Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2550

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Marta Kijanko

Lubię prostotę, intuicyjność i funkcjonalność efaktury. Niski koszt cieszy kieszeń. Praktycznie od początku założonej działalności jestem użytkownikiem i nie mam ochoty przenosić się gdziekolwiek indziej. Polecam każdemu, kto przechodzi na swoją działalność. Bardzo dobry program. A moja księgowa chwali porządek w dokumentacji (uf!).
11/04/2019 19:13, konto: 2 lata 5 miesięcy 21 godzin, małopolskie, Kraków, Marta-kijanko.pl

Kostka Project

Wystawianie faktur na tej stronie ułatwiło mi prace i moim klientom. Bardzo czytelny, prosty w obsłudze, a zarazem pomocny program. Szczerze polecam każdej firmie.
10/04/2019 22:35, konto: 1 rok 5 miesięcy 11 godzin, mazowieckie, Zakrzówek-wieś

Xavi-bud Remonty-wykończenia Łukasza Zajączkowski

Program łatwy w obsłudze. Korzystam z niego od poczatku działalnosci i jestem bardzo zadowolony. Polecam każdemu. Pozdrawiam.
10/04/2019 17:00, konto: 1 rok 5 miesięcy 11 godzin, łódzkie, Wieruszów

Kancelaria Adwokacka Przybecki

Program bardzo łatwy w obsłudze, intuicyjny już od pierwszego skorzystania. Wystawiamy w tym systemie różne dokumenty księgowe - nie tylko po polsku, co znacznie ułatwia obsługę klientów zagranicznych. Zdecydowanie polecamy!
10/04/2019 12:40, konto: 3 lata 5 miesięcy 10 godzin, wielkopolskie, Poznań

Tech Hydro Michał Krawczyk

Witam. Od poczatku działalności zawsze wystawiam faktury zawsze na tej stronie i jestem zadowolony. Pozdrawiam.
09/04/2019 20:55, konto: 3 lata 9 miesięcy 10 godzin, dolnośląskie, Wrocław

FHU Julen

Pracuje na tym programie bezproblemowo od kilku lat. Bardzo polecam do różnych działalności. POZDRAWIAM PRODUCENTA!
09/04/2019 17:19, konto: 3 lata 5 miesięcy 3 godziny, łódzkie, Zapolice

EURO-KONT Krzysztof Szurmiej

Rewelacyjny program który działa bardzo intuicyjnie, bardzo prosty w obsłudze i bardzo dobry kontakt z obsługą. Serdecznie polecam i przedłużam abonament bo po co szukać jak ten program jest idealny i prosty.
09/04/2019 12:30, konto: 1 rok 6 miesięcy 8 godzin, warmińsko-mazurskie, Olsztyn, Euro-kont.pl

Sunstreet Krzysztof Tura

Wszystko działa jak należy. Prosta obsługa, niezawodność i niska cena sprawiają, że jest to produkt godny polecenia.
08/04/2019 23:17, konto: 3 lata 5 miesięcy 20 godzin, wielkopolskie, Poznań, Glos.com

Jarosław Frątczak

Korzystam z efaktury od dwóch lat i jestem bardzo zadowolony z jej funkcjonalności i bezproblemowego działania. Polecam Efaktury każdemu prowadzącemu działaność.
08/04/2019 12:00, konto: 2 lata 5 miesięcy 8 godzin, pomorskie, Reda

Indywidualna Praktyka Lekarska

Korzystam z eFaktury już ok 3-4 lata, jestem zadowolony z działania programu, przejrzystości i sprawnego przeliczania. Polecam Efaktury.
08/04/2019 11:36, konto: 3 lata 6 miesięcy 7 godzin, śląskie, Katowice
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Kurs w jakim powinna być przeliczona wartość faktury korygującejCzy podatnik ma prawo do obniżenia podatku należnego o podatek naliczony wykazany w w/w fakturach VATOdliczenie podatku naliczonego z faktur zakupu węgla/miału węglowego w sytuacji wystąpienia jego ubytków w wyniku transportuKwestia określenia czy Podatnik musiałby wykazać podatek należny od otrzymanych bezpośrednio na swój rachunek bankowy refundacjiCzy Wnioskodawca, który stanie się czynnym podatnikiem VAT, powinien za dostawę mediów wystawiać refakturę na rzecz członka wspólnoty?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.