Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2696

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Restauracja Uniwersytecka

Niezbędny program w każdej małej firmie, łatwy w obsłudze i czytelny. Uzywam go juz 4 lata i jak dotąd ani razu mnie nie zawiódł, serdecznie polecam.
15/10/2019 15:25, konto: 4 lata 3 miesiące 12 godzin, dolnośląskie, Polkowice, O2.pl

NARNIA Grzegorz Rozmus

Wszystko ok. Dla małych firm wystarczający, szybkie i proste wystawianie faktur. Polecam serdecznie.
09/10/2019 11:03, konto: 5 miesięcy 16 godzin, śląskie, Bieruń, Narnia.sklepna5.pl

Przedsiębiorstwo

Program bardzo przejrzysty i łatwy w obsłudze. Idealny dla mniejszych przedsiębiorstw. Polecam serdecznie.
08/10/2019 17:22, konto: 1 rok 5 miesięcy 16 godzin, łódzkie, Łowicz

ADMI Sp. z o.o.

Program przejrzysty i przyjazny, nieskomplikowana obsługa, korzystam z niego już od wielu lat i nie zamierzam go zmieniać.
08/10/2019 15:23, konto: 7 lat 9 miesięcy 14 godzin, mazowieckie, Warszawa

P.p.h.u astom

W porzadku. wszystkie faktury udało się wystawić prawidlowo, łatwy i przejrzysty interfejs. Polecam przyszłym użytkownikom w stu procentach.
07/10/2019 18:56, konto: 2 lata 4 miesiące 17 godzin, śląskie, Cieszyn

Pracownia Sensoplastyki Jowita Waszczyk

Bardzo profesjonalny portal. Faktury wystawia się szybko i sprawnie co sprawia, że praca jest łatwiejsza. Polecam.
07/10/2019 14:52, konto: 1 rok 9 miesięcy 15 godzin, dolnośląskie, Legnica

Panda wywózki sp.z o.o.

Jesteśmy bardzo zadowoleni z programu! Łatwy w obsłudze, dlatego korzystanie z niego to sama przyjemność.
06/10/2019 14:49, konto: 2 lata 5 miesięcy 14 godzin, dolnośląskie, Wrocław

P.W.Tessa

Super program używam już 3 lata bez żadnych problemów. Polecam wszystkim. Przejrzysty i czytelny najlepsze ze korzystam z niego gdzie kolwiek jestem. Nigdy nie miałem problemu z logowaniem pobieraniem czy coś w tym klimacie. Napewno przedłuże abonament na kolejny rok. Pozdrawiam.
06/10/2019 12:31, konto: 2 lata 5 miesięcy 13 godzin, śląskie, Tarnowskie Góry

PHU DEMAR Waldemar Misiek

Serwis bardzo przyjazny w obsłudze, bardzo przydatny przy sporządzaniu Not Obciążeniowych w niedużej ilości. Jedyna uwaga to mały problem z logowaniem, po opłaceniu nie można było wystawiać not. Pisałam, pisałam i zostałam skonfigurowana. Polecam innym.
02/10/2019 10:01, konto: 2 lata 15 godzin, małopolskie, Kraków, Poczta.onet.pl

Neo szavel travel

Znakomity, sprawny serwis. Koniec z papierkami, kopiami itp. Nie mam uwag do funkcjonowania. Działa intuicyjnie, nie ma problemów z obsługą.
02/10/2019 07:53, konto: 1 rok 6 miesięcy 20 godzin, łódzkie, Łódź, Szaveltravel.com
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy z faktury wystawionej na Wnioskodawcę można odliczyć podatek naliczony?Wystawienie faktury VAT - ujęcie w rejestrze sprzedaży usług polegajacych na zakupie towarów w określonej wysokosći w ramach bonusów pieniężnychDotyczy prawa do odliczenia podatku VAT z faktur wystawionych przed otrzymaniem towaruCzy wykonane czynności (sprzedaż materiałów, wykonanie usługi) zostały prawidłowo udokumentowane i czy zastosowano właściwą stawkę podatkową?Wystawianie faktur uproszczonych online
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.