Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2687

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Dariusz Wróblewski

Bardzo dobra jakość usług. Nieskomplikowana i pomocna. Korzystam i jestem bardzo zadowolony. Polecam też innym użytkownikom.
27/11/2019 08:28, konto: 2 lata 4 miesiące 20 godzin, podkarpackie, Kolbuszowa, Op.pl

Dar-tom Dariusz Rajewski Tomasz Wieczorek

Bardzo fajny program. Korzystam z niego i ułatwia mi wystawianie faktur za udzielone usługi. Pozdrawiam.
26/11/2019 08:30, konto: 7 miesięcy 9 godzin, śląskie, Żory

Janusz Gryszczuk

Dobry program. Korzystam z niego do wystawiania rachunków za wynajm, bardzo ułatwia mi obsługę klienta.
25/11/2019 18:37, konto: 4 miesiące 9 godzin, dolnośląskie, Trójca, Wp.pl

Resvena Krzysztof Kobyliński

Funkcjonalny program do fakturowania. Korzystam od kliku lat i jestem zadowolony. Prosty w funkcjonowaniu.
25/11/2019 12:30, konto: 1 rok 5 miesięcy 13 godzin, mazowieckie, Tomice, Resvena.pl

Best design

Fajny intuicyjny program korzystam już już kilka lat. Nie mam żadnych zastrzeżeń ale klika udogodnień mogłoby powstać np. drukowanie wszystkich dokumentów z danego miesiąca bez konieczności otwierania każdego oddzielnie. Cena nie jest wysoka interfejs ładny i przejrzysty może mało nowoczesny ale za to funkcjonalny :) moim zdaniem fajna rzecz za niewielki pieniądze.
24/11/2019 17:56, konto: 4 lata 3 miesiące 13 godzin, pomorskie, Gdynia

Madam Art

Dobry program- ale kilka zastrzeżeń mam. Brak nadawania kolejnych nr faktur po błędnym wpisaniu nr - zapamiętuje ilość. Nie mogę znaleźć funki anulowania- nie kasowania z listy faktuy ( np klient nie płaci lub zmienia/lub zdublowanie nr faktury i jej odznaczenie ) - ogólnie polecam.
23/11/2019 11:28, konto: 2 lata 4 miesiące 6 godzin, małopolskie, Kraków

AR-SA EKO KONSULTING s.c.

Korzystam z serwisu od kilku lat. W pełni spełnia moje oczekiwania. Godne polecenia. W niskiej cenie otrzymuje się produkt funkcjonalny i prosty w obsłudze, przydatny przy prowadzeniu księgowości firmy.
23/11/2019 08:06, konto: 3 lata 4 miesiące 20 godzin, małopolskie, Sucha Beskidzka

Alfamedica

Korzystam z serwisu od wielu lat i nie zamierzam zmienić. Serwis godny polecenia za bardzo łatwą obsługę.
22/11/2019 13:38, konto: 6 lat 6 miesięcy 17 godzin, świętokrzyskie, Kielce

Art Furniture

Program prosty i łatwy w obsłudze. Spełnia wszystkie moje oczekiwania. Nowym chętnym użytkownikom polecam.
22/11/2019 10:37, konto: 1 rok 2 miesiące 6 godzin, dolnośląskie, Milicz

Kas-Bud

Program w 100 % spełnia wszystkie moje oczekiwania. Przejrzysty, prosty w obsłudze. Korzystam z niego już od 2 lat i przedłużam abonament na kolejny rok. Serdecznie wszystkim polecam.
20/11/2019 14:16, konto: 3 lata 2 miesiące 15 godzin, małopolskie, Krużlowa Wyżna, Kas-bud.eu
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Dot. zasad wystawiania faktur korygujących VATSprzedaż o charakterze ciągłym, różnice kursoweCzy od faktur dotyczących mediów danej szkoły należy odliczać kwoty podatku naliczonego zgodnie ze struktura sprzedaży?Obowiązek zapłaty akcyzy z faktur zaliczkowych za energię elektrycznąPrawo do odliczenia podatku naliczonego z faktur dokumentujących wydatki związane z realizacją inwestycji Rewitalizacja Zabytkowego Ratusza - etap I
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.