Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2978

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Agnieszka Kędzierska

Aplikacja bardzo prosta w obsłudze, niski koszt abonamentu, jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim.
24/11/2020 19:47, konto: 3 miesiące 1 godzina, mazowieckie, Warszawa

Indywidualna Praktyka Lekarska

Jestem bardzo zadowolony z aplikacji. Jest bardzo prosta w obsłudze i intuicyjna, ciężko znaleźć zastrzeżenia wobec niej. Bardzo przydatna, szczególnie dla małych firm.
24/11/2020 09:10, konto: 1 rok 3 miesiące 22 godziny, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz

TRANS-CROSS Marcin Panek

Polecam wszystkim, program czytelny i łatwy w obsłudze. Korzystam z niego od 2 lat i jestem bardzo zadowolony.
22/11/2020 14:50, konto: 1 rok 2 miesiące 22 godziny, podkarpackie, Markuszowa

Bogdan Gawrysiuk Przedsiębiorstwo Transportowo-Handlowe

Bardzo jestem zadowolony z tego programu, jednak chciałbym aby szablon zawierał w miejscu 1 rubryki uwag - rubrykę -bank i tam będzie można wpisać dane łącznie ze SWIFT.
19/11/2020 20:12, konto: 1 rok 3 miesiące 21 godzin, mazowieckie, Huszlew

Robert Tarkowski

Od kilku lat korzystam z usług waszej firmy. Faktury wystawia się w sposób intuicyjny, duży plus za możliwość odnajdywania klientów w bazie Gus. Wystawiając faktury zaliczkowe w prosty sposób można wygenerować fakturę końcową. Bardzo często wystawiałem klientowi na miejscu z telefonu. Jestem bardzo zadowolony z możliwości tej stronki. Niski koszt utrzymania bo abonament nie jest wygórowany, a możliwości jakie daje w zamian - super. Ponadto szybko można zlokalizować starsze faktury. Jak dla mnie rewelacja - stały klient. Robert Tarkowski.
18/11/2020 11:27, konto: 4 lata 8 miesięcy 18 godzin, kujawsko-pomorskie, Toruń, Rwstech.wp.pl

Norder Sp. z o.o.

Jako firma jesteśmy bardzo zadowoleni z usług jakie oferuje program. Nie dostrzegliśmy w nim wad. Nie zawiesza się, duży plus za ustawienia domyślne oraz za możliwość szybkiego odszukania starszej faktury niekoniecznie po jej numerze, a po treści jaka była w niej zawarta. Polecam.
12/11/2020 14:01, konto: 1 rok 3 miesiące 3 godziny, pomorskie, Reda

Zagospodarowanie Zieleni

Czytelna i prosta strona, usprawnia prowadzenie firmy i wystawianie dokumentów. Plus za niski koszt utrzymania abonamentu. Bardzo polecam!
02/11/2020 10:43, konto: 1 rok 3 miesiące 14 godzin, świętokrzyskie, Wola Kuczkowska

MAWAUTO Sp.z o.o.

Bardzo wygodny serwis. Łatwo wystawiać faktury, nawet dla osób nie mających doświadczenia w tej sprawie.
31/10/2020 09:09, konto: 1 rok 3 miesiące, zachodniopomorskie, Szczecin

J.N.c.

Przejrzyście i intuicyjnie. Można łatwo i szybko wystawić fakturę. Abonament jest tani na cały rok i można go łatwo opłacić. Polecam.
30/10/2020 11:06, konto: 4 miesiące 1 godzina, mazowieckie, Warszawa

Tirres

Serwis przejrzysty, intuicyjny i przyjazny dla użytkownika.. . dobrze rozbudowany, czego chcieć więcej.. . polecam.
27/10/2020 11:34, konto: 4 lata 2 miesiące 22 godziny, podkarpackie, Rzeszów
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy można odliczyć podatek naliczony wynikający z faktury dokumentującej zakup i montaż okien, dokonywany w ramach remontu wynajętego lokaluCzy kwoty zwrócone pracownikowi w wysokości 90% wartości faktury za używanie Internetu dla celów służbowych są wolne od podatku od osób fizycznych?Urząd Skarbowy Śrem 63-100 ul. Wojska Polskiego 12Prawo do odliczenia podatku naliczonego z faktury VAT otrzymanej przed momentem rejestracji w podatku VAT oraz z faktury zaliczkowejWniosek dotyczy korekty nieprawidłowo naliczonego podatku od towarów i usług w zakresie rozliczeń dostaw mediów wewnątrz wspólnoty mieszkaniowej
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.