Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 1504

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Iludium Bartosz Kuckowski

Od kilku lat użytkuję i wszystko działa u Państwa znakomicie. intuicyjnie i prosto. Polecam wszystkim.
29/03/2017 13:09, konto: 4 lata 7 godzin, mazowieckie, Złotokłos, Iludium.pl

Transport Samochodowy "KOWAL" Jacek Kowalczyk

Bardzo dobry program, działa poprawnie, ułatwia pracę oraz prosty w obsłudze. Korzystam od kilku lat. Polecam wszystkim.
29/03/2017 11:30, konto: 4 lata 4 miesiące 11 godzin, mazowieckie, Lipsko

Profinance

Bardzo dobry program. Czytelny, intuicyjny, godny polecenia. Program oferuje pełen dostęp do archiwizowanych dokumentów i możliwość wystawienia faktury z dowolnego urządzenia po zalogowaniu. Użytkownik może personalizować dokument oraz dodać firmowe logo. Polecam.
28/03/2017 14:07, konto: 4 lata 9 miesięcy 3 godziny, mazowieckie, Kotorydz, Eprofinance.pl

Usługi E-E MM MZ

Bardzo fajny prosty w obsłudze program, korzystam kilka lat i jestem bardzo zadowolony - polecam wszystkim.
28/03/2017 13:29, konto: 4 lata 2 miesiące 5 godzin, małopolskie, Brzeszcze

MEGGRAF Magdalena Wróblewska

Jak najbardziej polecam! Program prosty w obsłudze, intuicyjny oraz warty ceny. Mamy podgląd do wszystkich wystawionych faktur, możemy je edytować w każdej chwili i wystawić na nowo. Program dysponuje wieloma funkcjami przez co znacznie ułatwia proces wystawiania faktury. Jest to proste i przede wszystkim szybkie co w mojej pracy ma duże znaczenie. Od początku korzystam i ani razu się jeszcze nie zawiodłam. POLECAM KAŻDEMU!
28/03/2017 13:15, konto: 2 miesiące, pomorskie, Gdynia, Magdawroblewska.pl

Elektro-Pomiar Jerzy WILASZEK

Program, przejrzysty i prosty w obsłudze. Na początku roku trochę zamieszania z wystawieniem f-ry z odwrotnym obciążeniem. Teraz już ok. Polecam znajomym. PZDR.. .
27/03/2017 21:41, konto: 2 miesiące 23 godziny, śląskie, Katowice

Globalstore.pl

Bardzo fajny, prosty w obsłudze i niedrogi program. Korzystam z niego od kilku lat i jestem bardzo zadowolony. Polecam.
27/03/2017 21:40, konto: 4 lata 4 miesiące 14 godzin, zachodniopomorskie, Szczecin, Globalstore.pl

ZBAGMA Agnieszka Mackiewicz

Super sprawnie działający program, bardzo prosty. Cena abonamentu również jest zachęcająca. Jestem zadowolona i szczerze polecam!
27/03/2017 19:23, konto: 3 miesiące 3 godziny, podlaskie, Osinki, Sauna.osinki.pl.

GZOOM.PL Iwona Mózg

Korzystam z programu już od paru lat. Spełnia moje oczekiwania, bardzo ułatwia mi prowadzenie działalności. Myślę, że z całą odpowiedzialnością można go polecać innym.
27/03/2017 10:16, konto: 4 lata 11 miesięcy 15 godzin, śląskie, Dąbrowa Górnicza

PHU Delta

Rewelacyjny i bardzo przejrzysty program. Super dostęp do pełnej historii faktur z dowolnego miejsca (internet). POLECAM !
27/03/2017 09:14, konto: 3 lata 2 miesiące 11 godzin, świętokrzyskie, Małogoszcz
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy można domagać się zwrotu podatku VAT wynikającego z faktury za naprawę samochodu w terminie 60 dni?Trzeci Urząd Skarbowy Szczecin 70-783 ul. Lucjana Rydla 65Prawo do obniżenia kwoty podatku należnego w związku z wystawionymi fakturami korygującymi dostawę energii elektrycznej w okresie od 01.05.2004rCzy należy ewidencjonować za pomocą kasy rejestrującej sprzedaż nieruchomości na rzecz osób fizycznych nieprowadzących działalności gospodarczej?Faktura z grudnia od kontrahenta z Niemiec, towar w styczniu z Rumunii. Czy wystąpi wewnątrzwspólnotowe nabycie towarów?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.