Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3129

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

KRIS-TRANS Krystian Kuna

Polecam, bardzo łatwa i szybka obsługa do wystawiania faktur, jestem bardzo zadowolony że mogę tak szybko i łatwo wystawiać faktury, polecam i pozdrawiam.
06/05/2021 19:07, konto: 1 rok 5 miesięcy 20 godzin, podkarpackie, Kolbuszowa

Adamar sc

Polecam każdemu super program łatwy nawet dla osób początkujących Pokazała mi ten program Pani kierownik i od tej pory tylko korzystam z efaktury. org i sama chętnie polecam znajomym.
05/05/2021 19:18, konto: 2 lata 4 miesiące 16 godzin, śląskie, Jastrzębie-zdrój, Glodomorek.eu

Usługi budowlane P.H.

Super program. Polecam każdemu! Wystawianie faktur jest szybkie, sprawne i przyjemne. Użytkuję program od kilku lat i nie zamierzam go zmieniać na żaden inny.
05/05/2021 14:51, konto: 1 rok 4 miesiące 22 godziny, podkarpackie, Rzeszów

USŁUGI OGÓLNOBUDOWLANE Kamil Wróblewski

Korzystam z usług tej strony od 3 lat. Żadnych problemów. Prosta, szybka strona do wystawiania faktur. Polecam!
04/05/2021 09:39, konto: 2 lata 4 miesiące 3 godziny, łódzkie, Piotrków Trybunalski

Diana Siuda

Bardzo łatwy w obsłudze program do faktur, wszystko czytelne i intuicyjne, nigdy nie miałam problemów, bardzo polecam!
03/05/2021 12:59, konto: 4 miesiące 23 godziny, lubelskie, Lublin

Trans Euro

Polecam każdemu, wszystko w sieci dostępne w każdym miejscu w Polsce, bardzo czytelny i prosty w obsłudze.
03/05/2021 09:54, konto: 2 lata 4 miesiące 23 godziny, łódzkie, Koluszki

PTU Nowak Paweł

Niesamowicie super program do wystawiania faktur. Bardzo dobrze aktualizowany i nie zastąpiony, UWAŻAM.
30/04/2021 16:20, konto: 1 rok 4 miesiące 21 godzin, wielkopolskie, Borzykowo

Biuro Nieruchomości GENTLEMAN

Dobry i szybki kontakt z obsługą, sama strona przejrzysta i czytelna. Plus za opcję darmową bez konta. Jak najbardziej polecam.
30/04/2021 11:08, konto: 4 miesiące 2 godziny, pomorskie, Gdańsk, Biurogentleman.pl

AGMED Agnieszka Dąbrowska

Od kilku lat korzystam i jestem zadowolona. Rejestracja ułatwia wystawianie faktur/numeracja etc. Polecam z czystym sumieniem :) rat. med.
30/04/2021 09:53, konto: 1 rok 4 miesiące 5 godzin, pomorskie, Gdańsk

Thornmann Eco

W faktura zawsze spoko i bezproblemowo. Wierny użytkownik od kilku lat i nie zamierzam zmieniać serwisu.
29/04/2021 15:08, konto: 4 lata 8 miesięcy 2 godziny, kujawsko-pomorskie, Toruń, Thornmann.com
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Urząd Skarbowy Pruszków 05-800 ul. Staszica 1Czy można potwierdzić odbiór faktur VAT korygujących, na zbiorczym miesięcznym zestawieniu wystawionym przez klienta-odbiorcę fakturyOpodatkowanie sprzedaży lokalu mieszkalnegoCzy istnieje prawo do odliczenia podatku naliczonego z wystawionych przez kontrahenta - do rachunków - faktur korygujących?Czy Fundacja ma prawo do odliczania VAT od otrzymanych od kontrahentów faktur?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.