Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2859

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Krzystek

Efaktury. org to najlepszy wybór programu do fakturowania. Sprawdzi się zarówno w dużych, jak i mniejszych przedsiębiorstwach. POLECAM.
25/05/2020 14:41, konto: 1 rok 3 miesiące 9 godzin, świętokrzyskie, Ostrowiec Świętokrzyski, Gmail.com

Grzegorz Zając

Bardzo dobry program do faktur! Cena za roczny dostęp jest w przystępnej cenie dla każdego przedsiębiorcy! Polecam!
25/05/2020 12:12, konto: 1 rok 3 miesiące 15 godzin, małopolskie, Kraków

Zaun Met

Super program łatwy w obsłudze. korzystam od dłuższego czasu Napewno będe z niego korzystac i polecam kazdemu. Polecam.
24/05/2020 11:54, konto: 2 lata 14 godzin, lubuskie, Witnica, O2.pl

FHU Lucyna Bury

Bardzo prosty i łatwy w obsłudze korzystam i polecam każdemu kto prowadzi małą działalność gospodarczą i nie chce przepłacać za system sprzedaży.
24/05/2020 11:09, konto: 1 rok 3 miesiące 18 godzin, małopolskie, Andrychów

Astpol s.c.

Bardzo prosty w obsłudze program, korzystam od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim.
22/05/2020 10:26, konto: 1 rok 3 miesiące 15 godzin, mazowieckie, Warszawa

Invest Consulting

Polecam współpracę z z tym programem. Jest on prosty, intuicyjny i ułatwia prace w naszej firmie. Zachęcam do wykupienia abonamentu!
21/05/2020 15:02, konto: 5 lat 4 miesiące 8 godzin, wielkopolskie, Poznań, Gmail.com

Palium Sp.z o.o

Polecam! Na pewno wykupie abonament na kolejny rok. Program bardzo pomocny, intuicyjny i łatwy w obsłudze.
21/05/2020 10:34, konto: 3 lata 3 miesiące 8 godzin, mazowieckie, Gozdowo, Palium.org

Spartanie V.Kutnjak i B.Packiewicz s.c.

Jestem zadowolony wszystko jest oki. Bardzo dobry program przejrzysty. Bardzo ułatwia prace i pozwala zaoszczedic czas. Polecam zdecydowanie i namawiam do wykupienia abonamentu.
14/05/2020 11:28, konto: 3 miesiące 8 godzin, podlaskie, Białystok, Spartanie.security.pl

Invest bc. spółka z.0.0

JESTEM ZADOWOLONY. WSZYSTKO OK. Napewno wykupie abonament na kolejny rok. Będe polecał Was innym firmom.
14/05/2020 06:45, konto: 2 lata 3 miesiące 16 godzin, śląskie, Sosnowiec, Interia.pl

P.P.H.U. POLMAR Sp.z o.o.

Bardzo dobry program przejrzysty. Bardzo ułatwia prace i pozwala zaoszczedic czas. Polecam zdecydowanie i namawiam do wykupienia abonamentu.
13/05/2020 23:22, konto: 3 miesiące 2 godziny, zachodniopomorskie, Kołobrzeg
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy Spółka ma prawo do odliczania podatku wynikającego z faktur dokumentujących otrzymane przez dystrybutorów premie pieniężne?Czy faktury elektroniczne muszą zawierać oznaczenia "oryginal" i "kopia"?Czy adwokaci powinni wystawiać dla Sądu faktury za okres od 1 maja 2004r. stwierdzające wysokość wynagrodzenia za pomoc prawną udzieloną z urzędu ?Czy za powyższe wydatki poniesione na remont budynku udokumentowane fakturami VAT . Sp. z o.o. w . może odliczyć VAT ( z całego obiektu ) w całościPrawo do odliczenia podatku VAT z faktur dokumentujących udzielone premie pieniężne
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.