Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2665

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

USŁUGI PIELĘGNIARSKIE pielęgn.dypl. Alicja Baszczyk

Prosty i tani program, łatwy w obsłudze, bardzo przydatny w wystawiania faktur lub rachunków, polecam.
30/10/2019 07:18, konto: 3 miesiące 9 godzin, łódzkie, Zduńska Wola

Zakład usługowy stolarstwo-szklarstwo

Program prosty w obsłudze, funkcjonalny, przejrzysty bardzo prosty w obsłudze a zarazem bardzo tani, polecam.
28/10/2019 11:22, konto: 3 miesiące 17 godzin, warmińsko-mazurskie, Braniewo

P.T.Consulting

Program bardzo przejrzysty i funkcjonalny, pozwala na łatwe i szybkie wystawienie faktury. Polecam wszystkim.
24/10/2019 09:46, konto: 2 lata 3 miesiące 11 godzin, wielkopolskie, Wełnica

JUVENTUS BTiP

Super sprawa, działa doskonale. bez zarzutu, dobry interfejs. Cena przystępna. jest ok. sprawdza się i jest przydatny.
22/10/2019 14:48, konto: 3 lata 3 miesiące 15 godzin, mazowieckie, Ostrołęka

FarmTIres

Wszystko okej. Bardzo dobry program dla każdego! Faktury wystawia się szybko. Dużym plusem jest łatwość w obsłudze! Polecam serdecznie.
22/10/2019 14:39, konto: 2 lata 6 miesięcy 4 godziny, wielkopolskie, Tuchorza

P.H.U.Intertransmech

Bardzo dobry program!został mi polecony i super!Faktury wystawia się bardzo szybko proste w obsłudze program bardzo przejrzysty!Polecam zwlaszcza dla małych firm nigdy nie zawodzi!
21/10/2019 12:41, konto: 3 miesiące 10 godzin, zachodniopomorskie, Darzowice, O2.pl

Usługi Transportowe

Łatwa dostępność i obsługa programu. Szybkie wystawiane faktur. Przydatny w każdej firmie. Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim.
20/10/2019 19:23, konto: 1 rok 3 miesiące 6 godzin, opolskie, Byczyna

Usługi Murarskie

Bardzo dobry program dla każdego! Faktury wystawia się szybko. Dużym plusem jest łatwość w obsłudze! Polecam serdecznie.
16/10/2019 18:23, konto: 1 rok 4 miesiące 11 godzin, wielkopolskie, Leszno

Biuro Rachunkowe Dominika Balcer

Jestem bardzo zadowolona z programu, szybki i łatwy w obsłudze. Przejzystośc i łatwość w wystawieniach faktur jest na pierwszym miejscu.
16/10/2019 08:20, konto: 3 miesiące 9 godzin, kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz

Restauracja Uniwersytecka

Niezbędny program w każdej małej firmie, łatwy w obsłudze i czytelny. Uzywam go juz 4 lata i jak dotąd ani razu mnie nie zawiódł, serdecznie polecam.
15/10/2019 15:25, konto: 4 lata 2 miesiące 8 godzin, dolnośląskie, Polkowice, O2.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Jak należy postąpić z fakturami VAT wystawionymi do dnia 31 października 2008r., w stosunku do których nie powstał obowiązek podatkowy?Sposób rozliczenia faktur korygujących zwiększających podatek należny od dokonanej sprzedażyDopuszczalność wystawienia zbiorczej faktury korygującej wg zaprezentowanego przez Wnioskodawcę przykładu zbiorczej faktury korygujacejCzy w sytuacji, gdy małżonkowie prowadzą odrębne działalności gospodarcze mogą po podpisaniu umowy o współpracy wystawiać sobie wzajemnie rachunki?Zasadność wystawienia faktur VAT
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.