bardzo fajny program, łatwy w użytkowaniu, przejrzysty, godny polecenia. Jestem bardzo zadowolona. Od kiedy korzystam z programu praca stała się przyjemniesza.
20/07/2018 15:48, konto: 3 miesiące 17 godzin, kujawsko-pomorskie, Włocławek

Pomelo Wojciech Istrati

Jestem bardzo zadowolony z łatwej obsługi strony. Korzystam już trzeci rok i nie mam żadnych zastrzeżeń.
19/07/2018 12:02, konto: 2 lata 3 miesiące 13 godzin, małopolskie, Kraków, Pomelo.com.pl

Glass Home Tom Pietrzak

Jestem zadowolony z prostoty portalu. To podstawa. Przystępna cena. Korzystam już dość długo z usługi, mogę więc szczerze polecić.
18/07/2018 10:52, konto: 3 lata 2 miesiące 6 godzin, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz

A-Serwis Adam Niemyjski

Bardzo dobry program do tworzenia faktur. Zapamiętuje wszystkie ustawienia i bazę klientów. Łatwe pobieranie danych Firm z GUS.
17/07/2018 21:10, konto: 2 lata 3 miesiące 8 godzin, podlaskie, Ciechanowiec

AleBabeczka-Aleksandra Chłodnicka

Fajny portal, prosty, przejrzysty. Wszystkie faktury dostępne od ręki z każdego miejsca. Przystępna cena.
17/07/2018 18:02, konto: 3 miesiące 16 godzin, świętokrzyskie, Kielce

CONSULTING SUCCESS Paweł Kotynia

Przejrzystość, prostota i wszystko czego trzeba, aby wystawić fakturę. Brak minusów. Narzędzie godne polecenia!
17/07/2018 09:13, konto: 1 rok 3 miesiące 17 godzin, pomorskie, Pszczółki

Osoba prywatna

Odkąd posiadam swoją firmę jednoosobową zaoszczędzam dużo czasu aby wystawiać faktury dla swoich klientów. Nie wyobrażam sobie wystawiania faktur w innym serwisie. Wszystko przebiega szybko, raz straciłem wszystkie faktury bez problemu mogłem je odzyskać dzięki zapisywaniu przez serwis.
15/07/2018 21:49, konto: 1 rok 3 miesiące 4 godziny, mazowieckie, Warszawa

Osoba prywatna

Bardzo proste, intuicyjne narzędzie. Bezproblemowe. Mogę wystawiać faktury z każdego miejsca na ziemi.
14/07/2018 22:23, konto: 3 miesiące 7 godzin, dolnośląskie, Wrocław

Abens sp. z o.o.

Korzystam już długo i jest bardzo pomocne ponieważ mogę wystawiać faktury z każdego miejsca na ziemi.
11/07/2018 19:58, konto: 1 rok 4 miesiące 16 godzin, pomorskie, Kobylnica

Pracownia Projektowa Siedem

Korzystam już dość długo z usługi, mogę więc szczerze polecić:) jest to bardzo proste, intuicyjne narzędzie i bezproblemowe.
11/07/2018 11:02, konto: 1 rok 4 miesiące 17 godzin, łódzkie, Pabianice, Grupasiedem.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Wątpliwości Podatnika dotyczą wyceny faktury korygującej dokumentującej wewnątrzwspólnotowe nabycie w podatku od towarów i usługOdpowiedzialność karna za nie wystawienie fakturyCzy otrzymany rachunek za noclegi w Niemczech można zaliczyć do kosztów uzyskania przychodów prowadzonej działalności gospodarczej?Jak powinny być rozliczane faktury korygujące wystawione z powodu podwyższenia ceny sprzedaży?Urząd Skarbowy Wieliczka 32-020 ul. Zamkowa 2
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.