Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 1998

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Domino

E-faktury rozwiązały moje problemy z wystawianiem faktur,. polecam to bardzo proste, każdy sobie poradzi.
22/02/2018 08:43, konto: 1 rok 2 godziny, mazowieckie, Wielogóra

Marlena Kowalina

E-faktury usprawniły moją pracę, program jest przejrzysty, prosty w obsłudze. Jestem bardzo zadowolona i polecam go niezdecydowanym.
21/02/2018 17:44, konto: 10 miesięcy 22 godziny, zachodniopomorskie, Szczecin

Automistic

E-faktury bardzo usprawniają pracę, program jest przejrzysty, łatwy i intuicyjny w obsłudze. Daje możliwość umieszczenia własnego loga na dokumentach co już sprawia radość, posiada takę wiele ciekawych funkcji. Sam się wahałem, ale teraz polecę go każdemu! Naprawdę warto! To się opłaca!
20/02/2018 16:23, konto: 3 miesiące, małopolskie, Wieliczka, Automistic.pl

Kumaki Edukacja Przyrodnicza

E-faktury rozświetlają mroczną stronę biznesu :)Gorąco polecam i zachęcam do korzystania - prościej się nie da!
20/02/2018 13:55, konto: 1 rok 3 miesiące 3 godziny, małopolskie, Kraków

Walmat S.C.

Świetny program. Prosty w obsłudze. Przejrzystość stron faktur. Tani(oby tak zostało:))Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy.
19/02/2018 20:58, konto: 1 rok 3 miesiące 20 godzin, śląskie, Rogów

Kulig-Trans

Jestem bardzo zadowolony z programu bardzo ułatwił mi prace i jest bardzo łatwy w obsłudze. Polecam wszystkim!
16/02/2018 21:40, konto: 1 rok 2 miesiące 17 godzin, małopolskie, Młodów

P.U.B. Edbud

Polecam ten program! Jest przejrzysty, łatwy w obsłudze - nawet dla początkujących. Bardzo ułatwił mi pracę biurową.
15/02/2018 20:15, konto: 3 miesiące 16 godzin, wielkopolskie, Paprotnia

Twoje Biuro Tłumaczeń Jolanta Frąckowiak

E Faktury to super rozwiązanie dla Firm. Szybka i łatwa obsługa. Ułatwiło to mi bardzo pracę biura. Super program - Polecam.
15/02/2018 14:39, konto: 1 rok 3 miesiące 23 godziny, dolnośląskie, Buczyna

ADKA Adrianna Ziołek

Super strona. Jestem z niej bardzo zadowolona. Wszystko przejrzyste i czytelne i co najważniejsze nieskomplikowane. POLECAM.
15/02/2018 12:15, konto: 3 miesiące 23 godziny, wielkopolskie, Poznań
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy poprawne jest wystawianie not za osiągnięcie pułapu obrotów w określonym czasie, czy należy wystawiać faktury VAT?W jaki sposób należy wystawić fakturę stwierdzającą pobranie całości należności przed wydaniem towaru oraz fakturę stwierdzającą dokonanie sprzedażyOpodatkowanie bonusów oraz prawa do obniżenia podatku należnego o podatek naliczony na podstawie faktur VAT dokumentujących bonusyMożliwości anulowania faktury VAT w przypadku braku wprowadzenia jej do obrotu na skutek braku doręczenia przesyłkiMożliwość zwrotu podatku VAT zawartego w fakturach dokumentujących zakupy towarów i usług nabytych w celu realizacji zadania
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.