Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2914

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Jarocki99

Program jest w miarę przejrzysty i prosty, nawet dla osób rzadko korzystających z programu. Polecam.
06/05/2020 11:27, konto: 1 rok 8 miesięcy 11 godzin, mazowieckie, Warszawa

Sale Heels Gabriela Niewiadomska

Poleciła mi ten serwis księgowa, naprawdę nie żałuję. Bardzo intuicyjny z obsłudze. Będę polecać stronę innym firmom, szczególnie tym które dopiero zaczynają działalność.
05/05/2020 18:09, konto: 5 miesięcy 16 godzin, łódzkie, Czaplinek, Saleheels.pl

KG Instel

Prosta i przejrzysta forma serwisu, niedrogo i wszystko w jednym miejscu. Jestem bardzo zadowolony. Polecam.
04/05/2020 21:51, konto: 7 miesięcy 9 godzin, pomorskie, Starogard Gdański

Korepetycje Język Angielski Zofia Marchlewska

Polecam, świetny program dla mikroprzedsiębiorcy! Przejrzysta strona, korzystam od pół roku i jestem zadowolona!
04/05/2020 20:30, konto: 6 miesięcy 20 godzin, kujawsko-pomorskie, Świecie Nad Osą, Wp.pl

Indywidialna Praktyka Lekarsko-dentystyczna Kamila Jasinowska

Bardzo wygodny serwis. Wystawiane faktury zapisują się i nie trzeba ponownie wprowadzać danych kontrahentów. Zdecydowanie wart opłacenia abonamentu.
04/05/2020 15:03, konto: 6 miesięcy 12 godzin, dolnośląskie, Wrocław

RAFMAG Sp. z o.o.

Wszystko działa bez problemu, dla osoby nigdy niewystawiającej faktur program prosty w obsłudze, łatwe intuicyjne zmiany ustawień, do tego przyzwoita cena za abonament.
04/05/2020 09:34, konto: 1 rok 6 miesięcy 5 godzin, wielkopolskie, Tomice

Akademia Europejska

Wygodny serwis. Polecam! Łatwy dostęp zarówno z komputera jak i smartphona. Intyicyjna obsługa. Dostęp do archwilanych faktur.
04/05/2020 08:31, konto: 3 lata 5 miesięcy 14 godzin, wielkopolskie, Ostrów Wielkopolski

FHU SOMARK Sobiesław Markowski

Wszystko działa jak należy, program jest przejrzysty i intuicyjny. Używam go już prawie dwa lata. Polecam !
03/05/2020 15:44, konto: 2 lata 6 miesięcy 8 godzin, opolskie, Grodków

FS2 Łukasz warmuz

To jest mój trzeci program do wystawiania FV i jak na razie najlepszy. Działa intuicyjnie - na razie nie miałem z nim problemów.
01/05/2020 21:33, konto: 6 miesięcy 12 godzin, małopolskie, Kraków

SIDUS Daria Turoboś

Łatwe i intuicyjne w użyciu. Korzystam do wystawiania rachunków już od roku i nie mam zamiaru szukać innego narzędzia. Polecam!
30/04/2020 15:15, konto: 6 miesięcy 23 godziny, łódzkie, Łódź, Allmybags.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Podatnik zwrócił się z zapytaniem, czy fakturę na zakup paliwa może ująć w kosztach uzyskania przychodu ?Czy Wnioskodawca ma prawo do odliczenia VAT z faktur za leasing motocykla?Prawo obniżenia podatku należnego o podatek naliczony wynikający z faktur dokumentujących poniesione w ramach projektuZapytanie dotyczy prawidłowości określenia obrotu z tytułu dokonywanej dostwy samochodów wraz z dodatkowym wyposażeniemPrawo do zastosowania stawki 0% dla WDT, w przypadku dokonania korekty faktury dokumentującej WDT z mylnie podanym numerem VAT UE nabywcy
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.