Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2914

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Ewa Sterczyńska

Jeste bardzo zadowolona z programu. Korzystam od ponad roku, niegdy nie miałam żadnych problemów. Polecam.
05/07/2020 21:55, konto: 1 rok 4 miesiące 8 godzin, zachodniopomorskie, Koszalin

Parking Strzeżony

Program bardzo łatwy w obsłudze. Niska cena. Korzystam z niego od trzech miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Będę nadal korzystała. Polecam każdemu kto sam prowadzi firmę.
04/07/2020 23:16, konto: 4 miesiące 12 godzin, mazowieckie, Warszawa, Wp.pl

Erazmus Krzysztof Chojnacki

Polecam www. efaktury. pl prowadzę kilka firm i program kompletnie pozwala mi ogarnąć wszystkie możliwości oraz wyzwania stawiane przez przepisy. Prosty i intuicyjny program.
03/07/2020 15:17, konto: 3 lata 3 miesiące 16 godzin, mazowieckie, Warszawa, Erazmus.com.pl

Petent Magdalena Klafka

Bardzo fajny program. korzystam z niego już ponad rok i na pewno będę korzystać dalej. Polecam w 100 procentach. cena też ok.
02/07/2020 21:40, konto: 1 rok 4 miesiące 9 godzin, pomorskie, Kołczygłowy

Alarm-tel

Bardzo przyjazny i funkcjonalny program. Korzystam z niego już parę miesięcy i na pewno zostanę z nim dłużej. Bardzo ułatwia wystawianie faktur, polecam.
02/07/2020 10:22, konto: 4 miesiące 17 godzin, łódzkie, Łódź, Alarm-tel.pl

Sebastian Kamiński Auto Detailing Studio

Polecam wszystkim bardzo ułatwia wystawianie faktur. Program spełnia moje oczekiwania i jest bardzo prosty w obsłudze. Polecam.
30/06/2020 11:36, konto: 4 miesiące 7 godzin, małopolskie, Zator, Robimyfury.pl

EUROAGRICOLA Andres

Super.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
29/06/2020 12:57, konto: 2 lata 10 miesięcy 19 godzin, mazowieckie, Warszawa, Euroagricola.com

ZTOM Sp.zo.o

Korzystam z tej strony 4 lata, jestem zadowolony i nie szukam innych. Bardzo prosty program polecam.
29/06/2020 10:35, konto: 3 lata 3 miesiące 17 godzin, wielkopolskie, Poznań

Agencja pracy DSL

Bardzo dobry servis. Kożystam się już z kilka lat. Cenowo jest dostępnie. Napewno będę używać nadal.
26/06/2020 21:15, konto: 2 lata 4 miesiące 7 godzin, opolskie, Strzelce Opolskie

Deco Reco - dekoracje ślubne

Bardzo polecam ten serwis ! Od dawna korzystam z tej strony przy wystawianiu faktur. Polecam Bardzo serdecznie i pozdrawiam z Rzeszowa !
23/06/2020 15:34, konto: 8 miesięcy 16 godzin, podkarpackie, Rzeszów
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Dotyczy rozliczania zaliczek na poczet eksportuCIT w zakresie określenia przychodów oraz kosztów uzyskania przychodówPrawo do odliczenia podatku naliczonego z faktury VAT otrzymanej przed momentem rejestracji w podatku VATDla rozliczenia refundacji otrzymywanej przez aptekę z NFZ konieczne jest wystawienie faktury wewnętrznejRozliczenie podatku należnego, a także korygowanie faktur VAT w okresie przed i po przeprowadzeniu podziału przez wydzielenie
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.