Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2859

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

DIZBUD Daniel Izydorek

Korzystam ponad 1. 5 roku jestem bardzo zadowolony, nie było zadnych problemow łatwa i szybka obsługa. Poleciłem znajomym również są zadowoleni. Polecam.
30/03/2020 20:21, konto: 1 rok 8 miesięcy 5 godzin, mazowieckie, Sochaczew

Prospaw adrian Andrzejak

Korzystam 1. 5 roku i jestem bardzo zadowolony, jedyne czego mi brakuje to aplikacji na telefon, żeby wystawiać faktury szybko z telefonu, ale mimo wszystko można zrobić to przez stronę. Ogólnie 5/5.
30/03/2020 15:10, konto: 1 rok 6 miesięcy 6 godzin, łódzkie, Łódź

UKS Conrad Beata Dolmierska

Korzystam od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona Polecam. Program prosty w obsłudze. Nigdy nie miałam problemów.
30/03/2020 14:14, konto: 4 lata 8 miesięcy 12 godzin, pomorskie, Gdańsk, Judoconrad.pl

Mariusz

Korzystam od wielu lat, polecam innym, bo warto. Przeszedłem na nowy portal fakturowo, bo ma więcej funkcjonalności.
29/03/2020 21:28, konto: 4 lata 9 miesięcy 3 godziny, podlaskie, Suwałki

Fabian Foryś sklep internetowy

Jestem bardzo zadowolony z serwisu. Przez jakiś czas moja działalność była zawieszona, ale teraz ponownie ją uruchomiłem i wracam do korzystania ze strony efaktury.
27/03/2020 15:23, konto: 4 lata 10 miesięcy 6 godzin, łódzkie, Młynisko, Sklep.fabek.pl

PHU Jerzyn

Jestem człowiekiem o zaiste zaawansowanym PESEL-u i wszelkie nowinki techniczne jak i sama obsługa maszynerii komputerowej czasami doprowadza mnie do sytuacji że brzydko się wyrażam. bywa również że i rwę kudły z głowy, jednak.. . ? No właśnie w przypadku tego programu do wystawiania faktur o dziwo nic takiego nie zaszło. Program prosty, intuicyjny, czytelny, czyli stworzony dla ludzi. Mało tego, jak by powiedział I sekretarz partii stworzony dla mas pracujących. I oto chodzi, o to chodzi, proszę państwa kochanego. Mówiąc krótko wszystko jest na luziku. I tak trzymać i tak działać. Polecam z serducha całego.
27/03/2020 08:03, konto: 4 miesiące 15 godzin, lubelskie, Chełm

Medisoft

Dobry, prosty w obsłudze program. Korzystam od sześciu lat i nigdy nie miałem problemów u użytkowaniu.
26/03/2020 07:54, konto: 5 lat 14 godzin, mazowieckie, Warszawa

Jacek Bukowski - pilotaż

Jestem mega zadowolony z programu. Korzystam z Efaktur od roku - bezproblemowo, intuicyjnie, przyjemnie. Szczerze polecam.
25/03/2020 19:00, konto: 1 rok 5 miesięcy 9 godzin, łódzkie, Łódź

Gospack

Bardzo prosty w obsłudze, przejrzysty i intuicyjny program, który nie sprawia żadnych problemów. Polecam !
25/03/2020 12:48, konto: 5 lat 4 miesiące 10 godzin, zachodniopomorskie, Człopa

Auto-handel

Korzystam od kilku lat, wszystko w najlepszym prządku. Nigdy nie było żadnych problemów. BARDZO POLECAM.
24/03/2020 15:57, konto: 6 lat 3 miesiące 5 godzin, mazowieckie, Dzierzążnia
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy sprzedaż działki budowlanej zakupionej ze środków zgromadzonych na rachunku kasy mieszakniowej spowoduje konieczność zwrotu ulgi podatkowej ?Pytanie dotyczy rozliczania podatku od towarów i usług w związku z realizacją kontraktu na wykonanie robót elektroenergetycznych na WęgrzechDotyczy wniesienia aportu przedsiębiorstwa osoby fizycznej do spółki jawnejCzy można odliczyć podatek VAT z faktur zakupu wystawianych przez Spółkę na paliwo pobrane przez klientów?Rozliczenie przychodów i kosztów uzyskania przychodów z najmu nieruchomości stanowiącej współwłasność wnioskodawczyni
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.