Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2296

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Zakład Usługowy Gumblach s.c. Wulkanizacja,Handel Oponami

Polecam gorąco wszystkim, którzy szukają i wahają się z decyzją co wybrać. Serwis jest na prawdę bardzo prosty w obsłudze i każdy doskonale sam sobie poradzi z używaniem go na co dzień. Ma obszerną pamięć i wszystkie potrzebne rodzaje dokumentów księgowych, nigdzie nie znalazłam podobnego programu przy tak dogodnej ofercie cenowej. Mam nadzieję, że serwis będzie ze mną do końca funkcjonowania mojej Firmy.
17/10/2018 14:19, konto: 2 lata 2 miesiące 7 godzin, wielkopolskie, Grodzisk Wielkopolski

Transport Samochodowy Gumblach

Jestem w serwisie od dwóch lat i nie zamieniłbym na inny z kilku powodów, a mianowicie :program jest prosty w obsłudze. przejrzysty, nieskomplikowany, ma wszystko czego potrzebuje niewielka firma, dostępny z każdego urządzenia gdziekolwiek jestem i przede wszystkim w dostępnej cenie. Polecam każdemu bo nie zamierzam z niego rezygnować.
17/10/2018 13:51, konto: 2 lata 2 miesiące 3 godziny, wielkopolskie, Grodzisk Wielkopolski

P.U.H MAJKA Marek Rawski

Bardzo dobra profesjonalna usługa prosta w działaniu, intuicyjna i prosta w korzystaniu. Właśnie przedłużyłem abonament. Polecam!
16/10/2018 17:09, konto: 3 miesiące 6 godzin, mazowieckie, Mińsk Mazowiecki

Drew-Pol

Jestem bardzo zadowolony, Spełnia wszystkie moje wymagania. Korzystam z niego parę lat, polecam każdej firmie.
16/10/2018 11:16, konto: 2 lata 3 miesiące 9 godzin, dolnośląskie, Piława, Vp.pl

Noseq Studio Projektowe

Wszystko ok. korzystam od lat. Nie drogi program do wystawiania Faktur. Polecam wszystkim potencjalnym użytkownikom, którzy się jeszcze wahają.
15/10/2018 11:00, konto: 1 rok 4 miesiące 23 godziny, śląskie, Gliwice, Noseq.pl

Arkadiusz Olejarski ARO

Bardzo czytelna i latwa w obsludze. Najlepsza strona do wystawiania faktur. Polecam wszystkim potencjalnym użytkownikom.
14/10/2018 23:54, konto: 1 rok 3 miesiące 7 godzin, śląskie, Zabrze

Mi-tech

Jestem bardzo zadowolony, dobra funkcjonalność i przejrzystość programu. Dostęp do wszystkich faktur mam przez neta, zatem to taki dodatkowy backup danych.
14/10/2018 21:47, konto: 1 rok 3 miesiące, wielkopolskie, Pecna

STREFA RC Paweł Grześkowiak

Wszystko działa, sprawnie, intuicyjnie i bezproblemowo jak narazie. Korzystamy z tego portalu na dwóch firmach więc mogę śmiało polecić.
12/10/2018 11:33, konto: 1 rok 3 miesiące 8 godzin, śląskie, Katowice, Strefarc.pl

California

Program działa bez zarzutów.. . sprawny i czytelny program.. . . polecam serdecznie.. . . jestem bardzo zadowolona nie planuje zmiany.
10/10/2018 12:04, konto: 3 lata 1 miesiąc 13 godzin, mazowieckie, Warszawa, Californet.pl

Kancelaria Adwokacka

Gorąco polecam ! Spełnia wszystkie moje wymagania. Korzystam z niego parę miesięcy i mi odpowiada program.
09/10/2018 20:03, konto: 3 miesiące 20 godzin, świętokrzyskie, Kielce, Adwokatkrakowiak.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Kiedy powstaje obowiązek podatkowy z tytułu usługi mycia za granicą samochodów służących do wewnątrzwspólnotowego transportu towarów ?Stawka podatku VAT na usługi pogrzebowe oraz sposób dokumentowania usług pogrzebowychCzy płatnik powinien skorygować informację PIT-8B dla adwokata za 2004r. jeżeli podatnik złoży obecnie faktury VAT za 2004 r.?Biura rachunkowe CzęstochowaCzy podatek VAT wykazany w fakturze wystawionej przez podwykonawcę podlega odliczeniu, jeżeli usługa była wykonana w Słowacji?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.