Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2613

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Usługi Serwisowe Marcin Strykowski

POLECAM! Świetna strona, bardzo przejrzysta pomaga zaoszczędzić czas przy wypełnianiu papierologii. Serdecznie wszystkim polecam.
18/07/2019 10:44, konto: 1 rok 5 miesięcy 12 godzin, wielkopolskie, Grodzisk Wielkopolski, Op.pl

Przemysław Uciechowski

Świetna strona, bardzo przejrzysta pomaga zaoszczędzić czas przy wypełnianiu papierologii. Serdecznie wszystkim polecam.
17/07/2019 09:10, konto: 1 rok 5 miesięcy 4 godziny, wielkopolskie, Ostrów Wielkopolski

Trans Express s.c.

Świetna strona, program przejrzysty i prosty w obsłudze, posiada wszystkie potrzebne funkcje. Polecam wszystkim.
17/07/2019 07:30, konto: 2 lata 4 miesiące 8 godzin, małopolskie, Kraków

Sowa Group Sp. z o.o.

Świetna strona, prosta obsługa programu, wystawianie faktur zajmuje chwilę. Byłoby super jeżeli byłaby opcja wystawienia faktur np. w języku polskim z możliwością tłumaczenia na j. angielski - jednocześnie. Jeszcze możliwość dodania więcej logotypów. A poza tym Bardzo Polecam !
14/07/2019 13:11, konto: 5 miesięcy 13 godzin, mazowieckie, Warszawa, Sowagroup.pl

Expres-Bus

Świetna strona do wystawiania faktur wszelkiego rodzaju. My korzystamy z niej od 2 lat. Gorąco polecam !
13/07/2019 17:14, konto: 4 lata 5 miesięcy, małopolskie, Kraków, Expres-bus.com.pl

Kancelaria Radcy Prawnego Marcin Żmuda

Korzystam od kilku lat, jestem nieodmiennie bardzo zadowolony. Mnóstwo opcji, bardzo intuicyjna obsługa. Polecam.
11/07/2019 14:04, konto: 3 lata 5 miesięcy 12 godzin, świętokrzyskie, Kielce

BALONIARKI Patrycja Mocarska

Strona efaktury. org została mi polecona i ja będę polecać dalej. Fakturki wystawia się szybko, przejrzyście i bez problemów. Pozdrawiam!
08/07/2019 12:14, konto: 5 miesięcy 6 godzin, kujawsko-pomorskie, Inowrocław, Baloniarki.pl

BEKFILM Tomasz Bek

Bardzo przydatny produkt dla dużych i małych firm (takich jak moja) Wszystko działa bez zarzutu. Bardzo dużo możliwości i opcji, ja korzystam tylko z kilku, a opłata za rok użytkowania prawie symboliczna. Poleciłem wielu osobom. Przedłużam umowę na kolejny rok.
07/07/2019 14:10, konto: 1 rok 4 miesiące, mazowieckie, Warszawa

FUX Wojciech Lisik

Bardzo polecam każdemu, wszystko działa tak jak powinno, nie ma punktu do którego można się doczepić.
05/07/2019 23:17, konto: 3 lata 4 miesiące 3 godziny, warmińsko-mazurskie, Gołdap

Trans Finans Roman Żelazko

Korzystamy ze strony od 6 lat jest super przejrzysta łatwa w obsłudze polecam każdemu jeśli można przyznać punkty to daje 10/10.
03/07/2019 19:58, konto: 6 lat 5 miesięcy 13 godzin, mazowieckie, Warszawa
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy obciążanie (refakturowanie) dzierżawców z tytułu opłat podlega opodatkowaniu podatkiem VAT?Czy przy wystawianiu na rzecz lidera konsorcjum faktur za ww. usługi szkoleniowe może zastosować zwolnienie od podatku?Urząd Skarbowy Brzeg 49-305 ul. Składowa 2W zakresie prawa do odliczenia podatku naliczonego z faktur VAT dokumentujących zakup usługi wynajmu samochodówCzy wystawiając notę księgową na poniesione koszty usługi transportu, świadczonej przez firmę wynajętą postąpiliśmy słusznie?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.