Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2895

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Eko Taxi

Kto faktury pisać musi niech się na to konto skusi. Wszystko jasno i przejrzyście i nie drogo oczywiście. Więc od dzisiaj stary-młody, niech korzysta dla wygody. Ja zachęcam do kupienia i polecam, powodzenia.
06/07/2020 18:18, konto: 3 lata 3 miesiące 16 godzin, lubelskie, Lublin

Ewa Sterczyńska

Jeste bardzo zadowolona z programu. Korzystam od ponad roku, niegdy nie miałam żadnych problemów. Polecam.
05/07/2020 21:55, konto: 1 rok 3 miesiące 10 godzin, zachodniopomorskie, Koszalin

Parking Strzeżony

Program bardzo łatwy w obsłudze. Niska cena. Korzystam z niego od trzech miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Będę nadal korzystała. Polecam każdemu kto sam prowadzi firmę.
04/07/2020 23:16, konto: 3 miesiące 15 godzin, mazowieckie, Warszawa, Wp.pl

Erazmus Krzysztof Chojnacki

Polecam www. efaktury. pl prowadzę kilka firm i program kompletnie pozwala mi ogarnąć wszystkie możliwości oraz wyzwania stawiane przez przepisy. Prosty i intuicyjny program.
03/07/2020 15:17, konto: 3 lata 2 miesiące 18 godzin, mazowieckie, Warszawa, Erazmus.com.pl

Petent Magdalena Klafka

Bardzo fajny program. korzystam z niego już ponad rok i na pewno będę korzystać dalej. Polecam w 100 procentach. cena też ok.
02/07/2020 21:40, konto: 1 rok 3 miesiące 11 godzin, pomorskie, Kołczygłowy

Alarm-tel

Bardzo przyjazny i funkcjonalny program. Korzystam z niego już parę miesięcy i na pewno zostanę z nim dłużej. Bardzo ułatwia wystawianie faktur, polecam.
02/07/2020 10:22, konto: 3 miesiące 19 godzin, łódzkie, Łódź, Alarm-tel.pl

Sebastian Kamiński Auto Detailing Studio

Polecam wszystkim bardzo ułatwia wystawianie faktur. Program spełnia moje oczekiwania i jest bardzo prosty w obsłudze. Polecam.
30/06/2020 11:36, konto: 3 miesiące 10 godzin, małopolskie, Zator, Robimyfury.pl

EUROAGRICOLA Andres

Super.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
29/06/2020 12:57, konto: 2 lata 9 miesięcy 21 godzin, mazowieckie, Warszawa, Euroagricola.com

ZTOM Sp.zo.o

Korzystam z tej strony 4 lata, jestem zadowolony i nie szukam innych. Bardzo prosty program polecam.
29/06/2020 10:35, konto: 3 lata 2 miesiące 19 godzin, wielkopolskie, Poznań

Agencja pracy DSL

Bardzo dobry servis. Kożystam się już z kilka lat. Cenowo jest dostępnie. Napewno będę używać nadal.
26/06/2020 21:15, konto: 2 lata 3 miesiące 9 godzin, opolskie, Strzelce Opolskie
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Urząd Skarbowy Lubartów 21-100 ul. Legionów 55Urząd Skarbowy Sierpc 09-200 ul. Piastowska 48Czy stowarzyszenie wykonujące wyłącznie czynności statutowe - jako podmiot zwolniony z VAT - może wystawiać faktury VAT?Urząd Skarbowy Tychy 43-100 ul. al. Niepodległości 60Ujęcie kosztu wierzytelności w księgach rachunkowych
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.