Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2447

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Mag-Build Magdalena Tryniszewska

Z efaktury korzystam od początku prowadzenia mojej działalności. Jestem bardzo zadowolona. Polecam innym.
20/01/2019 11:33, konto: 2 lata 5 miesięcy 8 godzin, mazowieckie, Warszawa

Krzysztof Chochołek CK Projekt

Program bardzo łatwy i przejrzysty w obsłudze. Użytkuję go od ponad dwóch lat jak dotąd bez żadnych problemów. Polecam.
18/01/2019 11:26, konto: 2 lata 5 miesięcy 2 godziny, małopolskie, Gorlice, Gmail.com

DomumZ

Program bardzo łatwy i przejrzysty w obsłudze. Godny polecenia. Używam go już od kilu lat i zawsze się sprawdza, jest niezawodny.
17/01/2019 21:32, konto: 2 lata 6 miesięcy 11 godzin, wielkopolskie, Ostrzeszów

Krc system

Łatwo i wygodnie. podobno można było wyrazić jednym zdaniem ale wymaga się sto znaków minimum. trzeba być konsekwentnym ale to właściwie jedyna wada.
17/01/2019 18:05, konto: 5 miesięcy 9 godzin, mazowieckie, Grodzisk Mazowiecki

Akademia Języka StepByStep Marta Sobierajska

Program bardzo łatwy w obsłudze, przejrzysty. Jestem bardzo zadowolona i polecam go każdemu kto chce szybko i bez zbędnych problemów wystawiać faktury.
16/01/2019 17:05, konto: 1 rok 4 miesiące 1 godzina, kujawsko-pomorskie, Stawki, Gmail.com

Psn-auto-piter

Program godny polecenia. Bardzo prosty w obsłudze. Ma możliwość zapamiętania wielu nabywców, co umożliwia sprawniejsze wystawianie faktur. Polecam.
15/01/2019 16:50, konto: 2 lata 1 miesiąc 9 godzin, dolnośląskie, Brzezia Łąka

Poradnia Zaburzeń i Rozwoju Dziecka "LOGO MEDIC" Aneta Pakieła

Polecam usługi efaktury, jestem bardzo zadowolona, jest łatwy w obsłudze, prosta obsługa ułatwia korzystanie.
14/01/2019 14:22, konto: 3 lata 5 miesięcy 2 godziny, mazowieckie, Wyszków, Tlen.pl

Max-Meble Design

Super program do faktur, godny polecenia, prosty w obsłudze. Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić.
13/01/2019 22:06, konto: 1 rok 11 godzin, mazowieckie, Przasnysz, Maxmeble.com

Usługi Transportowe Sylwester Kurzyna

Program godny polecenia. Bardzo prosty w obsłudze. Ma możliwość zapamiętania wielu nabywców, co umożliwia sprawniejsze wystawianie faktur.
12/01/2019 11:19, konto: 5 miesięcy, podlaskie, Zambrów

AI Software Systems

Łatwy i wygodny program do wystawiania fa. Polecam. Super sprawdza sie nawet przy wiekszych firmach.
09/01/2019 21:04, konto: 1 rok 2 miesiące 10 godzin, śląskie, Bąków
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Na podstawie jakiego dowodu abonenci mogą dokonywać odliczeń wydatków od dochodu z tytułu używania sieci internet?Czy błędnie wykazany na fakturze numer rejestracyjny samochodu może zostać skorygowany poprzez wystawienie noty korygującej?Urząd Skarbowy Będzin 42-500 ul. I Armii Wojska Polskiego 1Czy odpowiedzialność za zastosowanie właściwej stawki VAT spoczywa na świadczącym usługęSpółka ma prawo do odliczenia podatku z faktur dokumentujących usługi wykonywane przez kontrahenta
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.