Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2174

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Studio Tańca Fen

Polecam. Sprawna obsługa i łatwość korzystania. Bezproblemowa! Jest intuicyjna co dla mnie jest ważne. Stworzona dla każdego. Polecam!
25/06/2018 10:06, konto: 2 lata 3 miesiące, mazowieckie, Wyszków

Deweloper

Strona przejrzysta, łatwa w obsłudze. Bardzo przydatna do codziennej pracy. Nawet laik sobie poradzi z wystawieniem dokumentu :) Polecam!
25/06/2018 09:14, konto: 1 rok 3 miesiące 21 godzin, podkarpackie, Rzeszów

Siergiej Usługi Budowlane

Bardzo przejrzysta strona. Łatwe w użyciu narzędzie do wystawiania faktur. Szybko i bezproblemowo. Najbardziej przydatna według mnie funkcja to sprawdzenie w GUS każdego zarejestrowanego przedsiębiorcy.
23/06/2018 11:14, konto: 1 rok 3 miesiące 16 godzin, zachodniopomorskie, Szczecin, Siergiej.com.pl

Maria Ruszkiewicz-Pieczarka

Aplikacja bardzo intuicyjna, jest w niej wszystko co potrzebne do wystawiania dokumentów księgowych. Pobieranie z bazy danych GUS - kolejny wielki plus. Możliwość własnych ustawień. Bardzo polecam!
22/06/2018 14:08, konto: 1 rok 3 miesiące 15 godzin, warmińsko-mazurskie, Olsztyn, Fioletowakoszulka.pl

STYLDOM Nieruchomości Nadia Witecka

Prowadzę jednoosobową działalność i od początku korzystam z waszego programu, który jest bardzo łatwy w obsłudze a jednocześnie spełnia wszystkie wymagania przy wystawianiu faktur no i jest stosunkowo nie drogi. Jestem bardzo zadowolona z programu i zamierzam dalej z niego korzystać. Dziękuję.
21/06/2018 16:53, konto: 1 rok 5 miesięcy, dolnośląskie, Wrocław

Stal Inox

Bardzo dobry, prosty, przejrzysty program. Dostęp do bazy danych GUS znacznie ułatwia pracę, polecam z czystym sumieniem.
21/06/2018 11:31, konto: 2 lata 5 miesięcy 12 godzin, śląskie, Sosnowiec, Stal-inox.com.pl

Refit

Bardzo fajny program, prosty, przejrzysty. dane zapisane w chmurze - dostęp w każdym miejscu POLECAM.
20/06/2018 11:10, konto: 3 miesiące 21 godzin, mazowieckie, Zakrzew

Cyfrogaleria

Prosta, przejrzysta, funkcjonalna i pomocna aplikacja, polecam. Dostęp do niej gdziekolwiek jestem. Wystawiona masa dokumentów.
19/06/2018 10:05, konto: 2 lata 6 miesięcy 15 godzin, mazowieckie, Warszawa

LASERLINE s.c.

Super program prosty i łatwy w obsłudze. Posiada wszystkie rodzaje faktur w tym fakturę zaliczkową i końcową na czym bardzo mi zależało i to jest duży plus!
18/06/2018 09:50, konto: 3 miesiące 18 godzin, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz, Laserline.com.pl

Usługi Spawalnicze Tomasz Kudełko

Prosta przejrzysta stronka do wystawiania faktur w wielu wariantach. Wystawiane dokumenty są przejrzyste, a samo ich tworzenie bardzo szybkie dzięki kilku dodatkowym opcjom. Polecam.
17/06/2018 20:37, konto: 2 miesiące 18 godzin, dolnośląskie, Kamienna Góra
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Co musi zawierać księga rachunkowa?Termin obniżenia podatku należnego w przypadku wystawienia faktury korygującejDotyczy prawa do odliczenia podatku naliczonego wynikającego z faktury zakupu samochodu samochodu wyprodukowanego jako ciężarowyUznania czy premia za uzyskanie odpowiedniego poziomu obrotów podlega opodatkowaniu podatkiem od towarów i usługCzy anulowana faktura korygująca rodzi obowiązek podatkowy VAT?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.