Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2575

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

3mar Marek Gułowski

Program praktycznie robi wszystko za nas. Wszystko jest przejrzyste i proste w obsłudze. Program posiadam od kilku miesięcy ale już wiem że dalej szukać nie będę! Polecam ten produkt!
24/04/2019 09:57, konto: 6 miesięcy 4 godziny, wielkopolskie, Piła

Biuro Rachunkowe

Bardzo dobry program. Faktury i to różne wystawia się szybko i prosto. Zapisuje kontrahentów, nazwy, przelicza faktury na złotówki. Jest naprawdę godny polecenia.
23/04/2019 17:11, konto: 3 lata 5 miesięcy 1 godzina, dolnośląskie, Lwówek Śląski

Termnet

Program intuicyjny, wszystkie potrzebne opcje i funkcje są, najlepszy z jakich dotychczas korzystałem. Polecam.
23/04/2019 15:21, konto: 1 rok 9 miesięcy 20 godzin, podkarpackie, Jarosław, Termnet.pl

ZNP Radomsko

Super program. Prosty i przejrzysty. Jest bardzo intuicyjny, długo szukałem takiego programu do fakturowania i szczerze mówiąc, żaden inny program w tak przystępnej cenie nie ma na rynku.
23/04/2019 09:54, konto: 1 rok 5 miesięcy 6 godzin, łódzkie, Radomsko

Prywatna Praktyka Lekarska

Bardzo prosty i przejrzysty program. Gorąco polecam. Fakturki i rachunki wystawia się niesłychanie prosto. Bardzo fajniutki program.
22/04/2019 09:42, konto: 6 miesięcy 8 godzin, łódzkie, Łódź, Wp.pl

Aga Agnieszka Włodarczyk

Super program, prosty przejrzysty i czytelny i łatwy w obsłudze, nawet początkujący nie będą mieli problemu. Gorąco polecam.
21/04/2019 22:51, konto: 4 lata 6 miesięcy 20 godzin, dolnośląskie, Środa Śląska

Przemysław Płaza

Serwis intuicyjny i raczej przyjazny każdemu przedsiębiorcy, szczególnie tym początkującym. Polecam!
20/04/2019 17:38, konto: 3 lata 7 miesięcy 17 godzin, lubelskie, Lublin

REBRAND Leszek Urbanowski

Zawsze miałem problem z wystawieniem faktur, ponieważ tworzyłem je w Excelu. Teraz odkąd korzystam z efaktury. org jest to o wiele prostsze! Można zapisywać sprzedawców, odbiorców, można wybierać równżne formy opodatkowania i nazw faktur. Nie wiedziałem że wystawienie faktury jest takie proste :) Szczerze polecam!
18/04/2019 21:03, konto: 5 miesięcy 5 godzin, wielkopolskie, Poznań

AUTOMS Mariusz Rogoża

Bardzo fajny serwis, jest sporo czasu darmowego, aby na spokojnie podjąć decyzję o wykupieniu abonamentu. Zaletą jest możliwość logowania z różnych urządzeń oraz historia on-line. Polecił mi znajomy i jestem zadowolony. POLECAM.
18/04/2019 18:08, konto: 5 miesięcy 23 godziny, łódzkie, Łódź

GR Jacek Błaszczyk

Program jest bardzo prosty, przejrzysty i wygodny w obsłudze, a i cena niewygórowana wiec wszytko jak najbardziej na plus. Gorąco polecam!
18/04/2019 11:54, konto: 1 rok 5 godzin, łódzkie, Krośniewice
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Według jakiej stawiki VAT winna być opodatkowana dostawa mebli kuchennych wraz z prostm montażem do Wielkiej Brytanii?Możliwość oraz termin i sposób wystawienia zbiorczej faktury korygującej za miesiąc czy kwartałMożliwość zaliczenia do kosztów uzyskania przychodów prowadzonej pozarolniczej działalności gospodarczej opłat za czynsz, wodę oraz energięCzy podatek naliczony z faktur dokumentujących zakupy finansowane przez PFRON podlegają odliczeniu w deklaracji VAT-7?Jaki należy sporządzić dokument sprzedaży, jaki zastosować kurs waluty do jego wyceny?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.