Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2696

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Pracownia Konserwacji Zabytków Marcin Zjeżdżałka

Bardzo dobry program do wystawiania faktur. Testowałem wcześniej inne programy ale ten odpowiada mi najbardziej. Jest wygodny i skuteczny.
13/12/2019 11:15, konto: 2 lata 1 miesiąc 16 godzin, wielkopolskie, Dąbrówka

Restauracja Bar pod Jeleniem

Najlepszy program do faktur bardzo prosty w obsłudze. Wielki plus za możliwości dodania kontrahenta z bazy GUS po numerze NIP. POLECAM wszystkim.
11/12/2019 14:35, konto: 10 miesięcy 17 godzin, śląskie, Miedźna, Restauracja-bar-pod-jeleniem.eatbu.com

Miejsca we Wrocławiu Kamil Karpiński

Rewelacyjny program. Zdecydowanie polecam. Testowałem wcześniej inne program do FV, ale ten jest najwygodniejszy i najprostszy.
11/12/2019 11:24, konto: 3 miesiące 16 godzin, dolnośląskie, Wrocław, Miejscawewroclawiu.pl

ERACHUBA Magdalena Rumińska

Program intuicyjny, niezawodny, zapewnia estetyczny wygląd faktur z własnym logo. Polecam go również klientom mojego biura. Szczególnie przydatna jest możliwość korzystania z angielskiej wersji jezykowej. Dziękuję Twórcom tego Programu, doceniam Waszą pracę!
10/12/2019 10:47, konto: 1 rok 3 miesiące 20 godzin, lubelskie, Lublin

METRO Piotr Prokopczyk

Bardzo dobry program do wystawiania faktur. Prosty i przejrzysty. Bardzo ułatwia pracę jestem bardzo zadowolony.
09/12/2019 20:42, konto: 9 miesięcy 13 godzin, mazowieckie, Grójec, Wp.pl

PHU Rol-Nex

Program bardzo prosty w obsłudze, doskonale czytelny. Godny polecenia dla małych i średnich przedsiębiorstw.
09/12/2019 16:53, konto: 3 lata 7 miesięcy 18 godzin, łódzkie, Zgierz

Gospodarstwo Rolne Paweł Jeznach

Bardzo dobry program do wystawiania faktur. Prosty i przejrzysty. Bardzo ułatwia pracę, szczególnie gdy dopiero stawiasz pierwsze kroki w fakturowani. Polecam.
09/12/2019 11:20, konto: 1 rok 4 miesiące 16 godzin, mazowieckie, Żelazowa Wola

Anna Sakowska Logopeda

Polecam serdecznie wszystkim przedsiębiorcom! Bardzo prosty w obsłudze i przejrzysty program. Jestem bardzo zadowolona.
08/12/2019 19:21, konto: 4 miesiące 18 godzin, lubelskie, Lublin

Gospodarstwo Rolne

Program łatwy w obsłudze, przejrzysty, sprawnie działający. Zachęcam wszystkich do spróbowania. Polecam 100%.
06/12/2019 14:43, konto: 1 rok 4 miesiące 20 godzin, mazowieckie, Płochocin

HR Hydraulika-Remonty Jakub Majewski

Bardzo dobry i pomocny program. Korzystam i jestem bardzo zadowolony. Polecam też innym użytkownikom.
06/12/2019 01:01, konto: 3 miesiące 17 godzin, mazowieckie, Warszawa
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Miejsce dokonania dostawy towarów przez podatnika VAT, nabytych na terytorium Niemiec i przesłanych bezpośrednio odbiorcy z NorwegiiTermin odliczenia podatku z faktur VAT dokumentujących raty leasingowePrawo do odliczenia podatku naliczonego wykazanego na fakturach dokumentujących wypłaconeObowiązek wystawienia faktury VAT z tytułu udzielonej pożyczkiPrawo do odliczenia podatku VAT w związku z wykonywaniem działalności opodatkowanej i niepodlegającej opodatkowaniu
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.