Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2575

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Miejska Łączka Patrycja Oracz

Dzięki tej aplikacji, wystawiamy faktury od dwóch lat. Jesteśmy bardzo zadowoleni, w prosty sposób bez potrzeby wiedzy księgowego może wystawiać faktury naszym kontrahentom. Gorąco polecam.
24/06/2019 09:49, konto: 1 rok 3 miesiące 6 godzin, świętokrzyskie, Kielce

Full Office Service s.c.

Od dłuższego czasu szukałam programu, ktory spełniłby moje zróżnicowane wymagania. Znalazłam! Program jest świetny! Naprawde polecam. Łatwy w obsłudze, wygodna baza danych wielu klientow. I dla malych firm cena jest naprawdę zachęcajaca. Dziękuję.
23/06/2019 00:03, konto: 5 miesięcy 16 godzin, mazowieckie, Warszawa

NZOZ Medical-Center Sp. z o.o.

Jestem zadowolony, nie jestem księgowym, ale od 2 lat bez problemu posługuje się tym programem, ważna jest też baza danych zaciągana z gus, ułatwia to prace.
22/06/2019 10:02, konto: 2 lata 5 godzin, śląskie, Katowice

Logopeda

Polecam program efaktury. Łatwy w obsłudze. Jestem zadowolona z użytkowania. Wygodne jest to, że wszystkie dane klientów mam w jednym miejscu więc szybko wystawia się kolejne faktury.
21/06/2019 16:34, konto: 4 miesiące 23 godziny, pomorskie, Gdynia

Fabryka Zieleni

Jestem bardzo zadowolona z tego programu. Łatwy w obsłudze, posiada wszystkie potrzebne funkcje. Z pewnością będę korzystać przez wiele lat i nadal polecać znajomym.
20/06/2019 21:50, konto: 2 lata 3 miesiące 17 godzin, wielkopolskie, Dobrzyca

Avex Kozak sp.jawna

Pasuje. Czytelny program, szybki i łatwy w obsłudze, dobra jakość, cena przystępna, program zawiera wszystkie potrzebne funkcje.
19/06/2019 09:58, konto: 3 lata 3 miesiące 23 godziny, wielkopolskie, Skórzewo, Avex.com.pl

M.S. Stanco

Odpowiedni program w odpowiedniej cenie. Łatwy w obsłudze, posiada wystarczające funkcje które spełniają moje oczekiwania. Serdecznie -Polecam.
17/06/2019 15:09, konto: 1 rok 4 miesiące 7 godzin, świętokrzyskie, Małogoszcz, Gmail.com

Fhu radwol

Bardzo dobry program za przyzwoite pieniądze, korzystam trzeci rok i jestem bardzo zadowolony, polecam wszystkim firmom!
17/06/2019 12:45, konto: 2 lata 2 miesiące 22 godziny, lubelskie, Kodeń Pierwszy

An-trans

Bardzo dobry program, który posiada wszystkie potrzebne funkcje. Łatwy w obsłudze i w dobrej cenie. Polecam.
15/06/2019 08:17, konto: 4 miesiące 6 godzin, małopolskie, Kraków

UR Consulting

Kolejny raz przedłużam abonament. Wygodnie, intuicyjnie i przyjemnie korzysta się z efaktury. org. Polecam.
13/06/2019 01:14, konto: 2 lata 4 miesiące 21 godzin, mazowieckie, Brwinów
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Premia pieniężna wypłacana na podstawie umowy, w związku z zakupem towarów o określonej wartościUrząd Skarbowy Kłobuck 42-100 ul. Rynek 13Refakturowanie usług pocztowych - aukcje internetoweKiedy wystawić fakturę w 2014 roku?Rozliczenie i dokumentowanie wzajemnych świadczeń pomiędzy członkami konsorcjum oraz prawo do odliczeni podatku VAT
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.