Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2948

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Marika Uszyńska S&B

Program posiada wszystko co potrzeba, jest bardzo prosty w obsłudze. Nie mam nic do zarzucenia dlatego wystawiam bardzo dobrą ocenę.
30/09/2020 13:40, konto: 1 rok 8 miesięcy 4 godziny, mazowieckie, Warszawa, Soulbase.pl

Granna-Lift

Program bardzo intuicyjny, ma wszystko co potrzeba do wystawiania faktur/korekt itd. Ocena bardzo dobra.
29/09/2020 19:04, konto: 6 miesięcy 5 godzin, lubelskie, Bubel-granna

ETUAL METAL EU sp. z o.o.

Bardzo przyjazny serwis w dobrej cenie. Nie wymaga dużgo nakładu pracy. Możemy polecić zaprzyjaźnionym firmom.
29/09/2020 15:05, konto: 3 miesiące 20 godzin, śląskie, Katowice

BestMar

Moim zdaniem program Nr. 1 polecam wszystkim moim znajomym którzy prowadzą działalność gospodarczą. Sprawdziłem Kilka innych konkurencyjnych programów ten jest TheBest.
29/09/2020 08:21, konto: 1 rok 3 miesiące 5 godzin, małopolskie, Limanowa

Blach-dek

Wszystko ok. Dostęp z każdego miejsca intuicyjny. Nie potrzeba mieć innych skomlikowanych programów, a do tego cena za obsługę jest ok.
28/09/2020 13:22, konto: 1 rok 4 miesiące 8 godzin, warmińsko-mazurskie, Elbląg

Metromal

Przejrzysty, prosty i łatwy w obsłudze program. Zawiera wszystkie niezbędne funkcje. Pomocny w rozliczaniu działalności firmy, szczególnie dla laików. Korzystam od ponad roku i nie było żadnych problemów. polecam.
21/09/2020 21:28, konto: 2 lata 3 miesiące 23 godziny, mazowieckie, Warszawa

NAVIS Dmytro Dutczak

Zajebisty program do fakturowania. Myślę że nie będę korzystał z innego ponieważ spełnia wszystkie moje potrzeby związane z fakturowaniem.
19/09/2020 23:28, konto: 4 lata 3 miesiące 21 godzin, pomorskie, Bąkowo, O2.pl

Komand

Bardzo dobry, łatwy i przejrzysty program. Polecam wszystkim. Spełnia wszystkie moje wymagania. Działa bez zarzutu.
19/09/2020 16:30, konto: 4 lata 2 miesiące 8 godzin, mazowieckie, Przasnysz, Kuchnie-wymiar.pl

Usługi Transportowe "Olitrans" Tomasz Sobolewski

Korzystam z programu od ponad trzech lat. Działa bez zarzutu. Zgodny z wszelkimi wymaganiami ustawowymi. Prosty w obsłudze, co jest nie bez znaczenia dla mnie osobiście. Polecam.
18/09/2020 18:00, konto: 3 lata 3 miesiące 21 godzin, łódzkie, Pawłowice

Regionalne Centrum Kompetencji s.c.

Przejrzysty, prosty i łatwy w obsłudze program. Zawiera wszystkie niezbędne funkcje. Pomocny w rozliczaniu działalności firmy, szczególnie dla laików. Korzystam od ponad roku i nie było żadnych problemów.
18/09/2020 10:15, konto: 1 rok 3 miesiące 6 godzin, lubelskie, Lublin, Rcklubelskie.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Konieczność wystawiania faktury z podatkiem Vat przy świadczeniu usług pomiędzy jednostkami budżetowymiCzy wpływ środków pieniężnych na rachunek powierniczy podatnika podlega opodatkowaniu podatkiem od towarów i usług?Prawidłowość przeliczania kwot na fakturze podanych w walucie obcejSposób i zakres korygowania podatku należnegoPierwszy Urząd Skarbowy Białystok 15-219 ul. Świętojańska 13
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.