Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2638

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Wspomaganie rozwoju dzieci i młodzieży

Jestem średnio zadowolona z programu. Nie potrafię wyszukać wszystkich rachunków po wpisaniu nazwy firmy. Nie wiem czy nie ma takiej opcji czy nie mam informacji jak to zrobić. Jeśli chcę napisać faktury z data i numerem wstecznym mam problem, bo program nie zapamiętuje tych numerów i wraca do aktualnej daty i aktualnego numeru i muszę za każdym razem cofać się.
25/07/2019 13:57, konto: 2 lata 5 miesięcy 15 godzin, wielkopolskie, Murowana Goślina, Wspomaganierozwojudzieci.pl

ZBB Bielańczuk

Fajny program. Funkcjonalny i dający pełna możliwość tworzenia polecam wszystkim. Dla rachunków i faktur idealny.
24/07/2019 14:57, konto: 5 miesięcy 17 godzin, zachodniopomorskie, Wrześniczka

F.H.U. Fabryka Równego Trawnika

Bardzo fajny program, w pełni funkcjonalny, prosty w obsłudze i dużo tańszy w porównaniu do innych, polecam wszystkim.
23/07/2019 10:32, konto: 1 rok 18 godzin, lubelskie, Jarosławiec, Sprzetogrodniczy-zamosc.pl

Perfect

Bardzo dobry program, korzystam 5 lat, mnostwo opcji, latwosc wystawiania faktur. Polecam wszystkim.
18/07/2019 15:59, konto: 1 rok 6 miesięcy 18 godzin, lubuskie, Gorzów Wielkopolski

Wytwórnia Styropianu Henryk Piotrowski

Strona godna uwagi. Polecam! Łatwo i przyjemnie wystawia się fakturę lub inny dokument. Zachęcam do korzystania z tej strony.
18/07/2019 11:10, konto: 1 rok 5 miesięcy 20 godzin, kujawsko-pomorskie, Świecie, Pio-styr.com.pl

Usługi Serwisowe Marcin Strykowski

POLECAM! Świetna strona, bardzo przejrzysta pomaga zaoszczędzić czas przy wypełnianiu papierologii. Serdecznie wszystkim polecam.
18/07/2019 10:44, konto: 1 rok 6 miesięcy 23 godziny, wielkopolskie, Grodzisk Wielkopolski, Op.pl

Przemysław Uciechowski

Świetna strona, bardzo przejrzysta pomaga zaoszczędzić czas przy wypełnianiu papierologii. Serdecznie wszystkim polecam.
17/07/2019 09:10, konto: 1 rok 6 miesięcy 14 godzin, wielkopolskie, Ostrów Wielkopolski

Trans Express s.c.

Świetna strona, program przejrzysty i prosty w obsłudze, posiada wszystkie potrzebne funkcje. Polecam wszystkim.
17/07/2019 07:30, konto: 2 lata 5 miesięcy 19 godzin, małopolskie, Kraków

Sowa Group Sp. z o.o.

Świetna strona, prosta obsługa programu, wystawianie faktur zajmuje chwilę. Byłoby super jeżeli byłaby opcja wystawienia faktur np. w języku polskim z możliwością tłumaczenia na j. angielski - jednocześnie. Jeszcze możliwość dodania więcej logotypów. A poza tym Bardzo Polecam !
14/07/2019 13:11, konto: 6 miesięcy 23 godziny, mazowieckie, Warszawa, Sowagroup.pl

Expres-Bus

Świetna strona do wystawiania faktur wszelkiego rodzaju. My korzystamy z niej od 2 lat. Gorąco polecam !
13/07/2019 17:14, konto: 4 lata 6 miesięcy 11 godzin, małopolskie, Kraków, Expres-bus.com.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Prawo do odliczenia podatku naliczonego z faktur VAT za uzyskane premie pieniężneCzy Instytut powinien wystawić fakturę wewnętrzną i odprowadzić podatek?Spółka przysługuje prawo do odliczenia podatku naliczonego wykazanego w fakturze otrzymanej od kontrahenta, dokumentującej premię pieniężnąUrząd Skarbowy Wąbrzeźno 87-200 ul. Macieja Rataja 2Wystawianie przez Wnioskodawcę faktur korygujących w formie papierowej w stosunku do faktur pierwotnych wystawionych elektronicznie
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.