Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2344

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Centrum Urody

Prosty przejrzysty w obsłudze. Dostęp w każdym miejscu. Jesteśmy małą firmą i spokojnie nam wystarcza. Polecam.
13/12/2018 12:00, konto: 11 miesięcy 13 godzin, lubelskie, Lublin

MBD Olga Wasiak

Program prosty, ale niestety nie przejrzysty. Dobry dla firm, które wystawiają do 10 faktur miesięcznie. Duży minus za brak automatycznej numeracji faktur oraz brak możliwości podglądu faktury bez kliknięcia Edytuj. Bardzo przydatna byłaby możliwość robienia raportów wystawionych faktu np. miesięcznych czy rocznych.
13/12/2018 08:15, konto: 3 lata 5 miesięcy 12 godzin, mazowieckie, Sochaczew

Firma Usługowo Transportowa Jodtrans

Program bardzo pomocny, przejrzysty i łatwy. Prosty w obsłudze wszędzie tam gdzie jest dostęp do internety. Godny polecenia dla dużych i małych firm.
12/12/2018 09:19, konto: 3 miesiące 12 godzin, mazowieckie, Warka

Usługi Księgowe

Bardzo fajny program do wystawiania i wysyłania faktur. Możliwość naniesienia kilku sprzedawców i wielu kontrachentów Polecam.
11/12/2018 10:13, konto: 1 rok 11 miesięcy 14 godzin, warmińsko-mazurskie, Elbląg

Kamila Piś KT-GEO

Bardzo fajna stronka, dostęp do faktury wszędzie tam gdzie internet jest bardzo bardzo polecam. naprawde warto.
10/12/2018 11:25, konto: 1 rok 2 miesiące 13 godzin, podkarpackie, Jarosław, Mail.google.com

FHU grus

Bardzo prosty program do obsługi faktur it. Bardzo pomaga dla firm jedno osobowych b. Duże udogodnienie. Polecam.
08/12/2018 19:26, konto: 3 miesiące 13 godzin, małopolskie, Kraków, Grustransport.pl

PPUH Dom Gaz

Program prosty w obsłudze, możliwość zapamiętania kontrahentów, brakuje rubryki dla wpisania PKWiU (Polska Klasyfikacji Wyrobów i Usług) co przy odwrotnym obciążeniu jest potrzebne. Polecam !
05/12/2018 08:34, konto: 2 lata 3 miesiące 16 godzin, śląskie, Częstochowa, Domgaz.com.pl

Praktyka Lekarska

Super program bardzo łatwe wystawienia faktur polecam!, najważniejsze, że jest możliwośc zapamiętania nazw kontrahentów.
04/12/2018 20:58, konto: 2 lata 5 miesięcy 16 godzin, dolnośląskie, Wrocław

Magdalena Czubaszek-Nowaczyk

Prosty intuicyjny program. Korzysta z niego wielu moich znajomych. Nie wymaga żadnego dodatkowego oprogramowania z każdego miejsca na świecie można wystawić fakturę.
04/12/2018 19:20, konto: 1 rok 7 miesięcy 11 godzin, mazowieckie, Warszawa, Gmail.com

Żaczek Stanisław Usługi TransportoweUsługi Transportowe

Program czytelny, prosty w obsłudze. Wszystko na wysokim poziomie. Polecam wszystkim początkującym w wystawianiu faktur..
04/12/2018 13:00, konto: 2 lata 2 miesiące 16 godzin, pomorskie, Władysławowo, Wp.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Prawo do odliczenia podatku naliczonego z faktur dokumentujących czynsz leasinguWartość początkowa - samochodu wcześniej używanego w celach prywatnych - należy ustalić w wysokości faktury potwierdzającej zakup samochoduW sprawie transakcji zbycia zakładuDotyczy sposobu zapisania na fakturze VAT nr NIP i prawa odliczenia podatku naliczonego w zależności od sposobu wpisania nr NIP na fakturzeUrząd Skarbowy Ostróda 14-100 ul. Olsztyńska 5B
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.