Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3320

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Jan-Trans

Program bardzo prosty w obsłudze a zarazem zawierający wszystko co potrzebne do pracy. Gorąco polecam każdemu.
26/05/2022 07:51, konto: 3 lata 2 miesiące 22 godziny, mazowieckie, Młodzieszyn, Wp.pl

Elektryk

Program Idealny prosty wygodny Polecam. Pracuje na nim juz kilka lat nigdy mnie nie zawiódł. Wszystko w jednym miejscu.
15/05/2022 19:55, konto: 2 lata 3 miesiące 6 godzin, lubelskie, Dzierzkowice, Interia.pl

Insbud

Wszystko co potrzebuję mam w jednym miejscu wszystko na klik i sprawa załatwiona. Dla mnie wystarczająca apka polecam. Syn też założył tą apkę.
14/05/2022 19:43, konto: 4 lata 3 miesiące 23 godziny, dolnośląskie, Klęka

Phu Wiktor walczak

Dla mnie jako małej firmy program idealny zawiera wszystko to co potrzebuje wszystko jest przejrzyste i czytelne nie potrzebuję nic więcej ponadto co jest w tym programie.
13/05/2022 09:04, konto: 3 miesiące 9 godzin, wielkopolskie, Poznań, Meltronix.eu

Książka dla Każdego

Korzystamy z programu od kilku lat. Prosty w obsłudze z wszelkimi udogodnieniami. Polecamy i pozdrawiamy.
11/05/2022 13:57, konto: 6 lat 4 miesiące 10 godzin, mazowieckie, Warszawa, Conrada11.pl

MercPol

CZYSTA POEZJA BARDZO PROSTY I POMOCNY PROGRAM, Polecam goraco wszystkim firma, TANI ABONAMENT. spelnia moje oczekiwania.
09/05/2022 11:34, konto: 3 lata 11 miesięcy 14 godzin, mazowieckie, Warszawa

PW Spawmar

SUPER PROGRAM. INTUICYJNA OBSŁUGA. Niska cena abonamentu. Spelnia moje oczekiwania. Jesteśmy zadowoleni polecamy każdemu.
09/05/2022 07:19, konto: 2 lata 3 miesiące 11 godzin, kujawsko-pomorskie, Sukowy

Isoldo sp.zo.o

Super program. łatwy do korzystania, szybki, prosty, polecam wszystkim firmom, ktorzy do tej pory nie korzystali a uzywali programy konkurencji.
08/05/2022 16:57, konto: 3 lata 2 miesiące 5 godzin, dolnośląskie, Wrocław

F.H.U-Leśna Dariusz Gawlas

Wszystko jest super. Bardzo łatwo korzysta sie ze strony. Jesteśmy zadowoleni z tego programu. Polecamy.
08/05/2022 16:06, konto: 4 lata 3 miesiące 6 godzin, dolnośląskie, Wambierzyce

EDUKIDO Kielce

Wszystko super, polecam. Faktury wystawia się szybko, sprawnie, bezproblemowo. Intuicyjna obsługa. Nie ma do czego się "przyczepić".
06/05/2022 14:35, konto: 1 rok 2 miesiące 7 godzin, świętokrzyskie, Kielce, Edukido.com.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Premia pieniężna nie jest związana z konkretną dostawą i nie może być traktowana jak rabat i dlatego należy ją opodatkowaćCzy obowiązek podatkowy dotyczący usług montażu budowlanego powstaje z chwilą wystawienia faktury?Prawo do odliczenia podatku naliczonego wynikającego z faktury VAT wystawionej przez wynajmującegoPrawidłowe ujmowanie faktur korygujących w odpowiednich deklaracjachOpodatkowanie usług bankowych realizowanych w ramach umowy factoringu mieszanego
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.