Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3129

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

INDYWIDUALNA PRAKTYKA PIELĘGNIARSKA Bożena Wesołowska

Bardzo przyjemnie pracuje się na tym programie. Wszystko jasne i proste. Najlepszy spośród tych z których dotychczas korzystałam no i nie stawia restrykcyjnych ograniczeń. Godny polecenia!
30/03/2013 10:30, konto: 7 lat 6 miesięcy 23 godziny, warmińsko-mazurskie, Dobre Miasto

Black Horse

Bardzo fajny, prosty i szybki w obsłudze nawet przedszkolak potrafi wystawić w nim faktury POLECAM. Duży plus.
30/03/2013 09:40, konto: 9 lat 3 miesiące, podkarpackie, Rudna Wielka

M-auto Dawid Matuszewicz

Jeśli ktoś nie ma czasu na biurokracje to polecam program, prosty i skuteczny. Mi ułatwia działanie, więcej takich rzeczy!
30/03/2013 09:25, konto: 9 lat 3 miesiące, dolnośląskie, Golejów

Usługi informatyczne LAPTOP

Bardzo fajna aplikacja do wystawiania faktur, wystawia się je łatwo i szybko. Jestem zadowolony z programu, gorąco polecam wszystkim!
30/03/2013 07:55, konto: 9 lat 3 miesiące, mazowieckie, Warszawa

Reflect

Bardzo prosty, tani i przyjazny program. Zrezygnowałem ze znanych, instalowanych na dysku programów do faktur. Świetny kontakt z obsługą. Polecam!
29/03/2013 21:38, konto: 8 lat 2 miesiące 12 godzin, lubuskie, Gorzów Wielkopolski, Reflect.com.pl

EnergoBioMasa Igor Pilarczyk

Bardzo dobry program, łatwy w obsłudze i zarazem tani. Zdecydowanie polecam nie zdecydowanym! Rewelacja!
29/03/2013 19:04, konto: 9 lat 1 miesiąc 20 godzin, warmińsko-mazurskie, Olsztyn

Yokofoto

Świetny, tani, nieskomplikowany. Nic dodać nic ująć. Jestem zadowolony i w przyszłości roku również wykupię abonament. Polecam niezdecydowanym.
29/03/2013 14:54, konto: 9 lat 3 miesiące, mazowieckie, Warszawa, Yokofoto.pl

Kancelaria Radcy Prawnego Małgorzata Książek

Bardzo dobry program do wystawiania faktur, prosty, przejrzysty i intuicyjny. Jestem bardzo zadowolona z Państwa programu i w następnym roku również będę z niego korzystać.
29/03/2013 14:52, konto: 7 lat 7 miesięcy, łódzkie, Piotrków Trybunalski, Ksiazek.net.pl

Firma JG Murawski s.c

Profesjonalny program, czytelny i łatwy w obsłudze. Nieduży koszt użytkowania sprawia iż jest on godny polecenia.
29/03/2013 14:10, konto: 9 lat 3 miesiące, opolskie, Kędzierzyn-koźle
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Obowiązek ewidencjonowania za pomocą kasy rejestrującej w zakresie sprzedaży wysyłkowejPierwszy Urząd Skarbowy Katowice 40-063 ul. Żwirki i Wigury 17Kiedy powstaje prawo do odliczenie podatku z faktur dokumentujących usługi budowlano-montażowe?Akceptacja faktur musi być przede wszystkim w formie podpisu zarówno na oryginale i kopii fakturyUsługi reklamy, badania rynku oraz doradcze - kwalifikacja z punktu widzenia ustawy o VAT, art. 27 ust. 4 ustawy
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.