Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2728

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Lokalna Palarnia Mała Czarna Sp. z o.o.

Dobry, szybki program. Prosty, łatwy i przejrzysty w obsłudze. Idealny dla małych firm. Polecam serdecznie.
30/10/2019 22:49, konto: 3 miesiące 21 godzin, dolnośląskie, Wrocław

Gospodarstwo

JEST OK. Program bardzo przejrzysty i funkcjonalny, pozwala na łatwe i szybkie wystawienie faktury. Polecam wszystkim.
30/10/2019 16:35, konto: 3 lata 4 miesiące 22 godziny, opolskie, Wojnowice

RAMA Robert Gałat

Bardzo prosty w obsłudze, tani i funkcjonalny program. Polecam szczególnie dla małych - jednoosobowych firm.
30/10/2019 14:07, konto: 5 miesięcy 2 godziny, łódzkie, Łódź

USŁUGI PIELĘGNIARSKIE pielęgn.dypl. Alicja Baszczyk

Prosty i tani program, łatwy w obsłudze, bardzo przydatny w wystawiania faktur lub rachunków, polecam.
30/10/2019 07:18, konto: 5 miesięcy 2 godziny, łódzkie, Zduńska Wola

Zakład usługowy stolarstwo-szklarstwo

Program prosty w obsłudze, funkcjonalny, przejrzysty bardzo prosty w obsłudze a zarazem bardzo tani, polecam.
28/10/2019 11:22, konto: 6 miesięcy 10 godzin, warmińsko-mazurskie, Braniewo

P.T.Consulting

Program bardzo przejrzysty i funkcjonalny, pozwala na łatwe i szybkie wystawienie faktury. Polecam wszystkim.
24/10/2019 09:46, konto: 2 lata 6 miesięcy 5 godzin, wielkopolskie, Wełnica

JUVENTUS BTiP

Super sprawa, działa doskonale. bez zarzutu, dobry interfejs. Cena przystępna. jest ok. sprawdza się i jest przydatny.
22/10/2019 14:48, konto: 3 lata 6 miesięcy 9 godzin, mazowieckie, Ostrołęka

FarmTIres

Wszystko okej. Bardzo dobry program dla każdego! Faktury wystawia się szybko. Dużym plusem jest łatwość w obsłudze! Polecam serdecznie.
22/10/2019 14:39, konto: 2 lata 8 miesięcy 22 godziny, wielkopolskie, Tuchorza

P.H.U.Intertransmech

Bardzo dobry program!został mi polecony i super!Faktury wystawia się bardzo szybko proste w obsłudze program bardzo przejrzysty!Polecam zwlaszcza dla małych firm nigdy nie zawodzi!
21/10/2019 12:41, konto: 5 miesięcy 3 godziny, zachodniopomorskie, Darzowice, O2.pl

Usługi Transportowe

Łatwa dostępność i obsługa programu. Szybkie wystawiane faktur. Przydatny w każdej firmie. Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim.
20/10/2019 19:23, konto: 1 rok 6 miesięcy 23 godziny, opolskie, Byczyna
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Możliwość odzyskania podatku naliczonego VAT z faktur dotyczących budowy i wyposażenia obiektów edukacyjnychCzy można odliczyć podatek naliczony z faktur dokumentujacych wpłatę zaliczki za usługę?CIT - w zakresie skutków podatkowych zastosowania opisanego we wniosku o wydanie interpretacji indywidualnej schematu księgowegoPrawo do odliczenia po 1 grudnia 2008r. podatku naliczonego od faktur zapłaconych z dotacji inwestycyjnej otrzymanej z Urzędu GminySpółka pyta, jakim dowodem udokumentować faktyczny wywóz naczepy do kontrahenta niemieckiego?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.