Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3192

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

EVENT PLUS Dariusz Słowiński

Prosty program, dość intuicyjny. Polecam. Działa bez problemu, Może warto odświeżyć stronę graficzną.
20/09/2021 09:36, konto: 1 rok 4 miesiące 2 godziny, wielkopolskie, Ciążeń, O2.pl

Tadeusz

Program Prosty w obsłudze. Daje możliwość łatwego wystawiania faktur wraz z możliwością tworzenia reguł i funkcjonuje jako baza danych tzn faktur. Polecam!
20/09/2021 08:07, konto: 1 rok 2 miesiące 1 godzina, podkarpackie, Kolbuszowa

Grażyna Wojtyła

Świetny program umożliwiający wystawianie faktur z każdego miejsca na ziemi o każdej pozę dnia czy tez n Świetny program umożliwiający wystawić fakturę z każdego miejsca na ziemi z dostępem do internetu. Korzystam z tego programu już parę lat i nie zamierzam zmieniać. Prosty w obsłudze przejrzysty i w rozsądnej cenie Wszystkie dane są zapisane tak samo jak stare faktury.
19/09/2021 10:34, konto: 2 lata 1 miesiąc 10 godzin, mazowieckie, Warszawa, Stolowkaszkoln212.pl.tl

HARMONIA Budownictwo i Transport

Świetny program umożliwiający wystawić fakturę z każdego miejsca na ziemi z dostępem do internetu. Korzystam z tego programu już parę lat i nie zamierzam zmieniać. Prosty w obsłudze i tani.
17/09/2021 13:36, konto: 3 lata 2 miesiące 13 godzin, zachodniopomorskie, Szczecin

Ocustar Sp. z o.o.

Super program - polecam w 100% działa prawidłowo i jest bardzo łatwy w obsłudze. Korzystam z niego od 2 lat i nigdy nie zawiódł.
17/09/2021 09:04, konto: 1 rok 2 miesiące 21 godzin, wielkopolskie, Poznań

Kama-aaa

Super probram, jest wszystko co potrzeba. Polecam. Co potrzeba to można w zasięgu ręki znaleźć wcześniej trzeba było pisać faktury ręcznie a teraz łatwizna i prościzna- dobry program no i koszt użytkowania tani daję 10 pkt na 10 pkt.
15/09/2021 22:21, konto: 3 lata 2 miesiące 20 godzin, dolnośląskie, Świebodzice

JS-Telecom

Bardzo dobry i łatwy w obsłudze program. Korzystam od jakiegoś czasu i polecam wszystkim przedsiębiorcom.
13/09/2021 15:32, konto: 1 rok 3 miesiące 23 godziny, śląskie, Żory, Interia.pl

Uslugi Transportowe Marcin Szaradowski

Bardzo dobry i szybki program. Wystawianie faktur bez problemu, intuicyjny i bez problemów z logowaniem.
08/09/2021 14:04, konto: 3 lata 2 miesiące 23 godziny, pomorskie, Strzepcz

Agar Przedsiębiorstwo Wielobranżowe

Bardzo dobry, bezproblemowy program do wystawiania faktur. Korzystam od kilku lat i polecam innym Przedsiębiorcom.
08/09/2021 12:58, konto: 5 lat 2 miesiące 20 godzin, warmińsko-mazurskie, Olsztyn

CDS Jan Sawa

Bardzo pomocny program oszczędza mi kilka godzin miesięcznie. Bardzo pomocny program oszczędza mi kilka godzin miesięcznie. Bardzo pomocny program oszczędza mi kilka godzin miesięcznie. Bardzo pomocny program oszczędza mi kilka godzin miesięcznie.
07/09/2021 06:57, konto: 1 rok 4 miesiące 23 godziny, dolnośląskie, Wrocław, Mobilkarm.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Stawka podatku na roboty budowlane dot. infrastruktury towarzyszącej budownictwu mieszkaniowemu - rozpoczęto w 2007 r. faktura w 2008 rMożliwość ujmowania w księgach rachunkowych wydatków udokumentowanych dowodami zastępczymiObowiązek prowadzenia ksiąg rachunkowych, przez podatnika prowadzącego działy specjalne produkcji rolnejCzy prawidłowe jest odliczenie naliczonego podatku od towarów i usług na podstawie faktury zaliczkowej dokumentującej zakup lokali mieszkalnych?Co zrobić, gdy faktura zaginie?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.