Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3129

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Zbyszek

Zacząłem korzystać, polecam !program jest łatwy w obsłudze i przejrzysty, naprawdę warto, polecam wszystkim !
30/03/2021 21:47, konto: 7 miesięcy 18 godzin, mazowieckie, Zielonka

Irena Staniek Auto- Części

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Państwem ! Program jest łatwy w obsłudze i przejrzysty. Cena bardzo atrakcyjna. Na pewno nadal będę korzystać z tego programu i wszystkim go polecać. Naprawdę warto.
30/03/2021 10:12, konto: 1 rok 4 miesiące 22 godziny, śląskie, Rudziczka

Ac-dc

Korzystam z tego programu od kilku długich lat -jesteśmy zadowoleni oraz stwierdzamy jednoznacznie iż w naszej spółce ciagle rozwijającej się, program ten w zupełności radzi sobie na wysokim poziomie.
28/03/2021 16:22, konto: 5 lat 5 miesięcy 19 godzin, podkarpackie, Pilzno, Ac-dc.com.pl

Stollberg Iwona Ogrody

Prosty i intuicyjny program. Jak na osobę początkującą i raczej należącą do osób stroniących od cyfryzacji jestem bardzo pozytywnie zaskoczona łatwością i przejrzystością obsługi tego serwisu. Polecam wszystkim.
28/03/2021 14:17, konto: 5 miesięcy, podkarpackie, Trzciana, Gmail.com

Daniel Handzel Transport Spedycja

Polecam wszystkim! Korzystamy z serwisu już kilka lat i jesteśmy bardzo zadowoleni. Łatwo, szybko i przejrzysto.
26/03/2021 08:30, konto: 5 lat 7 miesięcy 6 godzin, małopolskie, Skawina

Biuro rachunkowe FINANSALL

Wszystko działa prawidłowo, polecam, jest bardzo łatwy w obsłudze, jest dostępny online więc można zalogować się na każdym komputerze.
25/03/2021 10:12, konto: 2 lata 5 miesięcy 16 godzin, lubelskie, Hrubieszów

Phu everest"

Korzystam kilka lat poleca! wszystko proste przejrzyste zrozumiałe dla każdego łatwy w obsłudze. polecam.
22/03/2021 11:35, konto: 6 lat 1 godzina, łódzkie, Łódź, Wp.pl

Warsaw Public Relations

Z serwisu korzystam od początku działalności gospodarczej, już blisko 10 lat. Na początku przekonała mnie prostota i konkurencyjne ceny. Oczywiście nowa wersja serwisu jest bardziej nowoczesna, póki co trzymam się starej, ale gdybym miał opisać dlaczego, to szczerze - nie mam racjonalnych argumentów, raczej typowa dla człowieka "obawa przed nowym". Jako osoba zajmująca się komunikacją marketingową, sądzę, że piłeczka po stornie właścicieli serwisu- muszą przygotować argumenty i przekazać je indywidualnie użytkownikom. :) Pozdrawiam.
22/03/2021 10:21, konto: 6 lat 1 miesiąc 6 godzin, mazowieckie, Warszawa

Atemor

Używam programu od kilku lat i zamierzam korzystać w dalszym ciągu, jest bardzo łatwy i przyjazny w obsłudze.
22/03/2021 08:54, konto: 4 lata 5 miesięcy 4 godziny, pomorskie, Gdańsk, Wp.pl

Impalius Usługi Budowlano Drogowe Sokalski Tomasz

Jestem zadowolony Polecam.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
21/03/2021 17:07, konto: 6 lat 5 godzin, łódzkie, Wola Moszczenicka, Vp.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Urząd Skarbowy Ropczyce 39-100 ul. Św. Barbary 12Czy Wnioskodawca po otrzymaniu oryginału faktury VAT dokumentującej opisaną we wniosku transakcję ma prawo do odliczenia podatku VAT z tej faktury?Opodatkowanie czynności wniesienia wkładu niepieniężnego (aportu) do spółki komandytowejCzy od odsetek uzyskanych od środków znajdujących się na rachunku bankowym należy zapłacić podatek dochodowy?Podatnik pyta o możliwość wystawienia faktury korygującej w przypadku wystapienia różnic kursowych
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.