Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2599

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Wawlift

Chyba wszyscy to mają ;) albo każdy o nim słyszał. Prosty, czytelny i łatwy w obsłudze. Jeśli zaczynasz karierę jako kapitalista, to jest to idealny program na pierwszy raz, a może i na zawsze.
04/06/2019 10:13, konto: 1 rok 4 miesiące 16 godzin, mazowieckie, Warszawa

Firma Ewcia Ewa Burzyńska

Posiada wszystko, co mi potrzeba. Program jasny, zrozumiały, prosty w obsłudze. Spokojnie, z całą odpowiedzialnością polecam innym.
03/06/2019 17:12, konto: 1 rok 5 miesięcy 6 godzin, zachodniopomorskie, Barlinek, Gmail.com

Biuro Rachunkowe Wika Katarzyna Korgól

Polecam gorąco, prosty w obsłudze, dostępny w każdym miejscu i czasie, wiele dodatkowych funkcji ułatwiających fakturowanie, korekty, duplikaty, KP. wszystko dostępne od ręki.
03/06/2019 15:00, konto: 1 rok 5 miesięcy 12 godzin, śląskie, Zawiercie

Uslugi transporwoe zielinski jan

Najlepszy program jaki znam do pisania faktur i wysyłania do kontrahenta polecam korzystam s waszego programu już długo.
03/06/2019 12:28, konto: 2 lata 5 miesięcy 14 godzin, śląskie, Łaziska Górne, Interia.pl

Usługi Instalacyjno-Budowlane

Polecam ten program, bardzo łatwy i sprawny w obsłudze. Z przyjemnością korzysta się z tego programu.
03/06/2019 11:45, konto: 1 rok 5 miesięcy 18 godzin, dolnośląskie, Wrocław

VRTechnology

Polecam ten program, za dobrą cenę, łatwy w obsłudze, szybko i nieskomplikowanie można wystawić fakturę.
03/06/2019 09:55, konto: 3 lata 2 miesiące 12 godzin, śląskie, Gliwice

Stamed

Polecam program, idealny do szybkiego i nieskomplikowanego fakturowania, łatwy w obsłudze, można zapisywać dokumenty w chmurze.
02/06/2019 20:18, konto: 5 miesięcy 5 godzin, zachodniopomorskie, Świnoujście

Glazur

Polecam ten program, szybko, łatwo, profesjonalnie. strona bardzo łatwa w obsłudze. ułatwia codzienna prace.
30/05/2019 18:43, konto: 6 miesięcy 13 godzin, mazowieckie, Warszawa

Piotr Ejzenhart

Polecam gorąco! Bardzo intuicyjna strona, wszystko łatwo i szybko umożliwia wystawić faktury oraz je korygować.
30/05/2019 12:51, konto: 6 miesięcy 10 godzin, wielkopolskie, Poznań, Gmail.com

Usługi Transportowe DADSON

Ogólnie polecam ! Używam tego programu głównie ze względu na cenę. Właściciel programu zareagował tylko na piśmie na niezbyt wymagające uwagi dot. funkcjonalności. Szczerze wolałbym zapłacić nawet drugie tyle na rok ale mieć dostępne funkcje, które zgłaszałem już dawno. Starsza wersja sprawia mi mniej problemów przy zawsze potrzebnej - w moim przypadku - edycji faktury dodatkowym programem.
30/05/2019 10:04, konto: 3 lata 9 miesięcy 3 godziny, małopolskie, Gdów
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Dotyczy zaliczenia wydatku na zakup gruntu do kosztów uzyskania przychodu w dacie wystawienia fakturyPytanie dotyczy rozliczania podatku od towarów i usług w związku z realizacją kontraktu na wykonanie robót elektroenergetycznych na WęgrzechImport usług wynajmu rzeczy ruchomych oraz prawo do odliczenia podatku naliczonegoUrząd Skarbowy Gniezno 62-200 ul. Spichrzowa 4Prawo do odliczenia podatku naliczonego z faktur VAT dokumentujących zakup paliwa do napędu motocykla
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.