Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2853

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Firma Handlowo-Usługowa

Korzystam z programu od 3 miesięcy. Jest bardzo łatwy w obsłudze i spełnia moje oczekiwania. Polecam wszystkim.
08/03/2020 16:11, konto: 5 miesięcy 4 godziny, świętokrzyskie, Mniów

Botanica

Dopiero startuje zatem opinie wyrobie sobie po kilku miesiącach. Nie wiem jak działają wszystkie moduły ponieważ używam od dziś zatem nie mam opinii.
05/03/2020 17:37, konto: 4 lata 1 miesiąc 6 godzin, warmińsko-mazurskie, Siedlisko

At-fasada sp zoo

Kilka lat jestem użytkownikiem programu jest bardzo prosty w użykowaniu aktualizacje na czas kontakt bardzo dobry ! polecam.
05/03/2020 17:05, konto: 6 miesięcy 15 godzin, małopolskie, Oświęcim

KA-SA Projekt Katarzyna Sapieszko

Używam programu od 3 lat. Jestem bardzo zadowolona. Program jest intuicyjny. Autorzy na bieżąco dostosowują program do zmian w przepisach.
03/03/2020 16:55, konto: 5 miesięcy 13 godzin, mazowieckie, Warszawa

Bar Gastronomiczny KOGUCIK

Witam bardzo polecam program, bardzo łatwy w użyciu, nie sprawia żadnych problemów, używam od pół roku i przedłużyłam abonament polecam.
02/03/2020 21:56, konto: 6 miesięcy 9 godzin, warmińsko-mazurskie, Elbląg, Gmail.com

Nuvolla Kids Design

Korzystam z programu od ponad roku, bardzo polecam. Jest prosty w obsłudze. Nie sprawia żadnych problemów.
02/03/2020 14:51, konto: 3 lata 3 miesiące 7 godzin, zachodniopomorskie, Koszalin, Nuvolla.pl

Analytics Lab szkolenia i analiza danych Anna Tatarczak

Od paru miesięcy wystawiam faktury z pomocą serwisu (wcześniej testowałam inne serwisy) i jestem bardzo zadowolona. Obsługa jest intuicyjna, a przy tym dużo opcji do wyboru. Gorąco polecam.
02/03/2020 12:53, konto: 6 miesięcy 17 godzin, lubelskie, Łęczna, Brak.pl

W. Zieleśkiewicz

Od kilku lat wystawiam faktury tylko tutaj, bez najmniejszych problemów, nie potrzebuję niczego innego.
01/03/2020 01:16, konto: 2 lata 5 miesięcy 17 godzin, łódzkie, Pabianice

Piano Kocur DAMIAN KOCUR

Dobrze i stabilnie działający program do faktur. Używam od kilku lat. nigdy nie było problemu. Polecam.
27/02/2020 19:27, konto: 2 lata 3 miesiące 10 godzin, śląskie, Pszczyna

Dobry Hydraulik Gdańsk

Strona bardzo prosta w obsludze. Wystawianie faktur na tej stronie to czysta przyjemnosc. Serdecznie polecam.
27/02/2020 10:07, konto: 5 miesięcy 8 godzin, pomorskie, Gdańsk
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Mały podatnik VATCzy Spółka może refakturować na kupujących wydatki związane z opłatą pocztową ze stawką VAT zwolnionąCzy w zakresie limitu 800 000 euro, zobowiązującego do prowadzenia ksiąg rachunkowych, przyjmuje się kwotę netto czy brutto?Czy dowodem dokumentującym wydatki na studia winna być faktura VAT?Pierwszy Mazowiecki Urząd Skarbowy Warszawa 00-052 ul. Mazowiecka 9
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.