Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2599

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Ravtom

Bardzo dobry i łatwy w obsłudze program. Na plus, że program jest online. Można się logować gdzie się chce.
25/07/2019 23:04, konto: 4 miesiące 14 godzin, świętokrzyskie, Kielce

Wspomaganie rozwoju dzieci i młodzieży

Jestem średnio zadowolona z programu. Nie potrafię wyszukać wszystkich rachunków po wpisaniu nazwy firmy. Nie wiem czy nie ma takiej opcji czy nie mam informacji jak to zrobić. Jeśli chcę napisać faktury z data i numerem wstecznym mam problem, bo program nie zapamiętuje tych numerów i wraca do aktualnej daty i aktualnego numeru i muszę za każdym razem cofać się.
25/07/2019 13:57, konto: 2 lata 3 miesiące 9 godzin, wielkopolskie, Murowana Goślina, Wspomaganierozwojudzieci.pl

ZBB Bielańczuk

Fajny program. Funkcjonalny i dający pełna możliwość tworzenia polecam wszystkim. Dla rachunków i faktur idealny.
24/07/2019 14:57, konto: 4 miesiące 11 godzin, zachodniopomorskie, Wrześniczka

F.H.U. Fabryka Równego Trawnika

Bardzo fajny program, w pełni funkcjonalny, prosty w obsłudze i dużo tańszy w porównaniu do innych, polecam wszystkim.
23/07/2019 10:32, konto: 10 miesięcy 13 godzin, lubelskie, Jarosławiec, Sprzetogrodniczy-zamosc.pl

Perfect

Bardzo dobry program, korzystam 5 lat, mnostwo opcji, latwosc wystawiania faktur. Polecam wszystkim.
18/07/2019 15:59, konto: 1 rok 4 miesiące 13 godzin, lubuskie, Gorzów Wielkopolski

Wytwórnia Styropianu Henryk Piotrowski

Strona godna uwagi. Polecam! Łatwo i przyjemnie wystawia się fakturę lub inny dokument. Zachęcam do korzystania z tej strony.
18/07/2019 11:10, konto: 1 rok 4 miesiące 14 godzin, kujawsko-pomorskie, Świecie, Pio-styr.com.pl

Usługi Serwisowe Marcin Strykowski

POLECAM! Świetna strona, bardzo przejrzysta pomaga zaoszczędzić czas przy wypełnianiu papierologii. Serdecznie wszystkim polecam.
18/07/2019 10:44, konto: 1 rok 4 miesiące 17 godzin, wielkopolskie, Grodzisk Wielkopolski, Op.pl

Przemysław Uciechowski

Świetna strona, bardzo przejrzysta pomaga zaoszczędzić czas przy wypełnianiu papierologii. Serdecznie wszystkim polecam.
17/07/2019 09:10, konto: 1 rok 4 miesiące 8 godzin, wielkopolskie, Ostrów Wielkopolski

Trans Express s.c.

Świetna strona, program przejrzysty i prosty w obsłudze, posiada wszystkie potrzebne funkcje. Polecam wszystkim.
17/07/2019 07:30, konto: 2 lata 3 miesiące 13 godzin, małopolskie, Kraków

Sowa Group Sp. z o.o.

Świetna strona, prosta obsługa programu, wystawianie faktur zajmuje chwilę. Byłoby super jeżeli byłaby opcja wystawienia faktur np. w języku polskim z możliwością tłumaczenia na j. angielski - jednocześnie. Jeszcze możliwość dodania więcej logotypów. A poza tym Bardzo Polecam !
14/07/2019 13:11, konto: 4 miesiące 18 godzin, mazowieckie, Warszawa, Sowagroup.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Udokumentowanie usług informatycznych oraz szkoleniowych wykonywanych dla osób fizycznychPodatnik stoi na stanowisku, iż opisane we wniosku prace badawcze nie podlegają opodatkowaniu podatkiem od towarów i usługPrawo do odliczenia podatku VAT wynikającego z faktur dokumentujących nabycie towarów i usług związanych z realizacją projektuCzy wydatki poniesione w związku z wypłatą premii pieniężnej stanowią dla Spółki koszt uzyskania przychoduPremia pieniężna - WNT. Dokumentacja
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.