Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2914

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

P.W. Sab

Czytelny program i intuicyjna bardzo prosta obsługa, do tego super cena! Polecam wszystkim - piąteczka.
18/07/2020 10:55, konto: 4 miesiące 16 godzin, śląskie, Ruda Śląska, Interia.pl

Grupa promer

Intuicujny, prosty i po aktualizacjach się nie zmienienia tak, że trzeba się go uczycz od nowa.. . polecam.
16/07/2020 16:37, konto: 2 lata 3 miesiące 6 godzin, śląskie, Tychy, Promer.com

Enzo Adam Mirosław

Bardzo dobry, czytelny, wygodny w obsłudze, niedrogi. To w odniesieniu do używanych wcześniej programów.
15/07/2020 08:36, konto: 1 rok 4 miesiące 18 godzin, lubelskie, Lublin, Gral1974interia.pl

PTHU OLPAKA Damian Tokarczyk

Polecam bardzo dobry program, pracuje juz na nim 4 lata, program bardzo prosty w obsludze, super cena POLECAM.
14/07/2020 10:13, konto: 1 rok 4 miesiące 7 godzin, łódzkie, Rząśnia, Gmail.com

F.H.U NOR-BUD Norbert Szczygieł

Polecam wszystkim serwis efaktury łatwe wystawianie faktur wszystko jasne i przejrzyste no po prostu super.
12/07/2020 18:29, konto: 1 rok 4 miesiące 9 godzin, śląskie, Tarnowskie Góry

Marek Kowalski

Program jest bardzo przejrzysty i intuicyjny, przez co łatwy w obsłudze. Wszystko jest na bieżąco aktualizowane i co ważne dla mnie, po aktualizacji działa bezproblemowo. Polecam.
11/07/2020 21:25, konto: 3 lata 7 miesięcy 8 godzin, dolnośląskie, Bogatynia

Marcin Stachowiak

Program jest bardzo prosty w obsłudze. Posiada wszystkie funkcje, aby wystawić lub skorygować fakturę. Nie wymaga żadnych dodatków - jedynie komputer i internet. Za tą cenę nie ma sobie równych, po prostu.
10/07/2020 11:39, konto: 1 rok 3 miesiące 18 godzin, pomorskie, Gdynia

Rem-Piol Usługi Remontowe

Bardzo przyjemny program do faktur, przejrzysty, szybki podgląd wystawionych faktur jest ok i polecam piąteczka!
07/07/2020 22:22, konto: 5 miesięcy 14 godzin, łódzkie, Tomaszów Mazowiecki

Firma remontowo - budowlana KLEMENS

Super program, łatwy przejrzysty i nie drogi. W każdej chwili mam podgląd do wszystkich wystawionych dokumentów. Polecam wszystkim.
07/07/2020 19:05, konto: 1 rok 5 miesięcy 7 godzin, małopolskie, Kluszkowce

Eko Taxi

Kto faktury pisać musi niech się na to konto skusi. Wszystko jasno i przejrzyście i nie drogo oczywiście. Więc od dzisiaj stary-młody, niech korzysta dla wygody. Ja zachęcam do kupienia i polecam, powodzenia.
06/07/2020 18:18, konto: 3 lata 4 miesiące 14 godzin, lubelskie, Lublin
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Moment i sposób zaliczenia wstępnej raty leasingowej do kosztów uzyskania przychodów prowadzonej pozarolniczej działalności gospodarczejCzy dodatnie różnice kursowe powstałe przy kompensacie rozrachunków są przychodem podatkowym?Wystawianie faktur elektronicznych korygującychW którym roku podatkowym powinny zostać ujęte faktury z tytułu przyznanych odbiorcom premii pieniężnych / bonusów (w 2008 r. czy 2009 r.)?Czy zakupione deski podłogowe do remontu mieszkania można w fakturze za wykonany remont opodatkować stawką 7
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.