Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2575

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Amisport Dariusz Miąsek

Jestem zadowolony z serwisu efaktury. org. Korzystam od kilku lat. Intuicyjna obsługa. Dla mnie ma wszystkie funkcje.
10/06/2019 13:33, konto: 6 lat 11 miesięcy 8 godzin, mazowieckie, Otwock

M-TECH Jacowlany Maciej Szoda

Bardzo dobry program, szybki, zrozumiały, prosty w obsłudze i za dobre pieniądze. Polecam dla początkujących i nie tylko.
07/06/2019 10:49, konto: 2 lata 3 miesiące 22 godziny, podlaskie, Sidra, Gmail.com

PHU Sierzputowski Arkadiusz

Świetny program, pilnuje numeracji, przelicza waluty, szeroki wybór dokumentów, polecam 100% zadowolenia.
05/06/2019 16:49, konto: 1 rok 4 miesiące 23 godziny, podlaskie, Sierzputy Młode

First Place Sp ZOO spk

Czytelny program, szybki i łatwy w obsłudze, dobra jakość, cena przystępna, program zawiera wszystkie potrzebne funkcje.
05/06/2019 16:37, konto: 5 miesięcy 4 godziny, wielkopolskie, Piła

Książki z obrazkami - Projekty wydawnicze Alicja Łukańko

Strona prosta, a jednocześnie zawierająca wszystkie potrzebne opcje. Nieprzeładowana zbędną grafiką, co uważam za wielką zaletę, i co pewnie również przyczynia się do tego, że działa szybko i bez zarzutu. Bardzo polecam.
05/06/2019 12:41, konto: 2 lata 4 miesiące 19 godzin, małopolskie, Tarnów

Drogeria Iga Hajduła Iga MotoHnadel DanPaw

Czytelna i latwa w obsludze stronka nic dodac nic ujac :D Potrzeba wszystko czego potrzeba do wystawiania FV.
04/06/2019 23:29, konto: 1 rok 4 miesiące 4 godziny, śląskie, Zawiercie

Wawlift

Chyba wszyscy to mają ;) albo każdy o nim słyszał. Prosty, czytelny i łatwy w obsłudze. Jeśli zaczynasz karierę jako kapitalista, to jest to idealny program na pierwszy raz, a może i na zawsze.
04/06/2019 10:13, konto: 1 rok 3 miesiące 6 godzin, mazowieckie, Warszawa

Firma Ewcia Ewa Burzyńska

Posiada wszystko, co mi potrzeba. Program jasny, zrozumiały, prosty w obsłudze. Spokojnie, z całą odpowiedzialnością polecam innym.
03/06/2019 17:12, konto: 1 rok 4 miesiące 19 godzin, zachodniopomorskie, Barlinek, Gmail.com

Biuro Rachunkowe Wika Katarzyna Korgól

Polecam gorąco, prosty w obsłudze, dostępny w każdym miejscu i czasie, wiele dodatkowych funkcji ułatwiających fakturowanie, korekty, duplikaty, KP. wszystko dostępne od ręki.
03/06/2019 15:00, konto: 1 rok 4 miesiące 2 godziny, śląskie, Zawiercie

Uslugi transporwoe zielinski jan

Najlepszy program jaki znam do pisania faktur i wysyłania do kontrahenta polecam korzystam s waszego programu już długo.
03/06/2019 12:28, konto: 2 lata 4 miesiące 4 godziny, śląskie, Łaziska Górne, Interia.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Możliwość rozliczenia podatku naliczonego w miesiącu otrzymania faktury leasingowejUrząd Skarbowy Świnoujście 72-600 ul. Pułaskiego 7Jaki powinien być prawidłowy adres na fakturzeCzy Spółce przysługuje odliczenie podatku VAT naliczonego zawartego w fakturze wykupu samochodu?Czy faktury VAT wysyłane do klientów w formacie PDF przy użyciu poczty elektronicznej po wydrukowaniu mogą być przez nich księgowane?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.