Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2599

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Tomasz Kantor

Mega prosty w obsłudze program do wystawiania faktur. Polecam każdemu nawet początkującemu przedsiębiorcy.
25/08/2019 15:37, konto: 2 lata 4 miesiące 16 godzin, łódzkie, Rąbień

Pkw Trans

Polecam, dziecinnie proste wystawianie faktur, dlugi okres darmowy, intuicyjna obsluga. Serdecznie polecam.
23/08/2019 21:39, konto: 3 miesiące 11 godzin, świętokrzyskie, Jędrzejów

Szkoła Jazdy KopaMa

Bardzo dobry łatwy w obsłudze program do wystawiania faktur online. Niewątpliwą zaletą jest jego mobilność i możliwość korzystania na dowolnym urządzeniu po zalogowaniu.
22/08/2019 16:49, konto: 1 rok 3 miesiące 15 godzin, dolnośląskie, Wrocław, Kopama.pl

Firma Handlowo-Usługowa Marcin Kwaśniewski

Super program prosty w użyciu i korzystam z niego kolejny rok i polecam innym użytkownikom. Korzystam z programu od początku działalności i jestem w pełni z niego zadowolony. Polecam każdemu przedsiębiorcy !
22/08/2019 10:05, konto: 2 lata 3 miesiące 8 godzin, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz, Pasta-diamentowa.pl

Centrum Świadomego Rodzicielstwa Katarzyna Osadnik

Bardzo przejrzysty program do wystawiania faktur. Dobrze działa w każdej wersji. Polecam ją innym, bo dobrze się użytkuje.
20/08/2019 21:30, konto: 4 lata 2 miesiące 17 godzin, śląskie, Mikołów

MK Maciej Konieczny

Korzystam z programu od początku działalności i jestem w pełni z niego zadowolony. Polecam każdemu przedsiębiorcy !
18/08/2019 17:28, konto: 3 lata 2 miesiące 17 godzin, mazowieckie, Warszawa

AMS Lupus Arkadiusz Skarżyński

Korzystam kolejny rok. Dostęp wszędzie gdzie jest internet i komputer. Za takie pieniądze nie znam lepszego programu online.
17/08/2019 11:42, konto: 3 lata 3 miesiące 18 godzin, warmińsko-mazurskie, Mrągowo, Snbmazury.pl

Maxdoor

Polecam, profesjonalny program do wystawiania faktur. Za tą cenę mała firma może być spokojna o swoją księgowość. Bardzo prosty w obsłudze. Szczerze polecam.
15/08/2019 15:38, konto: 1 rok 3 miesiące 19 godzin, dolnośląskie, Wrocław

Wulli-Trans

Bardzo polecam wszystko na wysokim poziomie przejrzyste i bardzo proste w obsłudze. Rewelacja łatwy i bardzo czytelny w obsłudze bez żadych problemów dla początkujących i nie tylko.
13/08/2019 09:28, konto: 3 miesiące 11 godzin, wielkopolskie, Środa Wielkopolska, Nieposiadam.pl

Handel Detaliczny Beata Szponikowska

Rewelacja. Bardzo pomocny program. Przystępna cena. Łatwy i czytelny w obsłudze. Oszczędza czas. Polecam wszystkim.
12/08/2019 10:24, konto: 1 rok 3 miesiące 12 godzin, kujawsko-pomorskie, Chełmża
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Prawo do zwiększenia podatku naliczonego o zryczałtowany zwrot podatkuPytanie dotyczy momentu powtania przychodu w przypadku sprzedaży za pośrednictwem internetuCzy za otrzymane pieniądze Klub może wystawić temu przedsiębiorcy rachunek uproszczony?Wystawianie faktur przez Spółkę w imieniu i na rachunek StowarzyszeniaCzy podmiotowi przysługuje prawo do odliczenia podatku naliczonego zawartego w fakturach otrzymanych przed złożeniem zgłoszenia rejestracyjnego ?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.