Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2363

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Transport Krajowy i Międzynarodowy Dariusz Chaber

Program mi odpowiada. Jest łatwy i przejrzysty. Używam od 3 lat. Jedyne co mi przeszkadza, to to, że pomimo nowych danych zapisanych w uwagach, podczas wystawiania nowej faktury, pojawiają się stare uwagi, i nie można tego zmienić.
02/01/2019 13:27, konto: 2 lata 3 miesiące 10 godzin, łódzkie, Lubochnia

Firma Handlowo - Usługowa

Idealny produkt dla mojej firmy. Przydała by się jeszcze możliwość drukowania Packing List i w fakturach pola o warunkach dostawy.
01/01/2019 23:33, konto: 2 lata 3 miesiące 23 godziny, podkarpackie, Przeworsk

MGP Technik Grzegorz Krupa

Dobry program. Prosty, intuicyjny, działa na mobilnych urządzeniach a przy tym niedrogi. W pełni wystarczający dla małych przedsiębiorstw. Polecam!
30/12/2018 14:56, konto: 1 rok 4 miesiące 12 godzin, śląskie, Rudzica, Vp.pl

Consulting Sati Sp. z o.o.

Super program, działa mobilnie na smartfonie, działa z przeglądarki. Bardzo przydatny w firmie. Polecam. Jestem bardzo zadowolony.
29/12/2018 15:30, konto: 1 rok 14 godzin, mazowieckie, Warszawa, Remonty-przebudowy-adaptacje.pl

Dietetyk Magdalena Szopinska

Bardzo dobry program - prosty i przejrzysty w obsłudze. Polecam! Jestem bardzo zadowolona, polecam innym.
28/12/2018 15:51, konto: 3 miesiące 13 godzin, pomorskie, Łąg, Facebook.com

Pearls Models Joanna Jankowska

Idealny program dla mikroprzedsiębiorców - prosty, klarowny, przejrzysty. Jestem bardzo zadowolona. Polecam innym!
27/12/2018 12:39, konto: 1 rok 3 miesiące, kujawsko-pomorskie, Toruń, Pearlsmodels.com

Koral.sp.j.Galica

Bardzo prosty program do fakturowania godny polecenia. Ja fakturuję dwie firmy i jest spoko.. . . . ważne e wyszukuje kontrahentów z bazy GUS.
25/12/2018 13:32, konto: 4 miesiące 21 godzin, małopolskie, Zakopane

AITKLIMA Tomasz Korzeniewski

Bardzo łatwe i przejrzyste wystawianie faktur jestem z tej usługi bardzo zadowolony. Polecam wszystkim.
18/12/2018 17:05, konto: 4 miesiące 16 godzin, opolskie, Brzeg

Zespół Rzeczoznawców i Ekspertów BudoxUDOX

Program prosty w obsłudze w sam raz dla małej firmy, polecam. Jesteśmy małą firmą i w zupełności nam wystarczy.
17/12/2018 11:31, konto: 3 lata 9 miesięcy 22 godziny, śląskie, Bytom

Centrum Urody

Prosty przejrzysty w obsłudze. Dostęp w każdym miejscu. Jesteśmy małą firmą i spokojnie nam wystarcza. Polecam.
13/12/2018 12:00, konto: 1 rok 1 miesiąc 19 godzin, lubelskie, Lublin
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy w związku ze zmianą formy prawnej uczelnia powinna zamknąć księgi rachunkowe, sporządzić sprawozdanie finansowe i złożyć zeznanie podatkowe?Brak prawa do odliczenia podatku naliczonego z faktur wystawiomych na zasadach określonych w § 6 rozporządzeniaMiejsce świadczenia i opodatkowania usług w zakresie badań i analiz technicznych PKWiU 74.3Jaki kurs NBP zastosować do przeliczenia wartości wykazanych na fakturze wystawianej przez kontrahenta zagranicznego?Czy wymagany na fakturze adres sprzedawcy może być adresem oddziału, bez podawania adresu siedziby głównej?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.