Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2575

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Usługi Instalacyjno-Budowlane

Polecam ten program, bardzo łatwy i sprawny w obsłudze. Z przyjemnością korzysta się z tego programu.
03/06/2019 11:45, konto: 1 rok 4 miesiące 8 godzin, dolnośląskie, Wrocław

VRTechnology

Polecam ten program, za dobrą cenę, łatwy w obsłudze, szybko i nieskomplikowanie można wystawić fakturę.
03/06/2019 09:55, konto: 3 lata 1 miesiąc 2 godziny, śląskie, Gliwice

Stamed

Polecam program, idealny do szybkiego i nieskomplikowanego fakturowania, łatwy w obsłudze, można zapisywać dokumenty w chmurze.
02/06/2019 20:18, konto: 4 miesiące 19 godzin, zachodniopomorskie, Świnoujście

Glazur

Polecam ten program, szybko, łatwo, profesjonalnie. strona bardzo łatwa w obsłudze. ułatwia codzienna prace.
30/05/2019 18:43, konto: 5 miesięcy 3 godziny, mazowieckie, Warszawa

Piotr Ejzenhart

Polecam gorąco! Bardzo intuicyjna strona, wszystko łatwo i szybko umożliwia wystawić faktury oraz je korygować.
30/05/2019 12:51, konto: 5 miesięcy, wielkopolskie, Poznań, Gmail.com

Usługi Transportowe DADSON

Ogólnie polecam ! Używam tego programu głównie ze względu na cenę. Właściciel programu zareagował tylko na piśmie na niezbyt wymagające uwagi dot. funkcjonalności. Szczerze wolałbym zapłacić nawet drugie tyle na rok ale mieć dostępne funkcje, które zgłaszałem już dawno. Starsza wersja sprawia mi mniej problemów przy zawsze potrzebnej - w moim przypadku - edycji faktury dodatkowym programem.
30/05/2019 10:04, konto: 3 lata 8 miesięcy 17 godzin, małopolskie, Gdów

Blue Line Sławomir Sołtyk sp.j

Bardzo dobry program. bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program.
29/05/2019 14:12, konto: 2 lata 6 miesięcy 1 godzina, dolnośląskie, Wrocław

ATE Consulting

Ive been using this program for 6 years now and I have never been disappointed. Excellent! Quick and easy to use.
28/05/2019 10:15, konto: 6 lat 5 miesięcy 19 godzin, wielkopolskie, Rogoźno

BB Detailing

Program który polecam w 100% Dzięki niemu wystawianie faktur to "bajka" z która poradzi sobie nawet dziecko. Prostu i przejrzysty.
23/05/2019 13:01, konto: 1 rok 5 miesięcy 2 godziny, śląskie, Bielsko-biała

Crackhouse

Super program - wszystko działa jak trzeba. Zdecydowanie ułatwia wystawianie i archiwizowanie faktur.
22/05/2019 21:08, konto: 6 miesięcy 22 godziny, śląskie, Gierałtowice
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Podatnik pyta o możliwość wystawienia faktury korygującej w przypadku wystapienia różnic kursowychBiurokracja fakturowa, czyli o podpisach i pieczątkachPotwierdzenie odbioru faktury korygującej stanowi podstawę obniżenia podatku należnego wynikającego z tej fakturyW jaki sposób należy skorygować fakturę w której mylnie podano nabywcę towaru ?Czy rachunek z tytułu umowy o dzieło za projekt budowlany można zaliczyć do kosztów uzyskania przychodów działalności gospodarczej ?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.