Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2575

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

PPHU Marmont Mariusz Słupski

Wszystko działa prawidłowo, jesteśmy zadowoleni z usług, no i cena nie jest wygórowana. archiwum jest dostępne.
15/04/2019 12:50, konto: 3 lata 9 miesięcy 3 godziny, wielkopolskie, Poznań

Wydawnictwo "TA I TA"

Wystawianie faktur na tej stronie ułatwiło mi pracę. Bardzo czytelny, prosty w obsłudze, a zarazem pomocny program. Szczerze polecam każdej firmie. Pozdrawiam Wszystkich Pracowników.
15/04/2019 10:43, konto: 6 miesięcy 18 godzin, małopolskie, Kraków

Honesto.Manager Ice &Roll Aneta Karaś

Super prosty program, który łatwo się konfiguruje. Jest bardzo intuicyjny, długo szukałem takiego programu do fakturowania i szczerze mówiąc, żaden inny program w tak przystępnej cenie nie ma na rynku. Jeszcze okres próbny, który pozwala nam sprawdzić czy program na odpowiada i czy spełnia nasze oczekiwania. Moje na 100 % !
15/04/2019 08:06, konto: 6 miesięcy, wielkopolskie, Poznań, Hostel-baj.pl

Karolussona Karolina Banaszek

Wystawianie faktur z Wami to nic prostrzego. Strona jest dobrze skonstruowana i łatwa w obsłudz. Dobrze mi sie z Wami wspopracuje.
13/04/2019 23:17, konto: 1 rok 7 miesięcy 19 godzin, pomorskie, Gdansk

EMS Krzysztof Siedlecki

Witam wszystkich czytających opinie tego programu. Program naprawdę ułatwia życie bo wystawianie przez niego faktur jest proste szybkie i miłe. Polecam go wszystkim. Pozdrawiam.
12/04/2019 10:34, konto: 1 rok 5 miesięcy 5 godzin, podkarpackie, Rzeszów

Marta Kijanko

Lubię prostotę, intuicyjność i funkcjonalność efaktury. Niski koszt cieszy kieszeń. Praktycznie od początku założonej działalności jestem użytkownikiem i nie mam ochoty przenosić się gdziekolwiek indziej. Polecam każdemu, kto przechodzi na swoją działalność. Bardzo dobry program. A moja księgowa chwali porządek w dokumentacji (uf!).
11/04/2019 19:13, konto: 2 lata 6 miesięcy 6 godzin, małopolskie, Kraków, Marta-kijanko.pl

Kostka Project

Wystawianie faktur na tej stronie ułatwiło mi prace i moim klientom. Bardzo czytelny, prosty w obsłudze, a zarazem pomocny program. Szczerze polecam każdej firmie.
10/04/2019 22:35, konto: 1 rok 6 miesięcy 20 godzin, mazowieckie, Zakrzówek-wieś

Xavi-bud Remonty-wykończenia Łukasza Zajączkowski

Program łatwy w obsłudze. Korzystam z niego od poczatku działalnosci i jestem bardzo zadowolony. Polecam każdemu. Pozdrawiam.
10/04/2019 17:00, konto: 1 rok 6 miesięcy 21 godzin, łódzkie, Wieruszów

Kancelaria Adwokacka Przybecki

Program bardzo łatwy w obsłudze, intuicyjny już od pierwszego skorzystania. Wystawiamy w tym systemie różne dokumenty księgowe - nie tylko po polsku, co znacznie ułatwia obsługę klientów zagranicznych. Zdecydowanie polecamy!
10/04/2019 12:40, konto: 3 lata 6 miesięcy 19 godzin, wielkopolskie, Poznań

Tech Hydro Michał Krawczyk

Witam. Od poczatku działalności zawsze wystawiam faktury zawsze na tej stronie i jestem zadowolony. Pozdrawiam.
09/04/2019 20:55, konto: 3 lata 10 miesięcy 20 godzin, dolnośląskie, Wrocław
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Różnice kursowe od środków własnych w momencie przekazywania środków pieniężnych z konta firmowego na konto prywatneNowe zasady wystawiania faktur od 2013 rokuCzy Spółka ma prawo do odliczenia podatku naliczonego z faktury VAT, którą otrzyma od Dystrybutora z tytułu intensyfikacji sprzedaży projektowej?Urząd Skarbowy Limanowa 34-600 ul. Matki Boskiej Bolesnej 9Czy zwolnienia jest z podatku dochodowego wygrana w konkursie ogłaszanym na stronie internetowej firmy oraz w lokalnej prasie i radio?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.