Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2752

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Cww projekt

Bardzo przejrzysty i prosty w obsłudze program. Szybkie uzupełnianie danych. Jestem zadowolony. Mogę swobodnie polecić go osobom, które mają problem z wystawianiem faktur.
02/12/2019 08:46, konto: 7 miesięcy 17 godzin, lubelskie, Lublin

Anna Łączniak

Korzystam z programu drugi rok i jestem naprawdę bardzo zadowolona. Program bardzo łatwy w obsłudze, przejrzysty, czytelny. Polecam.
02/12/2019 06:42, konto: 1 rok 5 miesięcy 6 godzin, wielkopolskie, Jarocin, Wp.pl

Firma Transportowo-Handlowa BART-TRANS Bartosz Świdziński

Dobry i łatwy program w obsłudze. Korzystam z niego od ponad roku i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam.
30/11/2019 14:41, konto: 1 rok 7 miesięcy 15 godzin, mazowieckie, Łochów

P.H.U Gold

Bardzo dobry program, przejrzysty i prosty w obsłudze. Korzystam od roku i jestem bardzo zadowolony.
29/11/2019 09:15, konto: 5 miesięcy 20 godzin, śląskie, Dąbrowa Górnicza

TerazTaras Marek Syrda

Aplikacja odpowiada moim potrzebom, nigdy nie mialem problemu z obsługa. Zamierzam przedłuzyc abonament na kolejny rok.
27/11/2019 15:21, konto: 2 lata 5 miesięcy 12 godzin, łódzkie, Łódź, Teraztaras.eu

Dariusz Wróblewski

Bardzo dobra jakość usług. Nieskomplikowana i pomocna. Korzystam i jestem bardzo zadowolony. Polecam też innym użytkownikom.
27/11/2019 08:28, konto: 2 lata 6 miesięcy 18 godzin, podkarpackie, Kolbuszowa, Op.pl

Dar-tom Dariusz Rajewski Tomasz Wieczorek

Bardzo fajny program. Korzystam z niego i ułatwia mi wystawianie faktur za udzielone usługi. Pozdrawiam.
26/11/2019 08:30, konto: 10 miesięcy 7 godzin, śląskie, Żory

Janusz Gryszczuk

Dobry program. Korzystam z niego do wystawiania rachunków za wynajm, bardzo ułatwia mi obsługę klienta.
25/11/2019 18:37, konto: 7 miesięcy 7 godzin, dolnośląskie, Trójca, Wp.pl

Resvena Krzysztof Kobyliński

Funkcjonalny program do fakturowania. Korzystam od kliku lat i jestem zadowolony. Prosty w funkcjonowaniu.
25/11/2019 12:30, konto: 1 rok 8 miesięcy 12 godzin, mazowieckie, Tomice, Resvena.pl

Best design

Fajny intuicyjny program korzystam już już kilka lat. Nie mam żadnych zastrzeżeń ale klika udogodnień mogłoby powstać np. drukowanie wszystkich dokumentów z danego miesiąca bez konieczności otwierania każdego oddzielnie. Cena nie jest wysoka interfejs ładny i przejrzysty może mało nowoczesny ale za to funkcjonalny :) moim zdaniem fajna rzecz za niewielki pieniądze.
24/11/2019 17:56, konto: 4 lata 6 miesięcy 12 godzin, pomorskie, Gdynia
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
CIT - w zakresie zastosowania art. 38 c ustawy o podatku dochodowym od osób prawnychPrawo podatnika do obniżenia podatku należnego z faktur otrzymanych po okrsie, w którym nastapiła utrata prawa do zwolnienia podmiotowegoAnulowanie faktury VAT i skorygowanie deklaracji VAT-7 o podatek należny z anulowanej fakturyUrząd Skarbowy Słupsk 76-200 ul. Szczecińska 59Opodatkowanie transakcji zbycia nieruchomości i prawo do odliczenia podatku naliczonego z faktury dokumentującej transakcję
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.