Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3129

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Mar-Ton Aparaty Słuchowe Sp. z o.o.

Wystawianie Faktur jest proste. Program jest przejrzysty i łatwy, dużym plusem łatwość opłacania abonamentu. Polecam Katarzyna.
19/05/2021 11:03, konto: 6 lat 4 miesiące 3 godziny, małopolskie, Kraków, Mar-ton.com

Tomasz Janowski

Przejrzysty i łatwy w obsłudze program. Korzystam dopiero od kilku miesięcy, ale już przedłużyłem abonament na następny rok. Polecam.
17/05/2021 17:17, konto: 4 miesiące 6 godzin, śląskie, Żory

ISPL W.Dros

Wystawianie faktur jest bardzo proste. Program wielofunkcyjny, bardzo przydatny. Jestem zadowolony, że mogę z niego korzystać.
15/05/2021 08:17, konto: 3 miesiące 21 godzin, warmińsko-mazurskie, Olsztyn

Dormi Elżbieta Klempka

Program jest super bardzo prosty jestem z niego bardzo zadowolona / szczerze polecam ten program Elżbieta.
14/05/2021 15:46, konto: 6 lat 10 miesięcy 6 godzin, lubuskie, Zielona Góra

Bogusław Proch

Polecam, bardzo łatwa i szybka obsługa do wystawiania faktur, jestem bardzo zadowolony, polecam. Pozdrawiam.
14/05/2021 02:31, konto: 4 miesiące 2 godziny, kujawsko-pomorskie, Mogilno

Lake view apt.

Super program. Łatwy w obsłudze. po próbnym okresie przedłużyłem abonament na kolejny rok. serdecznie polecam.
13/05/2021 16:07, konto: 4 miesiące 4 godziny, śląskie, Sosnowiec

Hand made Dorota33 Dorota Flakiewicz

Polecam, bardzo intuicyjny program, korzystam kilka lat już i jestem zadowolona. Nigdy nie miałam żadnych kłopotów.
13/05/2021 15:43, konto: 4 lata 3 miesiące 20 godzin, łódzkie, Łódź

Renata G.

Polecam, bardzo łatwy intuicyjny program, nie skomplikowany, czytelny, przejrzysty, sprawnie i szybko wystawia fv, fv zaliczka oraz świetnie rozlicza. Polecam.
11/05/2021 13:52, konto: 4 lata 4 miesiące 4 godziny, lubelskie, Krasnobród, Stas.com.pl

Usługi budowlane "RM-BUD" Mariana Seliverstova

Polecam, bardzo łatwa i szybka obsługa do wystawiania faktur, jestem bardzo zadowolona, polecam i pozdrawiam!
11/05/2021 13:30, konto: 1 rok 4 miesiące, dolnośląskie, Wrocław

RS SYSTEM Sławomir Reeszelewski

Polecam. Bardzo prosty, szybki program dla firm jednoosobowych. Nigdy nie miałem problemów. Działa wyśmienicie.
08/05/2021 14:38, konto: 4 lata 8 miesięcy 5 godzin, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
W jakim terminie należy wystawić fakturę dokumentującą usługi transportu międzynarodowego?Obowiązek podatkowy z tytułu importu usług związanych z cyklem szkoleń dla pracownika (na tle przepisów obowiązujących w 2010rCzy Wnioskodawca mógł, na podstawie wewnętrznej faktury, ująć przedmiotowy wydatek w podatkowej księdze przychodów i rozchodów jako koszt podatkowy?Wystawianie przez Wnioskodawcę faktur korygujących w formie papierowej w stosunku do faktur pierwotnych wystawionych elektronicznieUrząd Skarbowy Legionowo 05-120 ul. Marszałka Piłsudskiego 43C
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.