Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2847

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Pochówek Zwierząt Domowych

Program jest w przejrzysty i prosty w obsłudze, nawet dla osób rzadko korzystających z programu. Dokumenty ułożone w logiczny sposób, mnogość numeracji w zależności od potrzeb. Polecam.
10/05/2020 07:56, konto: 4 lata 2 miesiące 7 godzin, mazowieckie, Halinów, Psilos.pl

"KRÓL" Przemysław Król

Szukałem nowego programu, ponieważ ten którego używałem budził wiele zastrzeżeń tworząc prosty dokument sprzedażowy, nie mówiąc już o fakturach zaliczkowych itp tu nawet księgowa miała problem ze zrozumieniem dokumentu. Program Efaktury. org został mi polecony przez znajomego i okazał się strzałem w dziesiątkę, prosty intuicyjny, bez problemowy i czytelny co jest naprawdę ważne przy wystawianiu dokumentów zaliczkowych.
07/05/2020 15:43, konto: 3 lata 2 miesiące 14 godzin, śląskie, Żory, Krol-meble.pl

Centrum Medyczne "Legionów"

Program stabilny i bardzo intuicyjny. Prosty we obsłudze. Daje możliwości podstawowe typu zapamiętywanie faktur czy klientów co dla małych firm jest wystarczające.
07/05/2020 07:06, konto: 3 lata 1 miesiąc 15 godzin, pomorskie, Lębork, Cmlegionow.pl

Jarocki99

Program jest w miarę przejrzysty i prosty, nawet dla osób rzadko korzystających z programu. Polecam.
06/05/2020 11:27, konto: 1 rok 6 miesięcy 8 godzin, mazowieckie, Warszawa

Sale Heels Gabriela Niewiadomska

Poleciła mi ten serwis księgowa, naprawdę nie żałuję. Bardzo intuicyjny z obsłudze. Będę polecać stronę innym firmom, szczególnie tym które dopiero zaczynają działalność.
05/05/2020 18:09, konto: 3 miesiące 12 godzin, łódzkie, Czaplinek, Saleheels.pl

KG Instel

Prosta i przejrzysta forma serwisu, niedrogo i wszystko w jednym miejscu. Jestem bardzo zadowolony. Polecam.
04/05/2020 21:51, konto: 5 miesięcy 5 godzin, pomorskie, Starogard Gdański

Korepetycje Język Angielski Zofia Marchlewska

Polecam, świetny program dla mikroprzedsiębiorcy! Przejrzysta strona, korzystam od pół roku i jestem zadowolona!
04/05/2020 20:30, konto: 3 miesiące 17 godzin, kujawsko-pomorskie, Świecie Nad Osą, Wp.pl

Indywidialna Praktyka Lekarsko-dentystyczna Kamila Jasinowska

Bardzo wygodny serwis. Wystawiane faktury zapisują się i nie trzeba ponownie wprowadzać danych kontrahentów. Zdecydowanie wart opłacenia abonamentu.
04/05/2020 15:03, konto: 4 miesiące 8 godzin, dolnośląskie, Wrocław

RAFMAG Sp. z o.o.

Wszystko działa bez problemu, dla osoby nigdy niewystawiającej faktur program prosty w obsłudze, łatwe intuicyjne zmiany ustawień, do tego przyzwoita cena za abonament.
04/05/2020 09:34, konto: 1 rok 3 miesiące 2 godziny, wielkopolskie, Tomice

Akademia Europejska

Wygodny serwis. Polecam! Łatwy dostęp zarówno z komputera jak i smartphona. Intyicyjna obsługa. Dostęp do archwilanych faktur.
04/05/2020 08:31, konto: 3 lata 3 miesiące 11 godzin, wielkopolskie, Ostrów Wielkopolski
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy należy rejestrować na kasie fiskalnej każdą zaliczkę oraz jak należy postępować w przypadku wystawiania faktury korygującej?Efaktury.org szybki i wygodny sposób na wystawianie dokumentówCzy poprawne jest wystawianie not za osiągnięcie pułapu obrotów w określonym czasie, czy należy wystawiać faktury VAT?Czy po zakończeniu likwidacji zakładu budżetowego, prawo do otrzymania zwrotu bezpośredniego będzie przysługiwało gminie?Moment powstania obowiązku podatkowego dla usług polegających na zimowym utrzymaniu dróg (odśnieżanie i usuwanie śliskości) PKWiU 90.03.13
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.