Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3129

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Saltrans JERZY S,OŻARÓW 30, 24-150 NAŁĘCZÓW,7131648490

Jetem klientem od kilku lat i jestem zadowolony wszystko przejrzyste i proste do wystawiania faktur.
21/03/2021 12:46, konto: 6 lat 4 godziny, lubelskie, Garbów, Wp.pl

Firma SATEL Andrzej Sroczyk

Jestem zadowolony z programu. Spełnia w pełni wszystkie moje oczekiwania. Jest łatwy w obsłudze, zamierzam dalej z niej korzystać.
19/03/2021 09:19, konto: 6 lat 2 miesiące 4 godziny, podkarpackie, Żołynia, Onet.pl

PPHU GRANPOL Robert Kawończyk

Korzystam kilka lat i jestem mega zadowolony. Nie wiem jak kiedys mogłem wypisywać faktury ręcznie i szkoda, że mi tego wczesniej nikt nie polecił.
18/03/2021 16:37, konto: 6 lat 2 miesiące, dolnośląskie, Strzelin, Interia.pl

Nora Beauty KSENIIA SEMYPIADNA

Jestem klientem od roku. Prosty i łatwy program. Wielkie ułatwienie i alternatywa dla zabawy papierkowej. Korzystam drugi rok i nie zamierzam przestać. Polecam wszystkim.
18/03/2021 10:38, konto: 1 rok 5 miesięcy 14 godzin, mazowieckie, Warszawa

Dar Projekt Dawid Rojek

Łatwy program spełniający moje oczekiwania. Przedłużam dostęp i działamy oby tak dalej ! Polecam Wszystkim !
17/03/2021 19:43, konto: 3 lata 5 miesięcy 22 godziny, zachodniopomorskie, Maszewo, Op.pl

TedBud

Prosty i łatwy program. Spełnia wszystkie oczekiwania firmy. Jestem klientem od roku i jeżeli tylko firma przetrzyma zawirowania pandemiczne - pozostanę tu do bólu. Polecam wszystkim !
14/03/2021 22:07, konto: 1 rok 6 miesięcy 22 godziny, świętokrzyskie, Kielce

Wan-Dekor

Super korzystam od trzech lat jestem mega zadowolony / zawsze pod ręką innej ma problemów technicznych itd. fajnie prosto i czytelnie.
14/03/2021 12:06, konto: 3 lata 6 miesięcy 16 godzin, małopolskie, Wieliczka, Wandekor.pl

Maer-Tur

Program super godny polecenia, zawsze mam podglad na wystawione faktury i napewno zostanę przy tym programie Pozdrawiam.
13/03/2021 13:44, konto: 6 lat 10 miesięcy 9 godzin, podlaskie, Białystok

Larix

Jestem bardzo zadowolony z efaktury. org program jest bardzo prosty i funkcjonalny polecam go wszystkim firmom.
12/03/2021 04:34, konto: 7 lat 6 miesięcy 3 godziny, śląskie, Katowice

PEWEKS magdalena wysocka

Jak dla mnie wszystko super :) proste i łatwe. Program spełnia wszystko to czego oczekuje. Polecam tym, którzy zastanawiają się co wybrać.
11/03/2021 16:24, konto: 7 lat 3 miesiące 18 godzin, podlaskie, Bielsk Podlaski, Op.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Kiedy należy rozliczyć podatek od towarów i usług z duplikatów faktur kosztowych za media?Urząd Skarbowy Elbląg 82-300 ul. A. Mickiewicza 43VAT zakresie wystawiania fakturCzy podatek zawarty w wewnętrznej fakturze z tytułu importu usług jest dla Spółki podatkiem naliczonym do odliczenia?W którym momencie powstanie przychód podatnika z tytułu najmu - czy wg daty wystawienia faktur, czy wg określonych w fakturach terminach zapłaty ?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.