Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 1843

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Alicja Kankowska Usługi sprzątające

Program efaktury. org spełnił moje oczekiwania, przystępna cena, łatwy w obsłudze, przejrzysty. Polecam wszystkim.
20/09/2017 16:06, konto: 2 miesiące 21 godzin, mazowieckie, Warszawa

Outplay

Jakość do ceny jest bardzo dobra. Polecam dla wszystkich, którzy prowadzą małe firmy. Program bardzo prosty w obsłudze.
19/09/2017 14:24, konto: 3 miesiące 6 godzin, pomorskie, Gdańsk, Outplay.pl

SM Budowlani

Program łatwy, prosty i przyjemny w obsłudze. Polecamy wszystkim, którzy poszukują dobrego programu do fakturowania.
18/09/2017 08:09, konto: 3 miesiące 16 godzin, lubelskie, Hrubieszów

Fhu Orzech

Bardzo dobry program, warto wykupić dostęp, trudno o łatwiejszy i tak przejrzysty program. Automatyczne pobiera z bazy GUS jest bardzo przydatne czego brakuje w innych programach.
17/09/2017 22:35, konto: 3 miesiące 18 godzin, dolnośląskie, Legnica, Facebook.com

Propter

Program łatwy w obsłudze a jednocześnie funkcjonalny, staje na wysokości zadania w obliczu zmieniających sie przepisów. Dla małego biznesu w sam raz. Gorąco polecam.
14/09/2017 06:06, konto: 1 rok 3 miesiące 6 godzin, podkarpackie, Dębica

JarWind

Bardzo fajny, przejrzysty program, bardzo dobry dla osób, które mają małą styczność z księgowością, polecam.
12/09/2017 17:43, konto: 1 rok 3 miesiące 17 godzin, warmińsko-mazurskie, Ostróda

Zbigniew Tupaj

Prosta i przejrzysta forma. Dla małej firmy idealne do pracy. W okresie próbnym pełen zakres działania. Polecam.
12/09/2017 14:19, konto: 3 miesiące 13 godzin, zachodniopomorskie, Szczecin

Wojciech Konopacki

Prosta i przejrzysta. Do małego biznesu w sam raz. Troszkę brakuje mi stanów magazynowych, ale i tak jestem bardzo zadowolony.
12/09/2017 08:53, konto: 3 miesiące 9 godzin, warmińsko-mazurskie, Pasłęk

Tomasz Sudoł TOM-TRANS

Bardzo dobry program, łatwy i w zupełności wystarczający. Pracuję z programem już 2 lata i jestem zadowolony. Polecam.
12/09/2017 08:36, konto: 1 rok 3 miesiące 7 godzin, śląskie, Tarnowskie Góry

Am Invest Sp. z o .o.

Prosty i sprawny w obsłudze, ma wszystko czego potrzebuje przedsiębiorca, do tego w okresie testowym nie ma żadnych ograniczeń, pracujemy na tym programie już od ponad roku. Serdecznie polecam.
11/09/2017 11:06, konto: 3 miesiące 13 godzin, dolnośląskie, Wrocław
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Sposób rozliczania różnic kursowych w przypadku posiadania konta walutowego (Euro) i wystawiania faktur w różnych walutachCzy podatek VAT naliczony w fakturach dotyczących wydatków związanych z przyłączem wodociągowym do budynku drukarni podlega odliczeniu?Prawo do odliczenia podatku naliczonego wynikającego z faktury VAT wystawionej przez wynajmującegoW zakresie terminu rozliczenia faktury korygującejCzy możliwe jest wystawienie jednej faktury korygującej dla określonego klienta na rabat udzielony w danym okresie?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.