Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2808

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

"MULTI" Karolina Czmiel

Bardzo prosta w obsłudze stronka. niska cena. Dzięki niej niej prowadzenie dokumentacji jest bardzo proste. Wszystko w jednym miejscu. Najważniejsze że to tylko 50 zl na rok.
09/04/2020 13:27, konto: 2 miesiące 17 godzin, podkarpackie, Przeworsk

Administrator nieruchonosci

Super program. Serdecznie polecam. Szybko i sprawnie można wystawić każda fakturę, rachunek, korektę, przejzysty, prosty w obsłudze. Bardzo ładny graficznie na wydrukowanych dokumentach. Same plusy a największy za cenę abonamentu na rok! Tak trzymac!
08/04/2020 20:17, konto: 1 rok 3 miesiące 5 godzin, kujawsko-pomorskie, Chełmża

MARGO-TRANS-PODKARPACIE Małgorzata Żak

Bardzo dobry program. Szybki i prosty program do wystawiania wszelakich dokumentów. Przelicznik po aktualnym kursie NBP. Polecam.
08/04/2020 01:47, konto: 3 lata 3 miesiące 1 godzina, podkarpackie, Nisko, Wp.pl

Auto Serwis Tomasz Stefanik

Bardzo dobry program. Szybko sprawnie. Jestem użytkownikiem od 4 lat, łatwo można wystawiać wszystkie faktury naprawdę polecam.
07/04/2020 22:04, konto: 4 lata 11 miesięcy 12 godzin, małopolskie, Mogilany

Runarsson

Polecam. Wygodna i Łatwa w obsłudze platforma do wystawiania faktur. Niska cena za abonament. Łatwy dostęp do wystawienia faktury w języku angielskim.
06/04/2020 15:29, konto: 1 rok 1 miesiąc 16 godzin, świętokrzyskie, Ostrowiec Świętokrzyski

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Tomasz Przymorski

Jestem zadowolony, polecam. łatwa w obsłudze, czytelna, pozwala na proste wprowadzanie zmian. Jestem użytkownikiem od 2 lat. Cena znośna.
06/04/2020 11:11, konto: 2 lata 3 miesiące 13 godzin, warmińsko-mazurskie, Ryn

Błysk

Strona łatwa w obsłudze. Dzięki niej niej prowadzenie dokumentacji jest bardzo proste. Wszystko w jednym miejscu. Najważniejsze że to tylko 50 zl na rok. Więc tym bardziej polecam.
05/04/2020 08:42, konto: 3 miesiące 18 godzin, małopolskie, Kraków

Andzia-Trans ANGELIKA SWOBODA

Serdecznie polecam wszystkim. Jestem bardzo zadowolona z programu. Jest prosty szybki i zrozumiały dla każdego.
04/04/2020 13:35, konto: 2 lata 6 miesięcy 14 godzin, śląskie, Czeladź, Wp.pl

PPHU Daniel Galon

Bardzo wygodna i łatwa w obsłudze platforma do wystawiania faktur. Korzystam z niej od roku i nie mam żadnych problemów. Polecam wszystkim prowadzącym działalność.
04/04/2020 00:20, konto: 1 rok 3 miesiące 7 godzin, łódzkie, Różyce

Wiesław Młodziankiewicz Ubezpieczenia-Finanse-Sport

Bardzo dobry program. Prosty w obsłudze, korzystam już kilka lat i nigdy nie miałem problemu. Polecam wszystkim prowadzącym działalność gospodarczą.
03/04/2020 19:10, konto: 4 lata 6 miesięcy 20 godzin, kujawsko-pomorskie, Działyń
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Dokumentowanie kwot wpłaconych przed wystawieniem faktury VATCzy otrzymana od gminy G. kwota na pokrycie 50% kosztów budowy hali będzie podlegała opodatkowaniu podatkiem VAT?Czy Podatnik za usługi tłumaczenia świadczone na rzecz sądu powinien wystawić fakturę VAT czy rachunek?Prawo do odliczenia podatku naliczonego wynikającego z faktur dokumentujących wydatki na posiłki regeneracyjneCzy jest zasadne wystawienie faktury sprzedaży towaru z 0% stawką VAT dla kontrahenta krajowego jeśli towar jest przeznaczony na eksport ?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.