Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2970

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Marecki

Wszystko super. Proste i tanie wystawianie FV. Pomocny w rozliczaniu działalności firmy. Polecam !Polecam !Polecam !vPolecam !Polecam !Polecam !
01/10/2020 18:39, konto: 5 lat 4 miesiące 1 godzina, zachodniopomorskie, Szczecin

JóZEF MIROSŁAW KOKA

Prostrzego programu w obsłudze nie widziałem. Wszystko jest co potrzeba. Przejrzysty, intuicyjny. Polecam wszystkim.
01/10/2020 10:55, konto: 1 rok 1 miesiąc 18 godzin, zachodniopomorskie, Szczecin

Marika Uszyńska S&B

Program posiada wszystko co potrzeba, jest bardzo prosty w obsłudze. Nie mam nic do zarzucenia dlatego wystawiam bardzo dobrą ocenę.
30/09/2020 13:40, konto: 1 rok 9 miesięcy 23 godziny, mazowieckie, Warszawa, Soulbase.pl

Granna-Lift

Program bardzo intuicyjny, ma wszystko co potrzeba do wystawiania faktur/korekt itd. Ocena bardzo dobra.
29/09/2020 19:04, konto: 7 miesięcy 23 godziny, lubelskie, Bubel-granna

ETUAL METAL EU sp. z o.o.

Bardzo przyjazny serwis w dobrej cenie. Nie wymaga dużgo nakładu pracy. Możemy polecić zaprzyjaźnionym firmom.
29/09/2020 15:05, konto: 4 miesiące 15 godzin, śląskie, Katowice

BestMar

Moim zdaniem program Nr. 1 polecam wszystkim moim znajomym którzy prowadzą działalność gospodarczą. Sprawdziłem Kilka innych konkurencyjnych programów ten jest TheBest.
29/09/2020 08:21, konto: 1 rok 4 miesiące, małopolskie, Limanowa

Blach-dek

Wszystko ok. Dostęp z każdego miejsca intuicyjny. Nie potrzeba mieć innych skomlikowanych programów, a do tego cena za obsługę jest ok.
28/09/2020 13:22, konto: 1 rok 5 miesięcy 2 godziny, warmińsko-mazurskie, Elbląg

Metromal

Przejrzysty, prosty i łatwy w obsłudze program. Zawiera wszystkie niezbędne funkcje. Pomocny w rozliczaniu działalności firmy, szczególnie dla laików. Korzystam od ponad roku i nie było żadnych problemów. polecam.
21/09/2020 21:28, konto: 2 lata 4 miesiące 18 godzin, mazowieckie, Warszawa

NAVIS Dmytro Dutczak

Zajebisty program do fakturowania. Myślę że nie będę korzystał z innego ponieważ spełnia wszystkie moje potrzeby związane z fakturowaniem.
19/09/2020 23:28, konto: 4 lata 4 miesiące 16 godzin, pomorskie, Bąkowo, O2.pl

Komand

Bardzo dobry, łatwy i przejrzysty program. Polecam wszystkim. Spełnia wszystkie moje wymagania. Działa bez zarzutu.
19/09/2020 16:30, konto: 4 lata 3 miesiące 3 godziny, mazowieckie, Przasnysz, Kuchnie-wymiar.pl
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Czy można zastosować zwolnienie z podatku VAT dla usługi wynajmu budynku, stanowiącego towar używany?Dokumentowanie przez wspólnotę mieszkaniową na rzecz jej członków opłat za mediaRozliczenie podatku VAT wynikającego z faktur dokumentujących zakup usług budowlanych, dotyczących nowo budowanego obiektu mieszkalnegoCzy spółka poprawnie rozlicza podatek dochodowy od osób fizycznych, pobierając 19% podatek od wartości netto faktury wystawionej przez menedżera?Obowiązku umieszczania nazwy towaru i usługi na paragonie drukowanym przez kasę rejestrującą oraz na fakturze VAT
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.