Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2853

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Elekromechanika Pojazdowa Cezary Klimczak

Program super łatwy w obsłudze i bardzo czytelny. Do tego cena bardzo przyjazna, pracowałem rok na tym programie, i będę zapewne pracował następny. Bardzo polecam.
15/04/2020 20:08, konto: 1 rok 4 miesiące 9 godzin, łódzkie, Bielawy

Gospodarstwo Rolne Adam Mikina

Bardzo chwalę sobie ten program! Szukałem prostego, intuicyjnego programu do wystawiania faktur dla swoich odbiorców i znalazłem. Jestem już kolejny rok i nie zamierzam go zmieniać. Polecam!
15/04/2020 08:34, konto: 4 lata 4 miesiące 14 godzin, świętokrzyskie, Bełzów

Łukasz Bernatek "BERNI-TRANS" uSŁUGI Usługi Transportowe

Bardzo dobry program na 5+ Szukałem w sieci programu i tylko ten prosty i przejrzysty przypadł mi do gustu. Polecam wszystkim początkującym pisanie faktur.
14/04/2020 15:25, konto: 4 miesiące 19 godzin, świętokrzyskie, Osiny-mokra Niwa

WIMMdig

Polecam bardzo ten program, prosty i intuicyjny, zawsze pod ręką, bardzo konkurencyjna cena za abonament roczny plus liczne bonusy.
14/04/2020 12:34, konto: 1 rok 5 miesięcy 3 godziny, mazowieckie, Warszawa

Kevpol

SUPER PROGRAM! Łatwy i szybki w obsłudze. Bardzo ułatwia wypisywanie faktur. Prosty w obsłudze, korzystam już 2 lata i nigdy nie miałem problemu. Tak trzymać! POLECAM!
13/04/2020 21:03, konto: 2 lata 4 miesiące 19 godzin, lubuskie, Kostrzyn Nad Odrą

"MULTI" Karolina Czmiel

Bardzo prosta w obsłudze stronka. niska cena. Dzięki niej niej prowadzenie dokumentacji jest bardzo proste. Wszystko w jednym miejscu. Najważniejsze że to tylko 50 zl na rok.
09/04/2020 13:27, konto: 4 miesiące 18 godzin, podkarpackie, Przeworsk

Administrator nieruchonosci

Super program. Serdecznie polecam. Szybko i sprawnie można wystawić każda fakturę, rachunek, korektę, przejzysty, prosty w obsłudze. Bardzo ładny graficznie na wydrukowanych dokumentach. Same plusy a największy za cenę abonamentu na rok! Tak trzymac!
08/04/2020 20:17, konto: 1 rok 4 miesiące 6 godzin, kujawsko-pomorskie, Chełmża

MARGO-TRANS-PODKARPACIE Małgorzata Żak

Bardzo dobry program. Szybki i prosty program do wystawiania wszelakich dokumentów. Przelicznik po aktualnym kursie NBP. Polecam.
08/04/2020 01:47, konto: 3 lata 4 miesiące 2 godziny, podkarpackie, Nisko, Wp.pl

Auto Serwis Tomasz Stefanik

Bardzo dobry program. Szybko sprawnie. Jestem użytkownikiem od 4 lat, łatwo można wystawiać wszystkie faktury naprawdę polecam.
07/04/2020 22:04, konto: 5 lat 1 miesiąc 13 godzin, małopolskie, Mogilany

Runarsson

Polecam. Wygodna i Łatwa w obsłudze platforma do wystawiania faktur. Niska cena za abonament. Łatwy dostęp do wystawienia faktury w języku angielskim.
06/04/2020 15:29, konto: 1 rok 2 miesiące 17 godzin, świętokrzyskie, Ostrowiec Świętokrzyski
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czego najbardziej się boją w księgowości polscy przedsiębiorcy?Spółka pyta czy przedstawione przez nią stanowisko w zakresie refakturowania kosztów marketingowych jest prawidłowe ?Określenie właściwego terminu skorygowania podatku naliczonego w przypadku otrzymania zwrotów zaliczek nieudokumentowanych fakturami korygującymiPodatnik pyta, czy może dokonać odliczenia podatku VAT na podstawie kopii faktur VAT dotyczących naprawy samochodu osobowegoW jakim terminie przysługuje jednostce zwrot na rachunek bankowy różnicy podatku naliczonego nad należnym ?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.