Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2575

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

EM-energy

Bardzo dobry program, prosty w obsłudze, jesli są jakies problemy administrator szybko reaguje na prośbe pomocy, faktury czytelne, mozna dodawać potrzebne informacje np o RODO, polecam.
08/05/2019 22:13, konto: 2 lata 5 miesięcy 18 godzin, łódzkie, Wielgomłyny

Mk-Trans

Bardzo dobry program w super cenie, łatwy w obsłudze, szybkie i sprawne wystawianie faktur. Jestem zadowolony, polecam.
08/05/2019 21:43, konto: 1 rok 5 miesięcy 3 godziny, kujawsko-pomorskie, Inowrocław

Wydawnictqwo św. Tomasza z Akwinu

Bardzo doba. Bardzo ułatwiła mi i skróciła procedurę wystawiania faktur. Jestem zatem wielce zadowolony. Na dodatek tanio.
08/05/2019 18:16, konto: 4 miesiące 22 godziny, mazowieckie, Warszawa

Pośrednictwo Finansowe mariusz Szczęsny

Korzystam z programu działa prawidłowo, prosta obsługa. Na moje skromne potrzeby wystarcza szkoda że nie darmowy.
08/05/2019 12:04, konto: 7 miesięcy 5 godzin, łódzkie, Łódź

Salex

Ogólnie program dobry. Jedyne z czym mam kłopot to autozapisywanie kontrachentów. Niby ustawione na zapisywanie automatyczne a jakoś nie chce działać i za każdym razem gdy wystawiam fv to muszę to robić edytując poprzednią fv. Kiedyś było tak, że zaczynałem w polu "nabywca" wpisywać klienta i od razu wyskakiwała pełna nazwa. Teraz to nie chce działać.
07/05/2019 08:20, konto: 5 miesięcy 6 godzin, śląskie, Sosnowiec

Osoba prywatna

Całkiem przyzwoite narzędzie, czytelnie i prosto polecam. Mógłby być ciut tańszy abonament a opinia mogła by zawierać mniej niż 100 znaków.
06/05/2019 22:24, konto: 5 miesięcy 1 godzina, lubelskie, Lublin

B&B Trans Spedition

Korzystam kilka ładnych lat jestem zadowolony bezproblemowa obsługa dostep z telefonu prosty w obsłudze Poleceam.
06/05/2019 15:25, konto: 1 rok 5 miesięcy 5 godzin, opolskie, Namysłów

Aplica

Od wielu lat korzystam i jestem bardzo zadowolony. Szybki i sprawny dostęp, wystawianie faktur czytelnie i bez problemów.
06/05/2019 13:53, konto: 6 lat 4 miesiące 4 godziny, małopolskie, Kraków, Aplica.pl

Wi-Mar

Korzystam od dłuższego czasu z serwisu ekaktury. pl Polecam! Szybka i wygodna obsługa. Jestem zadowolony.
06/05/2019 10:11, konto: 10 miesięcy 19 godzin, pomorskie, Gdańsk, Moto3m.pl

UDS-Poland

Polecam - łatwo i przyjemnie. Wystarczy dostęp do internetu i nawet nie swój laptop czy smartfon a wstawisz fakturę. Zawsze działa.
05/05/2019 20:16, konto: 2 lata 4 miesiące 18 godzin, śląskie, Cieszyn
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy Wnioskodawca może obciążać firmy fakturą za odbiór i transport odpadów w kwocie netto +7% VATJaka jest zasada rozliczania podatku od towarów i usług z tytułu zwrotu kosztów procesowych?Opodatkowanie i dokumentowanie wypłacanych premii pieniężnychUrząd Skarbowy Białobrzegi 26-800 ul. Reymonta 46Refakturowanie na leasingobiorcę dodatkowych płatności związanych z leasingiem budynku
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.