Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2597

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Skup i Sprzedaż Samochodów Dariusz Kowal

Super przejrzyście jak dla mnie jestem bardzo zadowolony program praktycznie wszystko robi za mnie więc z czystym sumieniem POLECAM !
24/04/2019 13:20, konto: 3 lata 6 miesięcy 18 godzin, śląskie, Gliwice, Op.pl

FHU Jolanta R.

Bardzo prosty, czytelny i praktyczny program, bardzo łatwy w obsłudze. Gorąco polecam wszystkim którzy mają własną firmę.
24/04/2019 12:29, konto: 7 miesięcy 21 godzin, warmińsko-mazurskie, Dobre Miasto, Wp.pl

3mar Marek Gułowski

Program praktycznie robi wszystko za nas. Wszystko jest przejrzyste i proste w obsłudze. Program posiadam od kilku miesięcy ale już wiem że dalej szukać nie będę! Polecam ten produkt!
24/04/2019 09:57, konto: 7 miesięcy 20 godzin, wielkopolskie, Piła

Biuro Rachunkowe

Bardzo dobry program. Faktury i to różne wystawia się szybko i prosto. Zapisuje kontrahentów, nazwy, przelicza faktury na złotówki. Jest naprawdę godny polecenia.
23/04/2019 17:11, konto: 3 lata 6 miesięcy 17 godzin, dolnośląskie, Lwówek Śląski

Termnet

Program intuicyjny, wszystkie potrzebne opcje i funkcje są, najlepszy z jakich dotychczas korzystałem. Polecam.
23/04/2019 15:21, konto: 1 rok 10 miesięcy 12 godzin, podkarpackie, Jarosław, Termnet.pl

ZNP Radomsko

Super program. Prosty i przejrzysty. Jest bardzo intuicyjny, długo szukałem takiego programu do fakturowania i szczerze mówiąc, żaden inny program w tak przystępnej cenie nie ma na rynku.
23/04/2019 09:54, konto: 1 rok 6 miesięcy 22 godziny, łódzkie, Radomsko

Prywatna Praktyka Lekarska

Bardzo prosty i przejrzysty program. Gorąco polecam. Fakturki i rachunki wystawia się niesłychanie prosto. Bardzo fajniutki program.
22/04/2019 09:42, konto: 7 miesięcy, łódzkie, Łódź, Wp.pl

Aga Agnieszka Włodarczyk

Super program, prosty przejrzysty i czytelny i łatwy w obsłudze, nawet początkujący nie będą mieli problemu. Gorąco polecam.
21/04/2019 22:51, konto: 4 lata 7 miesięcy 12 godzin, dolnośląskie, Środa Śląska

Przemysław Płaza

Serwis intuicyjny i raczej przyjazny każdemu przedsiębiorcy, szczególnie tym początkującym. Polecam!
20/04/2019 17:38, konto: 3 lata 8 miesięcy 9 godzin, lubelskie, Lublin

REBRAND Leszek Urbanowski

Zawsze miałem problem z wystawieniem faktur, ponieważ tworzyłem je w Excelu. Teraz odkąd korzystam z efaktury. org jest to o wiele prostsze! Można zapisywać sprzedawców, odbiorców, można wybierać równżne formy opodatkowania i nazw faktur. Nie wiedziałem że wystawienie faktury jest takie proste :) Szczerze polecam!
18/04/2019 21:03, konto: 6 miesięcy 22 godziny, wielkopolskie, Poznań
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Pierwszy Urząd Skarbowy Gdańsk 80-822 ul. Rzeźnicka 54/56Czy darowizna nieruchomości dla osoby fizycznej będzie wymagała wystawienia faktury VAT oraz ujęcia w deklaracji VAT-7?Czy można dokonać korekty faktur mimo prowadzonego postępowania podatkowego?Czy podlega opodatkowaniu bezumowne korzystanie z lokalu użytkowego?Opodatkowanie premii pieniężnych (wypłacanych kontrahentom i otrzymanych od dostawców) i sposób ich dokumentowania
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.