Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2847

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Mebloteka

Od początku z nami i już tak zostanie. Prosty w obsłudze i nie sprawia żadnych problemów. Polecam gorąco.
11/03/2020 08:30, konto: 8 lat 3 miesiące 12 godzin, wielkopolskie, Wolsztyn

PW Polres

Łatwy w obsłudze i pomocny program, dla firm wystawiających faktury vat opłaciłem abonament na kolejny rok.
10/03/2020 13:44, konto: 1 rok 5 godzin, podkarpackie, Rzeszów, Obuwierzeszow.pl

PHU KRAFT Henryk Łobocki

Bardzo pomocny i łatwy w obsłudze program. Właśnie przedłużyłam usługę na kolejny rok - polecam Wszystkim.
09/03/2020 17:31, konto: 5 miesięcy 11 godzin, kujawsko-pomorskie, Świecie, Facebook.com

Elipsa Centrum Rozmaitości

Bardzo pomocna usługa i jest łarwa w obsłudze, korzystam rok i zamierzam przdłużyć na kolejny. Polecam.
08/03/2020 23:34, konto: 1 rok 5 miesięcy 5 godzin, łódzkie, Łódź

Firma Handlowo-Usługowa

Korzystam z programu od 3 miesięcy. Jest bardzo łatwy w obsłudze i spełnia moje oczekiwania. Polecam wszystkim.
08/03/2020 16:11, konto: 5 miesięcy 3 godziny, świętokrzyskie, Mniów

Botanica

Dopiero startuje zatem opinie wyrobie sobie po kilku miesiącach. Nie wiem jak działają wszystkie moduły ponieważ używam od dziś zatem nie mam opinii.
05/03/2020 17:37, konto: 4 lata 6 godzin, warmińsko-mazurskie, Siedlisko

At-fasada sp zoo

Kilka lat jestem użytkownikiem programu jest bardzo prosty w użykowaniu aktualizacje na czas kontakt bardzo dobry ! polecam.
05/03/2020 17:05, konto: 6 miesięcy 15 godzin, małopolskie, Oświęcim

KA-SA Projekt Katarzyna Sapieszko

Używam programu od 3 lat. Jestem bardzo zadowolona. Program jest intuicyjny. Autorzy na bieżąco dostosowują program do zmian w przepisach.
03/03/2020 16:55, konto: 5 miesięcy 12 godzin, mazowieckie, Warszawa

Bar Gastronomiczny KOGUCIK

Witam bardzo polecam program, bardzo łatwy w użyciu, nie sprawia żadnych problemów, używam od pół roku i przedłużyłam abonament polecam.
02/03/2020 21:56, konto: 5 miesięcy 9 godzin, warmińsko-mazurskie, Elbląg, Gmail.com

Nuvolla Kids Design

Korzystam z programu od ponad roku, bardzo polecam. Jest prosty w obsłudze. Nie sprawia żadnych problemów.
02/03/2020 14:51, konto: 3 lata 3 miesiące 7 godzin, zachodniopomorskie, Koszalin, Nuvolla.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy Spółka ma prawo do odliczania podatku wynikającego z faktur dokumentujących otrzymane przez dystrybutorów premie pieniężne?Prawo do odliczenia podatku naliczonego z faktur dokumentujących wydatki związane z realizacją inwestycji Rewitalizacja Zabytkowego Ratusza - etap IRefakturowania kosztów wyżywienia i zakwaterowania oraz wybór formy opodatkowania usług turystycznychMiejsce świadczenia usług dla biura projektowegoKiedy należy rozliczać faktury korygujące i jaki przyjąć kurs wymiany?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.