Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2970

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Alarm-tel

Bardzo przyjazny i funkcjonalny program. Korzystam z niego już parę miesięcy i na pewno zostanę z nim dłużej. Bardzo ułatwia wystawianie faktur, polecam.
02/07/2020 10:22, konto: 7 miesięcy, łódzkie, Łódź, Alarm-tel.pl

Sebastian Kamiński Auto Detailing Studio

Polecam wszystkim bardzo ułatwia wystawianie faktur. Program spełnia moje oczekiwania i jest bardzo prosty w obsłudze. Polecam.
30/06/2020 11:36, konto: 7 miesięcy 15 godzin, małopolskie, Zator, Robimyfury.pl

EUROAGRICOLA Andres

Super.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
29/06/2020 12:57, konto: 3 lata 1 miesiąc 2 godziny, mazowieckie, Warszawa, Euroagricola.com

ZTOM Sp.zo.o

Korzystam z tej strony 4 lata, jestem zadowolony i nie szukam innych. Bardzo prosty program polecam.
29/06/2020 10:35, konto: 3 lata 6 miesięcy 1 godzina, wielkopolskie, Poznań

Agencja pracy DSL

Bardzo dobry servis. Kożystam się już z kilka lat. Cenowo jest dostępnie. Napewno będę używać nadal.
26/06/2020 21:15, konto: 2 lata 7 miesięcy 14 godzin, opolskie, Strzelce Opolskie

Deco Reco - dekoracje ślubne

Bardzo polecam ten serwis ! Od dawna korzystam z tej strony przy wystawianiu faktur. Polecam Bardzo serdecznie i pozdrawiam z Rzeszowa !
23/06/2020 15:34, konto: 10 miesięcy, podkarpackie, Rzeszów

Koło Łowieckie Basior

Od 3 lat wystawiam faktury tylko tutaj, bez najmniejszych problemów, nie potrzebuję niczego innego.. . ok.
23/06/2020 13:43, konto: 1 rok 7 miesięcy 14 godzin, mazowieckie, Łosice

EBA ENERGY & BUSINESS AGENCY Sp. z o.o.

Bardzo prosty i przyjemny program. Polecam. Polecam. Polecam. Polecam. Polecam. Polecam. Polecam. Polecam.
23/06/2020 11:13, konto: 8 miesięcy 2 godziny, wielkopolskie, Ostrów Wielkopolski

Janusz Bieńkowski

Idealne rozwiązanie dla małych firm. Super produkt, super cena ! Polecam, Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam.
22/06/2020 16:40, konto: 7 miesięcy 9 godzin, mazowieckie, Warszawa

" Chary System "

Prosty i czytelny program. Dla mikro firm idealny do wystawiania faktur. Dobra cena za produkt. POLECAM. Ułatwia pracę.
22/06/2020 11:29, konto: 1 rok 7 miesięcy 21 godzin, dolnośląskie, Jelenia Góra
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Moment powstania obowiązku podatkowego przy WNT w przypadku zaliczek potwierdzonych i niepotwierdzonych fakturąJak ustalić wartość przychodów oraz kosztów uzyskania przychodów z tyt. różnic kursowych od własnych środków w walutach obcych?Czy faktura dotycząca wewnątrzwspólnotowego nabycia towarów wystawiona w złotych polskich, a nie w EURO jest poprawna?Uznanie premii pieniężnych jako wynagrodzenie za świadczone usługi i dokumentowanie ich fakturą VATInterpretacja dot. uznania świadczonych usług za usługi reklamowe oraz usługi o charakterze ciągłym, a także miejsca ich opodatkowania
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.