Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2613

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

NZOZ Medical-Center Sp. z o.o.

Jestem zadowolony, nie jestem księgowym, ale od 2 lat bez problemu posługuje się tym programem, ważna jest też baza danych zaciągana z gus, ułatwia to prace.
22/06/2019 10:02, konto: 2 lata 2 miesiące 10 godzin, śląskie, Katowice

Logopeda

Polecam program efaktury. Łatwy w obsłudze. Jestem zadowolona z użytkowania. Wygodne jest to, że wszystkie dane klientów mam w jednym miejscu więc szybko wystawia się kolejne faktury.
21/06/2019 16:34, konto: 6 miesięcy 5 godzin, pomorskie, Gdynia

Fabryka Zieleni

Jestem bardzo zadowolona z tego programu. Łatwy w obsłudze, posiada wszystkie potrzebne funkcje. Z pewnością będę korzystać przez wiele lat i nadal polecać znajomym.
20/06/2019 21:50, konto: 2 lata 5 miesięcy 23 godziny, wielkopolskie, Dobrzyca

Avex Kozak sp.jawna

Pasuje. Czytelny program, szybki i łatwy w obsłudze, dobra jakość, cena przystępna, program zawiera wszystkie potrzebne funkcje.
19/06/2019 09:58, konto: 3 lata 5 miesięcy 4 godziny, wielkopolskie, Skórzewo, Avex.com.pl

M.S. Stanco

Odpowiedni program w odpowiedniej cenie. Łatwy w obsłudze, posiada wystarczające funkcje które spełniają moje oczekiwania. Serdecznie -Polecam.
17/06/2019 15:09, konto: 1 rok 6 miesięcy 13 godzin, świętokrzyskie, Małogoszcz, Gmail.com

Fhu radwol

Bardzo dobry program za przyzwoite pieniądze, korzystam trzeci rok i jestem bardzo zadowolony, polecam wszystkim firmom!
17/06/2019 12:45, konto: 2 lata 4 miesiące 4 godziny, lubelskie, Kodeń Pierwszy

An-trans

Bardzo dobry program, który posiada wszystkie potrzebne funkcje. Łatwy w obsłudze i w dobrej cenie. Polecam.
15/06/2019 08:17, konto: 6 miesięcy 12 godzin, małopolskie, Kraków

UR Consulting

Kolejny raz przedłużam abonament. Wygodnie, intuicyjnie i przyjemnie korzysta się z efaktury. org. Polecam.
13/06/2019 01:14, konto: 2 lata 6 miesięcy 2 godziny, mazowieckie, Brwinów

Amisport Dariusz Miąsek

Jestem zadowolony z serwisu efaktury. org. Korzystam od kilku lat. Intuicyjna obsługa. Dla mnie ma wszystkie funkcje.
10/06/2019 13:33, konto: 7 lat 1 miesiąc 14 godzin, mazowieckie, Otwock

M-TECH Jacowlany Maciej Szoda

Bardzo dobry program, szybki, zrozumiały, prosty w obsłudze i za dobre pieniądze. Polecam dla początkujących i nie tylko.
07/06/2019 10:49, konto: 2 lata 5 miesięcy 4 godziny, podlaskie, Sidra, Gmail.com
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy podatnik jest zobowiązany uzyskać na fakturze korygującej podpis odbiorcy jeżeli miała miejsce częśćiowa sprzedaż towaru ?Możliwość odliczenia podatku naliczonego wynikającego z faktur dokumentujących nabycie sprzętu rehabilitacyjnego w związku z realizacją projektuCzy przysługuje prawo do odliczenia podatku VAT naliczonego z faktur VAT dokumentujących nabycie opakowań zwrotnych?W jakiej dacie należy rozpoznać obowiązek podatkowy w podatku od towarów i usług?Czy wystawić fakturę VAT za wynajem garażu, czy rachunek?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.