Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2613

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

AMS Lupus Arkadiusz Skarżyński

Korzystam kolejny rok. Dostęp wszędzie gdzie jest internet i komputer. Za takie pieniądze nie znam lepszego programu online.
17/08/2019 11:42, konto: 3 lata 3 miesiące 13 godzin, warmińsko-mazurskie, Mrągowo, Snbmazury.pl

Maxdoor

Polecam, profesjonalny program do wystawiania faktur. Za tą cenę mała firma może być spokojna o swoją księgowość. Bardzo prosty w obsłudze. Szczerze polecam.
15/08/2019 15:38, konto: 1 rok 4 miesiące 14 godzin, dolnośląskie, Wrocław

Wulli-Trans

Bardzo polecam wszystko na wysokim poziomie przejrzyste i bardzo proste w obsłudze. Rewelacja łatwy i bardzo czytelny w obsłudze bez żadych problemów dla początkujących i nie tylko.
13/08/2019 09:28, konto: 3 miesiące 6 godzin, wielkopolskie, Środa Wielkopolska, Nieposiadam.pl

Handel Detaliczny Beata Szponikowska

Rewelacja. Bardzo pomocny program. Przystępna cena. Łatwy i czytelny w obsłudze. Oszczędza czas. Polecam wszystkim.
12/08/2019 10:24, konto: 1 rok 4 miesiące 7 godzin, kujawsko-pomorskie, Chełmża

NIKO Janusz Nagi

Super interfejs, bardzo przyjazny, polecam szczególnie dla początkujących przedsiębiorców jak i tych z dłuższym stażem.
10/08/2019 21:38, konto: 2 lata 4 miesiące 9 godzin, śląskie, Lędziny

Abc remonty oleba

Polecam dobry program - skrypt na tej stronie szybko czytelnie. wiele opcji wystawiania faktur. nie wysoki abonament i co najważniejsze dostępność z każdego miejsca na świecie.
09/08/2019 22:10, konto: 4 miesiące 4 godziny, mazowieckie, Piaseczno, Oleba.pl

Iroglobal Sp. z o.o

Program działa super i intuicyjnie. Jedynie co mi brakuje aby wystawić główny dokument kompensata jest możliwość zaznaczenia płatność kompensata, ale warto mieć taki dokument jak korekta, duplikat, itp. Dodałbym do tego usługę CRM. To na tyle polecam i pozdrawiam.
08/08/2019 16:05, konto: 1 rok 4 miesiące 1 godzina, pomorskie, Gdańsk, Iroglobal.pl

Fhu ir-el

Bardzo dobry wręcz rewelacyjny program. Super prosty w obsłudze. Korzystam i będę korzystał. Polecam.
07/08/2019 12:01, konto: 3 lata 1 miesiąc 8 godzin, małopolskie, Oświęcim

Mar Tig

Bardzo fajny program. Korzystam i zamierzam nadal korzystał. Bardzo prosty w obsłudze. Szczerze polecam.
05/08/2019 16:13, konto: 1 rok 5 miesięcy 9 godzin, opolskie, Nysa

SAWA Radosław

Rewelacja, super prosty w obsłudze program.. . Korzystam już kilka lat i nadal będę to robił! POLECAM!
31/07/2019 11:34, konto: 4 miesiące 12 godzin, opolskie, Prudnik
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Pewne biura rachunkowe LubinZwrot podatku VAT na konto osobiste podatnikaPierwszy Urząd Skarbowy Gdynia 81-353 ul. Władysława IV 2/4Czy jest konieczne odprowadzenie zaliczki na podatek dochodowy od osób fizycznych od kwoty netto od faktury VAT zaliczkowej ?W jaki sposób dokumentuje się obrót wynikający z otrzymanej premii - z tytułu dostaw zagranicznych?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.