Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2230

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

MagSolutions

Bardzo prosty w obsłudze program. Posiada wiele przydatnych funkcjonalności, co czyni wystawianie faktur szybkim i łatwym. Polecam wszystkim.
21/08/2018 12:30, konto: 2 lata 2 miesiące 10 godzin, mazowieckie, Warszawa

Prosto-lukasz

Genialny, prosty w obsłudze program. Niska cena abonamentu. Jestem bardzo zadowolony. Bede polecał każdemu.
20/08/2018 14:12, konto: 2 lata 2 miesiące 2 godziny, warmińsko-mazurskie, Szczytno

Kancelaria Adwokacka

Program bardzo prosty w obsłudze, a jednocześnie pozwalający na szybkie i wygodne wystawianie faktur. Bardzo atrakcyjna jest również cena.
20/08/2018 11:44, konto: 3 miesiące 8 godzin, podkarpackie, Rzeszów

Androl

Bardzo dobry program i prosty w użytkowaniu idealny dla początkujących przejrzysty i łatwy w użytkowaniu.
17/08/2018 19:04, konto: 3 miesiące 3 godziny, dolnośląskie, Żmigród

Usługi Finansowe

Program świetny do obsługi klientów, łatwy i prosty w użytkowaniu. Jestem bardzo zadowolony z programu.
17/08/2018 12:13, konto: 7 miesięcy 4 godziny, warmińsko-mazurskie, Iława

Centrum Rekreacyjno Naturystyczne "CEZAR

Program jest super, polecam. Program ma duże możliwości i jest łatwe do obsługiwanie. Pozdrawiam serdecznie.
16/08/2018 11:01, konto: 3 lata 2 miesiące 21 godzin, śląskie, Bielsko-biała, Sauna-cezar.pl

Trebor

Prosty nie skomplikowany program, idealny dla początkujących, w bardzo dobrej cenie. Zdecydowanie polecam.
16/08/2018 08:40, konto: 1 rok 3 miesiące 21 godzin, mazowieckie, Warszawa

Tomek

Dobry program za rozsądną cenę. Wszystko jasne i przejrzyste. Jestem bardzo zadowolony z programu. Polecam.
14/08/2018 12:31, konto: 3 lata 4 miesiące 6 godzin, kujawsko-pomorskie, Strzelno

Stowarzyszenie Parkieciarze Polscy

Dobry program. Łatwy w obsłudze i przejrzysty. Posiada wszystkie potrzebne opcje. Polecam wszystkim. Pozdrawiam serdecznie.
08/08/2018 15:32, konto: 3 miesiące 6 godzin, wielkopolskie, Poznań

Usługi Księgowe Irena Tomecka

Program efaktury jest czytelny, przejrzysty oraz łatwy w obsłudze. Cena bardzo przystępna. Polecam znajomym, którzy szukają programu fakturowego. Pozdrawiam.
07/08/2018 22:31, konto: 3 miesiące 9 godzin, śląskie, Żory
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Urząd Skarbowy Prudnik 48-200 ul. Kopernika 1ACzy otrzymana premia pieniężna stanowi wynagrodzenie za świadczenie usługiDot. momentu uznania za koszt podatkowy, wydatków z tytułu m.in dzierżawy nieruchomości wykorzystywanej na potrzeby działalności gospodarczejStrona wnosi o udzielenie odpowiedzi czy może " dokonać obniżenia podatku należnego o podatek naliczony w fakturze dostawcy komputerówStawka na usługi utrzymywania rezerw służby zdrowia
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.