Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3129

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Biuro Doradcze BM Bożena Motłoch

Program bardzo dobry. Spełnia moje oczekiwania. Wygodny w użytkowaniu posiada wszystkie opcje potrzebne w mojej firmie Polecam.
07/06/2021 12:39, konto: 1 rok 5 miesięcy 11 godzin, śląskie, Ponik

Lok Serwis

Bardzo dobry program łatwy w obsłudze wszystko bardzo czytelne jestem bardzo zadowolony szczerze Polecam.
06/06/2021 12:32, konto: 4 lata 2 miesiące, pomorskie, Gdańsk

Osoba prywatna

Program bardzo czytelny. Dla osoby, która z wystawieniem faktur spotyka się po raz pierwszy, łatwy w obsłudzę. Polecam.
04/06/2021 08:41, konto: 3 miesiące 17 godzin, zachodniopomorskie, Szczecin

LPI Piotr Ilis

Program bardzo przydatny i prosty w obsłudze. Jestem zadowolony i chętnie z niego korzystam. Istotne jest to ze mogę wystawiać faktury z każdego urządzenia i w każdym miejscu na świecie.
30/05/2021 21:03, konto: 1 rok 3 miesiące 3 godziny, mazowieckie, Warszawa, Gmail.com

Europrojekt

Bardzo dobry i pomocny program. Obsługa programu programu przejrzysta i nieskomplikowana. Polecam z czystym sercem.
30/05/2021 18:57, konto: 1 rok 3 miesiące 22 godziny, warmińsko-mazurskie, Olsztyn

COP Orion

Bardzo udany program, przejrzysty nie skomplikowany. Właśnie takiego potrzebowałam. Polecam wszystkim, którzy chcą sprawnie wystawić fakturę, zajrzeć do rejestru. Ja osobiście jestem mega zadowolona.
30/05/2021 06:38, konto: 3 lata 3 miesiące 6 godzin, śląskie, Będzin, Interia.pl

Fastdruk Piotr Bykowski

Super program, działa szybko. Jestem bardzo zadowolony. Można korzystać z wielu komputerów. Polecam.
24/05/2021 16:37, konto: 1 rok 4 miesiące 4 godziny, podlaskie, Grabówka

AMK Robert Cieślak

Bardzo fajny program, prosty, intuicyjny i bardzo łatwy w obsłudze a do tego w przystępnej cenie. Gorąco polecam.
24/05/2021 14:16, konto: 1 rok 4 miesiące 16 godzin, lubelskie, Świdnik

FHU Robert Skrzypek

Bardzo pomocny i sprawny system. MEGA szybko działa. Bardzo polecam. Mało skomplikowany program. WIELKI PLUSS POLECAM!
23/05/2021 16:29, konto: 3 lata 18 godzin, wielkopolskie, Wolsztyn

FHU KUB-BUD Piotr Niepokój

Program idealny do wystawiania faktur, Prosty.. . . przejżysty i najwazniejsze nie drogi. Polecam.. Polecam.
20/05/2021 19:55, konto: 11 miesięcy 23 godziny, podkarpackie, Haczów, Go2.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Za jaki okres rozliczeniowy podatnik ma prawo pomniejszyć VAT należny z tytułu wystawienia faktury korygującej zmniejszającej wartość sprzedaży?Urząd Skarbowy Przysucha 26-400 ul. Szkolna 7CIT w zakresie określenia różnic kursowychPrawo do odliczenia podatku VATCIT - odnośnie korekt faktur oraz premii pieniężnych
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.