Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2666

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Firma Handlowo-Usługowa Marcin Kwaśniewski

Super program prosty w użyciu i korzystam z niego kolejny rok i polecam innym użytkownikom. Korzystam z programu od początku działalności i jestem w pełni z niego zadowolony. Polecam każdemu przedsiębiorcy !
22/08/2019 10:05, konto: 2 lata 5 miesięcy 9 godzin, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz, Pasta-diamentowa.pl

Centrum Świadomego Rodzicielstwa Katarzyna Osadnik

Bardzo przejrzysty program do wystawiania faktur. Dobrze działa w każdej wersji. Polecam ją innym, bo dobrze się użytkuje.
20/08/2019 21:30, konto: 4 lata 5 miesięcy 18 godzin, śląskie, Mikołów

MK Maciej Konieczny

Korzystam z programu od początku działalności i jestem w pełni z niego zadowolony. Polecam każdemu przedsiębiorcy !
18/08/2019 17:28, konto: 3 lata 5 miesięcy 18 godzin, mazowieckie, Warszawa

AMS Lupus Arkadiusz Skarżyński

Korzystam kolejny rok. Dostęp wszędzie gdzie jest internet i komputer. Za takie pieniądze nie znam lepszego programu online.
17/08/2019 11:42, konto: 3 lata 5 miesięcy 19 godzin, warmińsko-mazurskie, Mrągowo, Snbmazury.pl

Maxdoor

Polecam, profesjonalny program do wystawiania faktur. Za tą cenę mała firma może być spokojna o swoją księgowość. Bardzo prosty w obsłudze. Szczerze polecam.
15/08/2019 15:38, konto: 1 rok 6 miesięcy 20 godzin, dolnośląskie, Wrocław

Wulli-Trans

Bardzo polecam wszystko na wysokim poziomie przejrzyste i bardzo proste w obsłudze. Rewelacja łatwy i bardzo czytelny w obsłudze bez żadych problemów dla początkujących i nie tylko.
13/08/2019 09:28, konto: 5 miesięcy 12 godzin, wielkopolskie, Środa Wielkopolska, Nieposiadam.pl

Handel Detaliczny Beata Szponikowska

Rewelacja. Bardzo pomocny program. Przystępna cena. Łatwy i czytelny w obsłudze. Oszczędza czas. Polecam wszystkim.
12/08/2019 10:24, konto: 1 rok 6 miesięcy 13 godzin, kujawsko-pomorskie, Chełmża

NIKO Janusz Nagi

Super interfejs, bardzo przyjazny, polecam szczególnie dla początkujących przedsiębiorców jak i tych z dłuższym stażem.
10/08/2019 21:38, konto: 2 lata 6 miesięcy 15 godzin, śląskie, Lędziny

Abc remonty oleba

Polecam dobry program - skrypt na tej stronie szybko czytelnie. wiele opcji wystawiania faktur. nie wysoki abonament i co najważniejsze dostępność z każdego miejsca na świecie.
09/08/2019 22:10, konto: 6 miesięcy 10 godzin, mazowieckie, Piaseczno, Oleba.pl

Iroglobal Sp. z o.o

Program działa super i intuicyjnie. Jedynie co mi brakuje aby wystawić główny dokument kompensata jest możliwość zaznaczenia płatność kompensata, ale warto mieć taki dokument jak korekta, duplikat, itp. Dodałbym do tego usługę CRM. To na tyle polecam i pozdrawiam.
08/08/2019 16:05, konto: 1 rok 6 miesięcy 6 godzin, pomorskie, Gdańsk, Iroglobal.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy sprzedaż na podstawie posiadanych dokumentów wg w/w faktur należy uznać za eksport?Czy Spółka dokonując refaktury ww. usługi na podwykonawców może również skorzystać ze zwolnienia z VAT?Jaki jest moment powstania obowiązku podatkowego z tytułu otrzymania zaliczek wpłaconych przez kontrahentów na rachunek bankowy podatnika?Dotyczy umieszczania w fakturach sprzedaży bądź zakupu niezbędnych danych identyfikujących podatnika, będącego osobą fizycznąPrawo do odliczenia, a następnie naliczenia podatku poprzez wystawienie faktury wewnętrznej w związku z przekazaniem gadżetów i upominków
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.