Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2550

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Drogeria Iga Hajduła Iga MotoHnadel DanPaw

Czytelna i latwa w obsludze stronka nic dodac nic ujac :D Potrzeba wszystko czego potrzeba do wystawiania FV.
04/06/2019 23:29, konto: 1 rok 3 miesiące 19 godzin, śląskie, Zawiercie

Wawlift

Chyba wszyscy to mają ;) albo każdy o nim słyszał. Prosty, czytelny i łatwy w obsłudze. Jeśli zaczynasz karierę jako kapitalista, to jest to idealny program na pierwszy raz, a może i na zawsze.
04/06/2019 10:13, konto: 1 rok 2 miesiące 20 godzin, mazowieckie, Warszawa

Firma Ewcia Ewa Burzyńska

Posiada wszystko, co mi potrzeba. Program jasny, zrozumiały, prosty w obsłudze. Spokojnie, z całą odpowiedzialnością polecam innym.
03/06/2019 17:12, konto: 1 rok 3 miesiące 10 godzin, zachodniopomorskie, Barlinek, Gmail.com

Biuro Rachunkowe Wika Katarzyna Korgól

Polecam gorąco, prosty w obsłudze, dostępny w każdym miejscu i czasie, wiele dodatkowych funkcji ułatwiających fakturowanie, korekty, duplikaty, KP. wszystko dostępne od ręki.
03/06/2019 15:00, konto: 1 rok 3 miesiące 16 godzin, śląskie, Zawiercie

Uslugi transporwoe zielinski jan

Najlepszy program jaki znam do pisania faktur i wysyłania do kontrahenta polecam korzystam s waszego programu już długo.
03/06/2019 12:28, konto: 2 lata 3 miesiące 19 godzin, śląskie, Łaziska Górne, Interia.pl

Usługi Instalacyjno-Budowlane

Polecam ten program, bardzo łatwy i sprawny w obsłudze. Z przyjemnością korzysta się z tego programu.
03/06/2019 11:45, konto: 1 rok 3 miesiące 22 godziny, dolnośląskie, Wrocław

VRTechnology

Polecam ten program, za dobrą cenę, łatwy w obsłudze, szybko i nieskomplikowanie można wystawić fakturę.
03/06/2019 09:55, konto: 3 lata 16 godzin, śląskie, Gliwice

Stamed

Polecam program, idealny do szybkiego i nieskomplikowanego fakturowania, łatwy w obsłudze, można zapisywać dokumenty w chmurze.
02/06/2019 20:18, konto: 3 miesiące 10 godzin, zachodniopomorskie, Świnoujście

Glazur

Polecam ten program, szybko, łatwo, profesjonalnie. strona bardzo łatwa w obsłudze. ułatwia codzienna prace.
30/05/2019 18:43, konto: 4 miesiące 17 godzin, mazowieckie, Warszawa

Piotr Ejzenhart

Polecam gorąco! Bardzo intuicyjna strona, wszystko łatwo i szybko umożliwia wystawić faktury oraz je korygować.
30/05/2019 12:51, konto: 4 miesiące 15 godzin, wielkopolskie, Poznań, Gmail.com
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Rozliczenie podatku należnego, a także korygowanie faktur VAT w okresie przed i po przeprowadzeniu podziału przez wydzielenieDrugi Urząd Skarbowy Opole 45-358 ul. Cementowa 6Spółka zwróciła się z zapytaniem czy ma prawo do odliczenia podatku naliczonego z duplikatu faktury ?Pytanie dotyczy potrącalności kosztów uzyskania przychodów w danym okresie obrachunkowymCzy w zaistniałej sytuacji Wnioskodawca jest zobowiązany do wystawienia faktury korygującej w zakresie naliczonego podatku VAT z 7% na 22%?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.