Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2550

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Usługi Transportowe DADSON

Ogólnie polecam ! Używam tego programu głównie ze względu na cenę. Właściciel programu zareagował tylko na piśmie na niezbyt wymagające uwagi dot. funkcjonalności. Szczerze wolałbym zapłacić nawet drugie tyle na rok ale mieć dostępne funkcje, które zgłaszałem już dawno. Starsza wersja sprawia mi mniej problemów przy zawsze potrzebnej - w moim przypadku - edycji faktury dodatkowym programem.
30/05/2019 10:04, konto: 3 lata 7 miesięcy 8 godzin, małopolskie, Gdów

Blue Line Sławomir Sołtyk sp.j

Bardzo dobry program. bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program bardzo dobry program.
29/05/2019 14:12, konto: 2 lata 5 miesięcy 15 godzin, dolnośląskie, Wrocław

ATE Consulting

Ive been using this program for 6 years now and I have never been disappointed. Excellent! Quick and easy to use.
28/05/2019 10:15, konto: 6 lat 4 miesiące 9 godzin, wielkopolskie, Rogoźno

BB Detailing

Program który polecam w 100% Dzięki niemu wystawianie faktur to "bajka" z która poradzi sobie nawet dziecko. Prostu i przejrzysty.
23/05/2019 13:01, konto: 1 rok 4 miesiące 16 godzin, śląskie, Bielsko-biała

Crackhouse

Super program - wszystko działa jak trzeba. Zdecydowanie ułatwia wystawianie i archiwizowanie faktur.
22/05/2019 21:08, konto: 5 miesięcy 13 godzin, śląskie, Gierałtowice

Filevel

Bardzo fajny oraz przejzysty program. Usprawni oraz ułatwia funkcjonowanie firmy. Godny polecenia w 100.
21/05/2019 21:12, konto: 5 miesięcy 19 godzin, podkarpackie, Rzeszów

FinCredit

Serdecznie polecam, doskonały, niezawodny partner w biznesie. W porównaniu do konkurencji serwis zawsze działa, nie maja dziwnych przerw konserwacyjnych itp.
19/05/2019 08:01, konto: 1 rok 4 miesiące 22 godziny, pomorskie, Kwidzyn

Nieruchomości

Wszystko jasne i przejrzyste, w dużym stopniu ułatwia funkcjonowanie firmy. Wystawianie faktur nigdy nie było łatwiejsze.
16/05/2019 22:07, konto: 3 lata 4 miesiące 9 godzin, śląskie, Dąbrowa Górnicza

FHU Na Rynku

Prosty program ma wszystko to co potrzebne jest firmie do prowadzenia działalności. Bardzoo POLECAM.
15/05/2019 18:14, konto: 1 rok 4 miesiące 10 godzin, małopolskie, Słomniki

Usługi księgowe.Ubezpieczenia

Intuicyjna obsługa - bez zbędnych wododrysków spełnia swoje zadanie w 100%. Korzystam z serwisu od trzech lat i nigdy się nie zawiodłem.
15/05/2019 11:27, konto: 2 lata 4 miesiące 21 godzin, małopolskie, Wieliczka
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Z jaki okres należy dokonać korekty podatku VAT z tytułu sprzedaży specyfikacji przetargowej po otrzymaniu urzędowej interpretacji?Uznania Gminy za podatnika VAT i możliwości wystawienia faktury VATUrząd Skarbowy Legionowo 05-120 ul. Marszałka Piłsudskiego 43CCzy można odliczyć podatek VAT naliczony zawarty w fakturach dokumentujących naprawę powypadkową samochodu nie objętego ubezpieczeniem dobrowolnym?Wystawianie faktur elektronicznych korygujących
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.