Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2696

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

ALPI-DEM Sabina Bizoń-Demska

Program bardzo prosty i łatwy w obsłudze. Czytelny. Dla mnie super! Polecam wszystkim, szczególnie małym przedsiębiorstwom. Pozdrawiam!
24/04/2013 11:18, konto: 7 lat 1 miesiąc 11 godzin, śląskie, Rybnik, Alpi-dem.pl

Bio-Pak

Prosty i pomocny program. Spełnia moje oczekiwania i jest łatwy w obsłudze. Dla małych i początkujących firm jest idealny.
24/04/2013 10:44, konto: 6 lat 11 miesięcy 20 godzin, wielkopolskie, Poznań, Bio-pak.org

Rafał Bazan Usługi Informatyczne

Program spełnia wszystkie oczekiwania dla właścicieli małych, jednoosobowych i średnich firm. Naprawdę polecam!
24/04/2013 08:08, konto: 6 lat 10 miesięcy 19 godzin, podkarpackie, Rzeszów

Biuro Rachunkowe PROFIT Piotr Wyszogrodzki

Świetny program do wystawiania faktur on-line. Prosta i intuicyjna obsługa. Gorąco polecam wszystkim!
24/04/2013 00:00, konto: 5 lat 10 miesięcy 14 godzin, mazowieckie, Jachranka, Profit-wyszogrodzki.pl

Małgorzata Ratajczak-Pol "Margo"

Bardzo prosty i czytelny program do prostego wystawienia faktur online. Sprawdza się doskonale, dla małej firmy nie potrzeba nic więcej. Pozdrawiam!
23/04/2013 22:54, konto: 6 lat 2 miesiące 15 godzin, pomorskie, Sopot

Pensjonat dla piesków w "lasku brzozowy"

Bardzo dobra strona do wystawianie faktur i rachunków przez internet / on-line, prosta obsługa, wręcz idealna. Polecam wszystkim!
23/04/2013 21:42, konto: 6 lat 1 miesiąc 15 godzin, łódzkie, Szczudłów, Wlaskubrzozowym.blog.interia.pl

Pawex f.h.u

Super serwis do wystawiania dokumentów sprzedaży. Łatwy i godny polecenia! Gorąco polecam wszystkim!
23/04/2013 16:46, konto: 6 lat 1 miesiąc 15 godzin, świętokrzyskie, Starachowice

Transport-Bus

Polecam wszystkim, wystawianie faktur on-line. Najlepszy serwis jaki testowałem. Zawsze aktualne dane i dostępność do serwisu rewelacyjna, POLECAM!
23/04/2013 10:29, konto: 7 lat 9 miesięcy 15 godzin, warmińsko-mazurskie, Reszel, Transport-bus.eu

Cztery Bity

Prosta, a przez to niezwykle funkcjonalna strona. Możliwość wystawiania rachunków - a nie tylko faktur. Wyświetla się dobrze nawet na smartfonie. Po prostu działa - polecam.
22/04/2013 12:57, konto: 6 lat 9 miesięcy 9 godzin, małopolskie, Kraków, Czterybity.pl

"Frontier"

Świetna forma pisania faktur, zawsze dostępne aktualne dane, nie muszę dzwonić do biura wystarczy smart fon i internet. Gorąco polecam!
22/04/2013 12:40, konto: 6 lat 10 miesięcy 23 godziny, śląskie, Bielsko-biała
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy należy wystawić fakture VAT za czynności związane z prowadzeniem zasobu geodezyjnego i kartograficznego?Odpisy amortyzacyjne do celów podatkowych w sytuacji otrzymania cześciowej refundacji kosztów zakupu środka trwałegoCzy można ubiegać się o zwrot podatku VAT z faktury dokumentującej zakup samochodu osobowego, w przypadku gdy płatność została rozłożona na raty?Czy Wspólnota działa jako pośrednik wystawiając faktury VAT za media?Kontrahenci świadczą na rzecz Spółki usługi (Wnioskodawca powołuje PKWiU), Spółka ma prawo do odliczenia podatku VAT z tychże faktur
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.