Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3232

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Land Of Toys

Idealny program choć brakuje kilku usprawnień. Brakuje również wsparcia telefonicznego, przynajmniej ja nie znalazłem.
08/12/2021 18:48, konto: 1 rok 2 miesiące 11 godzin, zachodniopomorskie, Koszalin, Gta.pl

FRB PIGMENT Marek Pyrzanowski

Bardzo dobry, prosty program do fakturowania dla osób niebędących księgowymi i w dodatku za nie wielką opłatę serdecznie polecam.
05/12/2021 20:12, konto: 3 miesiące 23 godziny, małopolskie, Kraków, Frb-pigment.com.pl

Media Film

Jeśli jest idealny dla mnie-analfabety w księgowości i to już od lat, to jest idealny dla każdego - polecam w 100.
05/12/2021 15:38, konto: 1 rok 3 miesiące 1 godzina, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz

Agent Ubezpieczeniowy

Świetny program zwłaszcza dla małych firm. Cała księga podatkowa prowadzona bez znajomości księgowości.
03/12/2021 22:48, konto: 1 rok 3 miesiące 3 godziny, podkarpackie, Tarnobrzeg

Doris Dorota Filipczak

Konkretny program, intuicyjny, jest na prawde w "porzo", nawet dla laików ktorzy wczesniej wzbraniali sie przed tego typu programami.
03/12/2021 13:08, konto: 3 miesiące 9 godzin, mazowieckie, Józefosław

VETO SPÓŁKA zoo

Polecam. Mam dostęp do dokumentów w każdej chwili. Dla małego przedsiębiorcy wystarczające. Prosta strona.
02/12/2021 15:57, konto: 3 miesiące 21 godzin, małopolskie, Muszyna

Marioprog

Polecam. Posiadam od początku założenia firmy (już ponad trzy miesiące). Bardzo intuicyjna, prosta i szybka w obsłudze.
01/12/2021 14:19, konto: 4 miesiące 12 godzin, mazowieckie, Warszawa

Ecu-Service

Bardzo polecam! Korzystam od początku założenia firmy i jestem bardzo zadowolony. W każdej chwili można zalogować się na stronę i mieć dostęp do dokumentów księgowych.
25/11/2021 09:18, konto: 5 lat 2 miesiące 9 godzin, lubuskie, Gorzów Wielkopolski

Auto Dream Sp. z o.o.

Bardzo polecam ! Strona szybko dostępna z każdego miejsca, prosta i intuicyjna. Idealne dla małego przedsiębiorcy.
23/11/2021 11:32, konto: 2 lata 3 miesiące 3 godziny, mazowieckie, Warszawa

Zakład Ogólnobudowlany

Bardzo dobry program, przede wszystkim prosty w obsłudze i czytelny. Wystawianie faktur staję się bardzo prostą czynnością.
21/11/2021 15:17, konto: 6 lat 7 miesięcy 1 godzina, wielkopolskie, Luboń
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Prawo do odliczenia w całości podatku naliczonego z faktur VAT dokumentujących raty leasingowe od samochodów służących do celów najmuKiedy można obniżyć podatek należny o podatek naliczony wynikający z duplikatu faktury za dostawę energii elektrycznej?Odliczenie podatku VAT wynikającego z wystawionych przez Wnioskodawcę i niezapłaconych przez jego kontrahenta faktur VATW jakim momencie Spółka powinna zaliczyć wydatek udokumentowany duplikatem z 2008 r. a dotyczący roku 2006 do kosztów uzyskania przychodów?Przechowywanie kopii faktur VAT i rejestrów na nośnikach komputerowych
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.