Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2847

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

UKS Conrad Beata Dolmierska

Korzystam od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona Polecam. Program prosty w obsłudze. Nigdy nie miałam problemów.
30/03/2020 14:14, konto: 4 lata 8 miesięcy 12 godzin, pomorskie, Gdańsk, Judoconrad.pl

Mariusz

Korzystam od wielu lat, polecam innym, bo warto. Przeszedłem na nowy portal fakturowo, bo ma więcej funkcjonalności.
29/03/2020 21:28, konto: 4 lata 8 miesięcy 3 godziny, podlaskie, Suwałki

Fabian Foryś sklep internetowy

Jestem bardzo zadowolony z serwisu. Przez jakiś czas moja działalność była zawieszona, ale teraz ponownie ją uruchomiłem i wracam do korzystania ze strony efaktury.
27/03/2020 15:23, konto: 4 lata 10 miesięcy 6 godzin, łódzkie, Młynisko, Sklep.fabek.pl

PHU Jerzyn

Jestem człowiekiem o zaiste zaawansowanym PESEL-u i wszelkie nowinki techniczne jak i sama obsługa maszynerii komputerowej czasami doprowadza mnie do sytuacji że brzydko się wyrażam. bywa również że i rwę kudły z głowy, jednak.. . ? No właśnie w przypadku tego programu do wystawiania faktur o dziwo nic takiego nie zaszło. Program prosty, intuicyjny, czytelny, czyli stworzony dla ludzi. Mało tego, jak by powiedział I sekretarz partii stworzony dla mas pracujących. I oto chodzi, o to chodzi, proszę państwa kochanego. Mówiąc krótko wszystko jest na luziku. I tak trzymać i tak działać. Polecam z serducha całego.
27/03/2020 08:03, konto: 4 miesiące 15 godzin, lubelskie, Chełm

Medisoft

Dobry, prosty w obsłudze program. Korzystam od sześciu lat i nigdy nie miałem problemów u użytkowaniu.
26/03/2020 07:54, konto: 4 lata 11 miesięcy 14 godzin, mazowieckie, Warszawa

Jacek Bukowski - pilotaż

Jestem mega zadowolony z programu. Korzystam z Efaktur od roku - bezproblemowo, intuicyjnie, przyjemnie. Szczerze polecam.
25/03/2020 19:00, konto: 1 rok 5 miesięcy 10 godzin, łódzkie, Łódź

Gospack

Bardzo prosty w obsłudze, przejrzysty i intuicyjny program, który nie sprawia żadnych problemów. Polecam !
25/03/2020 12:48, konto: 5 lat 4 miesiące 11 godzin, zachodniopomorskie, Człopa

Auto-handel

Korzystam od kilku lat, wszystko w najlepszym prządku. Nigdy nie było żadnych problemów. BARDZO POLECAM.
24/03/2020 15:57, konto: 6 lat 3 miesiące 5 godzin, mazowieckie, Dzierzążnia

Kancelaria Adwokacka

Bardzo prosty, przejrzysty i intuicyjny program. Korzystam od kilku lat. Nigdy nie było problemu. Szczerze polecam!
24/03/2020 08:27, konto: 5 lat 1 miesiąc 12 godzin, dolnośląskie, Dzierżoniów

Fabryka

Według mnie program jest doskonały dla ludzi, którzy nie lubią skomplikowanych aplikacji. Wszystko przejrzyste, łatwe i przyjemnie. Polecam.
22/03/2020 15:17, konto: 5 lat 3 miesiące 12 godzin, mazowieckie, Warszawa
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Urząd Skarbowy Łęczyca 99-100 ul. al. Jana Pawła II 17Fakturowanie usług najmu i doręczanie fakturCzy Wnioskodawca ma prawo do odliczenia podatku VAT z faktur dokumentujących otrzymanie premii pieniężnychOpodatkowanie VAT usług turystycznychWystawianie jednej zbiorczej faktury korygującej za cały okres rozliczeniowy obejmujący jeden rok
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.