Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2575

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Transport Drogowo Leśny

Strona czytelna, łatwa, prosta w obsłudze bez udziwnień i nie ma co tydzień zmian, MOŻNA PRZYZWCZAIĆ SIĘ DO OBSŁUGI Z AUTOMATU.
04/05/2019 22:04, konto: 2 lata 5 miesięcy 6 godzin, wielkopolskie, Buk, Gmail.com

AsystA Beata Weyna

Polecam, profesjonalny program do wystawiania faktur. Polecam, profesjonalny program do wystawiania faktur.
03/05/2019 20:59, konto: 1 rok 5 miesięcy 18 godzin, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz, Asysta.bydgoszcz.pl

Przemysław

Bardzo dobry program który ułatwia pracę Wszystkie dane klientów mam w jednym serwisie, wystarczy kliknąć, wpisać kwotę i tyle.
03/05/2019 09:08, konto: 4 lata 5 miesięcy 20 godzin, wielkopolskie, Poznań

Kamil Olczyk

Prosty, bezproblemowy i w dobrej cenie. Serwis załatwia za mnie wszystko. Niezbędny w mojej działalności. Polecam w 100 procentach.
29/04/2019 23:13, konto: 5 miesięcy 23 godziny, łódzkie, Łódź

Elektrotech Wojciech Szarek

Bardzo dobry program do wystawiania faktur jest szybki i prosty w obsłudze. tak że gorąco i szczerze polecam.
29/04/2019 09:36, konto: 2 lata 6 miesięcy 4 godziny, dolnośląskie, Milicz

Indywidualna Praktyka Lekarska Paweł Rambuszek

Przejrzysta, zwarta forma. Obsługa łatwa, intuicyjna. Bardzo dobry program. Polecam. Paweł Rambuszek.
28/04/2019 20:05, konto: 1 rok 7 miesięcy 7 godzin, mazowieckie, Legionowo

MK Cegiełka

Bardzo dobry program. Wszystko co potrzebuję do mojej firmy jest. Prosty i jasny. Nigdy nie miałem żadnych problemów. Polecam.
28/04/2019 11:32, konto: 2 lata 5 miesięcy 8 godzin, zachodniopomorskie, Szczecin

PENUEL Monika Chochla

Serwis oferuje kompleksową obsługę związaną z wystawianiem faktur i rachunków. Jest czytelny i prosty w obsłudze. Polecam przedsiębiorcom!
26/04/2019 13:14, konto: 2 lata 6 miesięcy 2 godziny, podkarpackie, Kolbuszowa, Chcemisie.com.pl

Skup i Sprzedaż Samochodów Dariusz Kowal

Super przejrzyście jak dla mnie jestem bardzo zadowolony program praktycznie wszystko robi za mnie więc z czystym sumieniem POLECAM !
24/04/2019 13:20, konto: 3 lata 5 miesięcy 1 godzina, śląskie, Gliwice, Op.pl

FHU Jolanta R.

Bardzo prosty, czytelny i praktyczny program, bardzo łatwy w obsłudze. Gorąco polecam wszystkim którzy mają własną firmę.
24/04/2019 12:29, konto: 5 miesięcy 4 godziny, warmińsko-mazurskie, Dobre Miasto, Wp.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Urząd Skarbowy Świnoujście 72-600 ul. Pułaskiego 7Czy ze względu na stwierdzenie pomyłki w zastosowanej stawce podatku (22 % zamiast 0%) podatnik zobowiązany jest do wystawienia faktury korygującej?Jakim kursem należy przeliczyć poniesione koszty w walutach obcych?Urząd Skarbowy Ostróda 14-100 ul. Olsztyńska 5BW jaki sposób dokonać korekty faktur dokumentujących dokonaną sprzedaż?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.