Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2970

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

F.H.U NOR-BUD Norbert Szczygieł

Polecam wszystkim serwis efaktury łatwe wystawianie faktur wszystko jasne i przejrzyste no po prostu super.
12/07/2020 18:29, konto: 1 rok 6 miesięcy 16 godzin, śląskie, Tarnowskie Góry

Marek Kowalski

Program jest bardzo przejrzysty i intuicyjny, przez co łatwy w obsłudze. Wszystko jest na bieżąco aktualizowane i co ważne dla mnie, po aktualizacji działa bezproblemowo. Polecam.
11/07/2020 21:25, konto: 3 lata 10 miesięcy 15 godzin, dolnośląskie, Bogatynia

Marcin Stachowiak

Program jest bardzo prosty w obsłudze. Posiada wszystkie funkcje, aby wystawić lub skorygować fakturę. Nie wymaga żadnych dodatków - jedynie komputer i internet. Za tą cenę nie ma sobie równych, po prostu.
10/07/2020 11:39, konto: 1 rok 6 miesięcy 1 godzina, pomorskie, Gdynia

Rem-Piol Usługi Remontowe

Bardzo przyjemny program do faktur, przejrzysty, szybki podgląd wystawionych faktur jest ok i polecam piąteczka!
07/07/2020 22:22, konto: 7 miesięcy 21 godzin, łódzkie, Tomaszów Mazowiecki

Firma remontowo - budowlana KLEMENS

Super program, łatwy przejrzysty i nie drogi. W każdej chwili mam podgląd do wszystkich wystawionych dokumentów. Polecam wszystkim.
07/07/2020 19:05, konto: 1 rok 8 miesięcy 14 godzin, małopolskie, Kluszkowce

Eko Taxi

Kto faktury pisać musi niech się na to konto skusi. Wszystko jasno i przejrzyście i nie drogo oczywiście. Więc od dzisiaj stary-młody, niech korzysta dla wygody. Ja zachęcam do kupienia i polecam, powodzenia.
06/07/2020 18:18, konto: 3 lata 7 miesięcy 21 godzin, lubelskie, Lublin

Ewa Sterczyńska

Jeste bardzo zadowolona z programu. Korzystam od ponad roku, niegdy nie miałam żadnych problemów. Polecam.
05/07/2020 21:55, konto: 1 rok 6 miesięcy 15 godzin, zachodniopomorskie, Koszalin

Parking Strzeżony

Program bardzo łatwy w obsłudze. Niska cena. Korzystam z niego od trzech miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Będę nadal korzystała. Polecam każdemu kto sam prowadzi firmę.
04/07/2020 23:16, konto: 7 miesięcy 19 godzin, mazowieckie, Warszawa, Wp.pl

Erazmus Krzysztof Chojnacki

Polecam www. efaktury. pl prowadzę kilka firm i program kompletnie pozwala mi ogarnąć wszystkie możliwości oraz wyzwania stawiane przez przepisy. Prosty i intuicyjny program.
03/07/2020 15:17, konto: 3 lata 6 miesięcy 23 godziny, mazowieckie, Warszawa, Erazmus.com.pl

Petent Magdalena Klafka

Bardzo fajny program. korzystam z niego już ponad rok i na pewno będę korzystać dalej. Polecam w 100 procentach. cena też ok.
02/07/2020 21:40, konto: 1 rok 7 miesięcy 16 godzin, pomorskie, Kołczygłowy
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Prawidłowość fakturowania przez Spółkę usług transportowych świadczonych na rzecz belgijskiego kontrahenta?Urząd Skarbowy Środa Śląska 55-300 ul. Oławska 5ACzy w przypadku zaliczkowego opłacania usług o charakterze ciągłym przychód powstanie zawsze w datach wskazanych w fakturach jako terminy płatności?Urząd Skarbowy Zabrze 41-800 ul. Bytomska 2Stawka podatku dla usługi transportu kolejowego towarów na terytorium kraju, będącej częścią międzynarodowego transportu towarów
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.