Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 3330

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Spych-mar sp zoo

Bardzo przejrzysta strona i łatwa w obsłudze korzystam ponad rok i nie będę zmieniać na nic innego. Polecam wszystkim.
05/05/2022 22:36, konto: 1 rok 9 miesięcy 9 godzin, śląskie, Katowice

Volt jack

KORZYSTAM Z TEJ STRONY JUZ PONAD ROK. Naprawdę fajna sprawa. nie sprawia kłopotów i jest bardzo czytelna. Poleca wszystkim a w szczególności nie zdecydowanym. NIE ZAMIENIE JEJ NA INNĄ.
05/05/2022 19:10, konto: 1 rok 4 miesiące 8 godzin, pomorskie, Gdańsk

Interaktiva

Bezkonkurencyjna platforma, szybko i sprawnie, faktury od ręki, niski abonament, cała baza faktur w jednym miejscu. Polecam.
05/05/2022 15:10, konto: 1 rok 3 miesiące 10 godzin, mazowieckie, Warszawa, Interaktiva.pl

Firma Handlowa Janusz Kuzioła

Już bardzo długo korzystamy z usług tego programu, jest bardzo łatwy w obsłudze, niski abonament. Jesteśmy zadowoleni polecamy każdemu.
04/05/2022 15:57, konto: 2 lata 4 miesiące 13 godzin, zachodniopomorskie, Myślibórz

El-Mar instalacje Elektryczne

Bardzo do ty program. Wszystkie fv są na miejscu, wystawianie ich jest proste. Niski abonament. Polecam każdemu.
30/04/2022 23:52, konto: 2 lata 5 miesięcy 13 godzin, mazowieckie, Żyrardów

Mechanika Pojazdowa I Maszyn Rolniczych DARIUSZ KUNA

Łatwy i prosty w obsłudze w pełni spełnia moje oczekiwania niska i dogodna opłata abonamentowa serdecznie polecam.
26/04/2022 00:18, konto: 5 miesięcy 16 godzin, lubelskie, Łabunie

Purity Line

Latwy i prosty program, korzystamy od zawsze, bardzo niskie i dogodne oplaty abonamentowe, nasza firma zadowolona.
25/04/2022 12:42, konto: 1 rok 6 miesięcy 13 godzin, mazowieckie, Garwolin

Gabinet Medycyny Pracy

Polecam. Jestem bardzo zadowolona ze względu na prostą obsługę programu, wystawiania i wysyłania faktur.
25/04/2022 07:02, konto: 2 lata 4 miesiące 6 godzin, lubuskie, Sulechów

Paula

Program spełnia swoje oczekiwania, prosta obsługa zawsze działa, korzystam od paru lat, polecam nowym użytkownikom, jestem zadowolona.
22/04/2022 08:27, konto: 2 lata 6 miesięcy 13 godzin, warmińsko-mazurskie, Elbląg

Aneta

Jest to prosty w obsłudze program. Daje wiele możliwości korzystania z niego, działa bezawarayjnie. Praca na nim jest szybka i bezproblemowa. Polecam.
21/04/2022 10:08, konto: 2 lata 4 miesiące 15 godzin, łódzkie, Przybyszów
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Przechowywanie fakturUjęcie w rejestrze sprzedaży i deklaracji VAT-7 faktury korygującej podwyższającej cenę sprzedażyOkreślenie właściwego terminu skorygowania podatku naliczonego w przypadku otrzymania zwrotów zaliczek nieudokumentowanych fakturami korygującymiObniżenie podatku należnego o podatek naliczony od nabytych paliw silnikowychW jakim okresie przysługuje prawo odliczenia VAT od duplikatów faktur?
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.