Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2613

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Ps Projekt

Najlepszy portal do wystawiania faktur!Dla mnie jest to najlepszy serwis-program na jakim pracowałem. Polecam ją innym, bo dobrze się użytkuje.
29/08/2019 15:17, konto: 1 rok 3 miesiące 22 godziny, lubuskie, Kłodawa, Gluemachinery.eu

EKOL-GROUP Sp. z o.o.

Rewelacyjny serwis do wystawiania wszelkich form płatności. Co najważniejsze samemu z panelu ustawiasz co ma zawierać rachunek lub faktura. Wszystko co jest potrzebne, jest! Dla mnie jest to najlepszy serwis-program na jakim pracowałam. A co najważniejsze: jeszcze nigdy nie było sytuacji, że serwis jest nieczynny lub działo się coś co uniemożliwiało wystawienie czy też pobranie wcześniej wystawionych faktur. Rewelacja na 100%.
29/08/2019 12:48, konto: 3 lata 3 miesiące 7 godzin, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz, Ekol-group.pl

EstateStreet

Najlepszy portal do wystawiania faktur! Przejrzysty, intuicyjny, bardzo czytelny. Prosty w obsłudze - to najważniejsze.
27/08/2019 17:09, konto: 1 rok 3 miesiące 3 godziny, małopolskie, Kraków

WAW Sp. z o.o.

Szybko, konkretnie, przejrzyście. Zdecydowanie polecamy. Program spełnia oczekiwania, jest czytelny, pozwala na wystawianie dokumentów w wielu formach, zgodnie z oczekiwaniem klienta.
26/08/2019 15:12, konto: 1 rok 3 miesiące 8 godzin, śląskie, Częstochowa

Tomasz Kantor

Mega prosty w obsłudze program do wystawiania faktur. Polecam każdemu nawet początkującemu przedsiębiorcy.
25/08/2019 15:37, konto: 2 lata 5 miesięcy 11 godzin, łódzkie, Rąbień

Pkw Trans

Polecam, dziecinnie proste wystawianie faktur, dlugi okres darmowy, intuicyjna obsluga. Serdecznie polecam.
23/08/2019 21:39, konto: 3 miesiące 6 godzin, świętokrzyskie, Jędrzejów

Szkoła Jazdy KopaMa

Bardzo dobry łatwy w obsłudze program do wystawiania faktur online. Niewątpliwą zaletą jest jego mobilność i możliwość korzystania na dowolnym urządzeniu po zalogowaniu.
22/08/2019 16:49, konto: 1 rok 3 miesiące 10 godzin, dolnośląskie, Wrocław, Kopama.pl

Firma Handlowo-Usługowa Marcin Kwaśniewski

Super program prosty w użyciu i korzystam z niego kolejny rok i polecam innym użytkownikom. Korzystam z programu od początku działalności i jestem w pełni z niego zadowolony. Polecam każdemu przedsiębiorcy !
22/08/2019 10:05, konto: 2 lata 3 miesiące 3 godziny, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz, Pasta-diamentowa.pl

Centrum Świadomego Rodzicielstwa Katarzyna Osadnik

Bardzo przejrzysty program do wystawiania faktur. Dobrze działa w każdej wersji. Polecam ją innym, bo dobrze się użytkuje.
20/08/2019 21:30, konto: 4 lata 3 miesiące 12 godzin, śląskie, Mikołów

MK Maciej Konieczny

Korzystam z programu od początku działalności i jestem w pełni z niego zadowolony. Polecam każdemu przedsiębiorcy !
18/08/2019 17:28, konto: 3 lata 3 miesiące 12 godzin, mazowieckie, Warszawa
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Pierwszy Wielkopolski Urząd Skarbowy Poznań 61-831 ul. Plac Wiosny Ludów 2Ewidencja przy zastosowaniu kas rejestrujących usług najmu nieruchomości, które nie są dokumentowane fakturąPytanie dotyczy kwestii ustalenia kosztów uzyskania przychodów z tytułu zbycia akcji zdeponowanych na wspólnym rachunku maklerskimOpodatkowanie podatkiem VAT premii pieniężnych otrzymanych od dostawcy, oraz obowiązek dokumentowaniaPrawa do odliczenia podatku naliczonego wynikającego z faktur wystawionych przez kontrahentów, którzy otrzymali premie pieniężne
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.