Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2859

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Kancelaria Adwokacka

Bardzo prosty, przejrzysty i intuicyjny program. Korzystam od kilku lat. Nigdy nie było problemu. Szczerze polecam!
24/03/2020 08:27, konto: 5 lat 2 miesiące 12 godzin, dolnośląskie, Dzierżoniów

Fabryka

Według mnie program jest doskonały dla ludzi, którzy nie lubią skomplikowanych aplikacji. Wszystko przejrzyste, łatwe i przyjemnie. Polecam.
22/03/2020 15:17, konto: 5 lat 3 miesiące 12 godzin, mazowieckie, Warszawa

JM Studio

Bardzo łatwy, prosty, intuicyjny, szczerze polecam. Korzystam od lat, nie mam zastrzeżeń. Nie planuję zamienić na żaden inny.
21/03/2020 12:15, konto: 5 lat 5 miesięcy 14 godzin, lubelskie, Lublin

Complex Instal

Znajomy polecił mi ten program i dzięki niemu teraz mogę wystawiać faktury gdziekolwiek się znajduję. Wystarczy tylko mieć dostęp do komputera oraz internetu, a kontrahent otrzymuje ode mnie fakturę w 5 minut (wliczając w to czas wysyłki e-mailem). Polecam każdemu przedsiębiorcy!
20/03/2020 07:17, konto: 3 miesiące 16 godzin, wielkopolskie, Śrem

Kaizen Coach

Bardzo dobra, przyjazna usługa. Korzystam od 2011 roku. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń. Szczerze polecam.
19/03/2020 09:36, konto: 8 lat 3 miesiące 10 godzin, wielkopolskie, Ceków-kolonia

F.H. Deluxe Import-Export

Bardzo dobry program, prosty w obsłudze, korzystam już od bardzo dawna, nigdy nie było większych problemów, polecam.
18/03/2020 20:40, konto: 3 lata 4 miesiące 10 godzin, łódzkie, Skierniewice

Centrum Psychorozwoju

Polecam! Korzystam od początku istnienia firmy. Bardzo przydatny program i prosty w obsłudze program.
17/03/2020 16:29, konto: 2 lata 3 miesiące 16 godzin, lubelskie, Lublin

Dankosz

Polecam. Bardzo dobry program. Latwy w obsłudze. Nigdy nie bylo problemu. Rwnież dla początkujących.
15/03/2020 19:48, konto: 6 lat 5 miesięcy 5 godzin, małopolskie, Libiąż

Komplexx

Korzystam z serwisu od początku prowadzenia firmy, polecam! Wszystkie statystyki i historia w jednym miejscu.
15/03/2020 15:46, konto: 6 lat 3 miesiące 12 godzin, śląskie, Częstochowa, Komplexx.pl

Kolor czerwony tomasz czerwinski

Super, korzystam od 2013 roku. nigdy nie mialem problemów, korzystam z raportów i widze ile kiedy zarobilem.
13/03/2020 22:08, konto: 6 lat 10 miesięcy 13 godzin, mazowieckie, Warszawa
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Opodatkowanie premii pieniężnych otrzymanych od osiągniętego obrotuPytanie dotyczy wystawiania rachunków w związku z prowadzoną działalnością gospodarczą w zakresie nauczania i tłumaczeńCzy zaliczenie do przychodów kwot wynikających z faktury zaliczkowej i końcowej w miesiącu wystawienia faktury końcowej jest prawidłoweSposób rozliczenia na fakturze VAT opłaty za korzystanie ze środowiska ponoszona przez podmioty oddające odpady na składowiska odpadówUrząd Skarbowy Łódź-Polesie Łódź 90-646
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.