Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2665

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Mar Tig

Bardzo fajny program. Korzystam i zamierzam nadal korzystał. Bardzo prosty w obsłudze. Szczerze polecam.
05/08/2019 16:13, konto: 1 rok 7 miesięcy 14 godzin, opolskie, Nysa

SAWA Radosław

Rewelacja, super prosty w obsłudze program.. . Korzystam już kilka lat i nadal będę to robił! POLECAM!
31/07/2019 11:34, konto: 6 miesięcy 17 godzin, opolskie, Prudnik

Zu Strupiechowski

Szybki i bardzo latwy program. Przejrzysty w obsłudze jak i mobilny po dostepny na każdym urządzeniu.
31/07/2019 06:36, konto: 1 rok 7 miesięcy 10 godzin, mazowieckie, Mordy

High Fly

Bardzo przejrzysty i prosty w obsłudze program. Możliwość robienia korekt, zapisu pliku na komputerze i innych nośnikach. Szczerze polecam każdemu.
29/07/2019 22:36, konto: 1 rok 7 miesięcy 9 godzin, mazowieckie, Warszawa

Altway PL

Goraco polecam strone efaktury wszystkim, ktorzy potrzebuja szybko i w latwy sposob wystawic fakture lub rachunek. Dane sprzedawcy, nabywcy i opis transakcji zapisywane sa w bazie danych, skad latwo dane pobrac, nie tracac czasu na powtorne wpisywanie. Dodatkowym plusem korzystania z tego serwisu jest bardzo niska cena rocznego abonamentu. Dziekuje efaktury, ze dzieki Wam, moge oszczedzac moj cenny czas. Pozdrawiam.
29/07/2019 11:21, konto: 3 lata 6 miesięcy 17 godzin, pomorskie, Gdańsk

"Efekt"

Bardzo dobry program za niewielkie pieniądze. Możliwość wystawiania faktur z datą i numerem wstecznym. Polecam.
27/07/2019 09:16, konto: 1 rok 6 miesięcy 8 godzin, mazowieckie, Płock

Ravtom

Bardzo dobry i łatwy w obsłudze program. Na plus, że program jest online. Można się logować gdzie się chce.
25/07/2019 23:04, konto: 7 miesięcy 15 godzin, świętokrzyskie, Kielce

Wspomaganie rozwoju dzieci i młodzieży

Jestem średnio zadowolona z programu. Nie potrafię wyszukać wszystkich rachunków po wpisaniu nazwy firmy. Nie wiem czy nie ma takiej opcji czy nie mam informacji jak to zrobić. Jeśli chcę napisać faktury z data i numerem wstecznym mam problem, bo program nie zapamiętuje tych numerów i wraca do aktualnej daty i aktualnego numeru i muszę za każdym razem cofać się.
25/07/2019 13:57, konto: 2 lata 6 miesięcy 10 godzin, wielkopolskie, Murowana Goślina, Wspomaganierozwojudzieci.pl

ZBB Bielańczuk

Fajny program. Funkcjonalny i dający pełna możliwość tworzenia polecam wszystkim. Dla rachunków i faktur idealny.
24/07/2019 14:57, konto: 6 miesięcy 11 godzin, zachodniopomorskie, Wrześniczka

F.H.U. Fabryka Równego Trawnika

Bardzo fajny program, w pełni funkcjonalny, prosty w obsłudze i dużo tańszy w porównaniu do innych, polecam wszystkim.
23/07/2019 10:32, konto: 1 rok 1 miesiąc 13 godzin, lubelskie, Jarosławiec, Sprzetogrodniczy-zamosc.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Gmina nie ma prawa do obniżenia kwoty podatku należnego o kwotę podatku naliczonego związanego z budową sieci szerokopasmowejWystawianie faktur w formie elektronicznejJakie są reguły dokonania korekty ze stawki 22% na stawkę 7% oraz ze stawki 7% na stawkę 22%?Czy za otrzymane premie pieniężne Wnioskodawca powinien wystawić fakturę VAT czy notę księgową?Subiekt GT
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.