Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2550

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Transport Krajowy i Miedzynarodowy Kopacz Iwona

Super strona. Łatwe i szybkie pisanie i drukowanie faktur. Polecam wszystkim prowadzącym działalność.
08/04/2019 08:44, konto: 5 miesięcy 20 godzin, łódzkie, Tomaszów Mazowiecki

F.H.U ALKA Jacek Madzio

Strpna Efakyury jest bardzo fajna prosta i pomocna polecam drukowanie bardzo proste można korzystac z bazy faktur poprostu jest git.
08/04/2019 08:37, konto: 5 miesięcy 21 godzin, łódzkie, Brzustów

WAMA Media Group Sp. z o.o.

Nienawidzę księgowości.. . ale kocham efaktury. org. Nawet to, że opinia musi mieć przynajmniej 100 znaków spowodowało, że jeszcze bardziej miłuję ten system. Byka za rogi i do podłogi!
05/04/2019 13:24, konto: 3 lata 8 miesięcy 19 godzin, warmińsko-mazurskie, Olsztyn

Spóldzielnia Pracy artystów Plastyków SAP

Po raz kolejny korzystam z programu i jestem bardzo zadowolona jest nieskomplikowany i łatwy w obsłudze tak wiec polecam wszystkim.
05/04/2019 09:05, konto: 3 lata 8 miesięcy 22 godziny, łódzkie, Łódź

Foto Ekspres U TOMUSIA

Faktury i inne dokumenty zawsze pod ręką. Polecam i korzystam od kilku lat. Wydrukujesz nie tylko faktury ale i rachunki czy dokumenty wewnetrzne.
04/04/2019 16:27, konto: 6 lat 5 miesięcy 19 godzin, małopolskie, Krynica-zdrój

Usługi pielęg

Bardzo dobry i prosty program do wystawiania f aktur Polecam jest niedrogi, zrozumiały, bardzo dobry.
03/04/2019 21:39, konto: 5 miesięcy 11 godzin, kujawsko-pomorskie, Kruszwica, Interia.pl

MP-tir

Bardzo prosta obsługa programu, szybkie bezproblemowe wystawianie faktur. Korzystam z programu od 3 lat Polecam.
03/04/2019 17:13, konto: 4 lata 2 miesiące 9 godzin, mazowieckie, Warszawa

Bumex FHU Paweł Wychowaniec

Korzystam z tego programu od 6 lat. Osobiście uważam że jest bardzo dobry, i nic więcej nie jest potrzeba bo małej firmy.
03/04/2019 07:55, konto: 3 lata 10 miesięcy 19 godzin, świętokrzyskie, Bliżyn, Bumex.pl

LuArt Sp. zo.o.

Bardzo przejrzysty serwis, wygodne użytkowanie, na pewno dużo bardziej intuicyjny niż wiele konkurencyjnych serwisów, serdecznie polecm!
02/04/2019 14:28, konto: 3 lata 11 miesięcy 19 godzin, śląskie, Gliwice, Lu-art.com

RENTIS NIERUCHOMOŚCI - Magdalena Owczarzak

Serdecznie polecamy. Program w 100% spełnia nasze oczekiwania. Bardzo prosty w obsłudze i funkcjonalny.
01/04/2019 18:36, konto: 4 miesiące 12 godzin, opolskie, Opole, Rentisnieruchomosci.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Dotyczy ustalenia daty powstania przychodu z tytułu świadczonych przez Spółkę usług pośrednictwa dla podmiotu unijnego - na podstawie art. 12 ust. 3aWystawianie faktury elektronicznejCzy możliwe jest wystawienie jednej faktury korygującej dla określonego klienta na rabat udzielony w danym okresie?Możliwość wystawienia dwóch faktur do jednego paragonuCzy koszty określone na podstawie powyższej faktury są kosztami uzyskania przychodów?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.