Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 1409

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

LTR Logistic

Program spełnia moje oczekiwania. Wszystko działa jak należy, bardzo fajna i prosta strona do fakturowania, polecamy!
19/01/2017 15:31, konto: 1 rok 3 miesiące 23 godziny, pomorskie, Gdynia

PPHU Anna Okoń

Świetny mobilny program, ułatwjący pracę, prosty w obsłudze, wszystko działa poprawnie. Bardzo Polecam.
19/01/2017 09:51, konto: 3 miesiące, mazowieckie, Zielonka, Okon.pl

Grzegorz Kucia Instalo

Program ma wszystko co potrzebne do wystawiania faktur przy czym cechuje prostota i intuicyjność. Polecam.
18/01/2017 17:50, konto: 2 lata 4 miesiące 22 godziny, małopolskie, Kraków

King Travel s.c.

Bardzo dobry program, łatwa intuicyjna obsługa. Duży plus za możliwość ściągnięcia danych z GUS Polecam !
17/01/2017 17:34, konto: 2 lata 3 miesiące 2 godziny, podkarpackie, Rzeszów

PatPod

Super program sprawdził mi się w 100% łatwy w obsłudze z możliwością wystawiania faktur po Angielsku.
16/01/2017 22:21, konto: 1 rok 3 miesiące 21 godzin, warmińsko-mazurskie, Elbląg

Libra

Program funkcjonalny i prosty w obsłudze. Jestem z niego zadowolony. KJedynym mankamentem dla mnie jest brak możliwości wpisywania cen towarów brutto.
16/01/2017 10:01, konto: 3 miesiące 1 godzina, opolskie, Praszka

Usługi Transportowe Dawid Kutkowski

Jestem bardzo zadowolona z programu. Intuicyjny, wystawianie faktur jest proste, a przez możliwość ściągnięcia danych z GUSu o wiele skrócił się czas wypełniania.
15/01/2017 14:15, konto: 3 miesiące 6 godzin, mazowieckie, Garno

Rzeczoznawca Majątkowy

Program spełnia moje oczekiwania. Wystawianie faktur jest stosunkowo proste, intuicyjne. Jak dotąd jestem zadowolony.
15/01/2017 12:37, konto: 4 miesiące 8 godzin, mazowieckie, Warszawa

Bis Arena

Serwis jest ok. Działanie proste intuicyjne. Są wszystkie podstawowe narzędzia, które są potrzebne przy podstawowym działaniu. Każdy sobie poradzi. Polecam.
14/01/2017 21:13, konto: 3 miesiące 20 godzin, kujawsko-pomorskie, Choceń

Educata

Aplikacja bardzo ułatwia pracę przy prowadzeniu małej księgowości. Serwis jest prosty, bardzo przejrzysty, intuicyjny dla osób nie znających się na księgowości. Okres bezpłatny pozwala poznać aplikację i potem podjąć decyzję o przedłużeniu abonamentu. Tak też chętnie zrobiłam. Często korzystam z tej aplikacji.
13/01/2017 20:45, konto: 3 miesiące 1 godzina, dolnośląskie, Wrocław
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy wykonując w/w czynności może Pani korzystać ze zwolnienia podmiotowego od podatku VAT na podstawie art. 113 ust. 1 ustawy ?Prawo do odliczania podatku VAT wynikającego z faktur leasingowych wystawionych po dniu 22 sierpnia 2005rWystawianie faktur korygujących do faktur wewnętrznychCzy Spółka prawidłowo ujęła w kosztach uzyskania przychodów 2008 r. ww. faktury kosztowe?Czy Gminie przysługuje prawo do zmniejszenia podatku należnego o podatek naliczony zawarty w fakturach wystawionych przez wykonawców projektu?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.