Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 1904

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Zakład Stolarski

Program jest bardzo przejrzysty, prosty w obsłudze, proponuje szereg rozwiązań, bardzo dużo możliwych dokumentów do wystawienia. To wszystko bardzo upraszcza nam pracę. Polecam.
24/11/2017 10:51, konto: 1 rok 18 godzin, małopolskie, Kraków

Mc-log

Prosty serwis, bardzo dobre rozwiązanie dla początkujących. Wszystko w jednym miejscu, działa bez zastrzeżeń.
24/11/2017 10:10, konto: 8 miesięcy 6 godzin, wielkopolskie, Piła

Jolanta Uczarczyk

Prosty serwis, względnie dobrze działa, nie posiadam większych zastrzeżeń. Dla początkujących polecam.
22/11/2017 12:28, konto: 2 lata 2 miesiące 13 godzin, małopolskie, Kraków

Kalinowski Ryszard

Jestem bardzo zadowolony z programu. Program jet czytelny i bardzo łatwy w obsłudze niema najmniejszego problemu z pozyskiwaniem oraz wypisaniem jakiegokolwiek dokumentu. Polecam ten program.
21/11/2017 13:24, konto: 3 miesiące 18 godzin, dolnośląskie, Wrocław

GSM TECH Tomasz Lewandowski

Świetny program. Obsługa intuicyjna, nawet osoby wcześniej nie korzystające z programu dadzą sobie radę. Korzystam już trzeci rok i polecam wszystkim.
21/11/2017 10:18, konto: 1 rok 3 miesiące 16 godzin, śląskie, Częstochowa

Wojan-Bruk

Łatwa obsługa. Proste i szybkie wystawianie faktur. Nawet początkujące osoby świetnie sobie poradzą.
21/11/2017 08:07, konto: 4 miesiące 23 godziny, dolnośląskie, Legnickie Pole

Tok-Met Zawiercie

Bardzo łatwa i intuicyjna obsługa. Używam już prawie dwa lata bez zastrzeżeń. Gorąco Polecam wszystkim!
19/11/2017 09:23, konto: 1 rok 2 miesiące 12 godzin, śląskie, Zawiercie, Tok-met.pl

Natura line

Polecam. latwa i intuicyjna obsluga. nawet poczatkujacy sobie poradzi. polecam wykupic abonament gdyz zapisywane sa dane kontrachentow.
18/11/2017 02:28, konto: 1 rok 3 miesiące 2 godziny, warmińsko-mazurskie, Ryn

Metallika Works

Program znalazłem przez przypadek, ale jestem bardzo zadowolony, łatwość obsługi przekonała mnie do przedłużenia na kolejne 365 dni, polecam.
17/11/2017 09:17, konto: 4 miesiące 22 godziny, dolnośląskie, Dobromierz

LAW39 Sp. z o.o.

Chętnie przedłużyłam po pierwszym okresie. Jedyna rzecz, której system nie robi(a może nie doczytałam się jak to zrobić) - nie wpisuje automatycznie aktualnie obowiązujących odsetek. Ale ogólnie polecam.
15/11/2017 16:17, konto: 3 miesiące 17 godzin, mazowieckie, Warszawa
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Odliczenie podatku VAT bez konieczności wystawiania faktury korygującejsłowa kluczowe: faktura korygująca, prawo do odliczenia, obrótSposób dokumentowania świadczenia usługCzy zapłacony czynsz zerowy i opłata manipulacyjna są kosztem uzyskania przychodu w całości w dacie ich poniesienia?Urząd Skarbowy Kościan 64-000 ul. Młyńska 5Czy Podatnik ma prawo do odliczenia podatku naliczonego z faktur otrzymanych w miesiącu kwietniu?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.