Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2696

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Firma Handlowo-Usługowa Marcin Kwaśniewski

Super program prosty w użyciu i korzystam z niego kolejny rok i polecam innym użytkownikom. Korzystam z programu od początku działalności i jestem w pełni z niego zadowolony. Polecam każdemu przedsiębiorcy !
22/08/2019 10:05, konto: 2 lata 6 miesięcy 11 godzin, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz, Pasta-diamentowa.pl

Centrum Świadomego Rodzicielstwa Katarzyna Osadnik

Bardzo przejrzysty program do wystawiania faktur. Dobrze działa w każdej wersji. Polecam ją innym, bo dobrze się użytkuje.
20/08/2019 21:30, konto: 4 lata 6 miesięcy 20 godzin, śląskie, Mikołów

MK Maciej Konieczny

Korzystam z programu od początku działalności i jestem w pełni z niego zadowolony. Polecam każdemu przedsiębiorcy !
18/08/2019 17:28, konto: 3 lata 6 miesięcy 20 godzin, mazowieckie, Warszawa

AMS Lupus Arkadiusz Skarżyński

Korzystam kolejny rok. Dostęp wszędzie gdzie jest internet i komputer. Za takie pieniądze nie znam lepszego programu online.
17/08/2019 11:42, konto: 3 lata 6 miesięcy 21 godzin, warmińsko-mazurskie, Mrągowo, Snbmazury.pl

Maxdoor

Polecam, profesjonalny program do wystawiania faktur. Za tą cenę mała firma może być spokojna o swoją księgowość. Bardzo prosty w obsłudze. Szczerze polecam.
15/08/2019 15:38, konto: 1 rok 7 miesięcy 22 godziny, dolnośląskie, Wrocław

Wulli-Trans

Bardzo polecam wszystko na wysokim poziomie przejrzyste i bardzo proste w obsłudze. Rewelacja łatwy i bardzo czytelny w obsłudze bez żadych problemów dla początkujących i nie tylko.
13/08/2019 09:28, konto: 6 miesięcy 14 godzin, wielkopolskie, Środa Wielkopolska, Nieposiadam.pl

Handel Detaliczny Beata Szponikowska

Rewelacja. Bardzo pomocny program. Przystępna cena. Łatwy i czytelny w obsłudze. Oszczędza czas. Polecam wszystkim.
12/08/2019 10:24, konto: 1 rok 7 miesięcy 15 godzin, kujawsko-pomorskie, Chełmża

NIKO Janusz Nagi

Super interfejs, bardzo przyjazny, polecam szczególnie dla początkujących przedsiębiorców jak i tych z dłuższym stażem.
10/08/2019 21:38, konto: 2 lata 6 miesięcy 17 godzin, śląskie, Lędziny

Abc remonty oleba

Polecam dobry program - skrypt na tej stronie szybko czytelnie. wiele opcji wystawiania faktur. nie wysoki abonament i co najważniejsze dostępność z każdego miejsca na świecie.
09/08/2019 22:10, konto: 6 miesięcy 12 godzin, mazowieckie, Piaseczno, Oleba.pl

Iroglobal Sp. z o.o

Program działa super i intuicyjnie. Jedynie co mi brakuje aby wystawić główny dokument kompensata jest możliwość zaznaczenia płatność kompensata, ale warto mieć taki dokument jak korekta, duplikat, itp. Dodałbym do tego usługę CRM. To na tyle polecam i pozdrawiam.
08/08/2019 16:05, konto: 1 rok 7 miesięcy 9 godzin, pomorskie, Gdańsk, Iroglobal.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Odliczenie podatku naliczonego z faktur dokumentujących wypłacone premie pieniężnePrawo do obniżenia podatku należnego w związku ze zwrotem towarów, bez konieczności uzyskiwania potwierdzeń odbioru faktur korygującychKomu syndyk wystawia fakturę i czy do przyznanego wynagrodzenia dolicza podatek VAT?Czy podatnik może rozliczyć fakturę korygującą wystawioną w konsekwencji zmiany stawki podatku VAT w miesiącu jej wystawienia?Wystawianie dokumentu magazyn przyjmie online
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.