Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2895

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Firma Handlowo Usługowa DOR-JAN

Polecam wszystkim, bardzo prosty intuicyjny program. Używam ponad dwa lata nie mam żadnych problemów z wystawianiem faktur. Polecam.
02/04/2020 13:11, konto: 4 lata 6 miesięcy 12 godzin, opolskie, Grodków, Wp.pl

Express Plan Jolanta Andrychowska

Polecam wszystkim. Prosty, czytelny, złozumiały, super w opcji mobilnej. Program prosty w obsłudze. Nigdy nie miałam problemów.
02/04/2020 10:54, konto: 1 rok 9 miesięcy 15 godzin, mazowieckie, Warszawa

Diament Edyta Krupka

Polecam wszystkim, bardzo prosty intuicyjny program. Używam ponad rok nie mam żadnych problemów z wystawianiem faktur. Polecam.
01/04/2020 16:32, konto: 7 miesięcy 18 godzin, mazowieckie, Warszawa

Biuro rachunkowe VAT-TAX

Polecam wszystkim moim klientom, którzy wystawiają faktury i mają z tym problem przynajmniej nie ma błędów w ich wystawianiu pozdrawiam joanna.
01/04/2020 01:27, konto: 4 lata 7 miesięcy 11 godzin, dolnośląskie, Gałów, Vat-tax.pl

P.h.u. Tomasz Tymrakiewicz

Jestem Bardzo zadowolony z tego, że korzystam z efaktury. org, Prosty, czytelny, złozumiały, super w opcji mobilnej. POLECAM.
31/03/2020 21:19, konto: 4 lata 11 miesięcy 13 godzin, mazowieckie, Chotomów

Akademia-Sportu Mateusz Szynkowski

Jestem Bardzo zadowolony z tego, że korzystam z efaktury. org sprawnie łatwo wystawiam faktury Polecam w 100% moja ocena to 5/5.
31/03/2020 20:47, konto: 6 miesięcy 11 godzin, warmińsko-mazurskie, Kętrzyn

DIZBUD Daniel Izydorek

Korzystam ponad 1. 5 roku jestem bardzo zadowolony, nie było zadnych problemow łatwa i szybka obsługa. Poleciłem znajomym również są zadowoleni. Polecam.
30/03/2020 20:21, konto: 1 rok 9 miesięcy 10 godzin, mazowieckie, Sochaczew

Prospaw adrian Andrzejak

Korzystam 1. 5 roku i jestem bardzo zadowolony, jedyne czego mi brakuje to aplikacji na telefon, żeby wystawiać faktury szybko z telefonu, ale mimo wszystko można zrobić to przez stronę. Ogólnie 5/5.
30/03/2020 15:10, konto: 1 rok 7 miesięcy 12 godzin, łódzkie, Łódź

UKS Conrad Beata Dolmierska

Korzystam od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona Polecam. Program prosty w obsłudze. Nigdy nie miałam problemów.
30/03/2020 14:14, konto: 4 lata 9 miesięcy 18 godzin, pomorskie, Gdańsk, Judoconrad.pl

Mariusz

Korzystam od wielu lat, polecam innym, bo warto. Przeszedłem na nowy portal fakturowo, bo ma więcej funkcjonalności.
29/03/2020 21:28, konto: 4 lata 10 miesięcy 9 godzin, podlaskie, Suwałki
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy obowiązek podatkowy w podatku VAT powstaje w momencie zapłaty, czy też w momencie wystawienia faktury?Zapytanie dotyczy sprzedaży o charakterze ciągłymNa jaki dzień należy zamknąć księgi rachunkowe i ustalić wynik finansowy przejmowanej spółki z o.o.?Gmina nie ma prawa obniżenia kwoty podatku należnego o kwotę podatku naliczonego związanego z modernizacją szpitala - brak faktur na WnioskodawcęOdliczenie podatku VAT z wystawionej przez agenta faktury VAT potwierdzającej poniesienie kosztów prowadzenia punktu handlowego
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.