Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 1716

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Kimatyzacja

Jeden z najlepszych programów do wystawiania faktur. Pracuję na nim 2 lata i nie mam zamiaru go zmieniać. Za kilka dni będę przedłużał na następny rok.
27/05/2017 07:16, konto: 1 rok 10 miesięcy 20 godzin, małopolskie, Sygneczow, Wp.pl

Enwar

Bardzo dobry, przyjazny i łatwy w obsłudze program. Polecam wszystkim, którzy sami prowadzą rachunkowość i nie mają czasu na biurokrację.
26/05/2017 15:23, konto: 3 miesiące 20 godzin, podlaskie, Strzelcowizna

Sentoria Maciej Kawecki

Bardzo dobry i pomocny program, zdecydowanie ułatwia proces wystawiania faktur w mikro firmach, nie generując przy tym dużych kosztów.
26/05/2017 10:04, konto: 2 miesiące, mazowieckie, Warszawa, Sentoria.pl

Auto si-mar s.c

Program godny polecenia, zero problemów śmiało można go polecać znajomym oraz innym użytkownikom którzy szukają dobrego rozwiązania.
25/05/2017 22:18, konto: 1 rok 3 miesiące 22 godziny, dolnośląskie, Zgorzelec, Si-mar.pl

Wir-Bus Przewóz Osób

Program jest po prostu idealny! Łatwy w obsłudze, dużo funkcji. Odkąd go odkryliśmy, Uwielbiamy wystawiać faktury!
25/05/2017 17:30, konto: 1 rok 3 miesiące, wielkopolskie, Poznań, Wirbus.pl

Ewigol Sp. z o.o.

Wspaniła aplikacja! Już 1 rok razem! Nie mam namiaru zmieniać "prowajdera" faktur! 5+! Polecam każdemu, kto prowadzi działalność lum ma potrzeby w wystawieniu FV/Rachunku!
25/05/2017 16:57, konto: 1 rok 3 miesiące 1 godzina, dolnośląskie, Wrocław, Ewigol.com.pl

Quality English Beata Rusinowska

Program działa bez zarzutu, jest intuicyjny w obsłudze, nie miałam z nim żadnych problemów. Polecam!
25/05/2017 11:30, konto: 1 rok 3 miesiące 22 godziny, małopolskie, Rząska

MatiRR SERWIS Mateusz Zarzycki

Program bardzo dobrze spełnia swoją funkcję, przejrzysty i prosty w obsłudze bardzo dobra cena jak na tyle możliwości, polecam.
24/05/2017 21:10, konto: 4 miesiące 22 godziny, warmińsko-mazurskie, Elbląg

Halina Jakubowska

Bardzo fajny i inteligentny program. Ułatwia życie i jest przejrzysty w obsłudze. Świetnie się sprawdza w każdej operacji finansowej.
24/05/2017 18:37, konto: 1 rok 3 miesiące 18 godzin, pomorskie, Gdynia

BlueGem Agnieszka Kargol-Konieczna

Łatwy i przyjazny program, abonament w atrakcyjnej cenie - dla mojej małej firmy bardzo dobrze się sprawdza.
23/05/2017 18:40, konto: 1 rok 7 miesięcy 1 godzina, mazowieckie, Warszawa
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Ujmowania rejestrze sprzedaży oraz w deklaracji VAT podatku dla usług wywozu nieczystości oraz usług budowlanychOpodatkowanie odsetek od środków pieniężnych zgromadzonych na rachunkach bankowych z dzienną kapitalizacją odsetekW jaki sposób należy odliczać podatek naliczony z faktur dokumentujących zużycie energii elektrycznej w budynkach gospodarczych gospodarstwa rolnego?Czy czynność podziału majątku dorobkowego rodzi obowiązek podatkowy w zakresie podatku od towarów i usug?Czy Gmina ma możliwość odzyskania podatku od towarów i usług w fakturach dokumentujących inwestycję w systemie podatku VAT lub poza tym systemem?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.