Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2599

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Blue Line Sławomir Sołtyk sp.j

Bardzo dobry program. bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program.
29/05/2019 14:12, konto: 2 lata 8 miesięcy 11 godzin, dolnośląskie, Wrocław

ATE Consulting

Ive been using this program for 6 years now and I have never been disappointed. Excellent! Quick and easy to use.
28/05/2019 10:15, konto: 6 lat 6 miesięcy 5 godzin, wielkopolskie, Rogoźno

BB Detailing

Program który polecam w 100% Dzięki niemu wystawianie faktur to "bajka" z która poradzi sobie nawet dziecko. Prostu i przejrzysty.
23/05/2019 13:01, konto: 1 rok 6 miesięcy 12 godzin, śląskie, Bielsko-biała

Crackhouse

Super program - wszystko działa jak trzeba. Zdecydowanie ułatwia wystawianie i archiwizowanie faktur.
22/05/2019 21:08, konto: 7 miesięcy 8 godzin, śląskie, Gierałtowice

Filevel

Bardzo fajny oraz przejzysty program. Usprawni oraz ułatwia funkcjonowanie firmy. Godny polecenia w 100.
21/05/2019 21:12, konto: 7 miesięcy 15 godzin, podkarpackie, Rzeszów

FinCredit

Serdecznie polecam, doskonały, niezawodny partner w biznesie. W porównaniu do konkurencji serwis zawsze działa, nie maja dziwnych przerw konserwacyjnych itp.
19/05/2019 08:01, konto: 1 rok 6 miesięcy 17 godzin, pomorskie, Kwidzyn

Nieruchomości

Wszystko jasne i przejrzyste, w dużym stopniu ułatwia funkcjonowanie firmy. Wystawianie faktur nigdy nie było łatwiejsze.
16/05/2019 22:07, konto: 3 lata 6 miesięcy 5 godzin, śląskie, Dąbrowa Górnicza

FHU Na Rynku

Prosty program ma wszystko to co potrzebne jest firmie do prowadzenia działalności. Bardzoo POLECAM.
15/05/2019 18:14, konto: 1 rok 6 miesięcy 6 godzin, małopolskie, Słomniki

Usługi księgowe.Ubezpieczenia

Intuicyjna obsługa - bez zbędnych wododrysków spełnia swoje zadanie w 100%. Korzystam z serwisu od trzech lat i nigdy się nie zawiodłem.
15/05/2019 11:27, konto: 2 lata 6 miesięcy 16 godzin, małopolskie, Wieliczka

Project Madness

Prosta i czytelna. Tak to powinno wyglądać. Nie ma żadnych problemów podczas pracy z tym programem. Polecamy.
15/05/2019 10:52, konto: 2 lata 6 miesięcy 9 godzin, mazowieckie, Warszawa
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Opodatkowanie czynności, za które otrzymywane sa premie pieniężne oraz sposób ich dokumentowaniaCzy umowa o utworzeniu i funkcjonalnym powiązaniu subrachunków nie podlega w Polsce opodatkowaniu podatkiem od czynności cywilnoprawnych?Czy faktury za najem nieruchomości można uznać za koszty uzyskania przychodów?Czy wydatek poniesiony na korzystanie z usług telekomunikacyjnych w komunikatorze internetowym świadczonych przez firmę zagraniczną z Luxemburga możeUrząd Skarbowy Lubartów 21-100 ul. Legionów 55
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.