Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2550

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Avex Kozak sp.jawna

Pasuje. Czytelny program, szybki i łatwy w obsłudze, dobra jakość, cena przystępna, program zawiera wszystkie potrzebne funkcje.
19/06/2019 09:58, konto: 3 lata 2 miesiące 1 godzina, wielkopolskie, Skórzewo, Avex.com.pl

M.S. Stanco

Odpowiedni program w odpowiedniej cenie. Łatwy w obsłudze, posiada wystarczające funkcje które spełniają moje oczekiwania. Serdecznie -Polecam.
17/06/2019 15:09, konto: 1 rok 3 miesiące 10 godzin, świętokrzyskie, Małogoszcz, Gmail.com

Fhu radwol

Bardzo dobry program za przyzwoite pieniądze, korzystam trzeci rok i jestem bardzo zadowolony, polecam wszystkim firmom!
17/06/2019 12:45, konto: 2 lata 2 miesiące 1 godzina, lubelskie, Kodeń Pierwszy

An-trans

Bardzo dobry program, który posiada wszystkie potrzebne funkcje. Łatwy w obsłudze i w dobrej cenie. Polecam.
15/06/2019 08:17, konto: 3 miesiące 9 godzin, małopolskie, Kraków

UR Consulting

Kolejny raz przedłużam abonament. Wygodnie, intuicyjnie i przyjemnie korzysta się z efaktury. org. Polecam.
13/06/2019 01:14, konto: 2 lata 3 miesiące, mazowieckie, Brwinów

Amisport Dariusz Miąsek

Jestem zadowolony z serwisu efaktury. org. Korzystam od kilku lat. Intuicyjna obsługa. Dla mnie ma wszystkie funkcje.
10/06/2019 13:33, konto: 6 lat 10 miesięcy 11 godzin, mazowieckie, Otwock

M-TECH Jacowlany Maciej Szoda

Bardzo dobry program, szybki, zrozumiały, prosty w obsłudze i za dobre pieniądze. Polecam dla początkujących i nie tylko.
07/06/2019 10:49, konto: 2 lata 2 miesiące 1 godzina, podlaskie, Sidra, Gmail.com

PHU Sierzputowski Arkadiusz

Świetny program, pilnuje numeracji, przelicza waluty, szeroki wybór dokumentów, polecam 100% zadowolenia.
05/06/2019 16:49, konto: 1 rok 3 miesiące 2 godziny, podlaskie, Sierzputy Młode

First Place Sp ZOO spk

Czytelny program, szybki i łatwy w obsłudze, dobra jakość, cena przystępna, program zawiera wszystkie potrzebne funkcje.
05/06/2019 16:37, konto: 4 miesiące 7 godzin, wielkopolskie, Piła

Książki z obrazkami - Projekty wydawnicze Alicja Łukańko

Strona prosta, a jednocześnie zawierająca wszystkie potrzebne opcje. Nieprzeładowana zbędną grafiką, co uważam za wielką zaletę, i co pewnie również przyczynia się do tego, że działa szybko i bez zarzutu. Bardzo polecam.
05/06/2019 12:41, konto: 2 lata 3 miesiące 21 godzin, małopolskie, Tarnów
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Obowiązek wystawienia faktury korygującej w związku z wypłaceniem kontrahentom premii pieniężnych/bonusówOpodatkowanie usług polegających na wynajmie sal kinowych, teatralnych amfiteatrów oraz prawo do odliczenia podatku naliczonego z tych fakturJak należy opodatkować otrzymane środki finansowe z tytułu umieszczania reklam na prywatnych stronach internetowych?Dotyczy trybu postępowania w podatku od towarow i usług w przypadku usług wynajmu serwera internetowego w Stanach ZjednoczonychCIT w zakresie cash poolingu
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.