Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2859

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Kółko Rolnicze

Bardzo pomocny program, łatwy w obsłudze. Przejrzysta nawigacja strony, łatwość odnalezienia wcześniejszych dokumentów. Polecam, zdecydowanie warto wykupić abonament.
13/05/2020 09:56, konto: 3 miesiące 14 godzin, łódzkie, Łódź

GREPITO Piotr Piotrowski

Bardzo czytelny i intuicyjny program. Zachowuje dane, łatwo się edytuje dokumenty. ogólnie polecam. Anita.
10/05/2020 11:26, konto: 1 rok 5 miesięcy 13 godzin, pomorskie, Gdańsk, Wp.pl

Pochówek Zwierząt Domowych

Program jest w przejrzysty i prosty w obsłudze, nawet dla osób rzadko korzystających z programu. Dokumenty ułożone w logiczny sposób, mnogość numeracji w zależności od potrzeb. Polecam.
10/05/2020 07:56, konto: 4 lata 3 miesiące 5 godzin, mazowieckie, Halinów, Psilos.pl

"KRÓL" Przemysław Król

Szukałem nowego programu, ponieważ ten którego używałem budził wiele zastrzeżeń tworząc prosty dokument sprzedażowy, nie mówiąc już o fakturach zaliczkowych itp tu nawet księgowa miała problem ze zrozumieniem dokumentu. Program Efaktury. org został mi polecony przez znajomego i okazał się strzałem w dziesiątkę, prosty intuicyjny, bez problemowy i czytelny co jest naprawdę ważne przy wystawianiu dokumentów zaliczkowych.
07/05/2020 15:43, konto: 3 lata 2 miesiące 13 godzin, śląskie, Żory, Krol-meble.pl

Centrum Medyczne "Legionów"

Program stabilny i bardzo intuicyjny. Prosty we obsłudze. Daje możliwości podstawowe typu zapamiętywanie faktur czy klientów co dla małych firm jest wystarczające.
07/05/2020 07:06, konto: 3 lata 2 miesiące 14 godzin, pomorskie, Lębork, Cmlegionow.pl

Jarocki99

Program jest w miarę przejrzysty i prosty, nawet dla osób rzadko korzystających z programu. Polecam.
06/05/2020 11:27, konto: 1 rok 6 miesięcy 7 godzin, mazowieckie, Warszawa

Sale Heels Gabriela Niewiadomska

Poleciła mi ten serwis księgowa, naprawdę nie żałuję. Bardzo intuicyjny z obsłudze. Będę polecać stronę innym firmom, szczególnie tym które dopiero zaczynają działalność.
05/05/2020 18:09, konto: 3 miesiące 11 godzin, łódzkie, Czaplinek, Saleheels.pl

KG Instel

Prosta i przejrzysta forma serwisu, niedrogo i wszystko w jednym miejscu. Jestem bardzo zadowolony. Polecam.
04/05/2020 21:51, konto: 5 miesięcy 4 godziny, pomorskie, Starogard Gdański

Korepetycje Język Angielski Zofia Marchlewska

Polecam, świetny program dla mikroprzedsiębiorcy! Przejrzysta strona, korzystam od pół roku i jestem zadowolona!
04/05/2020 20:30, konto: 4 miesiące 16 godzin, kujawsko-pomorskie, Świecie Nad Osą, Wp.pl

Indywidialna Praktyka Lekarsko-dentystyczna Kamila Jasinowska

Bardzo wygodny serwis. Wystawiane faktury zapisują się i nie trzeba ponownie wprowadzać danych kontrahentów. Zdecydowanie wart opłacenia abonamentu.
04/05/2020 15:03, konto: 4 miesiące 7 godzin, dolnośląskie, Wrocław
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Możliwość przechowywania faktur VAT w formie elektronicznejOpodatkowanie przekazania nagród w loterii promocyjnej oraz prawa do odliczenia podatku naliczonego przy zakupie tych nagródWystawianie faktur VAT za przyznane premieWniesienie aportu w postaci nieruchomości winno zostać udokumentowane fakturą VATCzy faktury korygujące sprzedaż dotyczącą 2008 r., wystawione w 2009 r. korygują przychód netto 2008 r., czy przychód netto 2009 r.?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.