Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2613

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Nieruchomości

Wszystko jasne i przejrzyste, w dużym stopniu ułatwia funkcjonowanie firmy. Wystawianie faktur nigdy nie było łatwiejsze.
16/05/2019 22:07, konto: 3 lata 7 miesięcy, śląskie, Dąbrowa Górnicza

FHU Na Rynku

Prosty program ma wszystko to co potrzebne jest firmie do prowadzenia działalności. Bardzoo POLECAM.
15/05/2019 18:14, konto: 1 rok 7 miesięcy 1 godzina, małopolskie, Słomniki

Usługi księgowe.Ubezpieczenia

Intuicyjna obsługa - bez zbędnych wododrysków spełnia swoje zadanie w 100%. Korzystam z serwisu od trzech lat i nigdy się nie zawiodłem.
15/05/2019 11:27, konto: 2 lata 7 miesięcy 12 godzin, małopolskie, Wieliczka

Project Madness

Prosta i czytelna. Tak to powinno wyglądać. Nie ma żadnych problemów podczas pracy z tym programem. Polecamy.
15/05/2019 10:52, konto: 2 lata 6 miesięcy 5 godzin, mazowieckie, Warszawa

Auto-Holowanie Mechanika Mobilna

Jestem zachwycony tym programem. Jest prosty w obsłudze, a wystawianie faktur to, , bajka". Polecam w 100.
14/05/2019 16:14, konto: 7 miesięcy 2 godziny, lubelskie, Rejowiec

MUSK - Miejsce Uzdatniania Szarych Komórek

Obsługa programu jest bardzo intuicyjna. Posiada wiele opcji niezbędnych w pracy biurowej. Jest bardzo pomocnym narzędziem.
09/05/2019 20:19, konto: 1 rok 7 miesięcy 2 godziny, mazowieckie, Warszawa

Aneta

Program, który oszczędza czas. Dzięki niemu mogę swobodnie zająć się innymi sprawami. Doskonale archiwum, które w wielu wypadkach uratowało mi "życie".
09/05/2019 15:21, konto: 1 rok 7 miesięcy 6 godzin, wielkopolskie, Poznan, Wp.pl

Rolety Marciniak

Bardzo dobry program który ułatwia pracę Wszystkie dane klientów mam w jednym serwisie, wystarczy kliknąć i wpisać kwotę.
09/05/2019 10:38, konto: 7 miesięcy 6 godzin, małopolskie, Dobczyce

EM-energy

Bardzo dobry program, prosty w obsłudze, jesli są jakies problemy administrator szybko reaguje na prośbe pomocy, faktury czytelne, mozna dodawać potrzebne informacje np o RODO, polecam.
08/05/2019 22:13, konto: 2 lata 7 miesięcy, łódzkie, Wielgomłyny

Mk-Trans

Bardzo dobry program w super cenie, łatwy w obsłudze, szybkie i sprawne wystawianie faktur. Jestem zadowolony, polecam.
08/05/2019 21:43, konto: 1 rok 7 miesięcy 8 godzin, kujawsko-pomorskie, Inowrocław
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Fakturowanie a świadczenie usługi transportowejFaktura korygującaWystawienie faktury VAT w imieniu sprzedawcy, odbiór faktury VAT w imieniu odbiorcyCzy należało wystawić korektę do faktury wewnętrznej?Czy w wystawionej fakturze VAT ma prawo zastosować 7% stawkę VAT również do materiałów zużytych do budowy budynku mieszkalnego?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.