Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2599

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Auto-Holowanie Mechanika Mobilna

Jestem zachwycony tym programem. Jest prosty w obsłudze, a wystawianie faktur to, , bajka". Polecam w 100.
14/05/2019 16:14, konto: 6 miesięcy 7 godzin, lubelskie, Rejowiec

MUSK - Miejsce Uzdatniania Szarych Komórek

Obsługa programu jest bardzo intuicyjna. Posiada wiele opcji niezbędnych w pracy biurowej. Jest bardzo pomocnym narzędziem.
09/05/2019 20:19, konto: 1 rok 6 miesięcy 6 godzin, mazowieckie, Warszawa

Aneta

Program, który oszczędza czas. Dzięki niemu mogę swobodnie zająć się innymi sprawami. Doskonale archiwum, które w wielu wypadkach uratowało mi "życie".
09/05/2019 15:21, konto: 1 rok 7 miesięcy 11 godzin, wielkopolskie, Poznan, Wp.pl

Rolety Marciniak

Bardzo dobry program który ułatwia pracę Wszystkie dane klientów mam w jednym serwisie, wystarczy kliknąć i wpisać kwotę.
09/05/2019 10:38, konto: 6 miesięcy 11 godzin, małopolskie, Dobczyce

EM-energy

Bardzo dobry program, prosty w obsłudze, jesli są jakies problemy administrator szybko reaguje na prośbe pomocy, faktury czytelne, mozna dodawać potrzebne informacje np o RODO, polecam.
08/05/2019 22:13, konto: 2 lata 6 miesięcy 4 godziny, łódzkie, Wielgomłyny

Mk-Trans

Bardzo dobry program w super cenie, łatwy w obsłudze, szybkie i sprawne wystawianie faktur. Jestem zadowolony, polecam.
08/05/2019 21:43, konto: 1 rok 6 miesięcy 13 godzin, kujawsko-pomorskie, Inowrocław

Wydawnictqwo św. Tomasza z Akwinu

Bardzo doba. Bardzo ułatwiła mi i skróciła procedurę wystawiania faktur. Jestem zatem wielce zadowolony. Na dodatek tanio.
08/05/2019 18:16, konto: 6 miesięcy 8 godzin, mazowieckie, Warszawa

Pośrednictwo Finansowe mariusz Szczęsny

Korzystam z programu działa prawidłowo, prosta obsługa. Na moje skromne potrzeby wystarcza szkoda że nie darmowy.
08/05/2019 12:04, konto: 8 miesięcy 16 godzin, łódzkie, Łódź

Salex

Ogólnie program dobry. Jedyne z czym mam kłopot to autozapisywanie kontrachentów. Niby ustawione na zapisywanie automatyczne a jakoś nie chce działać i za każdym razem gdy wystawiam fv to muszę to robić edytując poprzednią fv. Kiedyś było tak, że zaczynałem w polu "nabywca" wpisywać klienta i od razu wyskakiwała pełna nazwa. Teraz to nie chce działać.
07/05/2019 08:20, konto: 7 miesięcy 16 godzin, śląskie, Sosnowiec

Osoba prywatna

Całkiem przyzwoite narzędzie, czytelnie i prosto polecam. Mógłby być ciut tańszy abonament a opinia mogła by zawierać mniej niż 100 znaków.
06/05/2019 22:24, konto: 6 miesięcy 12 godzin, lubelskie, Lublin
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
W zakresie określenia miejsca świadczenia dla świadczonych usług transportuStosowanie przez usługodawce systemu informatycznego, procedur mających zapewnić autentyczność i integralność faktur elektronicznychPremia pieniężna udzielana pod warunkiem osiągnięcia danego obrotu, winna być dokumentowana fakturą VAT i rozliczana na zasadach ogólnychCzy proponowany przez spółkę sposób przechowywania i archiwizacji faktur elektronicznych jest zgodny z obowiązującymi przepisami prawa?W jakim terminie należy wystawić fakturę wewnętrzną w przypadku wewnątrzwspólnotowego nabycia towarów?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.