Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2853

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Tomasz Przymorski

Jestem zadowolony, polecam. łatwa w obsłudze, czytelna, pozwala na proste wprowadzanie zmian. Jestem użytkownikiem od 2 lat. Cena znośna.
06/04/2020 11:11, konto: 2 lata 5 miesięcy 15 godzin, warmińsko-mazurskie, Ryn

Błysk

Strona łatwa w obsłudze. Dzięki niej niej prowadzenie dokumentacji jest bardzo proste. Wszystko w jednym miejscu. Najważniejsze że to tylko 50 zl na rok. Więc tym bardziej polecam.
05/04/2020 08:42, konto: 4 miesiące 20 godzin, małopolskie, Kraków

Andzia-Trans ANGELIKA SWOBODA

Serdecznie polecam wszystkim. Jestem bardzo zadowolona z programu. Jest prosty szybki i zrozumiały dla każdego.
04/04/2020 13:35, konto: 2 lata 8 miesięcy 16 godzin, śląskie, Czeladź, Wp.pl

PPHU Daniel Galon

Bardzo wygodna i łatwa w obsłudze platforma do wystawiania faktur. Korzystam z niej od roku i nie mam żadnych problemów. Polecam wszystkim prowadzącym działalność.
04/04/2020 00:20, konto: 1 rok 4 miesiące 9 godzin, łódzkie, Różyce

Wiesław Młodziankiewicz Ubezpieczenia-Finanse-Sport

Bardzo dobry program. Prosty w obsłudze, korzystam już kilka lat i nigdy nie miałem problemu. Polecam wszystkim prowadzącym działalność gospodarczą.
03/04/2020 19:10, konto: 4 lata 8 miesięcy 22 godziny, kujawsko-pomorskie, Działyń

Firma Handlowo Uslugowa Pawel Gorecki

Program bardzo latwy w obsludze korzystam juz jakis czas nigdy nie mialem problemu, polecam wszystkim co zaczynaja swoja przygode w fakturowaniu, program prosty, czytelny zrozumialy dla wszystkich.
03/04/2020 16:19, konto: 2 lata 6 miesięcy 17 godzin, śląskie, Międzybrodzie Bialskie

Marcin Kaleta

Program bardzo łatwy w obsłudze. Nie zawiesza się, nigdy nie było problemu. Korzystam od 5 lat i jestem zadowolonym użytkownikiem.
03/04/2020 12:38, konto: 4 lata 11 miesięcy 22 godziny, pomorskie, Gdynia

JL Automatic Technology

Polecam wszystkim małym i dużym. Korzystam już prawie trzy lata, bez żadnych problemów. Pozdrawiam Serdecznie.
02/04/2020 14:18, konto: 2 lata 7 miesięcy 8 godzin, małopolskie, Obidza

Firma Handlowo Usługowa DOR-JAN

Polecam wszystkim, bardzo prosty intuicyjny program. Używam ponad dwa lata nie mam żadnych problemów z wystawianiem faktur. Polecam.
02/04/2020 13:11, konto: 4 lata 5 miesięcy 10 godzin, opolskie, Grodków, Wp.pl

Express Plan Jolanta Andrychowska

Polecam wszystkim. Prosty, czytelny, złozumiały, super w opcji mobilnej. Program prosty w obsłudze. Nigdy nie miałam problemów.
02/04/2020 10:54, konto: 1 rok 7 miesięcy 13 godzin, mazowieckie, Warszawa
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Określenia miejsca świadczenia usług tłumaczeńPrawo do odliczenia podatku VAT z faktur dokumentujących zakup usług reklamy związany wyłącznie ze sprzedażą opodatkowanąCzy Spółka prawidłowo stosuje rozliczenie dostaw wewnątrzwspólnotowych w przypadku otrzymania zaliczki od odbiorcy przed dokonaniem dostawy?Opodatkowanie usług nabycia wierzytelnościPytanei dotyczy zastosowania stawki podatku od towarów i usług przy świadczeniu usług w zakresie prowadzenia serii treningów psychologicznych
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.