Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2978

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Polska Federacja Nordic Walking

Bardzo dobry i przede wszystkim prosty program do faktur! Cena za roczny dostęp jest w przystępnej cenie dla każdego! Polecam!
02/06/2020 12:53, konto: 9 miesięcy 14 godzin, pomorskie, Gdańsk, Pfnw.eu

Millnet PHU Milena Kowalska

Tani serwis co jest na plus, dużo możliwości, sporo opcji wystawiania dokumentów, stara wersja serwisu dla mnie przez nadmiar tekstu jest nieczytelna, nowa za to odpowiednio bardziej czytelna.
02/06/2020 10:00, konto: 1 rok 9 miesięcy 11 godzin, mazowieckie, Warszawa

Ketmia

Program prosty i wygodny więc z wystawieniem nie ma problemu i dod atkowo w dobrej cenie. Jedynie co bym dodała to skrót do szybkiego drukowania Polecam.
01/06/2020 16:26, konto: 2 lata 10 miesięcy 11 godzin, łódzkie, Kutno

Inst-bud

Fajny program. Używam od paru lat, ostatnio wykupiłem pakiet płatny i jest super dostęp do faktur w każdym miejscu na ziemi za 50zł rocznie. POLECAM.
01/06/2020 13:36, konto: 8 miesięcy 14 godzin, małopolskie, Tarnów

Firma Usługowo-Transportowa Eliza Felska

Program jest super. Korzystałam z innych- wszystkie się chowają. Ten jest naj.. . Będę polecała znajomym.
01/06/2020 12:04, konto: 10 miesięcy 2 godziny, zachodniopomorskie, Nowogard, Gmail.com

Prosano Nature

Super.. . . . . z każdego miejsca w kraju z zagranicy mogę wystawić fakture. Łatwy w obsłudze intuicyjny.
26/05/2020 18:42, konto: 4 lata 8 miesięcy 1 godzina, łódzkie, Łódź

Laboratorium techniki dentystycznej ,,Estelab" spółka z o.o.

Jestem bardzo zadowolana z programu. Program jest bardzo fukcjonalny i łatwy w obsłudze. Gorąco polecam efaktury.
26/05/2020 17:21, konto: 3 lata 8 miesięcy 7 godzin, mazowieckie, Warszawa, Go2.pl

Ardbed invest

Super program prosty w obsłudze szybki w działaniu w bardzo dobrej cenie korzystam z niego już kilka lat. serdecznie polecam każdemu przedsiębiorcy polecam. Pozdro.
26/05/2020 13:39, konto: 1 rok 9 miesięcy 4 godziny, mazowieckie, Wolica

3S Media Sp. z o.o.

Dzień dobry, polecam program Efaktury, jest bardzo czytelny, funkcjonalny i prosty w użytkowaniu. Jest uniwersalny, sprawdzi się dla użytkowników prowadzących zarówno małe firmy jak i duże podmioty gospodarcze.
26/05/2020 12:59, konto: 3 lata 8 miesięcy 10 godzin, mazowieckie, Warszawa, Nczas.com

Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Krzystek

Efaktury. org to najlepszy wybór programu do fakturowania. Sprawdzi się zarówno w dużych, jak i mniejszych przedsiębiorstwach. POLECAM.
25/05/2020 14:41, konto: 1 rok 9 miesięcy 10 godzin, świętokrzyskie, Ostrowiec Świętokrzyski, Gmail.com
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Sposób dokumentowania usług tłumaczeniaPytanie dotyczy rozliczania podatku od towarów i usług w związku z realizacją kontraktu na wykonanie robót elektroenergetycznych na WęgrzechWystawianie faktur korygujących onlineW zakresie miejsca świadczenia, obowiązku podatkowego oraz wystawienia faktury z tytułu świadczonej usługi logistycznej dla kontrahenta francuskiegoCzy Wnioskodawczyni może w 2010 r. wybrać opodatkowanie ryczałtem dla działalności na własny rachunek, a w spółce cywilnej zasady ogólne?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.