Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3129

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Asekunda

Ten program mega ułatwił mi ogarnianie faktur. Koniec z fakturami wypisywanymi odręcznie, gdzie jeden błąd skutkował przepisywaniem całej faktury. Niech żyją eFaktury ".
27/02/2021 10:20, konto: 6 miesięcy 20 godzin, łódzkie, Łódź

MAKAREWICZ Projekt Zbigniew Makarewicz

Nie da się napisać mniejszą ocenę niż maxymalną :) Wszystko jest proste i przejrzyste. Mówi się że architekt potrafi liczyć rysować tworzyć.. . . . to prawda, ale też prawdą jest że nie umie wypełniać dokumentów. . . albo tylko ja mam wiecznie z tym problem :D Tutaj na platformie Efaktury. org. . . . . nie da się źle wypełnić :) Jest to nie możliwe. I w górnym pasku graficznym przedsiębiorcy latają z teczkami a ja na e faktura fakturki piszę i kasę liczę ;) Pozdrawiam.
25/02/2021 20:27, konto: 3 lata 6 miesięcy 5 godzin, podlaskie, Białystok, Makarewiczprojekt.pl

Oro Design

Świetny program, bardzo łatwy i intuicyjny w obsłudze. Do tego cena jest bardzo korzystna. Szybkie wystawianie faktur, możliwość ich zapisywania. POLECAM.
25/02/2021 20:24, konto: 1 rok 7 miesięcy, śląskie, Sosnowiec

The Hempire Creator

Prosty i przejrzysty interfejs, bardzo dobre narzędzie do szybkiego wystawiania faktur. Możliwość zapisywania danych i autouzupełniania kolejnych faktur w oparciu o nie bardzo ułatwia pracę.
23/02/2021 17:05, konto: 7 miesięcy 4 godziny, łódzkie, Skierniewice

Rock-Stal

Program bardzo fajny, jest intuicyjny, tak naprawdę nie trzeba być księgową, aby móc go obsługiwać. Jak na program księgowy nie jest drogi. Polecam z czystym sumieniem.
22/02/2021 08:26, konto: 1 rok 6 miesięcy 20 godzin, małopolskie, Limanowa, Rock-stal.pl

Usługi budowlane Fokt

Super fajny program. Prosty w obsłudze oraz bardzo przejrzysty nie ma żadnych problemów. SERDECZNIE POLECAM. !
20/02/2021 13:27, konto: 4 lata 5 miesięcy 1 godzina, śląskie, Węgierska Górka, Foktbruk.pl

Zakład Instalacyjno Budowlany Dariusz Bernat

Bardzo przyjazna strona, prosta w obsłudze, wszystko łatwo, przejrzyście wyjaśnione. Bardzo polecam.
19/02/2021 22:48, konto: 2 lata 10 miesięcy, śląskie, Miedźno

Malaga Adam Kierz

Elektroniczne wystawianie Faktur-nie muszę już wypisywać ręcznie wszystkich danych, wyszukiwać danych ze sterty starych faktur. Teraz tylko KOPIUJ, zmiana wartości i ZROBIONE. Opcja wysyłania mailem to duży plus-dokument błyskawicznie dostarczony do kontrahenta. Dodatkową zaletą jest czytelność i przejrzystość faktury. Gorąco polecam, korzystajcie z tego serwisu, oszczędzajcie Swój cenny czas.
18/02/2021 09:30, konto: 3 lata 7 miesięcy 20 godzin, pomorskie, Gdańsk, Wp.pl

Usługi Pielęgniarskie JW

Jestem bardzo zadowolona z portalu, szczególnie po zmianie wersji na nową, która jest bardziej czytelna dla mnie. Program pozwala na zachowywanie danych, co ułatwia sprawę przy co miesiecznym wystawianiu faktur (czego nie cierpię). . . dzięki portalowi jest do dla mnie bardziej znośne. Dużym atutem dla mnie jest możliwość wysłania faktury mailem bezpośrednio do kontrahenta wraz z załącznikami. Brakuje mi natomiast opcji "obowiązkowego" potwierdzenia otrzymania faktury. Pozdrawiam JW.
17/02/2021 16:31, konto: 3 lata 7 miesięcy 23 godziny, pomorskie, Gdynia, Efaktury.org

Coś Na Ząb NL

Jesteśmy bardzo zadowoleni z działania portalu. Korzystamy już od dłuższego czasu i całkowicie spełnia nasze oczekiwania. Obsługa serwisu jest bardzo czytelna i intuicyjna. Gorąco polecamy!
14/02/2021 23:25, konto: 1 rok 6 miesięcy 22 godziny, zagranica, Holandia, Cosnazab.nl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy istnieje możliwość wystawienia duplikatu faktury korygującej oraz obniżenia podatku należnego wynikającego z duplikatu tej faktury?Obowiązek wydawania oryginału wydrukowanego paragonu nabywcy w przypadku sprzedaży wysyłkowej oprogramowania na nośnikach CD lub drogą elektronicznąCzy możliwe jest odliczenie podatku z faktury dokumentującej pobór opłaty za zamówioną, lecz nie odebraną ilość gazu?Dwuetapowe rozliczenie podatku naliczonego związanego z czynnościami podlegającymi VAT jak i czynnościami niepodlegającymi VATCzy anulowana faktura korygująca rodzi obowiązek podatkowy VAT?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.