Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2976

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

FHU Lucyna Bury

Bardzo prosty i łatwy w obsłudze korzystam i polecam każdemu kto prowadzi małą działalność gospodarczą i nie chce przepłacać za system sprzedaży.
24/05/2020 11:09, konto: 1 rok 8 miesięcy 18 godzin, małopolskie, Andrychów

Astpol s.c.

Bardzo prosty w obsłudze program, korzystam od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim.
22/05/2020 10:26, konto: 1 rok 8 miesięcy 14 godzin, mazowieckie, Warszawa

Invest Consulting

Polecam współpracę z z tym programem. Jest on prosty, intuicyjny i ułatwia prace w naszej firmie. Zachęcam do wykupienia abonamentu!
21/05/2020 15:02, konto: 5 lat 10 miesięcy 8 godzin, wielkopolskie, Poznań, Gmail.com

Palium Sp.z o.o

Polecam! Na pewno wykupie abonament na kolejny rok. Program bardzo pomocny, intuicyjny i łatwy w obsłudze.
21/05/2020 10:34, konto: 3 lata 9 miesięcy 7 godzin, mazowieckie, Gozdowo, Palium.org

Spartanie V.Kutnjak i B.Packiewicz s.c.

Jestem zadowolony wszystko jest oki. Bardzo dobry program przejrzysty. Bardzo ułatwia prace i pozwala zaoszczedic czas. Polecam zdecydowanie i namawiam do wykupienia abonamentu.
14/05/2020 11:28, konto: 9 miesięcy 8 godzin, podlaskie, Białystok, Spartanie.security.pl

Invest bc. spółka z.0.0

JESTEM ZADOWOLONY. WSZYSTKO OK. Napewno wykupie abonament na kolejny rok. Będe polecał Was innym firmom.
14/05/2020 06:45, konto: 2 lata 9 miesięcy 15 godzin, śląskie, Sosnowiec, Interia.pl

P.P.H.U. POLMAR Sp.z o.o.

Bardzo dobry program przejrzysty. Bardzo ułatwia prace i pozwala zaoszczedic czas. Polecam zdecydowanie i namawiam do wykupienia abonamentu.
13/05/2020 23:22, konto: 9 miesięcy 2 godziny, zachodniopomorskie, Kołobrzeg

Kółko Rolnicze

Bardzo pomocny program, łatwy w obsłudze. Przejrzysta nawigacja strony, łatwość odnalezienia wcześniejszych dokumentów. Polecam, zdecydowanie warto wykupić abonament.
13/05/2020 09:56, konto: 9 miesięcy 12 godzin, łódzkie, Łódź

GREPITO Piotr Piotrowski

Bardzo czytelny i intuicyjny program. Zachowuje dane, łatwo się edytuje dokumenty. ogólnie polecam. Anita.
10/05/2020 11:26, konto: 1 rok 10 miesięcy 11 godzin, pomorskie, Gdańsk, Wp.pl

Pochówek Zwierząt Domowych

Program jest w przejrzysty i prosty w obsłudze, nawet dla osób rzadko korzystających z programu. Dokumenty ułożone w logiczny sposób, mnogość numeracji w zależności od potrzeb. Polecam.
10/05/2020 07:56, konto: 4 lata 8 miesięcy 4 godziny, mazowieckie, Halinów, Psilos.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Prawo do dokonania korekty podatku naliczonego z tytułu wniesienia należności aportem do przedsiębiorstwaMożliwość odliczenia wydatków na remont lokalu mieszkalnego na podstawie faktury VATJaki dowód stanowi podstawę do odliczenia od dochodu z tytułu użytkowania sieci internet?Czy należy wystawić fakturę wewnętrzną naliczając od kwoty z faktury wystawionej przez Słowaka podatek VAT 22%?Czy w przypadku, gdy kontrahenta wiąże wyrok sądu, Spółka może udokumentować wypłacane premie pieniężne temu kontrahentowi notami księgowymi?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.