Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2599

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

NIKO Janusz Nagi

Super interfejs, bardzo przyjazny, polecam szczególnie dla początkujących przedsiębiorców jak i tych z dłuższym stażem.
10/08/2019 21:38, konto: 2 lata 3 miesiące 14 godzin, śląskie, Lędziny

Abc remonty oleba

Polecam dobry program - skrypt na tej stronie szybko czytelnie. wiele opcji wystawiania faktur. nie wysoki abonament i co najważniejsze dostępność z każdego miejsca na świecie.
09/08/2019 22:10, konto: 3 miesiące 9 godzin, mazowieckie, Piaseczno, Oleba.pl

Iroglobal Sp. z o.o

Program działa super i intuicyjnie. Jedynie co mi brakuje aby wystawić główny dokument kompensata jest możliwość zaznaczenia płatność kompensata, ale warto mieć taki dokument jak korekta, duplikat, itp. Dodałbym do tego usługę CRM. To na tyle polecam i pozdrawiam.
08/08/2019 16:05, konto: 1 rok 3 miesiące 5 godzin, pomorskie, Gdańsk, Iroglobal.pl

Fhu ir-el

Bardzo dobry wręcz rewelacyjny program. Super prosty w obsłudze. Korzystam i będę korzystał. Polecam.
07/08/2019 12:01, konto: 3 lata 13 godzin, małopolskie, Oświęcim

Mar Tig

Bardzo fajny program. Korzystam i zamierzam nadal korzystał. Bardzo prosty w obsłudze. Szczerze polecam.
05/08/2019 16:13, konto: 1 rok 4 miesiące 14 godzin, opolskie, Nysa

SAWA Radosław

Rewelacja, super prosty w obsłudze program.. . Korzystam już kilka lat i nadal będę to robił! POLECAM!
31/07/2019 11:34, konto: 3 miesiące 17 godzin, opolskie, Prudnik

Zu Strupiechowski

Szybki i bardzo latwy program. Przejrzysty w obsłudze jak i mobilny po dostepny na każdym urządzeniu.
31/07/2019 06:36, konto: 1 rok 4 miesiące 9 godzin, mazowieckie, Mordy

High Fly

Bardzo przejrzysty i prosty w obsłudze program. Możliwość robienia korekt, zapisu pliku na komputerze i innych nośnikach. Szczerze polecam każdemu.
29/07/2019 22:36, konto: 1 rok 4 miesiące 8 godzin, mazowieckie, Warszawa

Altway PL

Goraco polecam strone efaktury wszystkim, ktorzy potrzebuja szybko i w latwy sposob wystawic fakture lub rachunek. Dane sprzedawcy, nabywcy i opis transakcji zapisywane sa w bazie danych, skad latwo dane pobrac, nie tracac czasu na powtorne wpisywanie. Dodatkowym plusem korzystania z tego serwisu jest bardzo niska cena rocznego abonamentu. Dziekuje efaktury, ze dzieki Wam, moge oszczedzac moj cenny czas. Pozdrawiam.
29/07/2019 11:21, konto: 3 lata 3 miesiące 17 godzin, pomorskie, Gdańsk

"Efekt"

Bardzo dobry program za niewielkie pieniądze. Możliwość wystawiania faktur z datą i numerem wstecznym. Polecam.
27/07/2019 09:16, konto: 1 rok 3 miesiące 8 godzin, mazowieckie, Płock
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Możliwość wystawienia faktury dla kontrahenta z Ukrainy w złotych polskichMożliwość zaliczenia do kosztów uzyskania przychodów prowadzonej pozarolniczej działalności gospodarczej opłat za czynsz, wodę oraz energięCzy podatek naliczony z faktur dokumentujących zakupy finansowane przez PFRON podlegają odliczeniu w deklaracji VAT-7?Dotyczy terminu odliczenia podatku naliczonego z faktury V A T potwierdzającej dokonanie wpłaty zaliczkiMoment powstania prawa do odliczenia podatku VAT w związku z otrzymaniem faktury oraz towaru
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.