Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2853

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

EEEIC Intl

Szczególnie przydatna jest możliwość wystawiania faktur w języku angielskim! Sprawdziliśmy inne konkurencyjne strony tego typu i TA JEST NAJLEPSZA!
01/04/2013 12:20, konto: 5 lat 10 miesięcy 19 godzin, dolnośląskie, Wrocław, Eeeic.eu

DCProject

Bardzo intuicyjny i szybki sposób na wystawianie faktur, w każdym miejscu dzięki pracy on-line bez instalowania aplikacji. Polecam dla wszystkich prowadzących działalność gospodarczą.
31/03/2013 19:31, konto: 6 lat 2 miesiące 18 godzin, mazowieckie, Kozienice, Dcproject.pl

Askar Protect

Program łatwy w obsłudze, funkcjonalny. Ma przewagę nad innymi dzięki cenom abonamentu i możliwością pracy online. Ma również wady, nie można eksportować bazy danych klientów ani wystawionych faktur.
31/03/2013 18:06, konto: 8 lat 3 miesiące 19 godzin, kujawsko-pomorskie, Ciechocinek, Askarprotect.pl

NOWA-SZYK MEBLE Jarosław Siłuszyk

Bardzo prosty w obsłudze i przejrzysty, cena jak najbardziej przystępna. Jestem bardzo zadowolony z programu.
30/03/2013 12:47, konto: 7 lat 10 miesięcy 4 godziny, mazowieckie, Warszawa, Nowa-szyk.pl

INDYWIDUALNA PRAKTYKA PIELĘGNIARSKA Bożena Wesołowska

Bardzo przyjemnie pracuje się na tym programie. Wszystko jasne i proste. Najlepszy spośród tych z których dotychczas korzystałam no i nie stawia restrykcyjnych ograniczeń. Godny polecenia!
30/03/2013 10:30, konto: 6 lat 6 miesięcy 18 godzin, warmińsko-mazurskie, Dobre Miasto

Black Horse

Bardzo fajny, prosty i szybki w obsłudze nawet przedszkolak potrafi wystawić w nim faktury POLECAM. Duży plus.
30/03/2013 09:40, konto: 8 lat 3 miesiące 19 godzin, podkarpackie, Rudna Wielka

M-auto Dawid Matuszewicz

Jeśli ktoś nie ma czasu na biurokracje to polecam program, prosty i skuteczny. Mi ułatwia działanie, więcej takich rzeczy!
30/03/2013 09:25, konto: 8 lat 3 miesiące 19 godzin, dolnośląskie, Golejów

Usługi informatyczne LAPTOP

Bardzo fajna aplikacja do wystawiania faktur, wystawia się je łatwo i szybko. Jestem zadowolony z programu, gorąco polecam wszystkim!
30/03/2013 07:55, konto: 8 lat 3 miesiące 19 godzin, mazowieckie, Warszawa

Reflect

Bardzo prosty, tani i przyjazny program. Zrezygnowałem ze znanych, instalowanych na dysku programów do faktur. Świetny kontakt z obsługą. Polecam!
29/03/2013 21:38, konto: 7 lat 2 miesiące 7 godzin, lubuskie, Gorzów Wielkopolski, Reflect.com.pl

EnergoBioMasa Igor Pilarczyk

Bardzo dobry program, łatwy w obsłudze i zarazem tani. Zdecydowanie polecam nie zdecydowanym! Rewelacja!
29/03/2013 19:04, konto: 8 lat 1 miesiąc 15 godzin, warmińsko-mazurskie, Olsztyn
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Urząd Skarbowy Konin 62-510 ul. Zakładowa 7AW zakresie świadczenia usług factoringowychW zakresie przyjmowania od kontrahentów papierowych faktur korygujących do faktur elektronicznychW zakresie możliwości ujęcia w kosztach uzyskania przychodów wydatków udokumentowanych fakturą wystawioną na spółkę cywilną, której byt prawny ustałPodatnik zwrócił sie z zapytaniem czy zwroty dostarczonych do kraju wspólnotowego towarów z wadami staniwą wewnątrzwspólnotowe nabycie?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.