Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2363

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

FiFigroup Michał Piechowiak

Program dostępny wszędzie i łatwy w obsłudze. . . najważniejsze, że mogę go używać przez net. Do tego koszt 50zł/ rok jest jak najbardziej akceptowalny.
08/10/2018 21:28, konto: 6 miesięcy 14 godzin, dolnośląskie, Wrocław, Fifigroup.pl

Opalbud

Program przejrzysty, intuicyjny, łatwy w obsłudze, przystępna cena za abonament, polecam innym użytkownikom.
08/10/2018 18:24, konto: 6 miesięcy 18 godzin, mazowieckie, Gołymin-ośrodek

ANUMED SPORT Łukasz Kisieliński Usługi Fizjoterapeutyczne

Bardzo przyjemny i łatwy w obsłudze program. Szybko i sprawnie generuje faktury. Polecam wszystkim potencjalnym użytkownikom.
08/10/2018 09:51, konto: 1 rok 7 miesięcy 22 godziny, łódzkie, Łódź

Konrad Burger

Bardzo dobry program przyjemny szybki w obsłudze A co mało kiedy idzie w parze tanio. Pozdrawiam polecam.
03/10/2018 21:29, konto: 1 rok 6 miesięcy 16 godzin, śląskie, Żywiec

Feliz Cosmetics Sp. z o.o.

Bardzo fajny i prosty program. Posiada jednak minus, a mianowicie nie ma mozliwości nadania rabatu na produkty. Miło by było jak by została dodana taka funkcje.
03/10/2018 11:32, konto: 5 lat 7 miesięcy 19 godzin, łódzkie, Skotniki, Felizcosmetics.com

DMS-Dariusz Balcerowski

Bardzo pomocny program -bardzo dobrze mi się pracuje wszystko jest ok i nic nie chce zmieniać, ta wersja jest ok.
01/10/2018 12:31, konto: 4 lata 9 miesięcy 11 godzin, śląskie, Jastrzębie-zdrój

EA GROUP SP.zo.o

Super. cena ok, i programa bardzo prosta ta zrozumiała. Polecam. I nie chce nowej wersji, ta jest ok.
30/09/2018 18:20, konto: 2 lata 6 miesięcy 19 godzin, mazowieckie, Warszawa

Raw Style Sp. z o.o.

Bardzo dobry i tani program do wystawiania faktur. Bardzo polecam. Dostepny w kazdym miejscu, łatwy w obsłudze.
29/09/2018 10:37, konto: 1 rok 6 miesięcy 21 godzin, lubelskie, Zamość

Usługi Transportowe MARIA WOJTACKA

BARDZO FAJNY PROSTY PROGRAM. przejrzysty, tani, szybko wystawia sie dokumenty, czytelny, latwy w obsludze polecam.
26/09/2018 19:04, konto: 6 miesięcy 18 godzin, mazowieckie, Zielonka

Euforia Salon Kosmetyczny Wiolet Rasmus

Bardzo dobry przyjazny program. Dla mnie idealny. Podoba mi się wygląd wystawianych faktu ich przejrzystość i łatwość odczytywania danych. Lubię wystawiać tutaj faktury.
26/09/2018 13:10, konto: 2 lata 6 miesięcy 14 godzin, pomorskie, Gdańsk, Gmail.com
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy po otrzymaniu premii pieniężnej należy wystawić notę księgową czy fakturę VAT i opodatkować stawką 22% VAT?Czy można zastosować stawkę 0% VAT przy WDT gdy brak jest dowodów, o których mowa w art. 42 ustawy o VAT?Czy wystawiając fakturę na zaliczkę prawidłowo zastosowano stawkę podatku w wysokości 0%, czy też powinna to być stawka 22%?Opodatkowanie usług wykonywanych poza terytorium PolskiCzy podatnik ma prawo do odliczenia podatku naliczonego z tytułu faktury nie posiadającej numeru NIP podatnika?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.