Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2397

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Krzysztof Bełch Indywidualna Praktyka Lekarska

Fajny portal. Bardzo dobry prosty program. Wszystko co potrzeba do podstawowej działalności w przejrzystej formie.
17/02/2019 23:54, konto: 3 miesiące 5 godzin, podkarpackie, Strzyżów

Polecam . Zadowolony

Bardzo dobry prosty program. Wszystko co potrzeba do podstawowej działalności w przejrzystej formie.
17/02/2019 20:21, konto: 1 rok 3 miesiące 6 godzin, świętokrzyskie, Włoszczowa

WYROBY WIEJSKIE,Anna Kijas

Genialny program, prosty w obsłudze nawet dla osób, które dopiero uczą się fakturowania. Wcześniej wypełniałam na drukach akcydensowych co było czasochłonne, dopiero teraz znalazłam coś co może ułatwić prowadzenie księgowości i porządku w dokumentach. Cenowo również bardzo przystępnie. Jestem skłonna polecać ten program innym osobom tak jak ktoś polecił mi. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam !
17/02/2019 11:46, konto: 1 miesiąc 16 godzin, mazowieckie, Chomętów-puszcz

AW COM Anna Pietroch

Bardzo fajny prosty w obsłudze program do fakturowania. Bardzo intuicyjny. Proste dodawanie kontrahentów i usług. POLECAM.
16/02/2019 23:56, konto: 1 rok 3 miesiące 11 godzin, pomorskie, Gdynia

RDM system

Super prosty program bezproblemowy w użyciu w każdym miejscu POLECAM. Bardzo czytelny, szybki dostęp do wystawionych faktur i dokumentów POLECAM.
15/02/2019 08:06, konto: 3 miesiące 9 godzin, mazowieckie, Minsk Mazowiecki

Tomif Car

Program prosty i jednocześnie niezawodny. Szybkie bezproblemowe wystawianie dokumentów. Godny na polecenia.
14/02/2019 17:58, konto: 1 rok 3 miesiące 14 godzin, łódzkie, Łódź

Lariko Damian Beczek

Bardzo łatwy w obsłudze. Faktury wyglądają estetycznie. Godny polecenia dla małych i dużych firm! Polecam!
13/02/2019 22:27, konto: 1 rok 3 miesiące 10 godzin, lubelskie, Radzyń Podlaski, Wp.pl

Zalecki Maciej

Program mega prosty trudno się pomylić. polecam wszytskim co zaczynają wystawiać duża ilość faktur. fajna baza danych bardzo przejrzysta.
13/02/2019 16:17, konto: 1 rok 3 miesiące 6 godzin, mazowieckie, Warszawa

Biuro Rachunkowe AD REM

Program prosty w obsłudze, bardzo intuicyjny, z wieloma opcjami, do tego w atrakcyjnej cenie. Polecam.
12/02/2019 16:51, konto: 1 rok 3 miesiące 17 godzin, śląskie, Sosnowiec

Nowicka Joanna, Biuro Rachunkowe "PIT"

Bardzo fajny program bardzo czytelny i prosty w obsłudze na pewno polecę moim kontrahentom jestem bardzo zadowolona z użytkowania programu.
11/02/2019 07:59, konto: 1 rok 3 miesiące 15 godzin, mazowieckie, Płońsk
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Sposób rozliczenia podatku naliczonego wynikającego z faktur zakupu związanych z eksploatacja budynkuKiedy należy rozliczać faktury korygujące i jaki przyjąć kurs wymiany?Wnioskodawca zwrócił się z zapytaniem prawidłowości fakturowania sprzedaży okien wraz z wykonywaną usługą montażuCzy sposób przekazywania podatku VAT w opisanym stanie faktycznym jest prawidłowy ?Prawo do odliczenia podatku naliczonego wynikającego z faktur dokumentujących udzielone premie pieniężne
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.