Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2447

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Zakład Kamieniarski OBELISK Marcin Twardoch

Bardzo dobry program, prosty i zrozumiały w obsłudze. Tani abonament jest dodatkową zaletą. Bardzo Polecam.
01/02/2019 11:15, konto: 1 rok 4 miesiące 11 godzin, śląskie, Żory, Onet.pl

Sumecki Business Solitions

Świetna strona, przejrzysta prosta ale zawiera wszystkie potrzebne opcje. Tani abonament. Bardzo Polecam.
31/01/2019 22:00, konto: 6 miesięcy 12 godzin, dolnośląskie, Wrocław

Gama Events

Moim zdaniem najlepsza strona wspomagająca przedsiębiorców. Kompletne narzędzia a przy tym niewysoka cena. efaktury. org sprawiły przez okres próbny że zaufałem na tyle iż zapłaciłam abonament o chce związać się z ta firma na dłużej.. .
31/01/2019 18:26, konto: 8 miesięcy 8 godzin, mazowieckie, Warszawa, Premiumstage.pl

Zbigniew Gdaniec

Program prosty w obsłudze, bardzo dobrze się pracuje. Polecam wszystkim do korzystania oraz cena jest konkurencyjna.
30/01/2019 14:07, konto: 6 miesięcy 10 godzin, pomorskie, Gdańsk

Spotter Marcin Marszałek

Program bardzo łatwy w obsłudze, użytkuję go od dwóch lat bez żadnych problemów. Polecam go każdemu kto chce szybko wystawiać faktury.
29/01/2019 19:13, konto: 2 lata 2 miesiące 6 godzin, łódzkie, Opoczno

Damian Ładocha Oskar

Jestem bardzo zadowolona z tej strony. Jest łatwa w obsłudze. Można zapisać wszystkie dane i łatwo edytować zrobione faktury. Abonament jest nie drogi. Polecam.
23/01/2019 16:08, konto: 1 rok 9 miesięcy 5 godzin, dolnośląskie, Nowogrodziec, Efaktury.org

RPW Eliza Nowak

Moim zdaniem najlepsza strona wspomagająca przedsiębiorców. Kompletne narzędzia a przy tym niewysoka cena. efaktury. org sprawiły przez okres próbny że zaufałem na tyle iż zapłaciłam abonament o chce związać się z ta firma na dłużej. . .
23/01/2019 09:17, konto: 5 miesięcy 13 godzin, wielkopolskie, Konin

Bestcarrental

Korzystamy od paru lat Jesteśmy bardzo zadowoleni Program bardzo łatwy i przejrzysty w obsłudze. Polecam.
22/01/2019 09:11, konto: 2 lata 4 miesiące 23 godziny, mazowieckie, Maków Nowy

Sand very-vital

Polecam serdeczenie e-faktury, nie na problemow z uzytkowaniem, latwy nawet dla starszych osob sposob wypisywania faktur.
22/01/2019 07:41, konto: 1 rok 5 miesięcy, mazowieckie, Kobyłka, Tlen.pl

Elzbieta piec

Jestem zadowolony i doceniam wasze starania oczekuje długiej współpracy, sukcesu i wdrarzania dobrych pomyslow.
20/01/2019 13:06, konto: 5 miesięcy 9 godzin, pomorskie, Starogard Gdański
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy wystawienie faktury na kilku stronach jest poprawne?Proces wymiany i archiwizowania e-faktur spełnia wymogi o których mowa w § 4 pkt 2 w związku z § 6 ust. 5 rozporządzenia w sprawie e-fakturCzy księgowa Kalisz to nadal zawód prestiżowy?Dokumentowanie usługi najmu na rzecz Spółki z o.o. w upadłościZmiana stawki podatku przy refakturowaniu usług
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.