Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3129

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

KalaEkipa

Polecam z czystym sumieniem-Prosto, przejrzyście, Fakturowanie stało się szybkie, sprawne i przyjemne. Polecam! Fakturowo. pl super program.. . . .
22/04/2021 14:27, konto: 5 miesięcy 20 godzin, warmińsko-mazurskie, Dąbrówno, Gmail.com

CHIEFTEAM Michal Staut

Wszystko działa sprawnie, dodałbym kilka funkcji czy ulepszeń ale jest ok. Nie mam zastrzeżeń. Polecam każdemu ten program, Swietna cena.
22/04/2021 11:14, konto: 2 lata 4 miesiące 3 godziny, zachodniopomorskie, Szczecin, Thekitchenmeetandeat.pl

Auto-Blach Adrian Orwat

Bardzo profesjonalny program. Korzystam od lat. Obsługa programu prosta i przejrzysta do tego tani. Polecam.
19/04/2021 21:27, konto: 2 lata 4 miesiące 20 godzin, wielkopolskie, Orzeszkowo

Nadzory i Kierowanie Robotami Budowlanymi Zbigniew Wroński

Łatwy i przejrzysty sposób obsługi, program godny polecenia, wszystko zarchiwizowane i łatwe do odnalezienia w razie potrzeby. polecam.
19/04/2021 14:08, konto: 4 lata 4 miesiące, pomorskie, Starogard Gdański

Magdalena LMM

Niedrogi, profesjonalny, łatwy i przejrzysty program (a wystawiam sporo faktur w miesiącu). Współpraca bezproblemowa. Polecam, warto!
16/04/2021 13:28, konto: 5 lat 4 miesiące, warmińsko-mazurskie, Elbląg

Prestige Meble

W czymś faktury wystawiać trzeba. Jest mi totalnie obojętne w czym. Efaktury jest pierwszym programem który spotkałem i tak już zostało bo jest po prostu spoko.
15/04/2021 07:46, konto: 4 lata 4 miesiące 21 godzin, świętokrzyskie, Kielce, Prestigemeble.eu

Auto transport-przeprowadzki gabriela matusiak

Bardzo polecam strona czytelna, łatwa w obsłudze. Faktura wystawiana jest expresowo super że możnba wysyłać odrazu na meila lub drukować faktury.
11/04/2021 14:11, konto: 3 lata 4 miesiące 20 godzin, zachodniopomorskie, Szczecin, Onet.pl

Instalserwis

Program godny polecenia - łatwy w obsłudze, daje wiele możliwości, niedrogi i dostępny online. Polecam.
10/04/2021 10:14, konto: 1 rok 5 miesięcy 18 godzin, pomorskie, Robakowo

Tomix Tomasz Karoń

Świetna strona dla Jednoosobowej działalności gospodarczej. Wszechstronna a zarazem intuicyjna. Wystawienaie faktur dla stałego kontrachenta trwa mniej niż minutę.
05/04/2021 09:55, konto: 1 rok 6 miesięcy, wielkopolskie, Tursko

Idea Invest Design

Witam, od roku używam państwa program i jestem bardzo zadowolona z jego obsługi. Będę korzystać w dalszym ciągu z tego programu. Polecam.
02/04/2021 11:36, konto: 1 rok 5 miesięcy 21 godzin, wielkopolskie, Poznań, Idea-invest.eu
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Stawka podatku dla dostawy domu wraz z infrastrukturąDotyczy udokumentowania czynności wniesienia spółki jawnej do spółki z ograniczoną odpowiedzialnościąPrawo do korekty podatku należnego, o której mowa w art. 89a ustawy VATW jakim terminie przysługuje prawo odliczenia podatku naliczonego od wewnątrzwspólnotowego nabycia ?Po jakim kursie ewidencjonować narosłe odsetki na walutowym rachunku bankowym oraz pobierane przez bank prowizje z rachunku walutowego
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.