Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2976

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Pap Trans

Bardzo przejrzysty system, prosty w obsłudze, wygodny oraz w przystępnej cenie. Na moje potrzeby całkowicie wystarczy. Polecam.
20/06/2020 09:43, konto: 3 lata 7 miesięcy 9 godzin, śląskie, Myszków

Usługi programistyczne

Generalnie nie mam zastrzeżeń. Opcja predefiniowania faktur bardzo przydatna. Na moje potrzeby całkowicie wystarczy, ale ja nie mam dużych wymagań.
19/06/2020 01:34, konto: 1 rok 8 miesięcy 15 godzin, zachodniopomorskie, Wałcz

Przychodnia OMNI-MED

Dzięki synowi korzystam z Państwa usług. Jestem bardzo zadowolona, ręcznie pisane faktury to przeszłość. Pozdrawiam. Grażyna Ordyniec.
18/06/2020 15:24, konto: 7 miesięcy 9 godzin, lubelskie, Chełm, Omni-med24.pl

Kampas

Bardzo łatwy, czytelny oraz przejrzysty program. Dodatkowym plusem jest niska cena. Polecam wszystkim.
18/06/2020 14:10, konto: 10 miesięcy 15 godzin, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz

Emerpol Robert Mic

Świetnie zorganizowana strona wszystko bardzo czytelne. Bardzo łatwy w obsłudze program. Polecam wszystkim.
18/06/2020 13:06, konto: 1 rok 8 miesięcy 18 godzin, lubuskie, Zielona Góra

Aris Arkadiusz Ruciak

Bardzo łatwy i prosty program do wystawienia faktur, używam już trzeci rok i Napewno nie ostatni jak dla Mnieocenism na 5.
18/06/2020 05:54, konto: 2 lata 8 miesięcy 18 godzin, dolnośląskie, Wrocław

P.P.H.U."RETRO"Mirosława Urbaniak

Polecam, bardzo fajny program do fakturowania za przystępną cenę, prosty i przejrzysty. Na duży plus zasługuje, że można z niego skorzystać w dowolnym miejscu. Pozdrawiam Mirosława Urbaniak.
18/06/2020 00:00, konto: 2 lata 8 miesięcy 6 godzin, łódzkie, Zapolice, Gmail.com

Erko trans Sławomir Sonnenberg

Warty polecenia. Bardzo łatwy do ogarnięcia, przejrzysty i prosty w obsłudze program w bardzo przystępnej cenie.
17/06/2020 18:10, konto: 2 lata 8 miesięcy 9 godzin, dolnośląskie, Sobótka, Wp.pl

Megasilver

Nasza firma www. eurosilver. lubin. pl i www. megasilver. pl korzysta z tego faktoringu od lat i jesteśmy zadowoleni z danych nam usług.
17/06/2020 17:57, konto: 1 rok 7 miesięcy 19 godzin, mazowieckie, Warszawa, Interia.pl

Strefa Bezpieczeństwa i Pomocy

Polecam. Co bym dodał, to mozliwosc zbiorczego przesylania kilku faktur do kilku odbiorców. Reszta moim zdaniem na oczekiwanym poziomie. Pozdrawiam i jeszcze raz polecam. Adam.
16/06/2020 13:43, konto: 10 miesięcy 6 godzin, mazowieckie, Józefów
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Księgowość WrocławJaka kwota stanowi podstawę opodatkowania w fakturach VAT za usługi wypoczynku dofinansowane z ZFŚS?Ile wynoszą zarobki księgowych w Suwałkach?VAT zakresie wystawiania fakturUrząd Skarbowy Zambrów 18-300 ul. Jantarowa 16
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.