Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2363

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Drew-Pol

Jestem bardzo zadowolony, Spełnia wszystkie moje wymagania. Korzystam z niego parę lat, polecam każdej firmie.
16/10/2018 11:16, konto: 2 lata 6 miesięcy 23 godziny, dolnośląskie, Piława, Vp.pl

Noseq Studio Projektowe

Wszystko ok. korzystam od lat. Nie drogi program do wystawiania Faktur. Polecam wszystkim potencjalnym użytkownikom, którzy się jeszcze wahają.
15/10/2018 11:00, konto: 1 rok 7 miesięcy 13 godzin, śląskie, Gliwice, Noseq.pl

Arkadiusz Olejarski ARO

Bardzo czytelna i latwa w obsludze. Najlepsza strona do wystawiania faktur. Polecam wszystkim potencjalnym użytkownikom.
14/10/2018 23:54, konto: 1 rok 6 miesięcy 21 godzin, śląskie, Zabrze

Mi-tech

Jestem bardzo zadowolony, dobra funkcjonalność i przejrzystość programu. Dostęp do wszystkich faktur mam przez neta, zatem to taki dodatkowy backup danych.
14/10/2018 21:47, konto: 1 rok 6 miesięcy 13 godzin, wielkopolskie, Pecna

STREFA RC Paweł Grześkowiak

Wszystko działa, sprawnie, intuicyjnie i bezproblemowo jak narazie. Korzystamy z tego portalu na dwóch firmach więc mogę śmiało polecić.
12/10/2018 11:33, konto: 1 rok 6 miesięcy 22 godziny, śląskie, Katowice, Strefarc.pl

California

Program działa bez zarzutów.. . sprawny i czytelny program.. . . polecam serdecznie.. . . jestem bardzo zadowolona nie planuje zmiany.
10/10/2018 12:04, konto: 3 lata 3 miesiące 2 godziny, mazowieckie, Warszawa, Californet.pl

Kancelaria Adwokacka

Gorąco polecam ! Spełnia wszystkie moje wymagania. Korzystam z niego parę miesięcy i mi odpowiada program.
09/10/2018 20:03, konto: 6 miesięcy 9 godzin, świętokrzyskie, Kielce, Adwokatkrakowiak.pl

FHU Marta Pawluczuk

Ogólnie program przyjazny w obsłudze tylko jedna wada wystawieni korekty to koszmar, korzystałam z wielu programów księgowych i w żadnym innym jak w tym nie miałam problemu z wystawieniem korekty, w tym programie jest to tak skomplikowane że za ostatnim razem dałam sobie spokój.
09/10/2018 13:11, konto: 2 lata 6 miesięcy 18 godzin, podlaskie, Białystok

Lżejsze Życie

Łatwy w obsłudze, przyjazny, w przystępnej cenie program który szybko realizuje swoje zadanie, polecam każdej firmie!
09/10/2018 10:22, konto: 1 rok 6 miesięcy 23 godziny, dolnośląskie, Wrocław, Sunkins.pl

Proinfo Wojciech Urbanek

Przyjazny w obsłudze, zawsze pod ręką. Ułatwił mi wystawianie faktur. Korzystam od roku. Z czystym sumieniem polecam innym użytkownikom.
09/10/2018 07:22, konto: 1 rok 6 miesięcy 22 godziny, pomorskie, Gdańsk, Wojciechurbanel.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy wystawienie faktury pro forma rodzi skutki podatkowe w świetle ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych?Dokumentowania otrzymanej rekompensaty od Skarbu PaństwaCzy stowarzyszenie wykonujące wyłącznie czynności statutowe - jako podmiot zwolniony z VAT - może wystawiać faktury VAT?Dot. anulowania wystawionych faktur VATCzy Wnioskodawca prawidłowo zakwalifikował usługę instalacji systemu alarmowego w budynku mieszkalnym wystawiając faktury ze stawką podatku VAT 7%?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.