Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2575

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

TRANSTIME - Wojciech Korytowski

Naprawdę świetny program do wystawiania faktur i innych dokumentów księgowych. Największym plusem jest możliwość dowolnego edytowania wystawionej faktury w dowolnym terminie.
03/04/2013 13:03, konto: 6 lat 5 miesięcy 18 godzin, dolnośląskie, Wrocław, Transtime.pl

Studio Graficzne Dariusz Borowiec

Jestem z Efaktury.org od samego początku. Jest to dla mnie idealne rozwiązanie, prostota połączona z przejrzystością. Do tego mam kopię swoich dokumentów wszędzie tam gdzie jest dostęp do internetu!
03/04/2013 11:19, konto: 7 lat 5 miesięcy 1 godzina, dolnośląskie, Legnica, Agamamedia.pl

Tech-Spaw

Jeśli o mnie chodzi ja jestem bardzo zadowolony, bardzo łatwa obsługa, wszystko wyraźne i czytelne, polecam wszystkim, można z każdego miejsca i na każdym komputerze sie zalogować i mieć dostęp do programu.
03/04/2013 11:17, konto: 7 lat 1 miesiąc 7 godzin, pomorskie, Słupsk, Tech-spaw-slupsk.pl

MPS - CONSULTING Marta Piątkowska - Schroeder

Łatwy w obsłudze, czytelny, intuicyjny, który zdecydowanie ułatwia prowadzenie księgowości. Zdecydowanie polecam!
03/04/2013 11:01, konto: 6 lat 3 miesiące 5 godzin, mazowieckie, Warszawa

LingDue Deutsch&English

Prosty w obsłudze i przejrzysty program. Duża funkcjonalność, a przy tym duża mobilność (można korzystać z dowolnego komputera). Jak najbardziej polecam!
03/04/2013 08:58, konto: 5 lat 11 miesięcy 1 godzina, śląskie, Bielsko-biała

P.P.H.U. Zwierzak

Program prosty w obsłudze, korzystam już ponad rok, nigdy nie było problemów, fajne bo można się zalogować z innego komputera, co w mojej działalności jest istotne. Jak najbardziej polecam!
02/04/2013 20:38, konto: 7 lat 5 miesięcy 1 godzina, małopolskie, Siepraw

Good Shopping

Korzystam z tego programu ponad pół roku i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Wszystko działa szybko, łatwo i bez najmniejszych problemów. Dość prosty program, w którym w bardzo łatwy sposób można wystawić faktury lub inne dokumenty. Wszystkim gorąco POLECAM!
02/04/2013 15:43, konto: 6 lat 11 miesięcy, warmińsko-mazurskie, Olsztyn, Aleokazja.com.pl

Gabinet Ortopedyczny

Wystawianie faktur szybkie i intuicyjne. Dostęp przez stronę www na każdym komputerze bardzo wygodny.
02/04/2013 13:08, konto: 6 lat 11 miesięcy 5 godzin, lubelskie, Lublin, Karski.net.pl

Dowkia

Program jest funkcjonalny i bardzo prosty w obsłudze. DUŻY PLUS to możliwość wystawiania faktur angielskojęzycznych. Polecam!
02/04/2013 12:42, konto: 6 lat 11 miesięcy 23 godziny, łódzkie, Łódź, Ubrankadochrztu.republika.pl

Torus Stachyra Piotr

Korzystam z programu już prawie półtora roku i pięknie ten program się unowocześnia. Jest po prostu coraz łatwiejszy w obsłudze i wygląd też zachęca do korzystania z tego fajnego programu. Pozdrawiam ekipę Efaktury.org.
02/04/2013 12:38, konto: 7 lat 5 miesięcy 1 godzina, lubelskie, Okszów
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Opodatkowanie podstawową stawką podatku VAT usługi factoringu oraz usługi pożyczki poza systemem bankowymSposób dokumentacji otrzymanych premii pieniężnych przyznanych Wnioskodawcy przez kontrahenta za zakup wełny w I kwartale 2010rCzy kursy walut przez Spółkę przyjęte do wyceny wpłaconych należności i zapłaconych zobowiązań są prawidłowe?Opodatkowanie transakcji na serwisie internetowymCzy wynagrodzenie uzyskane od firmy austryjackiej nie podlega opodatkowaniu podatkiem VAT na podstawie art. 28 ust. 5 pkt 2 lit. b ustawy VAT ?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.