Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2447

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Paweł Bargiel Kaspian

Bardzo łatwa obsługa polecam. Przejrzyste dokumenty, łatwość dostępu gdziekolwiek jesteś. Po prostu mobilne biuro.
19/03/2019 21:43, konto: 3 lata 3 miesiące 3 godziny, śląskie, Łojki

BHP Koźniewski

Super strona, obsługa intuicyjna, wszystko jest przejrzyste. korzystam z niej ponad rok i wiem, że będę przedłużał abonament Polecam.
19/03/2019 14:45, konto: 1 rok 3 miesiące 13 godzin, mazowieckie, Warszawa

P.H.U "LOTOS 1" Stanisława Klaczak

Zaczęliśmy korzystać najpierw z wersji próbnej i wtedy też podjęliśmy decyzję iż warto zainwestować niewielkie pieniądze w zamian za tak sprawnie działający program. Łatwy w obsłudze, intuicyjny, godny polecenia ! Spełnia oczekiwania w 100.
18/03/2019 09:13, konto: 3 miesiące 8 godzin, małopolskie, Oświęcim

Auto-Atut

Super strona do wystawiania faktur online za nieduże pieniądze Zarówno dla dużej jak i małej firmy. Jestem Bardzo Zadowolony z programu EFaktury. Korzystam z niego już ponad siedem Lat ! Polecam !
17/03/2019 11:37, konto: 7 lat 6 godzin, mazowieckie, Warszawa, Autoatut.otomoto.pl

Apoya

Super strona/program z przyjaznym, łatwym w obsłudze i intuicyjnym interfejsem. W pełni spełnia oczekiwania małej firmy.
14/03/2019 08:45, konto: 11 miesięcy 6 godzin, pomorskie, Gdańsk

Fundacja Możesz Więcej

Bardzo dobry serwis, odpowiadający na potrzeby organizacji, które nie mają wielu wymagań i potrzeb związanych z obsługa fakturową swojej organizacji. Dzięki serwisowi z całą pewnością możemy stwierdzić, że nasza Fundacja na prawdę Może WIĘCEJ. Polecamy wszystkim serwis efaktury. org.
12/03/2019 18:01, konto: 1 rok 3 miesiące 5 godzin, świętokrzyskie, Bilcza, Mozeszwiecej.org.pl

NET4 Sebastian Grudzien

Super program wogole mnie nie denerwuje, Jestem bardzo zadowolony z tego progrmau do FV online. Polecam go wszystkim. nawet sie nie zdenerwowalem jak musialem napisac dlugi komentaz minimum 100 znakow.
11/03/2019 20:54, konto: 5 lat 4 miesiące 4 godziny, śląskie, Czechowice-dziedzice, Polnoc.net

E-DiT Tomasz Kapuścik

Super strona/program z przyjaznym, łatwym w obsłudze i intuicyjnym interfejsem. Nic dodać, nic ująć.
11/03/2019 20:38, konto: 3 lata 3 miesiące 9 godzin, śląskie, Sosnowiec

Praktyka Lekarska

Jestem bardzo zadowolony, bardzo ułatwił mi szybkie wystawianie faktur. bardzo polecam. Poza tym mam cały czas dostęp do wystawianych faktur.
11/03/2019 18:58, konto: 1 rok 3 miesiące 11 godzin, zachodniopomorskie, Kamień Pomorski

Usługi Transportowe

SUPER. Bardzo pomocna strona. Jestem bardzo zadowolony z tej stronki. Polecam bardzo. Warto współpracować.. . .
11/03/2019 13:17, konto: 4 lata 3 miesiące 2 godziny, mazowieckie, Grzybowo, Gmail.com
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Możliwość zwolnienia od podatku otrzymywanej prowizji z tytułu sprzedaży znaków opłaty sądowejFaktura korygująca VAT dot. obniżenia sprzedaży zwolnionej z VATCzy przysługuje odliczenie podatku VAT z faktur za zakup i montaż wykładzin antypoślizgowych?Czy Spółka może odliczyć podatek naliczony z faktur zakupu dotyczących infrastruktury zewnętrznej?Jaki kurs należy zastosować do przeliczenia faktur zaliczkowych oraz faktury ostatecznej na sprzedaż wyrobu?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.