Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2847

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

FHU SOMARK Sobiesław Markowski

Wszystko działa jak należy, program jest przejrzysty i intuicyjny. Używam go już prawie dwa lata. Polecam !
03/05/2020 15:44, konto: 2 lata 3 miesiące 5 godzin, opolskie, Grodków

FS2 Łukasz warmuz

To jest mój trzeci program do wystawiania FV i jak na razie najlepszy. Działa intuicyjnie - na razie nie miałem z nim problemów.
01/05/2020 21:33, konto: 3 miesiące 9 godzin, małopolskie, Kraków

SIDUS Daria Turoboś

Łatwe i intuicyjne w użyciu. Korzystam do wystawiania rachunków już od roku i nie mam zamiaru szukać innego narzędzia. Polecam!
30/04/2020 15:15, konto: 3 miesiące 20 godzin, łódzkie, Łódź, Allmybags.pl

Praktyka medyczna

Używam do wystawiania faktur dla mojej działalności gospodarczej strony www. efaktury. org od ponad 2 lat. Szybko stał się podstawowym narzędziem w mojej działalności. Strona pozwala na sprawne wystawienie faktur w szerokim zakresie prowadzonej działalności oraz sposobu fakturowania. Pozwala na użycie wcześniej zapisanych szablonów i wykorzystania nazw klientów już obsługiwanych. Nie bez znaczenia jest również wystawienie faktur w języku angielskim co bardzo ułatwia rozliczenia płatności zagranicznych.
30/04/2020 14:44, konto: 1 rok 3 miesiące 3 godziny, małopolskie, Kraków

BOJAR-TECH Kamil Bojarski

Bardzo intuicyjny i przejrzysty serwis do fakturowania za bardzo przystępną cenę. Przede wszystkim łatwy i szybki dostęp z dowolnego urządzenia. Plusem jest możliwość archiwizacji oraz wysyłki dokumentów na e-maila. Istnieje możliwość ozdobienia faktur własnym logo. Efaktury to idealna propozycja dla przedsiębiorstw do fakturowania usług, bez konieczności posiadania programu magazynowego. Dzięki Wam wystawianie faktur stało się bardzo sprawne i przyjemne, a czas tej czynności został zminimalizowany. Polecam!
29/04/2020 21:51, konto: 3 miesiące 5 godzin, mazowieckie, Drobin

AGMAT Mateusz

Program bardzo prosty w obsłudze. Polecam z całego serca, jestem z wami od roku i nie żałuje. Na pewno będę jeszcze korzystać z tego programu.
28/04/2020 21:43, konto: 1 rok 4 miesiące 5 godzin, podkarpackie, Wola Ociecka

Centrum Finansowe

Intuicyjny program do wystawiania faktur, prosty i bardzo łatwy w obsłudze, nie ma potrzeby się go uczyć. Zachowuje historię wystawionych faktur do których zawsze można wrócić. Gorąco polecam.
28/04/2020 17:59, konto: 2 lata 3 miesiące 12 godzin, dolnośląskie, Ząbkowice Śląskie

Brok-trans

Długo szukałam dobrej i prostej w obsłudze stronki do faktur a ta strona właśnie taka jest: prosta w obsłudze serdecznie polecam.
27/04/2020 12:00, konto: 2 lata 5 miesięcy 16 godzin, kujawsko-pomorskie, Grudziądz

Waldemar Malinowski Fotowoltaika

Wszystko ok Prosto szybko przejrzyście Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
27/04/2020 06:34, konto: 1 rok 3 miesiące 6 godzin, kujawsko-pomorskie, Inowrocław

Art-Trans

Najlepsza strona do wystawiania faktur ever, nie ma lepszej tak intuicyjnej i sprawnie działającej strony.
21/04/2020 22:02, konto: 2 lata 3 miesiące 6 godzin, kujawsko-pomorskie, Włocławek
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Prawo do odliczenia podatku naliczonego wynikającego z faktury VAT dokumentującej transakcję wniesienia aportuPrawo do odliczenia podatku naliczonego VAT z faktur dokumentujących zakup materiałów i usług przeznaczonych na utwardzenie placu parkingowegoPrawo do korekty deklaracji podatkowej VAT-7 za okresy, w których zostały ujęte kwestionowane przez firmę X faktury prowizyjneDotyczy prawidłowości księgowania w podatkowej księdze przychodów oraz kosztów uzyskania przychodu w walutach obcychOkreślenie kursów waluty przy ustalaniu różnic kursowych metodą podatkową z tytułu zapłaty należności/zobowiązań za pośrednictwem rachunku walutowego
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.