Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3129

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Biuro Podatkowe Notum

Program spełnia moje wszystkie oczekiwania, jest przejrzysty, łatwy w obsłudze. Korzystam od dłuższego czasu i będe korzystać w przyszłości. Zdecydowanie polecam !
12/02/2021 09:04, konto: 3 lata 6 miesięcy 3 godziny, pomorskie, Słupsk

F.H.U. Monika Kwaśniewska

Jestem bardzo zadowolona z portalu. Łatwość obsługi spełnia moje oczekiwania. Korzystam już parę lat i nie potrzebuję tego zmieniać. Polecam!
09/02/2021 19:05, konto: 4 lata 5 miesięcy 20 godzin, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz

Ewa Matuszewska SIDD

Jestem bardzo zadowolona. Wszystko jest proste i intuicyjne. Faktury się zapisują, co bardzo ułatwia współpracę z księgową.
09/02/2021 10:23, konto: 7 miesięcy 1 godzina, kujawsko-pomorskie, Toruń

Projekt Świadoma Kobieta

Jestem bardzo zadowolona z portalu. Portal jest łatwy w obsłudze i czytelny, ponadto pakiet płatny jest bardzo wygodny ponieważ wszystkie faktury są zapisane, co jest bardzo wygodne.
07/02/2021 18:19, konto: 8 miesięcy 19 godzin, małopolskie, Kraków

FW Car Park

Witam Korzystam już kilka lat nigdy mnie nie zawiodła, prosta, czytelna polecam a co najważniejsze niedroga.
07/02/2021 11:41, konto: 7 lat 6 miesięcy 2 godziny, lubelskie, Lublin

Vintage Kolektyw

Bardzo dobra strona. łatwa w obsłudze i bardzo czytelna. niezawodna - korzystam od kilku lat. Polecam.
04/02/2021 15:23, konto: 1 rok 7 miesięcy, mazowieckie, Warszawa, Vintagekolektyw.pl

Aura Alicja Małysz

Super prosta obsługa, super cena.. Korzystam już prawie 5 lat i serdecznie polecam wszystkim znajomym!
02/02/2021 16:27, konto: 3 lata 3 miesiące 20 godzin, śląskie, Bielsko-biała

Mcm Portal

W 100% polecam. Program ma wszystko czego potrzeba. Bardzo uniwersalny i funkcjonalny. Polecam dla wszystkich firm!
02/02/2021 10:43, konto: 1 rok 9 miesięcy 1 godzina, lubuskie, Gorzów Wielkopolski, Hotelmcmplus.pl

P-trans

Bardzo dobry program uzywam od roku Szybki przejrzysty i łatwy w obsłudze polecam! Fv zapisywana w formacie pdf szybko można wydrukować albo edytować i cena za rok bardzo niska Pozdrawiam. Efaktury.
28/01/2021 13:57, konto: 1 rok 8 miesięcy 5 godzin, dolnośląskie, Wrocław, Pattrans.pl

Sigmatrans

POLECAM program, wszystko działa tak jak trzeba korzystam już od dłuższego czasu i nie zamierzam zmiany.
28/01/2021 12:39, konto: 3 lata 7 miesięcy 6 godzin, małopolskie, Miechów
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Księgowość Głogów a terminy podatkowe i inneOpodatkowanie czynności, za które wypłacane są premie pieniężne oraz sposób ich dokumentowaniaOdliczenie podatku naliczonego z faktur dokumentujących premie pieniężne wypłacone kwotowo lub procentowo za osiągnięcie określonego obrotuGmina nie ma prawa do obniżenia kwoty podatku należnego o kwotę podatku naliczonego związanego z budową sieci szerokopasmowejJak należy wystawić fakturę VAT za użytkowanie wieczyste, w przypadku gdy wieczystym użytkownikiem jest małżeństwo?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.