Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2687

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Iroglobal Sp. z o.o

Program działa super i intuicyjnie. Jedynie co mi brakuje aby wystawić główny dokument kompensata jest możliwość zaznaczenia płatność kompensata, ale warto mieć taki dokument jak korekta, duplikat, itp. Dodałbym do tego usługę CRM. To na tyle polecam i pozdrawiam.
08/08/2019 16:05, konto: 1 rok 6 miesięcy 7 godzin, pomorskie, Gdańsk, Iroglobal.pl

Fhu ir-el

Bardzo dobry wręcz rewelacyjny program. Super prosty w obsłudze. Korzystam i będę korzystał. Polecam.
07/08/2019 12:01, konto: 3 lata 3 miesiące 15 godzin, małopolskie, Oświęcim

Mar Tig

Bardzo fajny program. Korzystam i zamierzam nadal korzystał. Bardzo prosty w obsłudze. Szczerze polecam.
05/08/2019 16:13, konto: 1 rok 7 miesięcy 15 godzin, opolskie, Nysa

SAWA Radosław

Rewelacja, super prosty w obsłudze program.. . Korzystam już kilka lat i nadal będę to robił! POLECAM!
31/07/2019 11:34, konto: 7 miesięcy 18 godzin, opolskie, Prudnik

Zu Strupiechowski

Szybki i bardzo latwy program. Przejrzysty w obsłudze jak i mobilny po dostepny na każdym urządzeniu.
31/07/2019 06:36, konto: 1 rok 8 miesięcy 11 godzin, mazowieckie, Mordy

High Fly

Bardzo przejrzysty i prosty w obsłudze program. Możliwość robienia korekt, zapisu pliku na komputerze i innych nośnikach. Szczerze polecam każdemu.
29/07/2019 22:36, konto: 1 rok 7 miesięcy 10 godzin, mazowieckie, Warszawa

Altway PL

Goraco polecam strone efaktury wszystkim, ktorzy potrzebuja szybko i w latwy sposob wystawic fakture lub rachunek. Dane sprzedawcy, nabywcy i opis transakcji zapisywane sa w bazie danych, skad latwo dane pobrac, nie tracac czasu na powtorne wpisywanie. Dodatkowym plusem korzystania z tego serwisu jest bardzo niska cena rocznego abonamentu. Dziekuje efaktury, ze dzieki Wam, moge oszczedzac moj cenny czas. Pozdrawiam.
29/07/2019 11:21, konto: 3 lata 6 miesięcy 19 godzin, pomorskie, Gdańsk

"Efekt"

Bardzo dobry program za niewielkie pieniądze. Możliwość wystawiania faktur z datą i numerem wstecznym. Polecam.
27/07/2019 09:16, konto: 1 rok 6 miesięcy 9 godzin, mazowieckie, Płock

Ravtom

Bardzo dobry i łatwy w obsłudze program. Na plus, że program jest online. Można się logować gdzie się chce.
25/07/2019 23:04, konto: 7 miesięcy 16 godzin, świętokrzyskie, Kielce

Wspomaganie rozwoju dzieci i młodzieży

Jestem średnio zadowolona z programu. Nie potrafię wyszukać wszystkich rachunków po wpisaniu nazwy firmy. Nie wiem czy nie ma takiej opcji czy nie mam informacji jak to zrobić. Jeśli chcę napisać faktury z data i numerem wstecznym mam problem, bo program nie zapamiętuje tych numerów i wraca do aktualnej daty i aktualnego numeru i muszę za każdym razem cofać się.
25/07/2019 13:57, konto: 2 lata 7 miesięcy 11 godzin, wielkopolskie, Murowana Goślina, Wspomaganierozwojudzieci.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Wystawianie faktur zamiast rachunkówKiedy wystawić fakturę w 2014 roku?Faktura VAT z tytułu najmu, w skład której wchodzą opłaty za mediaCzy import usług należy dokumentować fakturą wewnętrzną?Dot. podatku od towarów i usług w zakresie wystawiania faktur elektronicznych
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.