Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2638

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Cztery Bity

Prosta, a przez to niezwykle funkcjonalna strona. Możliwość wystawiania rachunków - a nie tylko faktur. Wyświetla się dobrze nawet na smartfonie. Po prostu działa - polecam.
22/04/2013 12:57, konto: 6 lat 7 miesięcy 5 godzin, małopolskie, Kraków, Czterybity.pl

"Frontier"

Świetna forma pisania faktur, zawsze dostępne aktualne dane, nie muszę dzwonić do biura wystarczy smart fon i internet. Gorąco polecam!
22/04/2013 12:40, konto: 6 lat 8 miesięcy 18 godzin, śląskie, Bielsko-biała

PPH Lemar

Uważam, że za bardzo przystępną cenę mam to czego potrzebuję, jasny czytelny program. Łatwy i godny polecenia, dowiedziałam się o nim od znajomego, ja również go polecam, właśnie przedłużam abonament na kolejny rok.
22/04/2013 12:34, konto: 6 lat 8 miesięcy 16 godzin, lubelskie, Kamień

Studio Orchidea

Uważam że program jest bardzo łatwy i prosty w obsłudze. Jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim!
21/04/2013 23:32, konto: 6 lat 8 miesięcy 9 godzin, zachodniopomorskie, Szczecin, Studioorchidea.com.pl

Natalia Wesołowska

Program jest naprawdę godny polecenia. Polecam - wszystko szybko i sprawnie. Warty uwagi. Wystawienie, edycja rachunku zajmuje kilka sekund.
19/04/2013 16:04, konto: 5 lat 8 miesięcy 10 godzin, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz

Aneta Kasjaniuk F.H.U Agusia

Bardzo dobry program do wystawiania faktur, prosty, przejrzysty. Jestem zadowolona i w przyszłości roku również wykupię abonament. Polecam niezdecydowanym.
19/04/2013 15:56, konto: 7 lat 7 miesięcy 11 godzin, mazowieckie, Siedlce

UT Tokar-Trans

Bardzo dobry program. Prosty, bez zbędnych dodatków. Z pewnością godny polecenia. Jestem bardzo zadowolona z jego obsługi.
18/04/2013 18:45, konto: 7 lat 1 miesiąc 20 godzin, lubelskie, Sawin

Centrum Usług "PERSONA" Prakseda Korytnicka

Doskonały program do obsługi sprzedaży jednoosobowej działalności gospodarczej. Zaletą jest bezpośrednie wysłanie Faktur na skrzynkę pocztową kontrahenta.
18/04/2013 14:27, konto: 5 lat 7 miesięcy 10 godzin, śląskie, Tychy

Zakład Produkcyjno-Handlowy Krzysztof Zapotoczny

Program intuicyjny, stabilny, szybki, taki jaki powinien być dla mobilnego przedsiębiorcy. Baza faktur i kupujących ułatwia pracę. Będę polecał wszystkim.
18/04/2013 12:45, konto: 5 lat 7 miesięcy 10 godzin, wielkopolskie, Poznań, Cctvlab.pl

Krzysztof Hanke Agencja Usługowa

Bardzo dobry, intuicyjny program i pomaga "w trasie" wystawiać rachunki. Z całą odpowiedzialnościa jest godny polecenia i stosowania w takich firmach, jak moja.
18/04/2013 09:03, konto: 6 lat 7 miesięcy 16 godzin, śląskie, Brenna
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
W zakresie zastosowania właściwej stawki przy opodatkowaniu wynajmu sali sportowej i boiska sportowegoCzy zdaniem pytającego ma on prawo do odliczenia podatku naliczonego zawartego w fakturach VAT dokumentujących inwestycję w gospodarstwie rolnym?Czy faktura dotycząca wewnątrzwspólnotowego nabycia towarów wystawiona w złotych polskich, a nie w EURO jest poprawna?Czy udostepnienie w internecie darmowego oprogramowania komputerowego winno podlegać opodatkowaniu od spadków i darowiznDotyczy obowiązku prowadzenia przez spółkę ksiąg rachunkowych, w związku z zapisem art. 55 ustawy z dnia 16.07.2004 r. - Prawo telekomunikacyjne
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.