Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 1777

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Inter-Nicco.eu

Jak dla mnie program bardzo dobry, wystarczające narzędzia dla małych przedsiębiorstw, a przede wszystkich prosty w obsłudze nawet dla początkujących. Gorąco polecam.
25/07/2017 15:11, konto: 1 rok 4 miesiące 16 godzin, śląskie, Bielsko-biała, Inter-nicco.eu

Zocha-Bus eu

Jak dla mnie to bardzo dobry program. Próbowałem innych programów, ale ten mi przypadł do gustu. Naprawdę polecam.
24/07/2017 17:08, konto: 3 miesiące 17 godzin, podkarpackie, Rzeszów

TOMAX Tomasz Zając

Bardzo fajny program, prosty w obsłudze posiada wystarczające narzędzia, dla mojej firmy wystarczający. Mogę go polecić innym.
24/07/2017 12:36, konto: 3 miesiące 9 godzin, łódzkie, Łódź

Usługi biurowe

Super program naprawdę polecam. Prosty, zrozumiały i zawsze na czasie. Gorąco polecam - nie znajdziecie nic lepszego.
24/07/2017 07:43, konto: 1 rok 2 miesiące 17 godzin, małopolskie, Gorlice

Owoce Lutyni Anna Szlączka

Dla mojej firmy zdecydowanie wystarczające narzędzie. Szukałam prostego programu do fakturowania. Polecam.
21/07/2017 20:42, konto: 3 miesiące 6 godzin, dolnośląskie, Lutynia, Owocelutyni.pl

OSIRIS Marcin Janusz

Mega wystarczająca funkcjonalność programu dla małej, nierozbudowanej firmy. Polecam z pełną odpowiedzialnością.
20/07/2017 13:09, konto: 3 miesiące 21 godzin, świętokrzyskie, Chęciny

Mal-med Michał Zdanowski

Jestem zadowolony.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
19/07/2017 20:43, konto: 1 rok 3 miesiące 7 godzin, dolnośląskie, Wrocław

Noworudzkie Centrum Geriatryczne Senior S.C.

Szukałam długo programu nieskomplikowanego w obsłudze, czytelnego i z możliwością zapisywania kopii. ZNALAZŁAM, polecam wszystkim..
19/07/2017 11:21, konto: 1 rok 2 miesiące 11 godzin, dolnośląskie, Nowa Ruda

Moneyfactura

Bardzo dobry program. Obsługa intuicyjna bez zbędnych udziwnień. Polecam zwłaszcza dla dla laików. Bardzo przydatne filtry w wyszukiwaniu odpowiednich faktur. POLECAM.
17/07/2017 11:28, konto: 1 rok 2 miesiące 16 godzin, mazowieckie, Warszawa, Brak.pl

LUBCHEM s.c.

Super program. Prosty w obsłudze, zawiera wszystkie potrzebne funkcje. Serdecznie polecam i zachęcam do korzystania.
17/07/2017 10:49, konto: 1 rok 3 miesiące 15 godzin, lubelskie, Lublin
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Spółka zwróciła się z wątpliwościami dotyczącymi opodatkowania podatkiem VAT świadczonych przez siebie usług faktoringu pełnego i niepełnegoKorekta faktury za energie elektrycznąPytanie dotyczy sposobu fakturowania usług budowlanych związanych rozbudową budynku w stosunku do którego istnieje współwłasnośćUrząd Skarbowy Hajnówka 17-200 ul. 3 Maja 34Możliwość zastosowania zwolnienia od podatku do czynności, za które wpłacane jest wynagrodzenie przez najemców lokali mieszkalnych
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.