Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2970

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Biuro Nieruchomości "Twoje Miejsce" Katarzyna Siedlecka

Bardzo pomocny program do wystawiania faktur. Korzystam już od kilku lat w wersji płatnej 50 pln za rok. Prosty i czytelny. Łatwy do obsługi. Historia faktur w jednym miejscu. POLECAM!
19/10/2020 09:59, konto: 2 lata 9 miesięcy 20 godzin, mazowieckie, Piaseczno, Twojemiejsce.co.uk

Kwiaciarnia

Polecam! Fakturowo. pl super program, prosta obsługa cóż chcieć więcej. Fakturowanie stało się szybkie, sprawne i przyjemne.
15/10/2020 19:23, konto: 1 rok 3 miesiące 18 godzin, świętokrzyskie, Łopuszno

Rakso

Bardzo fajny program, używałem wersji darmowej, ale pełna wersja REWELACJA! POLECAM wszystkim, szczególnie małym firmom, które nie potrzebują drogich rozbudowanych programów.
15/10/2020 12:18, konto: 2 miesiące 4 godziny, mazowieckie, Jedlanka, Klima-rakso.pl

Dc dental

Szybko sprawnie, 5 lat używam tej strony, nie wiem co więcej powiedzieć dział i jestem zadowolony. polecam.
14/10/2020 18:27, konto: 5 lat 10 miesięcy 2 godziny, mazowieckie, Warszawa, Dcdental.pl

NZOZ Centrum Rehabilitacji ARTMEDICUS

Intuicyjny, łatwy w obsłudze program. Ma wszystko co potrzebne przy wystawianiu faktur. Polecam wszystkim przedsiębiorcom.
13/10/2020 22:53, konto: 1 rok 3 miesiące 23 godziny, mazowieckie, Nadarzyn

PJN Trans Paweł Loc

Bardzo przejrzysty i konkretny program który działa intuicyjnie. Historia faktur pod ręką. Bardzo polecam.
12/10/2020 11:53, konto: 2 lata 3 miesiące 17 godzin, lubuskie, Zwierzyn, Gmail.com

Rafał trusiewicz usługi wykończeniowe

KOrzystałem z wersji darmowej, i po okresie próbnym wykupiłem dostęp do serwisu na kolejny rok. Polecam te usługę i firmę. Bardzo fajny, prosty i poręczny sposób na wystawianie FV. Cała historia pod ręką. POLECAM.
12/10/2020 09:17, konto: 5 miesięcy 22 godziny, podlaskie, Białystok, Nieposiadamstronywww.pl

Stantex Stanisław Szkaradkiewicz

Kolejny rok korzystam z programu. Jest łatwy w obsłudze i tani, a co za tym idzie posada wszystkie opcje z jakich do tej pory musiałem skorzystać. Godny polecenia dla każdego przedsiębiorcy.
07/10/2020 00:00, konto: 3 lata 4 miesiące 21 godzin, wielkopolskie, Poznań

Usługi remontowo-budowlane

Witam korzystam z tej strony już rok, jestem bardzo zadowolony, i nie zamierzam opuścić tej strony. pozdrawiam cały zespół efaktury. org.
05/10/2020 19:26, konto: 1 rok 3 miesiące 17 godzin, mazowieckie, Wołomin

Rehabilitacja Dziecięca Julia Dul

Jestem bardzo zadowolona z serwisu efaktury. org. Wszystko łatwe w obsłudze i intuicyjne. Można dostosować druki do swoich wymagań i łatwo kopiować dane w przypadku powtarzalnych faktur. Polecam wszystkim, zarówno do obsługi małych, jak i większych firm.
05/10/2020 18:22, konto: 1 rok 4 miesiące 23 godziny, dolnośląskie, Wrocław, Facebook.com
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Odliczenie podatku naliczonego z faktur dokumentujących nabycie usług związanych ze sprzedażą zwolnioną z opodatkowaniaVAT - w zakresie stosowania nazwy skróconej na fakturzePrawidłowość wystawienia oraz prawa do odliczenia podatku naliczonego dotyczącego faktur przesłanych e-mailem (w formacie PDFRefakturowania kosztów za energię elektryczną i wodęOtrzymane dofinansowanie nie będące wynagrodzeniem za świadczone usługi nie należy dokumentować fakturą VAT i wykazywać w deklaracji VAT-7
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.