Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2100

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Polmet

Polecam. Program prosty w obsłudze, przejrzyste opcje wyboru i możliwość przesyłania faktur do kontrahenta.
19/04/2018 14:11, konto: 7 miesięcy 11 godzin, mazowieckie, Sokołów Podlaski

Gippsland Wyroby z gipsu i żywicy

Polecam! Bardzo dobry program w super cenie! Przejrzysty i prosty w obsłudze. Gwarancja zadowolenia, polecam każdemu.
17/04/2018 19:35, konto: 1 rok 3 miesiące 6 godzin, podlaskie, Suwałki

F.H.U. Ewelina Rzepka

Świetny program, za dobrą cenę. Szczerze polecam. Doskonały dla małych i średnich firm, działa sprawnie i intuicujnie. Pozdrawiam.
17/04/2018 18:55, konto: 2 lata 6 miesięcy, lubuskie, Zielona Góra

Ośrodek Wspomagający Edukację

Program super fajny. Bardzo prosty w obsłudze. Cena za użytkowanie super zadowalająca. Jako użytkownik jestem bardzo ale to naprawdę bardzo zadowolona. Wszystko działa sprawnie i szybko. Jesteście wspaniali, the best!
17/04/2018 14:15, konto: 1 rok 2 miesiące 11 godzin, wielkopolskie, Śrem

STROVIT Piotr Strelau

Świetny program, wszystko jest przejrzyste, intuicyjne i przede wszystkim o-line, dzieki czemu mam dostep do wszystkich faktur gdziekolwiek jestem. Polecam!
17/04/2018 11:57, konto: 2 lata 3 miesiące 23 godziny, mazowieckie, Warszawa, Strelau.pl

Kadro System

Super sprawa zawsze wszystkie FV pod ręką. Zakres usług bardzo szeroki używam programu od kilku lat i jestem bardzo zadowolony.
17/04/2018 07:17, konto: 2 lata 3 miesiące 13 godzin, mazowieckie, Pniewy

Kamila Kijo

Jestem bardzo zadowolona z zakresu usług jaki proponuje portal, po zmianie na fakturowo, już więcej mi nie trzeba (doszedł bardzo ważny dla mnie moduł faktur kosztowych). Jeśli znajomi pytają o jakiś program do faktur, z czystym sumieniem Was polecam.
16/04/2018 15:23, konto: 2 lata 2 miesiące 13 godzin, zachodniopomorskie, Szczecin

Wiązar-dach

Genialny program do wystawiania faktur, prosty i funkcjonalny program do wystawiania faktur. POLECAMY !
16/04/2018 08:42, konto: 2 lata 3 miesiące 1 godzina, łódzkie, Nowa Wieś, Wiazazdach.pl

APW PRUS sp z o.o.

Skutecznie, poręcznie. Brakuje jedynie rubryki w zakładce konto gdzie można wpisać rodzaj wykonywanej usługi. Przy wielu fakturach jest to przydatne.
15/04/2018 20:44, konto: 2 lata 6 miesięcy 6 godzin, łódzkie, Łódź, Agencjaprus.pl

Szkółka Drzew i Krzewów Ozdobnych Danuta Pudełko

Genialny program do wystawiania faktur. Znalazłem ten program przypadkiem w wyszukiwarce i okazało się że jest idealnie stworzony dla moich potrzeb. Poza tym abonament roczny jest w dobrej cenie POLECAM !
15/04/2018 17:20, konto: 1 rok 2 miesiące, śląskie, Pisarzowice, Danutapudelko.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Opodatkowania dostawy gruntu stanowiącego drogę dojazdowąCzy wynajmujący jest zobowiązany doliczyć od 2007 roku, do podstawy opodatkowania ryczałtem, kwot pochodzących z refaktur za wodę i gaz?Refakturowanie usług dotyczących funkcjonowania nieruchomości na poszczególnych właścicieli lokaliUdokumentowanie fakturami wewnętrznymi korygującymi transakcji dotyczących reklamacji wewnątrzwspólnotowego nabycia towarówSposób dokumentowania otrzymywanych przez Wnioskodawcę od kontrahenta premii pieniężnych za osiągnięcie określonych umową obrotów kwartalnych
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.