Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3085

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Magdalena LMM

Niedrogi, profesjonalny, łatwy i przejrzysty program (a wystawiam sporo faktur w miesiącu). Współpraca bezproblemowa. Polecam, warto!
16/04/2021 13:28, konto: 5 lat 2 miesiące 13 godzin, warmińsko-mazurskie, Elbląg

Prestige Meble

W czymś faktury wystawiać trzeba. Jest mi totalnie obojętne w czym. Efaktury jest pierwszym programem który spotkałem i tak już zostało bo jest po prostu spoko.
15/04/2021 07:46, konto: 4 lata 2 miesiące 10 godzin, świętokrzyskie, Kielce, Prestigemeble.eu

Auto transport-przeprowadzki gabriela matusiak

Bardzo polecam strona czytelna, łatwa w obsłudze. Faktura wystawiana jest expresowo super że możnba wysyłać odrazu na meila lub drukować faktury.
11/04/2021 14:11, konto: 3 lata 2 miesiące 9 godzin, zachodniopomorskie, Szczecin, Onet.pl

Instalserwis

Program godny polecenia - łatwy w obsłudze, daje wiele możliwości, niedrogi i dostępny online. Polecam.
10/04/2021 10:14, konto: 1 rok 3 miesiące 7 godzin, pomorskie, Robakowo

Tomix Tomasz Karoń

Świetna strona dla Jednoosobowej działalności gospodarczej. Wszechstronna a zarazem intuicyjna. Wystawienaie faktur dla stałego kontrachenta trwa mniej niż minutę.
05/04/2021 09:55, konto: 1 rok 4 miesiące 13 godzin, wielkopolskie, Tursko

Idea Invest Design

Witam, od roku używam państwa program i jestem bardzo zadowolona z jego obsługi. Będę korzystać w dalszym ciągu z tego programu. Polecam.
02/04/2021 11:36, konto: 1 rok 3 miesiące 10 godzin, wielkopolskie, Poznań, Idea-invest.eu

Zbyszek

Zacząłem korzystać, polecam !program jest łatwy w obsłudze i przejrzysty, naprawdę warto, polecam wszystkim !
30/03/2021 21:47, konto: 5 miesięcy 6 godzin, mazowieckie, Zielonka

Irena Staniek Auto- Części

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Państwem ! Program jest łatwy w obsłudze i przejrzysty. Cena bardzo atrakcyjna. Na pewno nadal będę korzystać z tego programu i wszystkim go polecać. Naprawdę warto.
30/03/2021 10:12, konto: 1 rok 3 miesiące 10 godzin, śląskie, Rudziczka

Ac-dc

Korzystam z tego programu od kilku długich lat -jesteśmy zadowoleni oraz stwierdzamy jednoznacznie iż w naszej spółce ciagle rozwijającej się, program ten w zupełności radzi sobie na wysokim poziomie.
28/03/2021 16:22, konto: 5 lat 3 miesiące 7 godzin, podkarpackie, Pilzno, Ac-dc.com.pl

Stollberg Iwona Ogrody

Prosty i intuicyjny program. Jak na osobę początkującą i raczej należącą do osób stroniących od cyfryzacji jestem bardzo pozytywnie zaskoczona łatwością i przejrzystością obsługi tego serwisu. Polecam wszystkim.
28/03/2021 14:17, konto: 3 miesiące 12 godzin, podkarpackie, Trzciana, Gmail.com
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Urząd Skarbowy Oława 55-200 ul. Lwowska 1Urząd Skarbowy Poznań-Jeżyce Poznań 60-823 ul. Słowackiego 22Otrzymana od kontrahenta kwota pieniężna w stałej wysokości 2% obrotu za dany miesiąc powinna być traktowana jako rabatUprawnienie do refakturowaniaRejestracja za pośrednictwem kasy fiskalnej wpłat dokonywanych na rachunek bankowy podmiotu
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.