Facebook Google+ Twitter Instagram Pinterest YouTube Skype Kontakt
Zaloguj się lub zarejestruj konto
Włącz wersję mobilną
Wystaw fakturęFakturyKlienciProduktyKontoAktualnościOpiniePomocKontakt

Opinie 2447

Dokładamy wszelkich starań aby jakość świadczonych przez nas usług była na najwyższym poziomie i wyróżniała nas spośród innych. Poniżej przedstawiamy opinie firm i instytucji, które obdarzyły nas swoim zaufaniem. Wszyscy użytkownicy, którzy wyrażą opinię o naszym serwisie (zarówno pozytywną jak i negatywną) otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu. Użytkownicy, którzy napiszą najbardziej twórczą i unikalną opinię otrzymają 30 dni dodatkowego abonamentu, opinia będzie odznaczała się również innym kolorem od pozostałych opinii na liście. W opinii można zamieścić nazwę swojej firmy oraz adres strony www, zatem jest to również doskonała forma reklamy.

Firma budowlana

Program łatwy i przydatny do szybkiego i prostego wystawiania faktur. Jestem zadowolona. Polecam wszystkim zainteresowanym.
11/03/2019 11:43, konto: 2 lata 3 miesiące 21 godzin, łódzkie, Burzenin, Wp.pl

Ola M.

Program przydatny dla firm. Faktury wystawia się łatwo, zapisane dane bardzo tę czynność przyspieszają. Gorąco polecam!
10/03/2019 21:17, konto: 1 rok 3 miesiące 7 godzin, kujawsko-pomorskie, Inowrocław

Gospodarswo Rolne

Jestem bardzo zadowolony z efaktury, faktury wystawia się bardzo prosto i czytelne. Polecam wszystkim.
07/03/2019 19:55, konto: 3 miesiące 4 godziny, wielkopolskie, Rzgów

Biuro Rachunkowe

Świetna strona/aplikacja do wystawiania faktur. Mnóstwo różnych dokumentów do wystawiania. Bardzo pomocne wyszukiwanie kontrachentów w GUS, baza kontrachentów, towarów czy usług. Dobra organizacja strony - wszystko można bez problemu znaleść. Pomoc przez kontakt działa bardzo dobrze, odpowiedzi są zrozumiałe i wyczerpujące, a co najważniejsze ekspresowo odpowiadają.
07/03/2019 08:47, konto: 1 rok 4 miesiące 7 godzin, wielkopolskie, Poznań

Darek i Alicja

Prosty i dość rozwinięty program. Mamy tu nawet możliwość wykonania faktury zaliczkowej i końcowej dla firm nie będących płatnikiem VAT, czego nie znaleźliśmy w innych programach. Szukaliśmy łatwego programu z szerokim zakresem i oto mamy :) POLECAMY!
06/03/2019 14:08, konto: 3 miesiące 23 godziny, kujawsko-pomorskie, Inowrocław, Odbojnikidartech.pl

Usługi Reklamowe

Bardzo przyjemny program, łatwa obsługa i wiele możliwości. Jesteśmy bardzo zadowoleni z abonamentu. Polecam wszystkim.
05/03/2019 09:32, konto: 1 rok 4 miesiące 11 godzin, wielkopolskie, Poznań

Grzyńska Monika

Bardzo Intuicyjny I Prosty Program do wystawiania faktur zawsze pod ręką godny polecenia fajny darmowy pakiet startowy MG.
05/03/2019 00:03, konto: 2 lata 2 miesiące 22 godziny, kujawsko-pomorskie, Grudziądz

Six85

Bardzo przyjemna obsługa zawsze szybko i pod ręka! Cena abonamentu jest bardzo przystępna! Ogólnie gorąco polecam.
04/03/2019 19:26, konto: 2 lata 4 miesiące 8 godzin, śląskie, Bielsko-biała

Teresa Urbańska

Program czytelny, prosty w obsłudze jestem bardzo zadowolona, cena abonamentu przystępna. Szczerze polecam.
04/03/2019 13:43, konto: 2 lata 5 miesięcy 10 godzin, dolnośląskie, Kowary

Michał K

Polecam wszystkim firmom. Bardzo proste i szybkie wystawianie faktur. Wszystko jest dostępne oraz można łatwo edytować, to bardzo ważne.
04/03/2019 11:02, konto: 3 miesiące 4 godziny, lubelskie, Lublin
Polecamy ciekawe artykuły do przeczytania
Urząd Skarbowy Lubaczów 37-600 ul. Sobieskiego 6Sposób dokumentowania obciążenia najemców lokali mieszkalnych i użytkowych kosztami za tzw. mediaUrząd Skarbowy Leszno 64-100 ul. Mickiewicza 7Czy opisane we wniosku o interpretacje usługi należy traktować jako import usług?Urząd Skarbowy Skierniewice 96-100 ul. Nowobielańska 61B
 Zamknij Ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce, kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej.