Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2728

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Paripari

Bardzo przydatny program do wystawiania faktur. Można też wystawiac proformy oraz wezwania do zapłaty. Prosty, intuicyjny interfejs. Polecam w 100%!
24/01/2020 16:03, konto: 3 miesiące 1 godzina, mazowieckie, Warszawa

Top SOLUSTIONS

Bardzo przejrzysty program, w prosty sposób można dodawać FV i nie tylko, jak i je edytować. Posiada wiele ciekawych funkcji i możliwości. Polecam w 100.
24/01/2020 11:37, konto: 3 lata 2 miesiące 13 godzin, wielkopolskie, Poznań

Kersh Group I Sp. z o.o.

Bardzo przejrzysty program, w prosty sposób można dodawać FV, jak i je edytować. Posiada wiele ciekawych funkcji i możliwości. Polecam w 100.
22/01/2020 15:23, konto: 1 rok 4 miesiące 3 godziny, świętokrzyskie, Ostrowiec Świętokrzyski, Vp.pl

Perfekt sp. z o.o.

Bezproblemowa obsługa programu. Korzystamy z programu od kilku lat i bardzo sobie chwalimy obsługę tego programu. Polecamy!
22/01/2020 13:56, konto: 4 lata 3 miesiące 5 godzin, pomorskie, Malbork, Perfekt.malbork.pl

Petro-natali

Bardzo prosty i pomocny program, łatwo można wystawić fakturę. polecam, nawet osoba bez doświadczenia sobie poradzi.
17/01/2020 20:49, konto: 3 miesiące 17 godzin, mazowieckie, Siedlce, Wp.pl

Pandora Fitness

Polecam wszystkim z czystym sumieniem, korzystam od początku działalności prostota oraz mobila wersja która daje wiele możliwości. Abonament niewiele kosztuje POLECAM.
16/01/2020 14:59, konto: 1 rok 3 miesiące 16 godzin, opolskie, Opole

Oskar P

Uważam że największym atutem strony jest jej prostota. Wygodna, bezawaryjna i tania! Korzystam od kilku lat i mogę z czystym sumieniem wszystkim ją polecić.
16/01/2020 14:09, konto: 3 lata 1 miesiąc 20 godzin, małopolskie, Kraków, Gmail.co

MAR KO Marcin Kobus

Bardzo fajny i pomocny program, łatwo można wystawić fakturę. Bardzo polecam nawet osoba bez doświadczenia sobie poradzi.
15/01/2020 14:34, konto: 1 rok 3 miesiące 3 godziny, podlaskie, Siemiatycze

PS Holdings

Bardzo fajny program, można korzystać na wielu urządzeniach posiada wiele ciekawych i przydatnych funkcji, które pomagają w prowadzeniu działalności.
15/01/2020 13:35, konto: 1 rok 6 miesięcy 3 godziny, opolskie, Brzeg

Instaltech Dawd Golor

Bardzo dobry i prosty w obsłudze program nie trzeba mieć zainstalowanego na jednym urządzeniu i zawsze można wystawić FV polecam !
15/01/2020 08:58, konto: 3 miesiące 2 godziny, śląskie, Radonia, Wp.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Odliczenie VAT od samochoduCzy faktura VAT wystawiona w dniu 15.02.2005r. za usługi wykonane za okres od 01.05.2004r. do 31.12.2004r. jest prawidłowa?Urząd Skarbowy Pińczów 28-400 ul. Grodziskowa 1Prawo do pomniejszenia podstawy opodatkowania przysługuje pod warunkiem posiadania potwierdzenia odbioru faktury korygującejCzy zwrot kosztów poniesionych w zwiazku z udziałem w targach wystawienniczych podlega opodatkowaniu VAT?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.