Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2575

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Filevel

Bardzo fajny oraz przejzysty program. Usprawni oraz ułatwia funkcjonowanie firmy. Godny polecenia w 100.
21/05/2019 21:12, konto: 6 miesięcy 5 godzin, podkarpackie, Rzeszów

FinCredit

Serdecznie polecam, doskonały, niezawodny partner w biznesie. W porównaniu do konkurencji serwis zawsze działa, nie maja dziwnych przerw konserwacyjnych itp.
19/05/2019 08:01, konto: 1 rok 5 miesięcy 7 godzin, pomorskie, Kwidzyn

Nieruchomości

Wszystko jasne i przejrzyste, w dużym stopniu ułatwia funkcjonowanie firmy. Wystawianie faktur nigdy nie było łatwiejsze.
16/05/2019 22:07, konto: 3 lata 5 miesięcy 19 godzin, śląskie, Dąbrowa Górnicza

FHU Na Rynku

Prosty program ma wszystko to co potrzebne jest firmie do prowadzenia działalności. Bardzoo POLECAM.
15/05/2019 18:14, konto: 1 rok 5 miesięcy 20 godzin, małopolskie, Słomniki

Usługi księgowe.Ubezpieczenia

Intuicyjna obsługa - bez zbędnych wododrysków spełnia swoje zadanie w 100%. Korzystam z serwisu od trzech lat i nigdy się nie zawiodłem.
15/05/2019 11:27, konto: 2 lata 5 miesięcy 6 godzin, małopolskie, Wieliczka

Project Madness

Prosta i czytelna. Tak to powinno wyglądać. Nie ma żadnych problemów podczas pracy z tym programem. Polecamy.
15/05/2019 10:52, konto: 2 lata 4 miesiące 23 godziny, mazowieckie, Warszawa

Auto-Holowanie Mechanika Mobilna

Jestem zachwycony tym programem. Jest prosty w obsłudze, a wystawianie faktur to, , bajka". Polecam w 100.
14/05/2019 16:14, konto: 5 miesięcy 20 godzin, lubelskie, Rejowiec

MUSK - Miejsce Uzdatniania Szarych Komórek

Obsługa programu jest bardzo intuicyjna. Posiada wiele opcji niezbędnych w pracy biurowej. Jest bardzo pomocnym narzędziem.
09/05/2019 20:19, konto: 1 rok 5 miesięcy 20 godzin, mazowieckie, Warszawa

Aneta

Program, który oszczędza czas. Dzięki niemu mogę swobodnie zająć się innymi sprawami. Doskonale archiwum, które w wielu wypadkach uratowało mi "życie".
09/05/2019 15:21, konto: 1 rok 5 miesięcy 1 godzina, wielkopolskie, Poznan, Wp.pl

Rolety Marciniak

Bardzo dobry program który ułatwia pracę Wszystkie dane klientów mam w jednym serwisie, wystarczy kliknąć i wpisać kwotę.
09/05/2019 10:38, konto: 5 miesięcy 1 godzina, małopolskie, Dobczyce
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Urząd Skarbowy Chełmno 86-200 ul. Grudziądzka 6Dotyczy możliwości obniżenia podatku należnego o podatek naliczony wynikający z faktury dokumentującej wydatek będący zapłatą za utracony towarStawka podatku właściwa dla sprzedaży ruchomości (maszyn) dokonywanej poza terytorium krajuWnioskodawcy nie przysługuje prawo do odliczenia podatku naliczonego wynikającego z faktur dokumentujących nabycie towarów i usługOpodatkowanie premii wypłacanych otrzymanych kontrahenta
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.