Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3129

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

F.h.u Gastromot Dąbrowski Jakiub

Najlepsze i najbardziej profesjonalne narzędzie do wystawiania wszytkich dokumentów sprzedażowych etc. Wszystko samo wylicza. Nie wyobrażam sobie teraz życia bez tego programu. pozdrawiam.
09/03/2021 21:00, konto: 7 lat 7 miesięcy 4 godziny, warmińsko-mazurskie, Elbląg

Perfect Gym Solutions S.A

Program wykorzystuję do wystawiania not odsetkowych - bardzo proste, intuicyjne narzędzie - polecam.
09/03/2021 08:40, konto: 2 lata 6 miesięcy 2 godziny, mazowieckie, Warszawa, Perfectgym.com

Gospodarstwo ogrodnicze jaroslaw oleszko

Wedlug mnie, efaktury. org są idealnym rozwiazaniem do wystawiania faktur. Wszystko przejrzyste i funkcjonalne. kozystam z przyjemnością.
08/03/2021 19:50, konto: 1 rok 6 miesięcy 19 godzin, kujawsko-pomorskie, Pakość

F.H.U Pakt Przemysław Forreiter

Jak dla mnie przejrzyste i bez zarzutów, szybko, sprawnie i przyjemnie. Polecam wszystkim. Jestem z Wami od początku mojej firmy, od 2012 roku i nigdy nie zastanawiałem się nad zmianą.
08/03/2021 09:26, konto: 8 lat 6 miesięcy 4 godziny, śląskie, Rybnik

IKB Krzesimir Dąbkowski

Super użyteczne i proste w obsłudze narzędzie do prowadzenia firmy. Bardzo polecam i na bank będę korzystał dalej bo spełnia moje wszystkie oczekiwania.
08/03/2021 09:14, konto: 6 miesięcy 4 godziny, małopolskie, Kraków

SVARTech Przemysław Budzyński

Prosty, czytelny i w dodatku nie jest drogi. Nie trzeba się znać bo jest intuicyjny. Spróbowałem i zostaje. Gorąco Polecam!
07/03/2021 16:25, konto: 6 miesięcy 6 godzin, kujawsko-pomorskie, Toruń, Svartech.pl

Anna-Ski

Fajny pomocny program! Bardzo łatwo wystawia się faktury. Wszystko jasne bez problemowa obsługa programu. Polecam ten program!
07/03/2021 14:26, konto: 1 rok 5 miesięcy 3 godziny, dolnośląskie, Świeradów-zdrój

Transport Towarowo - Mechaniczny GRZEGORZ SEWERYN

Bardzo fajny prosty i czytelny program. Łatwe wypisywanie faktur. Jestem mega zadowolony. Do tego niska cena. POLECAM.
03/03/2021 18:39, konto: 1 rok 6 miesięcy 18 godzin, śląskie, Tychy, Efaktury.org

WN Nowogórski

Prosty i intuicyjny program, bardzo przejrzysty układ. Łatwo sprawdzić, odszukać dokumenty. Program podpowiada dużo, Polecam.
03/03/2021 08:41, konto: 4 lata 6 miesięcy 23 godziny, opolskie, Gogolin

Forma Pucuś Elżbieta Zawieja

Superr. Wszystko jest proste i przejrzyste. Mówi się że architekt potrafi liczyć rysować tworzyć.. . . . to prawda.
01/03/2021 15:04, konto: 6 miesięcy 20 godzin, kujawsko-pomorskie, Nakło Nad Notecią
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy prowizja faktoringowa jest dla Spółki kosztem uzyskania przychodów w momencie jej zapłatyPrawo do odliczenia podatku naliczonego z faktur za modernizację muzeumUjmowania rejestrze sprzedaży oraz w deklaracji VAT podatku dla usług wywozu nieczystości oraz usług budowlanychOkreślenia momentu dostawy nieruchomości oraz udokumentowania i ewidencji tejże dostawyPrawo do obniżenia kwoty podatku należnego w związku ze zwrotem towaru oraz konieczność posiadania potwierdzenia odbioru faktury korygującej
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.