Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 1460

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Anton New Technology Sp. z o.o.

Bardzo fajne rozwiązanie, można korzystać na wielu komputerach, przez kilka osób, można nawet zalogować się u klienta i wystawić mu FV!
23/02/2017 02:03, konto: 1 rok 3 miesiące 12 godzin, łódzkie, Wieluń

Sweet częst

Super, jestem bardzo zadowolona, korzystam i będę korzystała, polecam, dostęp z telefonu też często przydatny.
22/02/2017 23:59, konto: 4 miesiące 18 godzin, śląskie, Częstochowa

REHOP Andrzej Chmiel

Program bardzo czytelny i łatwy w obsłudze. Bardzo pomocny i przydatny dla mojej firmy. Bardzo atrakcyjna cena. Polecam.
22/02/2017 23:32, konto: 3 miesiące 5 godzin, łódzkie, Łódź

Planen

Super portal, bardzo łatwy w obsłudze. Spełnia wymogi każdej firmy!Polecam wszystkim, którym zależy szybkim i prostym wystawianiu faktur.
22/02/2017 12:48, konto: 1 rok 3 miesiące 22 godziny, zachodniopomorskie, Szczecinek, Planen.pl

Osaba Fizyczna

Swietny, intuicyjny program, zdecydowanie, gorąco polecam!Bardzo łatwy w obsłudze, cena jak na jakość programu bardza niska.
22/02/2017 12:16, konto: 2 miesiące 11 godzin, wielkopolskie, Poznań

PPUH Maxi

Niska zadowalająca cena za korzystanie z programu, jest prosty w obsłudze i bardzo przydatny. Polecam.
22/02/2017 09:54, konto: 1 miesiąc 10 godzin, podkarpackie, Rzeszów

Martom Bezpieczeństwo i Komfort

Super portal, bardzo pomocny i łatwy w obsłudze. Cena niska jak na takie usługi. Polecam bardzo mocnno.
21/02/2017 22:08, konto: 2 miesiące 16 godzin, świętokrzyskie, Sędziszów

Specjalistyczna Praktyka Lekarska Piotr Garba

Przeniosłem się z mojego portalu pocztowego, który proponował podobne usługi ale zaczął dodawać funkcje i podwyższać cenę. Dla małej, prostej firmy jak moja, takie praktyki są denerwujące. W eFaktury znalazłem przyjazny program z miłym, intuicyjnym, aczkolwiek siermiężnym graficznie interfejsem. Godne polecenia.
21/02/2017 13:04, konto: 3 miesiące 6 godzin, dolnośląskie, Mędłów, Garba.pl

Usługi Transportowe Robert Gliwa

Super program, jest prosty w obsłudze i bardzo przydatny, do tego niska cena. Polecam wszystkim bardzo gorąco.
20/02/2017 10:17, konto: 3 miesiące 20 godzin, dolnośląskie, Złotoryja

Art Industry

Polecam ten serwis. Bardzo przydatny i prosty w obsłudze. Ułatwia i usprawnia pracę. Polecam jeszcze raz!
17/02/2017 18:41, konto: 3 miesiące 19 godzin, mazowieckie, Michałów Reginów
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy podatek naliczony z faktur dokumentujących zakupy finansowane przez PFRON podlegają odliczeniu w deklaracji VAT-7?Jaką stawką podatku VAT, Spółka ma opodatkować obrót uzyskany z tytułu świadczenia usług dostępu do internetu po dniu 01.03.2005 r.?Czy otrzymane faktury za usługi cateringowe, a nie gastronomiczne stanowią podstawę do odliczenia?Sprzedaż wierzytelności własnychNa jaki dzień należy zamknąć księgi rachunkowe i ustalić wynik finansowy przejmowanej spółki z o.o.?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.