Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2575

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

FUX Wojciech Lisik

Bardzo polecam każdemu, wszystko działa tak jak powinno, nie ma punktu do którego można się doczepić.
05/07/2019 23:17, konto: 3 lata 2 miesiące 21 godzin, warmińsko-mazurskie, Gołdap

Trans Finans Roman Żelazko

Korzystamy ze strony od 6 lat jest super przejrzysta łatwa w obsłudze polecam każdemu jeśli można przyznać punkty to daje 10/10.
03/07/2019 19:58, konto: 6 lat 3 miesiące 7 godzin, mazowieckie, Warszawa

Red Carpet Hostel

Serwis efaktury lepszy niż babci konfitury. Można go używać prawie bez klawiatury! Z GUSu ściąga dane i wszystko jest dograne. Bez zbędnej lektury wystawiają się faktury. Będziemy go używać aż do emerytury!
01/07/2019 00:10, konto: 2 lata 3 miesiące 15 godzin, małopolskie, Kraków, Redcarpethostel.pl

Horba Transport

Bardzo polecam.. . szybka, prosta, obsługa programu wystawianie faktur zajmuje chwilę, wszystko co jest potrzebne jest w jednym miejscu przeglądanie-wystawianie ponowne itd..
30/06/2019 19:57, konto: 2 lata 4 miesiące 16 godzin, podlaskie, Czarna Wieś Kościelna

Magis - A.N.

Opinie same mówią za siebie, nie znam się na informatyce, ale z jakiegoś powodu strona www. efaktury. org działa bez problemów dla takich osób jak ja troche bojących sie, że się pomylą, że nie będzie można czegoś poprawić, naprawić i dopisać jest po prostu super, od tygodnia wysylam też faktury, a nie robiłam tego bo myślałam, ze pewnie faktura nie dojdzie do adresata, jednak wszystko działa bez zarzutu, więc jak poprzednicy jestem bardzo zadowolona, wręcz zachwycona, pozdrawiam i oczywiście Polecaaaaam. . .
29/06/2019 14:38, konto: 1 rok 3 miesiące 5 godzin, zachodniopomorskie, Dębno

Warwil Sp.z o.o.

Witam. Serwis spełnia oczekiwania - niemniej jest kilka niedociągnięć - np szalenie denerwujące są podpowiedzi w artykułach (produktach do sprzedaży) system podpowiada poprzednie wpisy i nieraz zdarzyło się że ostatecznie lista była błedna, wpisany ręcznie produkt był zastąpiony poprzednim. Nie ma też opcji ustawienia numeracji faktur indywidualnej, tj np u nas numer łamany przez miesiac łamany przez sprzedawca - musimy używać ręcznie. Brakuje bardzo możliowości podania dwóch numerów rachunków bankowych na fakturze (oprocz rachunku VAT). Większość funkcjonalnosci jednak super dziala poprawnie, np faktura koncowa idealnie i poprawnie rozlicza zaliczki itd. zdecydowanie polecam system swoim klientom i wiem ze konrzystają i są zadowoleni! pozdrawiam4.
29/06/2019 11:50, konto: 1 rok 3 miesiące 19 godzin, wielkopolskie, Kościan

Gospodarstwo Ogrodnicze Nogaj Sebastian

Ta strona jak najbardziej zasługuje na 5 gwiazdek, gdyż zapewnia ona duży komfort w wystawianiu faktur. Wszystkie dane mam w jednym miejscu bez zbędnego tracenia czasu na pisanie wszystkiego na nowo. Jest ona szybka i wygodna dlatego serdecznie wszystkim ją polecam oraz pozdrawiam i życzę miłego dnia.
27/06/2019 14:46, konto: 3 lata 3 godziny, wielkopolskie, Kalisz

Abral Gabriel Szymendera

Super aplikacja polecam każdemu, bez zbędnych reklam, dostępna baza klientów przez co w szybki sposób można wystawiać faktury, możliwość przechowywania faktur.
27/06/2019 11:23, konto: 3 miesiące 3 godziny, wielkopolskie, Jarocin, Gmail.com

DAKAR Trans

Korzystam już 3 rok i jest ok.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Polecam każdemu.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
26/06/2019 22:35, konto: 3 lata 3 miesiące 20 godzin, podlaskie, Przerośl

Idea Partner

Super prosta i wygodna aplikacja, bez żadnych nacisków reklam itp. Mogę wystawiać również faktury dla moich dostawców (oni jako sprzedawcy) z czego jestem bardzo zadowolony.
26/06/2019 10:28, konto: 2 lata 3 miesiące 8 godzin, lubuskie, Gorzów Wielkopolski
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Usługi rachunkowe Wrocław - sprawdź czy księgowy posiada OCSposób rozliczenia faktury korygującej zwiększającej podatek należnyWystawianie not obciążeniowych onlineŚwiętokrzyski Urząd Skarbowy Kielce 25-324 ul. Sandomierska 105Czy ważna jest faktura VAT bez podpisu odbiorcy?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.