Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2613

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

PHU Sierzputowski Arkadiusz

Świetny program, pilnuje numeracji, przelicza waluty, szeroki wybór dokumentów, polecam 100% zadowolenia.
05/06/2019 16:49, konto: 1 rok 6 miesięcy 5 godzin, podlaskie, Sierzputy Młode

First Place Sp ZOO spk

Czytelny program, szybki i łatwy w obsłudze, dobra jakość, cena przystępna, program zawiera wszystkie potrzebne funkcje.
05/06/2019 16:37, konto: 6 miesięcy 10 godzin, wielkopolskie, Piła

Książki z obrazkami - Projekty wydawnicze Alicja Łukańko

Strona prosta, a jednocześnie zawierająca wszystkie potrzebne opcje. Nieprzeładowana zbędną grafiką, co uważam za wielką zaletę, i co pewnie również przyczynia się do tego, że działa szybko i bez zarzutu. Bardzo polecam.
05/06/2019 12:41, konto: 2 lata 6 miesięcy, małopolskie, Tarnów

Drogeria Iga Hajduła Iga MotoHnadel DanPaw

Czytelna i latwa w obsludze stronka nic dodac nic ujac :D Potrzeba wszystko czego potrzeba do wystawiania FV.
04/06/2019 23:29, konto: 1 rok 6 miesięcy 10 godzin, śląskie, Zawiercie

Wawlift

Chyba wszyscy to mają ;) albo każdy o nim słyszał. Prosty, czytelny i łatwy w obsłudze. Jeśli zaczynasz karierę jako kapitalista, to jest to idealny program na pierwszy raz, a może i na zawsze.
04/06/2019 10:13, konto: 1 rok 5 miesięcy 11 godzin, mazowieckie, Warszawa

Firma Ewcia Ewa Burzyńska

Posiada wszystko, co mi potrzeba. Program jasny, zrozumiały, prosty w obsłudze. Spokojnie, z całą odpowiedzialnością polecam innym.
03/06/2019 17:12, konto: 1 rok 6 miesięcy 1 godzina, zachodniopomorskie, Barlinek, Gmail.com

Biuro Rachunkowe Wika Katarzyna Korgól

Polecam gorąco, prosty w obsłudze, dostępny w każdym miejscu i czasie, wiele dodatkowych funkcji ułatwiających fakturowanie, korekty, duplikaty, KP. wszystko dostępne od ręki.
03/06/2019 15:00, konto: 1 rok 6 miesięcy 7 godzin, śląskie, Zawiercie

Uslugi transporwoe zielinski jan

Najlepszy program jaki znam do pisania faktur i wysyłania do kontrahenta polecam korzystam s waszego programu już długo.
03/06/2019 12:28, konto: 2 lata 6 miesięcy 10 godzin, śląskie, Łaziska Górne, Interia.pl

Usługi Instalacyjno-Budowlane

Polecam ten program, bardzo łatwy i sprawny w obsłudze. Z przyjemnością korzysta się z tego programu.
03/06/2019 11:45, konto: 1 rok 6 miesięcy 13 godzin, dolnośląskie, Wrocław

VRTechnology

Polecam ten program, za dobrą cenę, łatwy w obsłudze, szybko i nieskomplikowanie można wystawić fakturę.
03/06/2019 09:55, konto: 3 lata 3 miesiące 7 godzin, śląskie, Gliwice
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Opodatkowanie wypłacanych premii pieniężnych oraz prawo do odliczenia podatku naliczonego. (premia jako rabatUrząd Skarbowy Wschowa 67-400 ul. Zielony Rynek 7Podatek dochodowy od osób prawnych w zakresie różnic kursowychOkreślenie momentu odliczenia podatku naliczonego z faktur dokumentujących usługi wsparcia technicznegoCzy Spółka ma obowiązek wystawiania pracownikowi faktury VAT na odpłatność za wypoczynek, którą pokrywa pracownik?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.