Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3024

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Marek Józwik

Korzystam z programu ponad rok. Jestem bardzo zadowolony i szczerze mogę polecić. Jasny i klarowny interface, prosty w obsłudze i bez zbędnych "bajerow" jednak wszystko potrzebne jest. Cena bardzo przyzwoita. Szczerze polecam.
19/01/2021 22:33, konto: 2 lata 3 miesiące 12 godzin, mazowieckie, Sochaczew

Autex

Bardzo przydatny, korzystam już dwa lata. Super. łatwy w obsłudze, funkcjonalny, profesjonalny. Dziękuję, pozdrawiam.
19/01/2021 16:16, konto: 2 lata 2 miesiące 19 godzin, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz

Pw.krzysztof klimsza

Program BAJKA sprzedałem długopis. papieru używam do innych celów np. do pakowania prezentów. Dzięki pozdrawiam.
19/01/2021 07:24, konto: 3 miesiące 20 godzin, śląskie, Rybnik

Wiesława Zurawa

Jestem bardzo zadowolona z możliwości korzystania z Waszej usługi. Jest ona przejrzysta łatwa w obsłudze. Ma szeroką gamę możliwości co w dużym stopniu usprawnia moja pracę. Dziękuje ze jesteście. Pozdrawiam.
18/01/2021 09:37, konto: 4 lata 11 miesięcy 15 godzin, dolnośląskie, Sycow

Torex

Bardzo przydatny program - bezproblemowy w pełni funkcjonalny i profesjonalny. Czytelność i prostota obsługi.
18/01/2021 07:45, konto: 1 rok 4 miesiące 14 godzin, śląskie, Sosnowiec

FDDB Architektura sp. z o.o.

Bardzo czytelny, bezproblemowy w pełni funkcjonalny interfejs użytkownika. Usługa w pełni profesjonalna. Polecam.
14/01/2021 09:26, konto: 2 lata 3 miesiące 23 godziny, warmińsko-mazurskie, Olsztyn

Renovatio sp.zo.o

Bardzo dobry prosty i fachowy program do wypisania faktur. Wszystko ma czego potrzebuje, czytelny. Można pobrać raporty dot faktur. Polecam.
13/01/2021 18:08, konto: 1 rok 2 miesiące 12 godzin, lubuskie, Międzyrzecz

Emer Studio

Bardzo przyjazna i łatwa w obsłudze strona. Korzystam drugi rok i nie zamierzam przestać. Wielkie ułatwienie i alternatywa dla zabawy papierkowej. Polecam wszystkim.
13/01/2021 17:29, konto: 2 lata 3 miesiące 23 godziny, małopolskie, Tarnów, Emerstudio.pl

DevWider.com - Kamil Jarmusik

Wygodny interfejs, nie stwarza problemów w użytkowaniu. Mają nową stronę fakturowo. pl, lepiej wygląda.
12/01/2021 19:36, konto: 1 rok 3 miesiące 13 godzin, małopolskie, Kraków

Solejka

Programu używamy od ponad roku Bardzo czytelny i prosty w obsłudze. Używamy od roku i sprawdza się. Polecam!
12/01/2021 10:54, konto: 1 rok 4 miesiące 21 godzin, podlaskie, Białystok
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Gdzie podlegają opodatkowaniu podatkiem VAT ww. usługi i czy do jego zapłaty zobowiązany jest zleceniodawca angielski?Podatnik zapytuje czy ma obowiazek wysatwiania faktur VAT na rzecz osób fizycznych nie prowadzących działalnosci gospodarczejCzy podatnik może odliczyć naliczony w fakturze za opłaty notarialne podatek VAT, czy też podatek ten będzie stanowił koszt uzyskania przychoduUrząd Skarbowy Kolbuszowa 36-100 ul. Kościuszki 20Z jaki okres należy dokonać korekty podatku VAT z tytułu sprzedaży specyfikacji przetargowej po otrzymaniu urzędowej interpretacji?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.